Jump to content
Naimisiin.info

Millä perusteella valitsitte hääpäivän?


matte

Recommended Posts

Me ei olla vielä lyöty lukkoon varsinaista hääpäivää, mutta näillä näkymin se on kesällä 2019. Alunperin ajateltiin helmikuussa olevaa 10-vuotidpäiväämme hääpäiväksi mutta loman saaminen siihen ajankohtaan ei varmaankaan tule onnistumaan. Siksi päädyimme kesään, kun minulla on lomaa opiskeluista ja miehellä töistä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olimme päättäneet mennä naimisiin kesällä 2018 ja mietimme kauniita päivämääriä, kuten 16.6. ja 18.8.  Unelmajuhlapaikkani vapaat päivät ensi kesälle eivät olleet enää niin kauniita kuin toivepäivät, mutta pohdimme, että mieluummin muistelemme häitämme unelmapaikassa kuin täydellistä päivämäärää. Toisaalta yksi vapaista päivistä olisi ollut 2.6.2018 (lapsesta asti mieltänyt parilliset luvut paremmiksi kuin parittomat :D), mutta silloin taas on kevätjuhlia ja valmistujaisia, jolloin osa vieraistamme joutuisi miettimään, mihin juhlaan osallistuvat (oman lapsen lakkiaiset vs. veljenpojan häät). Tärkein asia minulle hääpaikassa kuitenkin on ollut alusta asti se, että siellä olisi omasta mielestäni kaunista, minkä takia en halunnut seurataloa tms. paikaksi, vaan vietämme häitämme ruukkimiljöössä 09.06.2018.

Link to comment
Share on other sites

Heinäkuussa juhlapaikkamme oli suljettu, alunperin heinäkuun loppua mietimme. Elokuussa sitten vaan randomilla valittiin joku vapaa lauantai, vasta myöhemmin tajusin että on samalla meidän 6.5v päivä :D

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivissä minulle on ollut aina merkityksellistä juurikin nuo hassunhauskat numeroyhdistelmät, vaikka niiden suosio selittyy ehkä osittain halulla helpottaa huonomuistisia aviomiehiä tulevina vuosina :lol: Siksi päivämääräksi valikoitui 10.10.2020. Hauska yhdistelmä, ja vielä toiveidemme mukaan sesongin ulkopuolella. Ehkä jopa tuo huithapeli sulhanen muistaa sen jatkossa :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Haluamamme hääpaikka on todella suosittu. Olimme päättäneet hääpäivän ajankohdaksi elokuun ja otimme sen päivän mikä oli vapaana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Hääpäiväksi on nyt näillä näkymin valikoitunut 13.09.2019, ja tämä siksi että se on vähänniinkuin meidän tapaamisemme vuosipäivä. Toki hankaloittaa vähän että tuo sattuu perjantaille, mutta uskoisin ettei siitä tule vieraidenkaan kannalta ollenkaan kunhan lähettelee ajoissa save the datet, ja luultavasti päästään halvemmalla osassa kuluja. Toki voisi sitä odottaa seuraavaankin vuoteen niin saisi tuon päivämäärän lauantaille mutta jos nyt jo kahden vuoden odotus tuntuu liian pitkältä, niin kolme sitten.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minullekaan nuo helposti muistettavat päivämäärät ei ollut mikään välttämättömyys, mutta päädyttiinpä mekin lopulta sellaiseen kun sopivasti sattui sellainen löytymään :lol: Me päätettiin ensin vuodeksi 2022, koska ollaan silloin valmistuttu, todennäköisesti päästy oman alan töihinkin ja ehditty rauhassa säästää rahaa. Samana vuonna olemme sopivasti olleet 10 vuotta yhdessä ja 5 kihloissa, joten muistaapa ainakin helposti kauan ollaan oltu yhdessä. Päiväkin tuli jo vahingossa päätettyä näin aikaisin, kun elokuulta löytyi sattumoisin kiva päivämäärä :D Olemme menneet kihloihin siis 8.5.2017 ja vihkipäiväksi tulee nyt perjantai 5.8.2022 ja juhlat pidetään sitten maistraattivihkimistä seuraavana päivänä. Eipä pitäisi tulla kiire suunnitellessa :lol: 

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli isot häät, ja tärkeintä oli löytää sellainen päivämäärä joka kävisi mahdollisimman monelle. Valitsimme elokuun, sillä ajattelimme silloin kesälomien olevan jo ohitse suurimalla osalla, ja mökkeilykauden olevan jo ainakin laantunut jos ei loppunut. Kun ilmoitimme häiden päivämäärän hyvissä ajoin (yli 1v etukäteen) varmistimme, ettei ainakaan päällekäisyyksien takia moni joutunut jäämään pois.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Valittiin vaan sellainen päivä, jolloin oli vielä haluamamme tila vapaana! :D Oltiin vähän myöhään liikkeellä, mutta onneksi meillä ei ollut niin päivällä väliä

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän hääpäiväksi on valikoitunut se päivämäärä kun meidän 'juttu' on saanut alkunsa :girl_in_love: seurustelemaan alettiin virallisesti yli puoli vuotta myöhemmin ja sen vuosipäivä jää keväälle, enkä ole koskaan mieltynyt ajatukseen keväthäistä vaan syksy on paljon mieluisampi ajankohta. 

Ainoa mikä aiheuttaa hieman päänvaivaa on se että vuonna 2019 kun päätettiin että mennää naimisiin niin tuo päivämäärä osuu perjantaille, mutta todettiin että se tuskin aiheuttaa suuremmin mitään erikoisuuksia kunhan vieraita infoaa ajoissa. Vuonna 2020 kyseinen päivämäärä olisi ollut lauantaina, mutta ei malteta ihan niin kauaa odottaa :D Tekee tiukkaa jo nyt odotella ensi vuotta, melkein tekisi mieli aikaistaa tälle vuodelle mutta sitten tarvitsisi vaihtaa päivää, joten kiltisti tässä nyt odotellaan ja rauhassa suunnitellaan.

Link to comment
Share on other sites

Haluttiin, että jompikumpi meistä on silloin lomalla ja ei haluttu kesähäitä. Mentiin sitten lokakuussa, kun silloin oli miehellä mahdollisuus pitää syyslomansa. Muutenkin kaikki meidän vuosipäivät sijoittuivat syksylle, niin sinne se upposi luontevasti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä valikoitui 8.6.2018 kun etsittiin kalenterit kourassa tulevalta keväältä/kesältä ensimmäinen molemmille vapaa ajankohta. Kun saatiin haluamamme juhlapaikkakin sille, niin se sinetöi valinnan - jos ei olisi ollut vapaana, olisi päivää muutettu.

Aika mukava ajatus, että tässä saa omaan elämäänsä ihan uuden juhlapäivän ja muodostettua uuden merkityksen muuten ihan randomille päivämäärälle. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 4 months later...
On 1.2.2019 at 20.18, Magneetti said:

Juhlapaikan vapaiden päivien perusteella valittiin :D

Näin mekin. Oltiin jo valittu edellinen lauantai, mutta kun vihdoin löytyi meitä miellyttävä juhlatila niin valitsemamme päivä oli jo varattu niin otettiin sitten sopivin vapaana oleva. Mulle merkkasi valinnassa enemmän se, että mahdollisimman hyvin sopisi ihmisille, päivämäärällä itsellään ei ole merkitystä. Paitsi kunhan ei ole kummallekaan mistään edellisestä elämästä merkityksellinen päivämäärä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä mies valitsi päivämäärän, perusteella 02022020 tms "helposti muistettava" litania.

Mullakin on joku juttu, että parilliset numerot on helpompia / kivempia kuin parittomat. Esim.lapsen syntymäpäivä 28.3 on jotenkin äärimmäisen vaikea tuon kuukauden takia. 

Mystistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Olemme lähdössä joka tapauksessa pienelle kotimaan matkalle syys-lokakuun vaihteessa ja koska tarkoitus on koko ajan ollut mennä salaa naimisiin, varattiin matkan varrelta maistraatista aika perjantaille 30.9.

Käytännöllistä ja meille sopivaa :) Toki tuolla viikonlopulla on meille muutakin merkitystä ja yhdessäoloa tulee siinä vaiheessa melkein tasan 3 vuotta täyteen.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Tiedettiin paikka missä halutaan mennä naimisiin, se määritti että tulee kesähäät (saari kyseessä) ja sitten kysyttiin että mikäs kesälauantai olis vapaa seuraavana kesänä (kysyttiin joulukuussa) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meidän piti mennä naimisiin "sitten joskus" ja tuli tässä sitten juttua mahdollisesti päättyvistä asumistuista ym. Niin kysyin sitten että koskas mennään naimisiin. Huhtikuussa paukautetaan avioon.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Lähinnä mietittiin sellaista kesäistä viikonloppua johon ei liity paljon muita kesätapahtumia.

Päivällä sinällään ei ollut merkitystä, ei ollut mitään toiveita.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...