kristasy

Kokemuksia Zazabellasta?

53 viestiä aiheessa

p.s. Kysyin toisessa liikkeessä, onko hää- ja tanssipuvuilla laadullista eroa, kun hinnassa voi olla puolet enemmän. Ei kuulemma.

Kyllä vaan on. Tutkipa joskus esimerkiksi Pronoviaksen tai Sotteron pukuja ja vertaa mihin tahansa tanssiaispukuun. Oikeasti laadukkaassa hääpuvussa on luita enemmän kuin sauman kohdissa, niissä on useampia tukikankaita kuin yksi ja ne on ihan oikeasti tukevampia. Sen näkee jo siitä, miltä puku näyttää rekissä roikkuen. Voin sanoa useita erilaisia pukuja korjanneena, että on ihan eri asia tehdä kavennus tanssiaispukuun, kuin hääpukuun. Siksi siitä hääpuvun korjaamisestakin veloitetaan tuplasti. Joskus siihen menee jopa triplasti enempi aikaa. Jos myyjä sanoo liikkeessä että tanssiaispuvuissa ja hääpuvuissa ei ole eroa, niin se kertoo mulle ompelijana sen, että heidän hääpukunsa ovat melkein leluja. Luut rutussa ekan istumisen jälkeen ja yleisestä istuvuudesta ei ole kauheasti tietoakaan.

Totta on, että lisäämällä sen hää- etuliitteen siihen sanaan, niin monet rahastaa enemmän, mutta toisaalta, hääkampauksen kestävyyteen saatetaan käyttää enemmän muotoilutuotteita, koska kampauksen pitää oikeasti kestää se koko päivä. Samoin pakettiin kuuluu yleensä koekampaus, mitä taas tavalliseen juhlakampaukseen ei yleensä kuulu. Kampaus tehdään kaksi kertaa, ja kulutat siis kaksi kertaa enemmän sen kampaajan aikaa ja penkkiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No, täytyy kattoa mitä saan :) Omassa puvussa ei ole luita ym. joten niiden puolesta ei väliä. Ja tosiaan ton kommentin heitti Niinattaren (!!!) myyjä, ei Zazabellan...

Siskoni on kampaaja, ja kertoi hinnoista. Jos kampaus varataan hääkampauksena, hinta nousee. Vaikka sama kampaus ja juhlakampaustakin voidaan etukäteen suunnitella.

Mulla ei ainakaan yksinkertaisesti ole varaa eikä haluakaan laittaa yhteen mekkoon 1000 €. Voi olla, että petyn ja joudun nyt maksamaan tuplasti, tai sitten saan mitoillani tehdyn unelman 500€. Aika näyttää :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ostin pukuni kaarinan liikkeestä ja sain aina todella hyvää palvelua. Puku oli heidän mittatilausmallistosta ja aivan täydellinen, juuri sellainen kuin sen pitikin :) Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nettisivujen perusteella olen kyllä päättänyt mennä Helsingin uuteen myymälään käymään, vaikka olen nyt lukenut kaikki tänne kirjoitetut jutut. Sivujen perusteella paljon mun tyylisiä yksinkertaisia pukuja löytyisi ja myös kuvat noista mittatilattavista vaikutti tosi lupaavilta! Näkemällä ja kokemalla selviää minkälaiset materiaalit on omasta mielestä! Pitänee kattoa minkälisen kokemuksen saan liikkeessä käymisestä mutta ihan sama mistä firmasta kirjotellaan niin aina löytyy hyviä ja huonoja kokemuksia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pukuni on saapunut liikkeeseen ja menen 22.9 sovittamaan. Tulen kertomaan mitä kävi ja onko puku sitä mitä piti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin sovittelemassa pukuja Espoon myymälässä ja löysinkin täydellisen puvun. Ajan olin varannut etukäteen. Palvelu oli todella ystävällistä ja kokeilinkin varmaan kymmentä pukua. Myyjä auttoi koko ajan pukemisessa ja toi pukuihin sopivia alushameita. Mitään kiirettä ei tarvinnut pitää vaan sain rauhassa peilailla ja miettiä. :)

Olitko siis espoossa olevassa outlet myymälässä? Minkähintaisia pukuja siellä oli, oliko laaja valikoima?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, pukuni saapui ja on kyllä ihana :girl_pinkglassesf: Päikyssäni on kuvia (koti)sovituksesta. Tilasin siis liikkeestä mittatilauspuvun, myyjä otti mitat ja puku kyllä istuu kuin nakutettu! Lopulliset korjaukset tehdään vasta lähempänä häitä, mutta pituus oli nyt jo täydellinen ja jos pysyn samankokoisena niin sitten ei tarvitse tehdä muuta kuin kiinnittää olkain. Yksi pieni kohta oli yläosassa, siitä oli jotenkin lanka lähtenyt tms. jäänyt kiinni koristeisiin, mutta itse en tuota edes huomannut. Myyjä huomasi ja sanoi että se osio vaihdetaan viimeistelyn yhteydessä. Yläosa (korsetti) tuntuu todella napakalta ja kokonaisuudessaan ainakin näin amatöörin silmään laadukas puku. Siskoni on ommellut paljon itsekin ja myös hänen silmäänsä puku oli laadukkaasti tehty. Ostin Zazabellasta myös pitkähihaisen tekoturkiboleron, jonka hinta oli 68€ eli melko halpa kun vertaa muihin liikkeisiin. Näin ollen ei voi muuta kuin suositella :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikä siellä toimitusaika? Mulla on jo puku mutta jos sattuu että maha vähän kasvaa ja nopeesti tartteekin uuden puvun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

6 viikossa tuli mun puku, mutta oli kiireinen kesäsesonkiaika. Kuulema 4 viikossa useimmin tulee. Ja tämä siis noilla mittatilauspuvuilla, varmaan valmiit mallit nopeemmin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kävin Kuopion ilmeisesti suht uudessa liikkeessä, ja palvelu oli kyllä ihan jotain muuta kuin "kunnon" liikkeissä- siis paljon parempaa. Olen käynyt kahdessa muussa tän kaupungin liikkeessä tuota ennen, toisesta yritin saada sovitusaikaa mutta olisivat perineet multa jotain 30€ "sovittelumaksua", koska häihini oli yli 10 kuukautta, muutenkin myyjänainen oli niin ynseä eikä tuntunut omaavan minkäänlaista palveluhalua, niin totesin suorilla, etten rahojani siihen liikkeeseen vie. Toisessa liikkeessä kävin ja sovittelinkin pukuja, mutta jälleen myyjän palvelualttius ei ollut ihan toivomani, hän ei esimerkiksi auttanut etsimään pukuja laisinkaan vaikka yritin kertoa millaista pukua etsin ja missä hintaluokassa jne.

Noh, Zazabellassa taas myyjä toivotti iloisesti tervetulleeksi, antoi minun itse selata pukuja mutta sitten muutaman valkkaamani perusteella veti rekistä pari muutakin pukua, joista yhteen ihastuinkin. Myyjä selitti tilaustavoista ja kyseli budjettiani, kommentoi pukuja päälläni kohteliaaseen sävyyn ja pohti mallin sopivuutta jne, ja oli muutenkin tosi ystävällinen. Pukuja saisi kuulemma ihan kustomoitunakin, että itse saisi valkata vaikkapa pitsejä ja sommitella niitä haluamallaan tavalla. Se täytyy kyllä sanoa, että omaan silmään esimerkiksi puvussa olleet kirjonnat olivat vähän heikkolaatuisia ja hintaa laatuun nähden liikaa (nyt siellä oli tosin joku kampanja menossa, että puvun hinnasta lähtisi aika paljon pois). Lisäksi tuossa toisessa liikkeessä sovittamani Lillyn hääpuku oli kyllä huomattavasti tukevamman oloinen päällä, mutta toisalta hääpukua nyt pidetään se muutama tunti päällä, joten kyllä se varmasti ihan hyvin toimisi. En nyt ole vielä päättänyt, että otanko sen Lillyn puvun, jossa on kiva malli ja laatu erinomainen, vai tuolta puvun jossa oli kivannäköiset kirjailut ja puvusta saisi ehkä enemmän uniikin sanotaanko nyt vaikka keskinkertaisella laadulla. Mulla noi kaksi pukua on melkeinpä samalla viivalla ominaisuuksiensa puolesta, jotta vaikeaksi menee.

Muokattu: , käyttäjä: aivansama

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Harkitsen hääpuvun teettämistä ja kyselinkin alustavasti jo Zazabellasta, sanoivat hintaa tulevan noin 800 € haluamalleni mallille. Nyt menin lukemaan täältä näitä kauhukokemuksia ja en tiedä uskallanko sittenkään! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia! Palvelusta sen verran, kun tuolla kävin, että ihan ystävällistä palvelua oli, kaverini kyllä totesi että jotenkin vähän tökeröltä myyjä välillä kuulosti mutta mietittiin johtuiko siitä että suomikaan ei ole hänen oma äidinkielensä kun muuten oli kuitenkin ystävällinen. Neuvoi myös ihan toiseen liikkeeseen jossa olisi enemmän sen tyyppisiä pukuja, joita hain. Mutta jos päädyn teettämään niin mitähän tuolta saa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ :ph34r: jos harkitsisin hääpuvun teettämistä tietystä mallista ja pitäisin 800 euron hintaa ok:na ko. laadusta, tutkisin vielä ulkomaiset nettikaupat, joista useat morsiamet ovat pukujaan tilanneet ja tekisin tarjouspyynnöt niihinkin. Henk.koht. mielipiteeni on, että miksi maksaa välikäsille/suomenkielisestä palvelusta, jos voin samalla hintaa/halvemmalla tilata suoraan Kiinasta (mistä zaza-puvutkin käsittääkseni tulevat). Lisäksi miettisin, saisikohan alle 800 eurolla kivan alessa olevan tai käytetyn puvun. (Omat rajani kiinakopioille on 500e:n alle, ja  paikallisessa "merkkiliikkeessä" 700e budjetilla pärjäisin kuulemma oikein hyvin eli tuo 800e halpiskopiostamekosta kuulostaa hurjalta. ) Tietysti nettikaupoissa täytyy hyväksyä se, ettei pukua pääse sovittamaan, ja homma voi mennä pieleen, eikä valitusmahdollisuutta useinkaan ole. Zazabellassa mekkoja voi tietysti hypistellä ja valittaminenkin helpompaa  :ph34r: muoks. en siis tarkoittanut, että Zazabellan mekot ovat desinger-kopioita, vaan, että laatu on ilmeisesti sama kuin niillä (ainakin foorumien juttujen perusteella).

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ajattelin mennä Zazabellaan hypistelemään! :D

 

En ole aikeissa todellakaan tilata netin kautta, en ulkomailta enkä kotimaasta. Ajattelin mennä avoimin mielin katsomaan, mitä sieltä löytyy. Valikoima on ilmeisesti laajahko.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, mun mielestä noi Zazabellan puvut eivät ole kopioita, vaan niiden omia malleja. 800€ mittatilauspuvusta on mun mielestä kohtuuhinta, mutta kannattaa silti kyttäillä alennuksia. Mä sain omani 530€:lla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ostin juuri eilen Kaarinan Zazabella liikkeestä hääpukuni. Vähän nyt harmittaa, koska ostin pukuni hätäisesti, kun myyjillä oli kiire päästä eroon minusta ja ystävästäni. Mutta puku oli todella hieno, ja kalliskin. Hinta oli n. 1400 euroa. Toivottavasti on tosiaan merkkipuku, eikä mikään kiinakopio, kuten sanoivat. Mutta käytimme kuitenkin jonkin verran rahaa kauppaan, kun tuli ostettua kaasojenkin puvut samalla sieltä. Nyt puku on liikkeessä, kun heillä ei ole ompelijaa ilmeisesti viikonloppuisin käytössä? Puku oli monta kokoa liian iso minulle, muita kokoja ei heidän liikkeessä siitä puvusta ollutkaan. Nyt sitä pitää pienentää ja lyhentää joka suunnasta. Mietin vain, että onko normaalia, että kun ostaa noinkin kalliin puvun joudun vielä maksamaan kalliit korjaustyöt? Täytyy sanoa, että olen kyllä pettynyt liikkeen palveluun kaikin tavoin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mietin vain, että onko normaalia, että kun ostaa noinkin kalliin puvun joudun vielä maksamaan kalliit korjaustyöt?

 

Onko sinulla tapana tehdä töitä ilmaiseksi?? :D Kumma, että aina oletetaan ompelijoiden elävän ja maksavan vuokransa pyhällä hengellä.

 

Sisko tilasi joskus useampi vuosi sitten Zazabellasta puvun valmistujaisjuhliinsa omilla mitoillaan. Puku oli oikein nätti ja istuva, mutta seuraavissa juhlissa, joissa hän käytti sitä, alkoivat tukiluut ikävästi painaa ja hangata ihoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin tänään Zazabellassa mutten löytänyt mieleistä mekkoa. Kyselin, mitä merkkejä he myyvät eli mitä merkkejä olisi mahdollista tilata heidän kauttaan. Yksi näistä merkeistä oli Allure Bridals (www.allurebridals.com). Löysin Alluren sivuilta unelmamekkoni, mutta huomasin myös, että sillä ei ole jälleenmyyjiä Suomessa. Mitä ihmettä!? Luin Zazabellasta aika monta keskusteluketjua, ja moni oli pettynyt, kun oma mekko olikin tullut Kiinasta ihan eri näköisenä kuin kuvat tai liikkeen mallimekko olivat. Voiko olla, että Zazabella teettää Kiinassa Alluren mekoista kopioita ja myy ne asiakkaille Allurena!?!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jatkoa edelliseen viestiini: elikkäs Zazabellasta vakuutettiin, että puku tilataan Allurelta eikä teetetä kuvan perusteella millään omalla halvalla tekijällä Kiinassa. Eli kyllä noissa merkeissä varmaankin voi luottaa Zazabellaan. Päädyin kuitenkin tilaamaan eri merkkisen puvun eri myymälästä, koska Allure olisi ollut suht kallis plus siihen olisi pitänyt tehdä korjausompeluita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, omat kokemukseni TAMPEREEN Zazabella-liikkeestä: POSITIIVINEN KOKEMUS!

 

Soitin sinne keskellä päivää ja kysyin, olisiko liikkeessä samalle päivälle noin tunnin päähän vapaita aikoja. Myyjä oli puhelimessa erittäin ystävällinen ja sanoi, että tervetuloa vain milloin tahansa. No, menin sitten noin tunnin kuluttua liikkeeseen, minua tervehdittiin iloisesti ja sain rauhassa katsoa puvut ja valita niistä sovitettavat. Kun olin nämä valinnut, miesmyyjä ohjasi minut sovituskoppiin ja sitten alkoi tapahtua.

 

Olin liikkeessä ehkä yhteensä kaikkiaan noin vartin verran ja ehdin siinä ajassa kokeilla ehkä kuutta pukua. Myyjä auttoi puvun päälle, jonka jälkeen menin ison peilin eteen sitä ihailemaan ja kun olin saanut sanottua mielipiteeni, menin takaisin sovituskoppiin ja vaihdoimme puvun toiseen. Näin tapahtui joka välissä. Samalla hän palveli kyllä kovassa kiireessä kaikkia muita asiakkaita (ehkä noin kaksi seuruetta lisäksemme) ja välillä sain hetken odottaa, että hän tulee auttamaan, mutta se ei minua haitannut. Käytäntöjä on monenlaisia ja vaikka ehkä joku kunnollinen ajanvaraussysteemi voisi olla paikallaan, koen, että minua kuitenkin palveltiin ihan hyvin ja myyjä toi vielä esille jotain pukuja, joita arveli haluavani kokeilla. En tiedä laadusta tai muusta, mutta liikkeessä oli myös paljon kilpailukysyisiä hintoja. Harmi, että oma suosikkini meni hinnassaan oman budjettini yli.

Voin kuitenkin suositella liikkeessä käymistä ehdottomasti! :) Zazabella on niin suuri morsiuspukujen myyjä Suomessa, että uskon, että heidän on noudatettava aika tarkasti tiettyjä linjoja pukujensa suhteen. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on Turun liikkeestä todella huono kokemus. Varasin ajan useita viikkoja etukäteen ja varausta tehdessä kysyin, että onko ensinnäkään mun kokoisia pukuja sovitettavaksi. Kyse on plussakoosta, niin liikkeestä vähän riippuu kuinka isoja kokoja on tarjolla. Parista liikkeestä mulle olikin jo vastattu rehellisesti, että ikävä kyllä ei ole. Zazabellasta sanottiin, että kyllä löytyy useita ja aika varattiin.

 

Kun saavuin paikalle, myyjä tuli mun kanssa kattomaan pukuja ja kyseli millasta oisin hakemassa. Mä selitin (kuten jo meilissäkin), että ois tarkotus kokeilla erilaisia, kun en oo hääpukuja ennen kokeillu. En nyt varsinaisesti vielä loukkaantunu siitä, että ei ollu valmiiks kattonu pukuja mulle (toisessa liikkeessä olivat tehneet jopa näin!). Myyjä ei löytänyt yhtään mun kokoista pukua. Ehdotti jopa pukuja, jotka oli 10 kokoa liian pieniä! Lopulta yksikään puku ei menny mun päälle... Meille tuli kaason kanssa ihan hukkareissu ja vaikka olin tosiaan varannut ajan, myyjä katosi aina välillä auttamaan jotain muita asiakkaita, vaikka paikalla olisi kyllä ollut muitakin myyjiä.

 

Eli mut "houkuteltiin" valhellisesti kauppaan ja myyjää ei ois voinu vähempää kiinnostaa mun palveleminen. En ole menossa liikkeeseen uudestaan, vaikka pukuja voisi saada halvallakin. Mä vien rahani jonneki liikkeeseen, jossa plussakokoset morsiametkin lasketaan ihmisiksi. Mulle tuli tosi ikävä fiilis tosta paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Komppaan muutamia edellisiä, eli en voi suositella, valitettavasti.Oma kokemukseni on seuraavanlainen:

 

Ensimmäisen kerran viime vuonna sovitettiin siskolle vanhojentanssipukua, palvelu tökeröä ja painostavaa (Kaarinan liikkeessä, olimme melko myöhään liikkeellä, joten "uhkailivat" ettei pukua saa ellei nyt osta, joopajoo..). Siskoni sovitti pukua liikkeessä ja kas kummaa päädyimme tilaamaan täsmälleen SAMAN puvun (siis saman kappaleen) heidän nettikaupastaan puolet halvemmalla, vaikka itse lähes valehtelivat ettei nettikaupassa myytäviä pukuja löydy liikkeestä. 

Toisen kerran hiljattain kävin sovittamassa hääpukuja (jälleen Kaarinassa) itselleni, koska päätin antaa liikkeelle toisen mahdollisuuden. Palvelu edelleen tökeröä ja myyjällä kauhea kiire, mm katosi paikalta lähes koko ajan eikä mitään mielenkiintoa tuntunut olevan muutakuin nopeasti tarjouksen tekoon yhdestä puvusta, josta edes vähän ehdin häneltä enemmän kysellä. Tuli vähän sellainen olo etten ehkä ollut myyjän mielestä kauhean potentiaalinen asiakas... 

