mm8

Kuinka monta pukua sovitit?

107 viestiä aiheessa

Minulla oli vähän kiire puvun hankkimisen kanssa, joten ostin pukuni jo toisesta liikkeestä. Itse puku on juuri se oikea, mutta jäi harmittamaan, kun en sovittanut useampaa ja käynyt useammassa liikkeessä. Aika ihania ne mekot on, eikä sellaisia saa useasti päällensä, joten olisi kannattanut nauttia sovittelusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin yhdessä hääpukuliikkeessä, jossa sovitin kahta pukua. The Puvuksi valikoitui puku, jonka bongasin ensimmäisenä ja jota myös ensimmäisenä sovitin. Toinen puku, niin kaunis kuin olikin, ei kuitenkaan näyttänyt päälläni yhtään niin hyvältä kuin se ensimmäiseksi kokeilemani puku, joten päädyin sitä ekaa sovittamaan vielä kertaalleen. Päätös oli helppo, nyt vain odotellaan että nyöritykset valmistuu... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä reilu kymmenen. Ekassa liikkeessä kokeilin neljää (koska merenneito ei vaan mennyt päälle vaikka kuinka kiskottiin, myyjä ei mua uskonut) ja löysin the dressin. Myöhemmin kävin, köh, vielä varmistussovittelemassa toisessa liikkeessä ehkä kuutta (seitsemää?) pukua kun oma oli jo ostettu (älkää kivittäkö mua...).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En sovittanut, vaan tilasin netistä. Vähänhän se oli jännä, sopiiko malli itselle ja millainen mekko sieltä ylipäätään tulee. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen mekkoon ja sopi juhliimme juuri täydellisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

The pukuani ennen kävin ainoastaan yhdessä eri liikkeessä. Siellä taisin sovittaa 7 pukua, mistään en oikeen pitänyt.

 

Sitten tulin liikkeeseen, tämä oli toinen puku mitä sovitin. Tykkäsin todella, äiti ja kaasokin olivat sitä mieltä että TOI!

 

Meillä oli vielä siinä aikaa yhdessä, joten tuon jälkeen menin pikana toiseen liikkeeseen kokeilemaan noin 5 pukua lisää, jotka olivat karmeita. Eivät istuneet yhtään vaikka rekissä näyttivät hienoilta.

 

Sillon päätin että toi puku on varmaankin se "The puku". Palasin muutaman kkn tauon jälkeen sovittamaan uudelleen lempipukuani ja tilasin sen samalla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin yksin sovittamassa, en saanut ketään kaveriksi kokeilemaan. Ekan puvun kanssa tuli tunne et tää se vois olla, yhteensä sovitin 10 pukua. Eka oli paras ja sen sitten otin. Vähän mietityttää oliko oikea vaihtoehto kun ei ollut ketään sanomassa mielipidettä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään