mm8

Kuinka monta pukua sovitit?

107 viestiä aiheessa

Kävin sovittamassa pukuja viisi kertaa. Ensimmäisellä kerralla sovitin muistaakseni seitsemää pukua, toisessa paikassa ehkä viittä. Kolmas paikka on se, mistä puvun ostin, ja siellä sovitin vain yhtä pukua. Mietin asiaa yön yli ja palasin seuraavana päivänä sovittamaan pukua uudestaan. Vähän olen ollut epävarma puvun suhteen, ja palasinkin ensimmäiseen paikkaan vielä puvun löytymisen jälkeen, jolloin sovitin kolmea tai neljää pukua. En millään muista tarkasti, mutta yhteensä sovitin siis 15-20 pukua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Arvelisin sovittaneeni vähän alle 30 pukua - suurin osa näistä sen jälkeen, kun olin jo löytänyt suosikkipukuni. Halusin kuitenkin varmuuden vuoksi katsastaa valikoiman mahdollisimman laajasti. Tämä kyllä vain vahvisti sitä tunnetta, että löysin juuri itselleni täydellisimmän puvun! Ensimmäisen sovitusreissun jälkeen aloin jo vähän kyseenalaistaa kaverien hehkutuksen, että kun oikea puku löytyy, sen kyllä tietää. Mutta loppujen lopuksi omalla kohdallani se piti sittenkin paikkaansa! Joten valinta oli lopulta helppo! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitin noin 40 pukua. Kävin kolmessa hääpukuliikkeessä, jossa sovitin ehkä 6-8 pukua sekä yhdessä juhlapukuliikkeessä, jossa sovitin 5-7 pukua (ei sykähdyttänyt oikein mikään) ja vielä yhdessä loppuunmyynnissä, jossa kokeilin kahta pukua (aivan turha reissu). Näiden lisäksi kävin katsomassa ehkä viittä käytettyä pukua.

 

Ensimmäisessä liikkeessä oli kaksi pukua, joista pidin, mutta ne eivät kuitenkaan tuntuneet oman tyylisiltä (tai juhlapaikkaan sopivalta) loppujen lopuksi. Toinen niistä oli tosiaan se puku, jota sovitin aivan ensimmäiseksi ja sanoinkin myyjälle, että hyvin valitsi kyllä ensimmäisen, miten tästä enää pistetään paremmaksi. Eli jos olisi sinä päivänä puku pitänyt jostain syystä ostaa, niin olisin ostanut ensimmäisenä päällä olleen. Tuon käynnin jälkeen tiesin, millaista mallia ja tyyliä etsin. (Ja selvisi, ettei sitä ole kovin helppo löytää, kun poikkeaa nyt muodissa olevasta.) Mutta nuo suosikit eivät sitä siis olleet. Toisessa liikkeessä oli myös kaksi kaunista ja erikoista pukua, mutta ei vieläkään "minun näköistä" pukua. (Entistä varmempi fiilis tuli siitä, mitä haluan.) Kolmannessa liikkeessä taaskin vain kaksi oli mieleistä, mutta yksi aivan ylitse kaikkien muiden. Valitettavasti se puku oli liian kallis, joten minun oli unohdettava se, kun ei käytettynäkään saa mistään. Lopulta ostin käytettynä budjettiin sopivan ja muutenkin kriteerini täyttävän puvun. Minun kohdallani ei siis tullut sitä "tämä on täydellinen ja tiedän, kun se oikea löytyy" -fiilistä. Puku on kuitenkin kaunis, uniikki ja sitä tyyliä, mitä etsin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kahdessa ensimmäisessä liikkeessä sovitin kolmea pukua, yksikään ei iskenyt. Kolmannessa liikkeessä sovitin viittä joista kaksi oli sellaisia ettei ehditty edes kiinni nyörittää kun jo totesin ettei tule kauppoja, ei ole minun juttu. :) Ja kaksi oli juuri sitä mistä olin haaveillut, mutta nämä kaksi aivan täysin erilaisia pukuja joten vieläkään en ole osannut päättää kumpi on the one. Mutta jompikumpi näistä se tulee olemaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin sovittelemassa pukuja kahdessa liikkeessä. Varmaan kymmenkuntaa mekkoa sovittelin ennen oikean löytymistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitin ties kuinka montaa pukua! En enää pysynyt edes laskuissa. :D Heti ensimmäinen sovittamani puku oli aikas hyvä, mutta en kuitenkaan ottanut sitä, kun häihin oli vielä lähes vuosi silloin. Myöhemmin samaa puhua ei enää saanut ja sitten muut eivät istuneetkaan, kunnes lopulta löysin n. 4kk ennen häitä ihanan mekon. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekassa liikkeessä taisin sovittaa kuutta eri pukua ja toisessa, josta puku sitten löytyikin, muistaakseni kolmea. Pukujen sovituksista ei ole edes kahta kuukautta, mutta en siltikään muista :D Noin 9 pukua kuitenkin, toisesta liikkeestä löytyi oma pukuni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en ehtinyt edes alkaa etsiä pukua, kun se jo löytyi, eli ensimmäinen sovitettu oli The One :) Häämessuilta se löytyi ja arvasin jo ennen sovitusta et nyt se voi olla menoa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varmaankin reippaasti yli parikymmentä pukua tuli sovitettua ennen kuin se oikea löytyi. Kävin läpi kymmenen liikettä kahdella eri paikkakunnalla.

Muokattu: , käyttäjä: Tanttis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en ole käynyt sovittelemassa kuin yhdessä liikkeessä. Pukuja olen sovitellut lähinnä huvikseen yhden sillon ja tällön, ainoastaan paria kolmea ihan silleen tosissaan, että voisi olla vaihtoehto. Rajoittavana tekijänä mulla aina ollut se, että puku pitää olla mahdollista tilata mustana. Valkoinen ei vaan ole millään lailla mun juttu. Yhteensä arvioisin että olen sovittanut noin 20 pukua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitin n. 10 pukua. Suurin pirtein puolesta välistä löytyi se mikä jäi mieleeni eikä muut vaihtoedot sitten enään kelvannut :) Kannattaa toki käydä siis sovittamassa muitakin vaikka tuntuisi että se oikea löytyi jo, jotta voi sitten olla päätöksestä aivan varma :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin puvun jenkeistä sovittamatta ja vein ompelijalle. Puku istui kyllä, mutta viikko ennen häitä iski paniikki, että haluankin toisen puvun. Kävin sitten 5 päivää ennen häitä sovitamassa liikkeessä kolmea pukua ja rakastuin yhteen niistä. 

Muokattu: , käyttäjä: Sanguis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitin 2-3 pukua viidessä eri liikkeessä. Puolet pystyi heti karsimaan, mutta kummasti jäljelle jäivät vain 1200-1600 euron puvut ja budjettisyistä päädyin ostamaan käytetyn puvun, joka on 95% sitä mitä hain. Ei paras mutta uskon että on kivemman näköinen kun on kampaus ja meikki :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä liikkeessä kävin ja sovitin kuutta pukua, joista löysin sen mallin, jonka halusin :) sitten lähti tilaukseen toisella värillä :) pukua odotellessa......

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Seitsemää pukua yhteensä. Numero 5 oli se lopullinen valinta. Yhteen aiempaan pukuun ehdin jo ihastua, mutta sitten sain kuulla, että sitä ei enää saakaan tilattua valmistajalta. Onneksi löytyi vielä sitäkin parempi vaihtoehto toisesta liikkeestä.  :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sovitin varmaan yhteensä paria kymmentä pukua noin kuukauden aikana, mutta aina mieleni palasi takaisin toisena sovittamaani ihanuuteen. Joten se lähti eilen mukaan. <3

Muokattu: , käyttäjä: Littis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään