Jump to content
Naimisiin.info

Hollolan kirkon haasteellinen keskikäytävä


Intiaanityttö

Recommended Posts

Hei kaikki Hollolan vanhassa keskiaikaisessa kirkossa vihille menneet tai vihille aikovat tai vihkitilaisuudessa paikalla olleet!

Kirkon keskikäytävän keskellä on rivi isoja pylväitä. KUINKA kummassa niiden kanssa tullaan häämarssi alttarille?

Lämmin kiitos kaikista mahdollisista näkemyksistä jo etukäteen! :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on Hollolassa tulossa vihkiminen 23.7. Ainakin joissain hääohjelmissa joissa on Hollolassa menty naimisiin, on kuljettu morsiamen puolelta sekä alttarille tultaessa että poistuessa. Näin varmaan meilläkin tehdään, mutta jos papilla on kirkkoharjoituksessa jotain muuta mielessä, niin voidaan jotain muutakin miettiä :)

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään myös Hollolan kirkossa nyt tänä kesänä 13.8. ja meille kerrottiin, että sisääntultaessa vasemmalla puolella on pylväiden kohdalla olevissa penkeissä pyörät, joilla penkit saadaan liikkumaan seinäänpäin siten, että käytävälle tulee pylväiden kohdalle tilaa niin, ett vierekkäin pääsee hyvin kulkemaan. :gpari: Eli niin siis sitten menemme. :-X

Link to comment
Share on other sites

Zenyy ja Salsatar, kiitos vastauksista! Eli penkit siirtyy, tämä selvensi asian. :)

Sitten kun olette onnellisesti aviossa, palaisitteko joskus kertomaan tänne kuinka häämarssi käytännössä sujui ja onko jotain, jota voisi häävieraille etukäteen tiedottaa esim. näkyvyyden kannalta parhaista paikoista? Suomalainen kun on toisinaan sellainen, että kun on kerran istumapaikan valinnut, ei ehkä kehtaa lähteä enää siirtymään vaikka silloin huomaisi, että pylväs peittää näkyvyyden alttarille tms. :)

Missä te muuten juhlitte, saanko kysyä? Kuinka pitkän ajomatkan päässä?

Kaikkea hyvää ja paljon iloa häiden valmisteluun!!

Muokattu: , käyttäjä: Intiaanityttö
Link to comment
Share on other sites

Juu, eipä kestä. :girl_smile: Meillä on suunniteltu vieraiden kirkkoon järjestäytyminen siten, että kirkossa on meidän järjestämä vastuuhenkilö, joka "järjestää" vieraat istumaan paikoilleen kirkon etuosaan, jotta kaikki näkisivät hyvin, eikä tyypillisesti tosiaan jää takariviin. :girl_wink: Minua alkuun vierastutti juuri nuo isot pylväät kirkossa, mutta kirkko itsessään on niin kaunis, että muuta potentiaalista vaihtoehtoa ei silti oikein nähty. :-X

Meillä on juhlat vihkimisen jälkeen Nuorisoseura Toivolan talossa. Kirkolta Toivolaan tulee n. 11 km.

Kiitos sitä samaa sinulle Intiaanityttö. Milloinkas teillä häät ovatkaan?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Olet oikeassa, kirkko on muuten todella kaunis.

Meillä ollaan hyvin alustavassa tutkailuvaiheessa, häät kuitenkin tod.näk ensi vuoden aikana. Kartoitan meidän näköisiä vaihtoehtoja muutamasta eri kaupungista, niin sitten kun lyödään tarkempi eteneminen lukkoon, jotain ajatuksia on jo valmiina. :)

Link to comment
Share on other sites

Munkin mielestä tuo kirkko on vaan niin kaunis, etten edes harkinnut vihkimistä muualla (paitsi hetken Tuusulassa josta olen kotoisin) :-X Vaikka mäkin olen noita pylväitäkin pohtinut ja miettinyt... Hyvä tietää, että penkit siirtyy!

Meillä juhlaa vietetään Kutajoenniemen metsästysseuran majalla, matkaa kirkolta tulee vajaa 5km. Ainut vaan, että tilat on melko pienet ja vieraita mahtuu kaikkiaan "vain" 64 jos kaikki paikat täytetään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...