Ilmeisesti riippuu ainakin jonkinverran siitä mitä hakee sekä ajankohdasta kun käy liikkeessä (kiireinen aika jne) ja siitä kuka palvelee, kun ihmisillä tuntuu olevan hyvinkin positiivisiakin kokemuksia paikasta. Itseltä sellaista ei kuitenkaan löydy enkä enää kyseiseen paikkaan ole menossa enkä sitä kenellekään aio suositella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näköjään on sekä hyvää että huonoa sanottavaa tästä firmasta. Oisko kellään vähän tuoreempia kokemuksia? :) Sillä ei niin väliä mikä liike, kaikkiin niihin on pitkä matka täältä :girl_haha:  Jonkun verran kiinnostais käydä ainakin sovittamassa jotain  :)

 

Muoks. Huomasin että Oulussa on lähin, se ei ihan kamalan kaukana ole, ainakaan jos junalla menee. Eli erityisesti jos Oulun liikkeestä olisi jotain kokemusta jollain, niin olis kiva kuulla.

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minä kävin espoon zazabella outletissa :) löysin ihan uuden mekon, jota kokeilin, ja koska väri oli musta siinä mekossa, niin sen perusteella tilasin sitten uuden toisen värisen. Mekko tuli nopeammin kuin oli luvattu, on kaunis ja sopiva ja juuri sellainen kuin pitikin, ja palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä.

 

Pelkkää hyvää sanottavaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suomen pukuvuokraamossa oli ihana ja kiireetön palvelu! Olin varannut sovitusajan etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helsingin Zazabellasta kehno kokemus. Selitin myyjälle tärkeimmät kriteerit pitsin, mallin ja olkaimellisuuden suhteen... hän alkoi vähän epävarmana plarailla pukurekkejä ja hetken päästä kehotti minuakin vähän katselemaan jos löytyisi jotain ja lähti itse hetkeksi palvelemaan ovesta tullutta uutta asiakasta. No minä siinä sitten katselin pukujen kankaita ja kokolappuja (koska kovin paljon muuta ei henkarissa roikkuvasta puvusta kannata arvioida), enkä löytänyt oikeastaan yhtään kiinnostavaa enkä oikein omaa kokoanikaan (aiemmissa liikkeissä sovitellut kokoja 42-46). Sitten muistin että olin laittanut puhelimeen ylös 5 nettisivuilta löytämääni kiinnostavaa mallia ja kun myyjä tuli takaisin, niin katsottiin löytyisikö niitä heiltä ja missä koossa. Eipä löytynyt yhtäkään, missään koossa! Puvut olivat kolmea eri merkkiä, niistä osa olisi löytynyt Kaarinasta ja yksi Oulusta.

Noh, jatkoimme rekkien penkomista ja myyjällä ei tuntunut olevan mitään hajua että mitä voisi edes ehdottaa minulle. Pukuja oli paljon ja ne oli aika tiukassa rekeissä ja kyllä mielestäni muutenkin myyjän pitää tietää missä on minkäkinlaisia ja kokoisia pukuja ja osata ehdottaa, ei asiakasta voi laittaa etsimään semmoisesta massasta. No pari ehdotusta myyjä sitten löysi ja sovitin ne, mutta ne eivät säväyttäneet millään tavalla. Välillä myyjä hyppäsi taas toisen asiakkaan pakeille ja minä sitten seisoskelin epäkiinnostava puku päällä peilin edessä. Kaiken kaikkiaan hyvin hataraa asiakaspalvelua sain ja kyllästyin koko hommaan tosi pian. Onneksi tuo ei ollut ensimmäinen sovitukseni, koska aika ankea ja toivoton kuva olisi jäänyt morsiuspuvun etsimisestä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään