Jump to content
Naimisiin.info

Lastesi pukeutuminen häissä?


Satu81

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Te joilla on omia lapsia nii miten olette pukeneet lapsenne häihin..??

jotkut nätit mekot/puvut vaan??

vai onko poika esim sulhasen näkönen ja tyttöllä samantyyllinen puku ku äitillään??

vai hääteenman värisiin pukeutuneena???

meillä on tyttö ja poika ja mies sano et hän haluaa pojalle samanlaisen puvun ku hänellä :)

ja sit meitin et millasen mekon teen tolle meijän neidolle mikä on sillon 1 v . :) et ihan valkosta ei kiitos ku kontaa tai ehkä jo kävelee.. millasia ehottaisitte??? meijän hääteeman värit on valkoinen ja kulta.. et olisko se puku sit kultanen ja sit valkonen satiininauha tohon empireleikkauksen kohalle,.??? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ainakin Jyväskylän sokoksella (ja varmaan siis muissakin sokoksissa) myydään poikien juhlapukuja. Ja kun minäkin hääpukuliikkeessä kyselin poikien juhlapukuja, niin kertoivat että esim. Halpa-Halleihin tulee vuosittain keväällä poikien juhlapukuja myyntiin. Sitä en tiedä sitten että tuleeko myös liivejä, mutta sellaisen teettäminen ei luulisi maksavan paljoakaan.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä kesällä pojalla (silloin 5v.) oli valkoinen kauluspaita, pieni tekoruusu rintataskun kohdalla, musta kravatti pienillä valkoisilla kuvioilla, mustat suorat housut ja mustat kiiltävät juhlakengät. Tytöllä (3v.) oli valkoinen melko simppeli polviin asti ulottuva mekko, jossa röyhelöä helmassa, valkoiset ohuet sukkikset joissa oli ruusujen kuvia, kullan väriset juhlakengät ja kaulassa vaaleanpunainen helminauha sekä hiuksissa kullan värinen ruusuke-panta.

Ei siis ruvettu ostamaan varsinaista pukua pojalle tai morsiusneidon mekkoa tytölle, mutta juhlavasti kuitenkin oli puettu.

*kuvavilautus ohi

Muokattu: , käyttäjä: Eemeliina
Link to comment
Share on other sites

meidän tytölle (2v) tulee selainen ihana valkea mekko jossa helmassa vaaleanpunaista, samanlainen menkko tulee myös kummitytöllemme koska ovat molemmat morsiusneitoina. kengät onkin sitten se suurempi ongelma.. tytön jalka on kesällä luultavasti se 21, ja kaikki sen kokoiset juhla kengät on melkeinpä "vauvojen" kenkiä, eli niissä ei ole tulekaa pohjaa.. mutta etsintä jatkuu ja toiv. löytyy kivat :)

tällaiset tilataan tytöille :)

Muokattu: , käyttäjä: -neeze-
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Meillä kun on pienet ja rennot häät, ajattelin että hommaisin noille meijän tytöille, molemmat alle 3v, ihan jotkut perusnätit valkoset mekot mitä voi pitää sitten muutenkin. Ensin ajattelin ihan sellasia kunnon juhlamekkoja, mutta alan kallistua enemmän vähän rennompaan tyyliin. On tyttöjenkin mukavampi olla se päivä kun ei helma ole edessä koko ajan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tällä hetkellä roikkuu naulassa prinsessa ihanuus, joka on samantyylinen kuin morsiuspuku.

Hieman jännityksellä kuitenkin odotamme, tuleeko mekko jäämään kuitenkin pieneksi ennen häitä.

Pituutta kun siunaantuu hitaasti, mutta varmasti.. Sniif, sääli sillä tämä puku on se kaikista ihanin!

Jollei tämä puku passaa, niin sitten laitetaan neidille vaan joku muu juhlava mekko, samanmoista mekkoa en varmaan raaski ostaa..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on kolme tyttöä ja mietinkin nyt heidän pukeutumistaan häissämme. Tytöt ovat häiden aikaan heinäkuussa 7v, 3v ja 11kk. Ongelma on samantyylisten asukokonaisuuksien aikaansaaminen :) Ostin vanhimmalle jo aiemmin kauniin luonnonvalkoisen morsiustyttö-tyylisen mekon. Nyt kun kävin kahdelle nuorimmalle etsimässä mekkoja, ei luonnonvalkoisia löytynyt mistään (ainakaan sopivaa mallia, keskimmäinen kun on mallia supersuperhoikka). Ostin nuoremmille siten nätit vaaleanpunaiset mekot. Ajattelin sitten laittaa vanhimmalle vaaleanpunaisen boleron ja nuoremmille valkoiset, kuulostaako hullulta? Eniten olen nyt miettinyt kenkien väriä? Nuorimmalle olisi jo valmiiksi ostettuna valkoiset perussandaalit ja hopeanväriset juhlakengät. Pitäisikö mielestänne tytöillä olla samanväriset kengät ja voiko luonnonvalkoiseen mekkoon yhdistää hopeiset kengät? Kauheen vaikee miettiä mikä sopii minkäkin kanssa, ehkä mun täytyy lahjoo tytöt kauppoihin sovitteleen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Tyttö on häiden aikaan 15 v. (hui!) ja poika 10 v. Tytölle etsin (löysin jo, toivottavasti mahtuu sitten... ostin siis muutaman koon isomman kuin mitä nyt käyttää) teemavärin mukaisen mekon. Pojalle puku ja isänsä vaatetuksen mukaisesti musta liivi ja violetti dumbo/solmio. Pukua en vielä uskalla tässä vaiheessa ostaa mutta asusteet varmaan pystyisi. Mutta kun niitä ei tahdo löytyä pojalle... Kenkäongelmaan paneudutaan vasta just ennen häitä kun noiden jalatkin tuppaa kasvamaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...