Guest Tipsukka81

3 tärkeintä (materialistista) asiaa hääjuhlassa

60 viestiä aiheessa

1. Tarjoilut eli ruoka ja juoma

2. Hääpaikka, oman näköinen ja viihtyisä 

3. Sormus, sillä se on kuitenkin häistä pisimmäksi aikaa konkreettisesti muistoksi jäävä asia. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Vihki- ja juhlapaikka 

2. Ruoka

3. Valokuvaus (jos tätä ei lasketa materialistiseksi varsinaisesti vielä hääpäivänä niin sitten meidän molempien asut) 

Muokattu: , käyttäjä: klt3007

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pohjustettakoot sillai että me ollaan ton isännän kans molemmat oltu kerran aikasemmin naimisissa, ja ollaan oltu toistemme häissä vieraina :rolleyes:

 

1. Yhtenäinen teema- oon kova askarteleen ja sillain ja rakastan kaikkia pieniä yksityiskohtia. Eli juhlapaikka voi olla melkein millanen tahansa kuhan saan luoda teemani sinne :lol:

2. Evästykset - ruoka ja juoma tulee oleen meidän aika rennoissa häissä aikas ykkönen, ja näillä näkymin saan vihdoin unelmani täyttyyn ja äiti pääsee suunnitteleen meidän menun (ekoissa häissäni oli pakko tyytyä juhlapaikan tarjottaviin ja mm hääkakkuna toiminu juustokakkujuttu oli osittain vielä jäässä :angry:

 

3. Mekko - vaikka ensimmäinen hääpukuni oli aivan unelma, tein siitä just sellasen kun olin aina haaveillu.. nyt pääsen silti toteuttamaan sen villimmän unelman, ja astelen alttarille fiftari tyylisessä kellohelma mekossa :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hauska ketju, koska jokaiselle häissä on varmasti edes yksi materiaa oleva asia, joka on aivan pakko saada.

1. Juhlapaikka - Me saatiin mun kauan haaveilemani paikka, vaikka olin jo varma, että ei riittäis rahat eikä olis vapaita päiviä edes. Maksaakin 1500€, mutta se on niin unelmapaikka, että ei edes haittaa maksaa siitä (+vuokra on hääviikonlopun to-su, eli saa rauhassa koristella ja siivoilla ja omistaja on aivan mahtava tyyppi)

2. Mun mekko - Haluan tuntea oloni mukavaksi koko päivän ja haluan juuri sellaisen mekon, josta olen haaveillut. En kuitenkaan suostu maksamaan siitä maltaita, sillä käytän sitä kuitenkin vain kerran.

3. Teeman mukaiset koristeet, kukat yms. - Meidän teema sopii täydellisesti juhlapaikkaan ja hyvin pienellä vaivalla ja pienellä hinnalla saa todella tyylikkäät häät, kun aihe ja värit sopivat yhteen kaikessa koristelussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika sama vastaus kuin muilla: paikka, omat vaatteet, ruoka. Vessakorit sun muut ovat ihan kivoja mutta eivät kovin keskeinen osa kuitenkaan sitä mielikuvaa, jota häissä haluaa toteuttaa :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, hauska miettiä omia prioriteetteja...

1. Juhlatila. 2. Kukkaseppele (en keksi milloin toiste moista käyttäisin, joten huomasin tämän nousseen isoon rooliin ikäänkuin morsius"kruununani") 3. Hyvät juomat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Materialistisia tärkeitä asioita ei oikein tunnu olevan tai tulevan mieleen.

Mutta jos on pakko jtn sanoa niin mekko varmaankin ykkösenä. En olisi uskonut että päätöksenteko onkin näin vaikeaa, selvät sävelet piti olla, ja yleensä tiedän mikä sopii mulle ja mistä tykkään, niin vaikka aina pukeutuminen ja muoti on ollut tärkeää niin en ennakoinut tätä ajankäytön ja pohdinnan määrää. 

Toisena veikkaan että tulee kutsut ja muu paperiasiat. Tykkään hipelöidä vihkoja ja piirrellä ite, tehdä kortteja ja ns paperikaupat on lempikauppoja. Siis tähänkin ollaan aikaa käytetty. En oo ihan vakuuttunut että onko tulos nyt rahan väärti, mutta ajattelin hyväksyä koska en jaksa vaan enempää hakea vaihtoehtoja. Yritän pitää rennon asenteen että ei mee hermo. Pitäisi vielä ohjelma ja muut paperiasiat (haluisin koristeiksi vaan pari isompaa kylttiä) suunnitella ja hommata.

Kolmas voisi olla bändi jos sitä voi materialistiseksi sanoa. Vaikuttaa mun mielestä tunnelmaan melkein eniten. 

Taloudellisessa mielessä kuitenkin sormus. Suunniteltu yhdessä ja maksaa kyllä aika paljon. Tää vaan tuli niin helposti päätettyä että siksi ei tunnu niin isolta jutulta. Mutta onhan se konkreettisesti asia joka jää käyttöön.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Oma ulkonäkö ja valokuvat. Meistä on todella vähän hyviä yhteiskuvia, joten haluan olla tyytyväinen hääkuviin.

2. Ruoka ja juoma. Ruoka voi olla haastava toteuttaa, kun tasapainoilee hinnan ja laadun kanssa. Haluaisin ehdottomasti ruoan olevan hyvää, koska aiomme tarjota kasvisruokaa enkä halua ruokkia kenenkään negatiivisia ennakkoluuloja.

3. Juhlapaikka. Vaikuttaa kuitenkin jonkin verran tunnelmaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Ruoka ja juoma. Olemme molemmat hyvän ruoan ystäviä ja halusimme tehdä häissä meidän maun mukaisia valintoja ja panostaa erityisesti juhlan tähän osaan. 

2. Juhlapaikka. Valoisa ja merellinen tila aivan keskustan kupeessa. 

3. Ammattilaisten palkkaaminen. Valokuvaus, tarjoilu, kokki, floristi, meikki ja kampaus. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruoka on ehdoton ykkönen, sitten maisemat/paikka ja ehkäpä lopuksi meidän hääasut/asusteet

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään