Jump to content
Naimisiin.info

las vegas


Guest elvis

Recommended Posts

Ajatuksena mennä ensin suomessa maistraatissa naimisiin, sitten las vegasissa uudelleen. Onko tietoa/kokemusta miten tämä käytännössä tapahtuu tuolla vegasin päässä? emme ilmeisesti voi uudelleen virallisesti mennä naimisiin kun kertaalleen suomessa jo olemme?! voiko vegasissa pitää hääseremonian ilman varsinaista vihkimisä? vai onko se tuossa tapauksessa sitten se valojen vannominen.

Ajateltiin että helpompi näin päin, on sitten heti suomeen palattuaan aviopari myös suomessa. Olemme ymmärtäneet että jos menee vegasissa naimisiin niin se, että se on sitten virallista myös suomessa voi viedä aikaa yli kuukaudenkin. Kiva olla kuitenkin suomessakin aviopari kun pitää kavereille juhlia.

Todella kiitollinen kaikista vastauksista :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Virallisesti varmaan sen Vegasin tilaisuuden pitaisi olla valojen uusiminen, mutta Vegasissa kaikki on mahdollista, kannattaa ottaa yhteytta suoraan wedding chappeleihin ja kysya neuvoa.

Voitte myos olla kertomatta vihkijalle etta teidat on jo vihitty Suomessa, ei ne sita mistaan rupea selvittamaan ja teilla kuitenkin pitaa olla kaiken maailman esteettomyystodistukset mukana itsellanne.

Link to comment
Share on other sites

Me leikittelimme kanssa jossain vaiheessa ajatuksella, että mitäs jos mentäis Vegasissa naimisiin. :) Periaatteessa sille ei ole paljoakaan esteitä, sillä eivät Vegasin viranomaiset ainakaan oman käsitykseni mukaan ilmoita asiaa mihinkään muualle eteenpäin, kuin liittovaltion viranomaisille. Suomeen en usko avioliittoasian virallisesti kantautuvan...

Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Ehkä me sitten ollaan vegasissa kun ei oltaiskaan vielä naimisissa :blink:

Meillä lähti kanssa ihan vitsistä koko ajatus. Ollaan suunniteltu Amerikkaan suuntautuvaa road trippiä kohta kaksi vuotta. Aluksi naureskeltiin että mennään hei Vegasissa naimisiin ja Elvis sitten vihkii jne. No jossain vaiheessa päätettiin että miks ei oikeesti näin. Eipähän tartte stressata hääjuhlia yms!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vegasissa taitaa siis päästä naimisiin ihan sillä, että painelee sikäläiseen maistraattiin, hankkii naimaluvan (joka ei siis käsittääkseni kestä montaa minuuttia) ja painelee vihille? Onko siviilivihkimisissä mitään eroa kirkollisiin menoihin? Luin jostain että sen naimatodistuksen saa het sieltä paikan päältä, mutta viralliset paperit tulevat postista sitten joskus(?) ja sitten pääsee virallistamaan suomen maistraatissakin.

Ajattelimme miehen kanssa ulkomaanreissulla myös mennä vegasissa naimisiin, juhlat vuoden päästä sitten rennon kaavan mukaan.

Jos jollakulla on kokemuksia tästä niin ottaisin vinkkejä mielellään vastaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Britney

Heippa,

Vuosi sitten Vegasissa naimisiin menneenä voin kertoa, että helppoa oli. Päästyänne Vegasiin teidän täytyy mennä Clark County Clerkiin, josta saatte avioliittoluvan (maksoi muistaakseni 60 $). Itse täytimme netissä jo etukäteen lomakeen, joka "nopeuttaa" prosessia toimistolla. Mitään esteettömyystodistuksia ei tarvitse esittää Vegasissa eli pelkillä henkkareilla selvitään, kun molemmat ovat henkilökohtaisesti, selvinpäin hakemassa avioliittolupaa. Me kävimme hakemassa arki-iltana niin koko prosessi jonotuksineen kesti n. 15 minuuttia. Pääsimme pikaluukulle, koska olimme täyttäneet tietomme etukäteen netissä ja luukulla oli yksi pariskunta ennen meitä. Ei siihen normi luukullekaan ollut jonoa, taisi olla kaksi pariskuntaa ennen meitä. :)

Avioliittolupa pitää ottaa mukaan vihkitilaisuuteen, jonka jälkeen vihkijä täyttää sen lupalomakkeen tyhjät kohdat eli siitä tulee vihkitodistus. Me kävimme paikallisessa kappelissa, joten vihkijämme toimitti kyseisen lupalomakkeen täytettyään sen Clark Countyn toimistoon seremoniamme jälkeen. Yleensä he vievät sinne kerralla useamman vihkitodistuksen, joten en tiedä miten pitää toimia jos haluaa todistuksen nopeammin Clark Countyyn. Vihkijämme kertoi milloin hän sen sinne toimitti. Sen jälkeen tilasimme Suomesta käsin kopion todistuksesta. Tilauksen voi tehdä netissä ja myös maksaa sieltä käsin eli onnistui hyvin Suomesta. Kopio tuli meille muutamassa viikossa, jonka jälkeen se piti lähettää Nevadan Secretary of Statetille(ei sijaitse Vegasissa) Apostillea varten, koska Suomi vaatii kyseisen todisteen siitä, että vihkitodistus on aito. Kun sen saat niin toimitat Maistraattiin ja olet Suomessakin virallisesti naimisissa. Me lähetettiin kopio vihkitodistuksestamme siis kirjeitse tuonne Nevadan Secretary of Statelle ja laitettiin 20 dollaria käteisenä kuoreen, koska se maksoi sen verran. Raha olisi pitänyt toimittaa shekkinä, joten laitoimme kuoreen vaan rahat, koska olisi mennyt muuten liian monimutkaiseksi. Apostille tuli noin kuukauden päästä, jonka jälkeen veimme paperit maistraattiin.

Sitä en osaa sanoa, että mitä eroa on siviilivihkimisellä ja kirkollisella. Ilmeisesti se, että kirkollisessa höpötetään Jumalasta, kun taas siviilivihkimisessä ei. Meillä oli siviilivihkiminen ja mielestäni se puhe oli oikein kiva ilman niitä Jeesusteluja. :)

Nauttikaa! Ihmiset ovat todellisia ammattilaisia Vegasissa ja kun hääpuku päällä siellä liikkuu niin saa kyllä paljon onnitteluja ja halauksia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...