Jump to content
Naimisiin.info

Häätanssi / häähidas


Sessa

Recommended Posts

  • Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli Savage Gardenin "Truly Madly Deeply", jota kuunneltiin silmät kyynelissä seurusteluaikojen alussa kun välimatkaa oli satoja kilometrejä...

Tuo kappale oli myös painettu meitin kutsujen takasivulle, sillä siinä on niin hyvät ja "tarkoittavat" sanat...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me emme myöskään haluaisi häävalssia ja ehkä meillä on joku ihana hidas.

Olisi kuitenkin mukavaa olla bändi, joka voisi soittaa halukkaille valssia...Itse emme kuitenkaan halua niitä tanssia..Morsiamen kuuluisi kuitenkin tanssia kaikkien halukkaisen kanssa. Miten olette ajatelleet kohteliaasti ilmoittaa, että halukkaat voivat valssata mutta morsianta ei sinne lavalle saa humppaamaan ja valssaamaan?

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee häävalssi, koska SULHO vaatii niin  :o

Mä koetin ehdottaa häähidasta, mut ei kelvannut. Näköjään yllättävissä paikoissa sulkki rupee perinteitä vaalimaan.... Mutta saapahan sitten lähteä mun kanssa tanssikurssillekin, kun itse kerran haluaa valssata ;)

Link to comment
Share on other sites

hienoa, että löytyy muitakin, jotka eivät halua valssia:) minä olin eka, joka sanoi, että en halua sitä... sulho olisi halunut, mutta sitten keskusteltuamme asiasta hänkin ymmärsi, ettei se ole "meidän näköistämme" valssata:) en usko, että häähidastakaan tulee... saa nähdä, kun ensi kuun alussa käymme hääpaikalla, millaiset tilat siellä edes on:)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee häävalssi ja tanssihäät, koska sulhanen näin halusi. Ajateltiin, että suurin osa kutsutuista on kuitenkin sukulaisia (keski-ikäisiä) ja kyllähän vieraatkin on tarkoitus saada viihtymään. Meillä on nyt siis tanssikurssi edessä ja eihän sitä ikinä tiedä, miten tuo tanssikärpänen puraisee...Ja jos meno liian villiksi repeää, voi aina paeta paikalta, sillä meille tulee kaksikerroksinen hääpaikka ja yläkerta on tanssivapaata aluetta  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä tanssittiin ns. häähidas. Vieraille se saattaa olla hieman tylsää katseltavaa  :P, mutta en halunnut miestäni pakottaa valssaamaan (vaikka DJ:n kanssa laitettiinkin yksi valssi heti perään - mies oli järkyttynyt  ;)).

'Häähitaana' oli yksi meidän yhteiseen historiaamme liittyvistä kappaleista.  :-X

Link to comment
Share on other sites

meilläkään ei ollut mitään valssia, koska sulho oli heti alkuun tiukkana että hän ei sitten tanssi ;D eikä se ollu mikään ongelma, meillä ei sitten ollut tanssihäät vaikka hitaita oli jemmassa ja "nopeitakin" soi taustalla mutta kukaan ei intoutunut tanssimaan eikä valssin puutetta kukaan huomannut...tai ei ainakaan häirinnyt ;)

Link to comment
Share on other sites

Me ajateltiin jättää valssaaminen vähemmälle. Tuntuis jotenkin teennäiseltä, kun ei me muutenkaan sellaista harrasteta.

Meille tulee joku vanha hitaamman puoleinen biisi ja sen jälkeen aloitetaan valssi, johon kaikki saa jo tulla mukaan.

dance2.gif

Link to comment
Share on other sites

Tuota.. te, joilla on häähidas tai joilla oli häähidas tai muu häätanssi. Vesittekö sen tyyliin (poski poskea vasten, vähän kuin baarissa vedetään) vai oliko teillä tietyt askeleet siihen? Ymmärsiköhän kukaan mitä koetan kysyä...  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ei kiitos valssia meillekään, pelkkä ajatuskin puistattaa  :P Upean näköistähän se valssaaminen on, silloin kun sen todella osaa. Ei tulisi mieleenikään alkaa väkisin vääntämään.

Link to comment
Share on other sites

Me ei tanssita ollenkaan. Emme ole tanssaajija ja häät ovat sunnuntaina, joten se ei olisi muutenkaan ollut "sopivaa". Kaikkea muuta kivaa ohjelmaa senkin edestä.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille ei tule ainakaan mitään perinteistä suomalaista valssia, joku ulkomaalainen oldies on kyllä harkinnassa... Ahdistaa kyllä vähän koko tanssi, jotenkin tuntuu ärsyttävältä siinä kaikkien tuijottavien silmien edessä tanssia... Ja varsinkin se osuus jossa pitäis vaihtaa paria anopin+apen ja omien vanhempien kanssa! Kuulostaa perin kiusalliselta.... Onko tuo osio pakollinen?

En kyllä tajua miksi niin monissa häissä vedetään valssi+humppalinjaa, kun nykyään ei niitä tansseja nuoret missään muuallakaan tanssi. Meidän häissä ainakin bailataan suomipopin + toisaalta hieman jazzahtavan musiikin tahtiin...

Link to comment
Share on other sites

Mekään ei tanssita! Ei tule häävalssia eikä häähidasta eikä muutakaan. Molempien vanhemmatkaan eivät tiedosta kauhistuneet, koska kummankaan meidän perheissä ei ole tanssi-ihmisiä, eikä siis olla mekään. Tuntuis tosi luonnottomalta yrittää valssata vaan siksi, että se "kuuluu asiaan". Hääjuhlassamme on lauluesityksiä, ja toivottavasti myös tunnelmallista pianomusiikkia esim. ruokailun taustalla. Jos jollakulla tuntuu ahteri puutuvan (tanssinpuutteessa), niin sitten voi lähteä vaikka kävelylle tai verrytellä muulla tavoin  :)

Link to comment
Share on other sites

Just sulkun kanssa pohdittiin samaa... Kun ei kumpikaan olla valssi-ihmisiä, niin päädyttiin Shania Twainin "From this moment" -kappaleeseen. Sulkku kyllä mietti, että pitäisköhän joltain kysyä, onko sopivaa tanssia jotain muuta kuin valssia, mutta mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että meidän häät, enkä tanssia valssia vaan jonkun toisen mieliksi.

Ja tossa kappaleessa saa olla aika lähekkäin... ;D :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tuleva sulhanen osaa kyllä tanssia, mutta ei halua, eikä etenkään vieraitten kanssa, minä taas aion humpata kaikki vieraat läpi (myös naispuoliset  ;D) mahdollisissa häissämme. Häävalssiin saan ehkä ylipuhuttua, mutta piiloutuuko sulho loppuillaksi pöydän alle? Onko se kummallista jos morsian valssaa mutta sulho ei?

Ja entä jos ei häävalssia ole vaan vieraat aloittavat tanssin, onko outoa jos morsian tanssii kuitenkin?? Aijai..

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös "puujalkainen" sulhanen on täysin kyvytön valssiin. Muutenkin tulossa "erilaiset" häät (vrt. nimimerkki), joten ratkaisimme asian hoitamalla soittajiksi yhden lempikappaleemme esittäjät (varmaankin ainoa hidas kappale ylipäätään, jota olemme joskus yhdessä tanssineet). Kyseessä on kuitenkin tuttujemme bändi, joten hintakaan ei tässä haitannut. Saamme siis tanssia häissämme oman rakkauslaulumme omalla tavallamme (ei siis yy-kaa-koo- valssiaskelein, vaan ihan "keinuen" vain), vanhempien sukulaisten ja ystävien iloksi soittaa sitten toinen pieni yhtye Olavi Virran tuotantoa ja 60- luvun romanttisia iskelmiä...jolloin tanssia saa, ketä huvittaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Meillä oli myös sellainen juttu, että en tiedä onko vieraamme kovin innokkaita tanssimaan (paitsi loppuillasta kyllä  :D ). Onko se sitten vähän hassua tanssia vain se yksi tanssi... :-/

Samaa olemme mekin sulhon kanssa tässä pähkäilleet päivän lähestyessä eli mikäli meillä ei periaatteessa ole tulossa mitkään tanssihäät, mutta aiomme kuitenkin tanssia häähitaan musiikin tullessa levyltä niin, miten käytännössä se hoidetaan? Ollaan ajateltu, että tanssittais kaksi hidasta kappaletta niin, että ensimmäinen kappale vedetään kokonaan kahdestaan ja seuraavaan kaasot ja bestmanit liittyisivät aveceineen mukaan (näyttäen muillekin, että voipi tulla tanssimaan jos haluaa). Mutta mitä näiden kahden biisin jälkeen?? Mennäänkö me vaan tyhmänä istumaan pöytään? Ollaan tosiaan suunniteltu niin, että nauhalta tulisi häähitaamme jälkeenkin biisejä, joita haluakkaat voivat tanssia. Miten muut ovat tehneet? Onko teillä ollut vaan se häähidas ja sen jälkeen olette siirtyneet mihin....? esim. johonkin seuraavaan ohjelmanumeroon vai mitä? Apuja ja vinkkejä tanssin käytännön toteuttamiseen siis tarvittais. Ja pian, kun se päivä lähestyy harppauksin.  8)

Link to comment
Share on other sites

Ei meillekään tule valssia, vaan häätanssi... häähitaaksi sitä ei voi sanoa kun se ei oo kunnon hidas... ;D Me ei kumpikaan ola mitään valssi ihmisiä, joten oli luontevaa valita meidän näköinen biisi meille tanssittavaksi!!

Vielä vaan ei tiedetä miten se tanssiminen onnistuu mun ison hameeni kanssa.... :o

:-XIrkku

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...