Jump to content
Naimisiin.info

Maistraattipäivä


Elvinora

Recommended Posts

Maistraatti on varattu (karkaamme vihille kaksin) ja juhlatkin on tarkoitus järjestää (myöhemmin, pienesti, ajankohta vielä avoin).

Haluamme, että vihkimispäivästä muodostuu meille iso juttu, ajatuksenamme ei siis ole piipahtaa kahvitunnilla maistraatissa.

Mutta: Vihkiminen on jo aamupäivällä. Olen ajatellut, että menisimme hotelliin viettämään hääyötä. Mutta mitä ennen yötä? Ehdottomasti aiomme mennä hienosti syömään, mutta mitä muuta vihkipäivänä voisi tehdä? :unsure: Ideoita?

Link to comment
Share on other sites

Ei mulla mitään ihmeellisiä ideoita ole, mutta me tehdään päivästä muistettava omalla tavallamme.

Vihkiminen on klo 12 Käräjäoikeudessa, ennen sitä käyn kampaajalla laitamassa jonkin nutturasykerön päähäni.

Vihkimisen jälkeen mennään Kiinalaiseen syömään ja sieltä suuntaamme Hotelli Klaus K:hon, jossa ajattelimme kilistellä hiukan kuohuvan kanssa ja lähteä kävelemään Helsingin keskustan suuntaan. Illalla sitten vaihdetaan vaatteet rennommiksi ja suuntaamme kävellen kohti Olympiastadionia, jossa konsertoi miehen "suuri rakkaus" Iron Maiden. Yöllä sitten taas kävellen takaisin hotelliin ja aamuksi on tilattu aamupala huoneeseen.

Link to comment
Share on other sites

^^ Konsertti tai teatteri voisi olla mukava. Tai jos asutte rannikolla ja olette menossa vihille keväällä tai kesällä joku parin tunnin risteily.

Hotellihuoneeseenhan voi myös vetäytyä aikaisin, kun kerran on tilaisuus ja tilata sinne vaikka syötävää ja juotavaa huonepalvelusta ;)

Link to comment
Share on other sites

Me menemme myös salaa naimisiin maistraatissa. Päivää ajattelimme juhlistaa varaamalla huoneen kylpylähotellista, missä voimme sitten vihkimisen jälkeen lillua altaissa ja nauttia saunoista sekä mahdollisesti jostain hoidostakin. Illalla menemme syömään hyvin ja aamulla voimme nautiskella taas altaissa lillumalla. Jotain pientä luksusta arjen keskelle muttei kuitenkaan mitään maata mullistavaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...