Jump to content
Naimisiin.info

Millä perusteella ETTE valinneet juhlapaikkaa?


Ellimin

Recommended Posts

Meillä karsiutui (kuten monella muullakin täällä) heti paikat, missä oli A-oikeudet & toiseksi paikat, joissa olisi pitänyt jakautua moneen eri huoneeseen. Olen kerran ollut itse häissä vieraana, missä jouduimme istumaan toisessa huoneessa kun hääpari, emmenkä sitten kuulleet / nähneet mitään häiden kulusta. Oli vähän ikävä tilanne. Lisäksi muutama paikka karsiutui vaan siitä syystä, ettemme halua juhlia jumppasali-tyyppisessä paikassa häitämme, ja pari paikkaa oli muuten vaan aika karseita..

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

Meillä karsiutui paikat seuraavista syistä

 

- paikalla oli A-oikeudet

- vieraat eivät mahtuneet samaan tilaan

- matka kirkolta liian pitkä (kaikki yli 20km karsiutui)

- vuokra-ajan pituus liian lyhyt

- tilat epäsiistit tai kolkot

- omistaja ei vaikuttanut asialliselta/asiansa osaavalta/luotettavalta

- ja tietysti liian kalliit vuokrat oli monen ihanankin paikan kohtalo

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli tietyt kriteerit millä etsittiin juhlapaikkoja, niitä oli mm.

- hinta

- juhla-aika mahd pitkä

- ei a-oikeuksia, eli omat juomat sallittuja

- yhtenäinen tila

Näiden kriteerien perusteella käytiin katsomassa muutamaa paikkaa. Kaksi niistä hylättiin sillä, että ne haisivat ummehtuneelle. Ei sitä siellä paikan päällä pahasti haistanut, mutta jos tunnin vierailun jälkeen vaatteet haisee kamalalle, niin miten siellä viitsii olla koko päivän.

Link to comment
Share on other sites

Meillä, kuten monilla muillakin, karsiutuivat heti alkuun liian kalliit ja a-oikeudelliset paikat. Paikan pitää myös ehdottomasti olla kaunis, ei haluta mitään työväentaloa.

Yksi paikka tippui laskuista, koska ensimmäisen viestin jälkeen ei sähköpostiin enää vastattu.

Eräs paikka oli kaunis, mutta vierasmäärää olisi pitänyt melko rajusti karsia. Isoin ongelma kuitenkin oli, että paikassa on tanssiminen kielletty!  :huh:

 

Päädyttiin sitten kompromissiratkaisuun: todella kaunis rakennus ja kohtuuhintaan, oma catering ja omat juomat sallittu. Miinuksena vieraat joutuvat istumaan kahdessa vierekkäisessä huoneessa, kynttilöiden poltto kielletty ja tila pitää tyhjentää jo illalla. Näistä lähinnä harmittaa tuo kahdessa huoneessa oleminen, mutta pidetäänkin ohjelma minimissä, ettei kukaan joudu leikkejä kuuntelemaan näkemättä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Samoilla linjoilla ollaan muitten kanssa. Omat ruuat ja juomat pitää pystyä tuomaan ja vieraitten pitää mahtua samaan tilaan. Hinnasta sanoisin sen verran, että olisin ollut valmis maksamaan tilasta enemmänkin, jos se olisi ollut sen arvoista. Sanoisin siis, että huono hinta-laatu -suhde karsi meillä yhden todella suositun kohteen. Hieno tilahan se oli, mutta en kokenut että ihan sen arvoinen. Ja korkeeseen hintaan nähden tuntu siltä että joka asiasta piti maksaa erikseen... Jos halus käyttää projektoria, piti maksaa. Pöytäliinoista piti maksaa. Ymmärrettävää kyllä, mutta kun hinta oli niin korkea ja kyse oli pelkästä tilan vuokrasta, niin oisin toivonu siihen sisältyvän edes toi projektori...

