Jump to content
Naimisiin.info

Millaiset kengät?


Danielina

Recommended Posts

  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä harkitsen tällaisia:

 

step-mobius-pump-white-nappa-0000-03e8-m

 

Minulla on parit muutkin United Nuden kengät, ja ovat koroistaan huolimatta hyviä jalkaan, joten käyttöä löytyisi myös hääjuhlan jälkeen.

Hieman erilainen kiilakorkoratkaisu voisi myös toimia ulkona paremmin kuin kapea korko.

Mutta, ehkä odottelen vielä kevätmallistoa, kun ei tuota väriä ole tällä hetkellä edes saatavilla :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onko kenelläkään ideoita tällaiseen ongelmaan:

 

Aion astella "alttarille" paljain varpain (siviilivihkiminen siis saaressa rantakalliolla) mutta varmaan jossain vaiheessa iltaa pitäisi jotkut kengät laittaa jalkaan ihan jo sen takia ettei tule kylmä ja kun ilta pimenee niin voi olla haasteellisempi väistellä männynkäpyjä yms. mitä maassa on (=auts).

 

Ollaan sulhon kanssa vitsailtu hääsläpäreistä mutta ehkä jokin hieman.. hmm.. kiinteämpi kenkä olisi parempi  :girl_haha:  Eli olisiko ideoita? Korkoa ei saa olla.

Link to comment
Share on other sites

Nii, kait sitä sitten täytyy jotkut ballerinat keksiä. Ois kiva että niissä olis kuitenkin joku "juju". Uhkasin kyllä jo etten käytä kenkiä paitsi jos on kylmä niin vedän kumisaappaat jalkaan :D Ois siinä vierailla ihmettelemistä kun morsmaikku lompsii mekko päällä kumppareissa..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tämä morsian aikoo astella alttarille 10 cm tai 12 cm nudenvärisissä korkokengissä. Kunnianhimoista, jopa hullua? Noh, sulhaseni on minua melkein 20 cm pidempi. Haluan, että esim kuvissa näyttää vähän paremmalta tämä epäsopusuhtaisuus. Lisäksi minulla on lyhyet jalat ja pitkä selkä, jee.

Toki otan ballerinat juhlapaikalle vaihtopopoiksi ( tai sitten tempasen ilman kenkiä :D ), mutta minulle on tärkeää saada lisää pituutta. Nude väriksi siksi, etten pidä kovastikaan valkoisista kenkuleista, ja ennen kaikkea siksi, että kenkiä tulisi käytettyä myös jatkossa <3

 

Kaasoni ehdotti jaloille hieman armeliaampia kenkuleita, eli kiilakorkoja, mutta nääh, ne ovat rumia :D Juu, eihän ne helman alta mihinkään näy, mutta jatkoa ajattellen ;)

Link to comment
Share on other sites

Ihastuin pinkin Cathy kenkiin mutta niiden 8 cm korko epäilyttää. Kävin liikkeessä kokeilemassa ja hyvältä tuntuivat, mutta silti... Käytän kyllä juhlissa korkoja mutta usein hieman matalampia. Kuvaa en puhelimella saanut liitettyä mutta linkin takaa löytyy.

http://www.elegantsteps.co.uk/products/Paradox-Pink-Cathy-Dyeable-Wedding-Shoes.html

Link to comment
Share on other sites

Eilisiltä Love me do -messuilta tuli ostettua ihanat Rainbow clubin Clara-kengät. Olisin toivonut pääseväni vähän halvemmalla, mutta olin ihastunut tuohon malliin jo aiemmin ja kun vihdoin pääsin kokeilemaan omaa kokoani, kengät tuntuivat hyvälle myös jalassa, mikä ratkaisi valinnan. Olen sovittanut tosi monia kenkiä ja hyvin harvasta mallista on löytynyt minun jalalleni sopivaa kokoa.Lähes kaikki sovittamani kengät joko puristavat varpaista tai jos eivät purista, kantapää irtoaa astuessa kengästä. Nilkan ympärille tuleva kiinnitys auttaa jälkimmäiseen, ja tässä mallissa se on mielestäni vielä älyttömän kivan näköinen. Ihanaa, että kenkäpulma ratkesi, vaikka en sitten tässäkään asiassa näköjään onnistunut säästämään... :) No, aion häiden jälkeen värjätä kengät, joten toivottavasti niille on jatkossakin käyttöä.

clara-rainbow-850-2__39120__43189_zoom.j

Muokattu: , käyttäjä: mehitähti
Link to comment
Share on other sites

On kyllä hauskaa, miten Conversen all star -tennareista on tullut sellainen ainoa oikea virallinen vaihtoehto ns. juhlakengille - konservatiivisempikin nuori morsian hyväksyy "converset", mutta vähemmän näkee vinkkailua vaikka erilaisista Niken, Adidaksen tai Puman sneakereista hääkenkinä. Vaikka se ois kyl jo paljon tuoreempaa!

Itse kyllä varmaan haluan pitäytyä korkokenkälinjalla, koska mun ei-täyspitkän mekon kanssa ne vaan on imartelevin vaihtoehto. Kengillä pitäis kuitenkin pystyä kävelemään myös aika luonnonläheises ympäristössä, joten haasteita tulee varmaan ulkonäön ja käytännöllisyyden yhdistämisessä!

Link to comment
Share on other sites

Mun pitäis löytää jostain kivat korkkarit joissa ois maksimissaan 5cm korot. Ongelma vaan on, etten halua perinteisiä hääkenkiä, vaan mieluummin hopeiset, harmaat tai siniset. Mulla on kyllä korkeammallakin korolla olevia, mutta olen niissä mieheni mittainen, ja mies pyysi, että käyttäisin vähän maltillisimpia korkoja meidän häissä, ja niin ajattelinkin tehdä oman mukavuuteni takia.

Link to comment
Share on other sites

Näissä mä oon nirso ihan viimiseen saakka. Mieskin on nauranu et melkein kaikki muut vaatteet mulle on helppo hankkia, mut kenkien suhteen oon ihan hirveen nirso.

 

Mut jotain tummansinistä/sinistä, peep-toe ja maks 8cm korko. Ei oo vielä tullu vastaan sitä mallia joka sais sydämen syrjälleen.. Rainbow Clubilla on muutama malli jotka lämmittää, mut ei ihan vielä iske täysillä.

Link to comment
Share on other sites

Miten olette mitoittaneet mekon, jos teillä on aluksi korkokengät ja vaihdatte illaksi ballerinat?

olen miettinyt että jos loppuillaksi ottaisi ballerinat, jaksaisi paremmin, mutta alkuillaksi haluan ihan oikeat korkkarit.. :)

 

osaisiko joku ehdottaa mistä edullisesti kiilakorkkarit? jaksaisi varmaan sellaisilla kaikista parhaiten.

Link to comment
Share on other sites

Nille, jotka miettivät koron korkeutta: Jos ette ole tottuneita korkokenkien käyttäjiä, eli käytä niitä arjessa lainkaan, en suosittele ottamaan korkeita korkoja, en edes sitä 8 cm. Jos käyttää korkeita korkoja juhlissa, voi koittaa joku päivä kävellä koko päivän joissain omissa juhlakorkkareissa, että miltä se tuntuu. Korot voi olla ihana ajatus, mutta tyyliin viiden tunnin seisomisen ja kävelemisen jälkeen jalat huutavat takuuvarmasti hoosiannaa niin kovaa, että ajatus kauniista kengistä on muisto vain. Tietysti voi ja varmaan kannattaakin ainakin illan tanssimista ajatellen varata vaihtokengät. Oikeasti käytännöllinen koron korkeus on tosiaan mielestäni 9 cm ja sen alle. 5-6 cm sopii jo aika aloittelijallekin. Kävelemistä auttaa se, että valitsee kengät, joissa on plato ja materiaaliksi nahan/kankaan. Nahka muokkautuu ja hengittää. Kenkiä kannattaa tottakai käyttää kotona etukäteen, jotta niistä ei sitten hääpäivänä saa sataa rakkoa ja tuhatta tuskaa.

 

Omissa kengissäni on korkoa 9 cm, mutta olenkin suhteellisen tottunut korkkarikäyttäjä. Itseasiassa minulla oli alunperin toiset kengät, mutta kun löysimme sattumalta nämä uudet, äiti oli sitä mieltä, että nämä ovat paljon hienommat kuin ne, jotka minulla oli. Täytyy myöntää, että äiti oli oikeassa :). Kengät ovat mokkanahkaa, merkki Lola Cruz ja ostettu Muotikuusta. Minullekin kengät olivat aika tärkeä osa asua. En missään nimessä halunnut valkoisia satiinikenkiä, ksoka en olisi tehnyt niillä myöhemmin yhtään mitään. Mieluummin halusin satsata laatupariin, joita voi käyttää myös häiden jälkeen. Ei ollut ehkä se kaikkein järkiratkaisuin nämä kengät, koska häät on tarkoitus viettää osittain ulkona, ja voin jo kuvitella kuinka korot kärsivät ja uppoavat ruohoon. Eikös ole myynnissä jotain sellaisia korkoon laitettavia, muovisia "tulppia", jotka estävät tämän? Pitääkin ruveta metsästämään.

 

 

post-42169-0-98540400-1393497449_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: lacy dream
Link to comment
Share on other sites

Vielä vinkiksi yoox.com nettisivu niille, joilla on mahdollisuus pulittaa kengistään yli 70 euroa! Nettikauppa on italialainen eli ei tule mitään lisätulleja tai muita, palautus on ilmainen. Heillä on TOSI laajat valikoimat erilaisia kenkiä, myös kauniita vaaleita. Alennusaikaan voi tehdä erittäin hyviä löytöjä (esimerkiksi nyt on menossa alen loppikiri, esim. 179 -> 39e). Esimerkiksi Mina Buenos Aires -merkkiä voin suositella! Merkillä on vähän Minna Parikka -henkisiä kenkiä, mutta ovat edullisempia. Paljon vaihtoehtoja vaaleissa sävyissä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...