Jump to content
Naimisiin.info

Kynsien geelilakkaus


Recommended Posts

Enpä oo koskaan kuullu mitään kamalaa tapahtuneen. Voisin kuvitella että joku vois saada aineista jonkun allergisen reaktion..? Jos tottumaton laittaa hulppean pitkät tippipidennykset niin nehän tietysti voi saada jo parissa päivässä palasiksi, mutta pelkän lakkauksen kanssa ei tuota tarvinne pelätä :D Mun mielestä pari päivää on just hyvä, on ainakin kynnet sitten kauneimmillaan!

Link to comment
Share on other sites

Itse kynsilakkoja ja kynsien koristelua rakastavana haluan häihin näyttävät kynnet, mutta en tekokynsiä (näitä ei ole koskaan minulla ollut). En ole kokeillut myöskään geelilakkausta, mutta se voisi olla hyvä vaihtoehto. Jospa kerrankin antaisi ammattilaisen laittaa kynnet kuntoon ja jospa ne kestäisivät kauniina myös häämatkan ajan.

Kysäisenpä vielä aiheesta tietämättömänä, että saako siis geelilakkauksiakin koristeilla? Väriä ja säihettä saa olla. Olisi hassua, jos kynteni olisivat häissä luonnolliset, kun niissä on arkenakin joka päivä lakkaa ja eri värejä, kynsitarroja, graffitilakkoja ym. riittää. :)

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän niitä koristeluita ja lakkauksia voi ihan omiinkin kynsiin laittaa, ei se kato sitä onko siellä sitä tippiä alla vai ei. :) Jos omat kynnet on suht koht pitkät niin tokihan niistä saa näyttävät.

Mun on omiin kynsiin pakko laittaa tipit, on niin ohkaset kynnet ettei pääse juuri kasvamaan pituutta. Ainahan ne koristeet näyttää paremmalta vähän pidemmissä kuin töppökynsissä :D

Tulipa itse asiassa mieleen että ehkä ennemminkin kannattais geelauttaa ne kynnet aiemmin ja sitten huollattaa ne pari päivää ennen h-hetkeä. Omat kynnet kun katkee helpommin kuin geelatut... Jos sattuu käymäänkin niin että ennen geelausta joku kynsi ratkee poikki, niin se onkin sitten hassun näkönen kun yksi kynsi on töppönä :D Tipillä tietty sais korjattua mutta jos niitä ei kerran halua.

Mä ajattelin säästää pitkän pennin ja laittaa ite omat kynteni häihin, kun löytyy kotoa nuo vehkeet :)

Link to comment
Share on other sites

Geelatessa kynnen päältä ei viilata kuin pinta rikki eli kynttä ei ohenneta kuten rakennekynsissä

Eipäs mene näin. Ihan geelikynsiäkin tehtäessä ne omien kynsien pinnat karhennetaan, ei ohenneta. Edes kaikissa geelilakkamerkeissä ei tarvitse karhentaa kynttä, vaan pyhitään kuivattajanesteellä ja sitten leviteään alusgeeli ja haluttu värilakka. Tämä siis riippuu ihan merkistä.

No niin, palaanpa uudelleen asiaan. Minulla on nyt geelikynnet tipeillä, jotta ehdin tottua elämään "pitkäkyntisenä" ennen hääpäivää. On ollut kyllä positiivinen kokemus, vaikka ensin vei aikaa tottua. Mutta pureskelu on loppu, päin vastoin huollan kotona näitä päivittäin. Eivät ole myöskään katkenneet toistaiseksi. Innoissani mietiskelen jo, mitä sitten hääviikolla laitetaan.. Suosittelen muillekin tuota harjoitteluaikaa.

Meinaatko siis ottaa sen geelilakkauksen? Nekin voi koristella hienosti :)

Huomaa kyllä, että ihmisllä on mennyt geelilakkaus ja rakennekynnet ihan sekaisin.. Eri rakennekynsi menetelmille (geeli- ,akryyli, -akrygel ja lasikuitumenetelmät) voisi tehdä oman keskustelun, ellei jo ole.

Joudun kokeilemaan pysyykö tuokaan menetelmä kynsissäni, kun ei pysy normaalit lakatkaan, saati rakennekynnet.

Itse ei kannata tosiaan niitä lakkoja repiä irti, netistä voi tilata itse poistoaineen (n.17€) ja ne voi poistaa joko liottamalla kipossa tai käyttää foliota apuna.

Miten teillä, jotka olette jo ottaneet geelilakkauksen, niin polttiko se uunissa?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

^Mulla poltti ekan kerroksen jälkeen mut ei kestäny kun iha sekuntteja.

Itse en varmaa enää ikinä ota geelejä, ne ei vaa miu kynsis pysyny :( nopeesti alko jostai kulmast repsottaa..

Link to comment
Share on other sites

Miten teillä, jotka olette jo ottaneet geelilakkauksen, niin polttiko se uunissa?

Ei yleensä ole polttanut.

Viimeksi kun otin, niin poltti jokaisen kynnen kohdalla. Kuulemma geelin rakenteessa oli joitakin muutoksia tapahtunut kesän aikana.. ?

Link to comment
Share on other sites

Kävin tänään geelilakkauksessa, ensimmäistä kertaa ikinä. Olen todella tyytyväinen, näistä tuli paljon paremmat kun uskalsin toivoakaan. :) Osaltaan mun tyytyväisyys johtuu varmasti siitä ettei koskaan ole ollut mitään vastaavaa. Mulla on siis ranskalainen manikyyri hopeaglitterlisäyksin. Mielestäni todella siistit ja tyylikkäät ja silti on vähän bling-blingiä. ;) Uuni ei polttanut ollenkaan. Musta tää tuntuu ihan samalta kun ois kynsilakkaa eli ei juuri miltään.

Oman tähänastisen kokemuksen perusteella voin kyllä lämpimästi suositella. :) Kestävyydestä mulla ei toki vielä ole tietoa.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tehtiin geelaus ennen häitä. Ja mukana ovat pysyneet ihan tähän päivään saakka, nyt koitan niitä kasvatella pois. :)

edit. eli yli 2kk ovat jo olleet.

Muokattu: , käyttäjä: *Pinky*
Link to comment
Share on other sites

^ Oho, aika pitkään! Mulla tehtiin 5 päivää ennen häitä ja häistä viikon päästä oli kyllä otettava ne pois kun osasta lähti kupruilemaan jo ihan itestään ja ne oli karseen näköset. Eli noin 2 viikkoo kesti. Olin kuullut kanssa että ne kestäisi pitempään, joten olin tositosi pettynyt.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tehtiin geelaus ennen häitä. Ja mukana ovat pysyneet ihan tähän päivään saakka, nyt koitan niitä kasvatella pois. :)

edit. eli yli 2kk ovat jo olleet.

Niin sulla on siis geelaus eikä geelilakkaus? Nehän on eri asia, geelauksen kuuluukin kestää paljon pidempään. :) Mulla on nyt olleet nää viikon ja edelleen aivan yhtä siistit kuin silloin kun laitettiin, olen todella tyytyväinen.

Muokattu: , käyttäjä: Punatulkku
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Joo näyttää siltä, että täällä on tekokynnet, rakennekynnet, oman kynnen geelaus ja geelilakkaus nyt ihan sekasin :D

Tekokynnet: kaupasta ostettavat itse liimattavat tekokynnet - kesto 1pv-1vko (Minulla saattoi ensimmäiset tippua jo parin tunnin päästä :D )

Rakennekynnet: Tipillä tai muotilla pidennetään oma kynsi, jonka päälle rakennetaan kynsi eri aineella, riippuen minkä menetelmän on valinnut. Minulla itselläni on ollut geelirakennekynnet monen vuoden ajan, välillä pidempi tauko ja välillä yli vuosikin putkeen :) Ehdoton suosikki, ei todellaaan ole liian paksu, jos tekijä vain on ammattilainen ja tekee kauniin c-muodon kynteen. Ei mitään lättäniä tai kärjestä leveitä. Jos harkitsee rakennekynsiä kannattaa ehdottomasti katsoa monia kuvia kynsistä, joita kyseinen tekijä on tehnyt ja vertailla kuvia muiden tekijöiden kanssa keskenään. Huimia eroja!!

Oman kynnen geelaus: Sama kuin edellä, mutta ilman tippiä/muottia. Voidaan toki tehdä muillakin materiaaleilla kuin pelkällä geelillä. Joku olikin aiemmin listannut eri tekniikoita.

Ja sitten tämä geelilakkaus, mistä tämänkin keskustelun pitäisi kertoa: Omaan kynteen siis lakataan geelillä kerros ja kovetetaan uunissa. Ei tehdä mitään uutta muotoa, eli jos kyntesi ovat lättänät niin sitten lakkauksestakin tulee lättänä eikä kynnessä ole sitä kaunista c-kaarta. Joillakin on ihan luonnastaan upean muotoiset kynnet, joten heille tämä sopii paremmin kuin hyvin! Lopputulos on siis samanlainen kuin lakkaisit kynsilakalla, erona että lakkaus pysyy kauniimpana pidempään ja kynsistä tulee hieman kovemmat. Varpaankynsissähän tätä käytetään paljon, muutamalla lakkauksella pystyy menemään koko kesän :)

Vaihtoehtoja on siis monia, jokainen löytää varmasti sen oman suosikin :)

Ja siis jokaisessa vaihtoehdossa saa laitettua esim kärjen eriväriseksi tai koko kynnen jonkun väriseksi. Vaihtoehtoja koristeluun on miljoonia ;)

Varpaankynsiin laitan ranskalaisen geelilakkauksen ensi kesän häihin ja sormen kynsiin tulee sitten geelirakennekynnet :)

Muokattu: , käyttäjä: viimeinenkevät
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla on ollut kynsissä geelilakkaus, olin lopputulokseen tosi tyytyväinen ja hyvälle näytti, mutta: kun halusin päästä siitä eroon (oli kasvanut puoleen väliin kynttä eli näytti kauhealta) niin ei ollutkaan niin helppoa... Ei lähtenyt millään aineella liottamalla, enkä saanut mitenkään sitä itse pois, joten menin toiseen liikkeeseen jossa se hiottiin pois. Tämän seurauksena kynnet oli hirveän ohuet ja huonokuntoiset pitkään. Onko siis olemassa jotain geelilakkaa, jonka saisi asetonissa tms liottamalla itse pois?

Link to comment
Share on other sites

Itse liotin kynsiä asetonissa 20 min ja sen jälkeen rapsutin kynsillä pois. Oli sen verran raivostuttava projekti että seuraavaksi ajattelin mennä kosmetologille poistattamaan. Mutta pystyi kyllä periaatteessa itse poistamaan. Oletko varma että kyseessä oli geelilakkaus eikä kynsien geelaus?

Link to comment
Share on other sites

Shellac-merkkisen geelilakan saa asetonilla ja appelsiinipuutikulla loput rapsuttamalla n. 15 minuutissa pois.

Orly:n geelilakkausta en ole saanut pois kuin kynsiporalla. Enpä tosin ole edes kokeillut asetonissa liottamista, kun ei tuntunut tepsivän normaali "asetonia pumpuliin, foliot päälle pitkäksi ajaksi"-temppu.

Geelilakkoja on nykyään ihan joka merkillä ja poistaminen riippuu kauheasti merkistä.

Itse en edes vilkaisisi muihin kuin Shellaciin päin, ellei olisi pakko.

Ja Shellac on siis merkki, ei pelkkä yleisnimi geelilakkaukselle. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mietin geelilakkausta häitä varten. Itsellä melko hyvät kynnet, mutta toki häihin haluisin jotain vähän enemmän.. Omat kynnet siis lyhyinäkin melko pitkät ja nätit mutta haluisin niistä vähän pidemmät häihin. Mietin rakennekynsiä, mutta pelkään että sitä jää sitten pahaan kierteeseen, tai sitten kynnet on hirveät jonkin aikaa kun en enään halua rakennekynsiä... Voiko siis geelilakan avulla kasvattaa myös kynsiä?
Toinen seikka mitä mietin on geelilakan kestävyys, täältä olen lukenut että ei kynnet lohkeile, mutta mitenkäs kun olen häitä edeltävänä päivänä tekemässä kaikki kukat häitä varten.. kestääkö geelilakkaus tämän?

Saahan geelilakkauksella myös ranskalaisen manikyyrin?

Link to comment
Share on other sites

Mulla ainakin geelilakkaukset kesti vessa- ja keittiörempan.

 

4 viikkoa testasin kauanko kestävät, sitten otatin pois ja laitoin uudet, kasvuraja alkoi olla ruma.. Ainoastaan loppuajasta alkoi kärjissä näkymään sellaista vääntymisestä aiheutuvaa halkeilua. Lakkaus ei ollut lohkeillut, mutta siinä näkyi tarkemmin katsottuna säröjä. 

 

Mulla oli ranskalaiset molemmilla kerroilla, joten hyvin onnistuu. 

 

Tuommoiset: 

1346865622_img-92567991b0ccc4cbf5ac6a073

Muokattu: , käyttäjä: Whiskers
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Mietin geelilakkausta häitä varten. Itsellä melko hyvät kynnet, mutta toki häihin haluisin jotain vähän enemmän.. Omat kynnet siis lyhyinäkin melko pitkät ja nätit mutta haluisin niistä vähän pidemmät häihin. Mietin rakennekynsiä, mutta pelkään että sitä jää sitten pahaan kierteeseen, tai sitten kynnet on hirveät jonkin aikaa kun en enään halua rakennekynsiä... Voiko siis geelilakan avulla kasvattaa myös kynsiä?

Toinen seikka mitä mietin on geelilakan kestävyys, täältä olen lukenut että ei kynnet lohkeile, mutta mitenkäs kun olen häitä edeltävänä päivänä tekemässä kaikki kukat häitä varten.. kestääkö geelilakkaus tämän?

Saahan geelilakkauksella myös ranskalaisen manikyyrin?

 

Saa ranskalaisella ja kyllä kestää! Voit sen avulla kasvattaa kynsiä, otat vain pari kk aiemmin ensimmäisen lakkauksen ja käyt pari kertaa huollattamassa niin häissä on pitkät kynnet :)

Link to comment
Share on other sites

Haluaisin alkaa tekemään itselleni geelilaukkauksia..Osaako kukaan suositella hyviä merkkejä tai starttipaketteja tms? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nostellaanpa ketjua! Olen samalla asialla kuin diadem, eli geelilakkausten teko kotona kiinnostaa. Kicksistä saisi paketin 60 eurolla. Kannattaako hankkia?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

saako mitenkään suht nopeasti pidennettyä ja vahvistettua omaa kynttä? haluaisin geelilakkauksen häihin mutta omat kynnet on niin olemattomat ja lohkeilevat heti ettei se varmaan näytä miltään. Rakennekynsiä en halua. Aikaa on vaan kuukausi :(

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Minä sain juuri jonkun tarjouskupongin O.P.I Geelilakkaukseen ja nyt mietin, pitäisikö ottaa hääpäiväksi sellainen.

 

Mulla ei ole ikinä ollut minkäännäkösiä erikoisuuksia kynsissä, ihan vaan joskus lakannut itse kotona normikynsilakalla ja nyt vähän pelottaakin, että millainen on lopputulos, miten kestää, minkänäköiset kynnet on kun geelilakkauksen poistaa jne..

 

Itellä on melko lyhyet kynnet ja mietin, että olisiko tuo geelilakkaus hyvä vai pitäisikö ottaa oikein geelikynnet ja muuttaa vähän kynnen muotoa. Pidentää en töiden puolesta oikein voi.

 

Vitsit kun on vaikeeta :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nosto! Minkähintaisia geelilakkaukset ovat?

 

Kaverini kertoi teettävänsä lakkauksen (kaksivärinen ja kiemurakuviot) kotona hommia tekevältä hintaan 40 €. Tuolla päikyn puolella hinnoiksi on kuitenkin joillekuille sanottu 15-20 €. Mikähän mahtaisi olla ero? Kiemuroihin menee varmasti enemmän aikaa kuin yhteen väriin, joten johtuuko siitä vai saako nättejä lakkauksia parilla kympilläkin?

 

Itselläni on omasta mielestä nätin malliset kynnet, mutta tuppavat liuskottumaan, joten kiinnostaisi tuo geelilakkaus, mikäli olisi suht edullista. Ei siis kiinnosta laittaa viittäkymppiä hommaan, kun lähes ilmaiseksi voin lakata omat kynnet häitä edeltävänä päivänä nätiksi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...