 

Lopulta päädyttiin ihanaan paikkaan jyrkänteellä, meren äärellä! Se ympäristö lumosi meidät, vaikka aiemmin oltiin lähinnä mietitty vaan miltä sisällä näyttää. Paikka oli periaatteessa ihan vaan punainen talo, jossa sisällä iso sali. Maalattu neutraaleilla väreillä, puulattia, pylväitä... Näin tilassa paljon potentiaalia erilaisille koristeluille. Ja makso kymmenen kertaa vähemmän ku toi suosittu paikka.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kahdesta viimeisestä vaihtoehdosta toinen karsiutui pois hinnoittelun takia. Olisi pitänyt maksaa esim. tilavuokra, hurjia palkkoja tarjoilijoille, lisätunneista ja lisäksi vielä omasta järjestyksenvalvojasta. Valitsemassamme paikassa tällaisiä ns. ylimääräisiä maksuja ei tullut. Palvelu ja yhteydenpito oli kummankin "finalistin" kanssa erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä kokemukset ovat samanlaisia mitä oon lukenut, mutta erityisesti vaikuttaa ravintolapäällikön asenne! Pelkästään siitä tuli jo sellainen olo eräässä paikkaa, että tänne ei kyllä tulla häitämme viettämään. Jos päälliköllä on etukäteen ylimielinen asenne sekä liian myyntihenkinen ts. ei kovin ihmisläheinen..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Suoraan listalta jäivät monitilaiset paikat sekä liian nuhjuiset tai pienet (70 vierasta samaan tilaan, kiitos!). Lisäksi liian kaukana (yli puolen tunnin ajomatkat) jätettiin listalta. Yksi paikka karsiutui heti omistajan ylimielisen ja epämääräisen käytöksen takia, muutoin suht kallista paikkaa olisi voinut harkita. Toiseksi paras paikka jäi auttamattomasti kakkoseksi valitsemallemme paikalle, kun sen näimme, koska palvelu vähän vanhanaikaista ja viesteihin ei vastattu sekä majoitustilat "ysärinuhjua" ja a-oikeudetkin vielä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Juhlapaikka ei saanut olla: Kallis, omat juomat kieltävä, pieni eikä keskustassa vaan omassa rauhassa. :) Suurin osa juhlapaikoista tietysti karisiutui, koska melkein kaikista löytyi a-oikeudet, tai saliin ei millään saanut mahtumaan sataa henkeä. Suurin osa potentiaalisista myös oli keskustassa, missä kaikki pihalla tapahtuva oleskelu/touhuaminen ei olisi ollut yhtä mieluisaa kuin omassa rauhassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meillä hylkyyn joutuivat paikat joissa:

- Oma pitopalvelu

- A-oikeudet

- Kaikki vieraat eivät mahtuneet samaan tilaan syömään

- Liian kaukana kirkosta

- Sanottiin että mahtuu näin ja näin monta ihmistä mutta todettiin itse, että siinä vaiheessa oltaisiin kuin sillit purkissa

- Jos paikan pitäjän kanssa ei synkannut

 

Muunlaisia paikkoja ei edes katsottu kuin kartano/lato tyyppisiä ratkaisuja, mutta kieltolistalla olisi ehdottomasti myös jumppasalityyppiset ratkaisut.

Muokattu: , käyttäjä: Natte-15
Link to comment
Share on other sites

Me etsimme ensin kaikki haluamamme tyyliset paikat ja karsimme näin ollen jo aika monta. Sen jälkeen kynnyskysymyksi nousi:

 

-omituinen hinnoittelu 

-ei päässyt itse koristelemaan

-pitopalvelu juhlapaikan kautta

-etäisyys vieraista

-piti siivota itse

-juhla-aika yhteen

 

Neljän paikan väliltä valittiin nykyinen, ja se onkin kaikin puolin onnistunut löytö. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Seuraavat tekijät karsi paikkoja pois laskuista:

- A-oikeudet

- Hinta yli 1000e

- Etäisyys kotoa

- Tila olisi vaatinut paljon koristelua (esim. puolapuiden peittämistä jne.)

- Liian hempeä ja/tai kartanomainen

- Liian iso

- Juhlimiselle tiukka aikaraja/lisätunneista lisämaksua

Muokattu: , käyttäjä: Vaniella
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...