zife

Miksi juuri Hän?

99 viestiä aiheessa

Mieheni bongasin baarista, tai itseasiassa.. En bongannut häntä vaan hänen kaverinsa. Ilta kului kosteissa merkeissä ja rennosti jutellen. Jatkoille päädyttiin minun luokse, kaikki kolme. Tämä kaveri kuitenkin ilmoitti jossain kohtaa että hänellä kyllä on  tyttöystävä ja minä puolestani että nyt on sitten sopiva aika hipsiä sinne kotiin. Tämä "kolmas pyörä" istui ja ihmetteli sohvalla :D Varovaisesti mies sitten kyseli että saako jäädä yöksi kun oli paikkakunnalla vain käymässä eikä ollut ajokuntoinen lähteäkseen kotiin.

Hampaiden pesun ja meikkien pois putsaamisen jälkeen tarjosin iltapalaa ja jotain tapahtui. Ei sitä osaa selittää. Yhtäkkiä mies oli kiinnostava ja hauska, kivan näköinen oli vielä. Aamuun asti juteltiin ja lähdön hetkellä oli tosi vaikeeta päästää menemään. Seuraavana päivänä mies laittoi kaveripyynnön facessa ja siittä lähtien ollaan oltu erottamattomat. Välillä on ollut vaikeeta ja toisinaan taas ihan liian ihanaa. Vaan tässä ollaan, yhdessä, menossa naimisiin.

 

Hän siksi että 

-on puuttuva puoliskoni

-voin olla täysin oma itseni hänen kanssaan

-omaa (kieroutuneen) huumorintajun

-on rauhallinen, minä  äkkipikainen ja tulinen..

-on hyvä isä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen pelokas ihminen, mutta hänen kanssaan en pelkää mitään. Kun hän seisoo vierelläni, tiedän selviäväni kaikesta kun hän on kanssani. Hän on myös paras ystäväni. Hänen kanssaan voin olla täysin oma itseni ja hän rakastaa minua juuri tällaisena kuin olen.

Minä rakastun häneen joka hetki enemmän.

Siksi hän! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tunnen löytäneeni miehessäni todellisen sukulaissielun. Ajattelemme ja toimimme niin samankaltaisesti, meillä on paljon samoja kiinnostuksenkohteita, samoja harrastuksia ja samanlainen huumorintaju.

Hän on rauhallinen, ei polta ja juo hyvin maltillisesti, on todella kärsivällinen ja hyvä lasten kanssa (mitä nyt hoitolapsista voi päätellä).

Hän saa minut tuntemaan itseni kauniiksi ja rakastetuksi.

<3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun ukkeli tykkää puhua ja kuunnella. On positiivinen ja rauhallinen (tärkeää, koska olen aika temperamenttinen). Osaa helliä ja halailla eikä pihtaa. Tykkää taiteista ja hyvistä elokuvista. On kiinnostunut mitä pistää päälleen ja miltä meidän koti näyttää. Ja on hetero :D. Jakaa samanlaiset ajatukset ja arvot elämästä. On luotettava mutta myös yllättävä. Yhdessä oleminen on ollut koko ajan helppoa, vaikka riitojakin on ollut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

siks, siks siks.. koska,

-meillä on samanlainen, hivenen vinksahtanut huumorintaju

-ollaan pitkälti kiinnostuttu samanlaisista asioista

-täydennetään sopivasti toisiamme

-hän on (niin sisäisesti kuin ulkoisestikin) kaunein ihminen jonka tiedän

-ja muutenkin ihana ja upea

-ja seksikäs

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana aihe :girl_in_love:

 

Silloin kun tapasin mieheni en todellakaan kuvitellut ensikohtaamisella mitään ihmeitä. Kyllä mä hänet huomasin, mutta lähinnä pohdin, että kuinka niin britin näköinen punapartainen viikinki ei muka puhu sanaakaan englantia. Mies oli rakastunut muhun ensi silmäyksellä :blush: mies ei ole ulkoisesti sellainen joka olisi aikoinaan mahtunut mun "miesmakuuni", mutta tutustuessa se miesmakukin tuntui muuttuvan ja hän on kyllä juuri täydellinen ja maailman komein mun silmissäni.

 

Mun miehellä on ihan käsittämättömän suuri sydän. Hän on luonteeltaan rauhallinen, ikuinen optimisti ja hänestä on helppo pitää. Asettaa minut ja perheemme ykköseksi ja puhuu mulle kauniita sanoja joka ikinen päivä. Rakastaa, puhuu, halaa, suutelee, kehuu ja katsoo niin, että vähemmästäkin häkeltyy. Hän on kova tekemään töitä ja on tunnollinen, äärimmäisen tarkka kaikessa mitä tekee. Taiteilija, mutta ei semmoinen stereotyyppinen huitelija. Mun mies on maailman paras ystävä, puoliso ja isähahmo. Meillä on samanlainen huumori ja hauskaa yhdessä. Meillä on intohimoa ja kipinää vielä edelleen samalla tapaa kuin suhteen alkuaikoina. Kiinnostuksen kohteet ja unelmat on samoja. Emme juuri riitele (vaikka mä olenkin ferrariksi luokiteltavan nopea kiihtymään ja hyvin räjähdysherkkä stressaantuneena) ja asiat setvitään aina puhumalla. Voin luottaa mieheeni 100%, kotona on hyvä olla ja joka ikinen ilta huomaan miettiväni, kuinka ihanaa on, että tuo ihminen nukkuu vieressä. Ollaan sielunkumppaneita ja meillä on yksinkertaisesti vaan hyvä olla.

 

En mä ole koskaan kokenut mitään näin seesteistä ja tasavertaista suhdetta. Ex-mieheni oli hallitseva tyranni, joka ohjaili vielä pitkään eronkin jälkeen mun elämää. Suhde oli melkein alusta asti yhtä tappelua, mutta sitä silloin naivina ja nuorena luuli, että se on ihan normaalia ja kuuluu asiaan. Nyt kun on vihdoin löytänyt paikan mihin kuuluu, tajuaa myös miten onnekas sitä on. Vierelläni on nyt ihminen, jonka kanssa tiedän varmasti haluavani olla aina.

Muokattu: , käyttäjä: Sooda

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me törmättiin erään kuvasivuston chatissa. Huomasin ensin kuinka hän kuuntelee samanlaista musiikkia kun minä ja pakkohan se profiili oli käydä vakoilemassa. Ensimmäinen ajatus oli semmonen 'purrrrrr'. Eli profiilikuva tyrmäsi minut täysin. Pikkuhiljaa alettiin jutteleen, vaihdettiin messenger-osoitteita, siellä höpöteltiin sillontällön. Sitten vaihtui puhelinnumerot ja ensimmäistä kertaa soiteltiin 3v juhannuksen alla. Muutama viikko siittä eteenpäin nähtiin ekaa kertaa, lähdettiin keikalle yhdessä. 
Siittä hän sitten jäi viikonlopuksi minun luokse, seuraavana viikonloppuna, sitä seuraavana... Tosin se oli sitten vaa tapailua enemmänkin. Pari kuukautta meni että sitten aloin kyseleen, että niin seurustellaanko me nyt sitten ihan oikeesti vai häh. En oikein saanut hänestä mitään irti, mutta kyllä sitten hän myöntyi asialle :D
Tuossa kun oli takana se, että kaikki hänen entiset suhteet ollut niin huonoja kokemuksia, että ei uskaltanut riskeerata. Siinä meni sitten kuukauden verran kun hänelle eräänä iltana kuiskasin että rakastan. Luulin että hän pelästyy kamalasti ja se juttu kaatuu siihen, mutta ei. Jonkun aikaa siinä meni ennen kun hän sitten sanoi samaa minulle. 
Eli meillä oli hieman hidas alku, mutta nyt kun sitä jälkeenpäin miettii, niin hyvä vaan että rauhallisesti edettiin, onhan minullakin takana niitä täysin mönkään menneitä parisuhteita, nyt sitten ollaan pelattu ihan varman päälle.
 
Mutta, Hän....
...  on niin paljon minun kaltainen, mutta kuitenkin hieman erilainen, hyvällä tavalla
... on rehellinen
... rakastava
... rakastettava
... on tehnyt minusta paremman ihmisen
... on tehnyt minusta kokonaisen, korjannut palasiksi hajonneen minut
... on myöskin ihan aikuisten oikeasti se minun toinen puolikas
... tukee ja hoivaa kun on tarvetta
... pitää minut turvassa kaikelta, ts. hänen luonaan on maailman turvallisin paikka
... on minun takia, täysin omasta halusta ja aloitteesta, tehnyt suuria muutoksia omassa käytöksessään ja tottumuksissaan
... on fiksu ja parisuhteen aivot
... rakastaa minua sellaisena kun satun olemaan
... pitää samalaisesta musiikista, elokuvista ja tv-sarjoista kun minä
... on samanlainen huithapeli mitä tulee kodin siivoamiseen ja järjestyksessä pitämiseen :D
... pitää kanssani samoista arvoista, maailmankatsomuksesta ja alkoholitottumuksista
... on vähintään yhtä lapsenmielinen kun minä
... ei ole tosikko
... jaksaa työkiireiden ja -stressin ohella myös huomioida minun olemassaoloni
... tipauttaa minut takaisin maan pinnalle kun on tarvetta
... jakaa kanssani myös samanlaisen täysin pähkähullun huumorintajun ja meillä nauretaankin todella usein milloin millekin. Myöskin on niitä 'sisäpiirin juttuja' suuri kasa juuri tämän takia
... osaa rakentaa ja nikkaroida, ei mene sormi suuhun missään tilanteessa, oman elämänsä MacGyver siis
... on ihminen jonka kanssa voin puhua ihan mistä vaan
... on kaikin puolin niin erilainen kun exäni
... on hyvin eläinrakas
... omaa aivan tajuttoman ihanat siniset silmät, mihin hukun hyvinkin usein
... on tajuttoman hyvännäköinen ja seksikäs, huolimatta mukana kulkevasta oluttynnyristä :D
... on se henkilö, jota rakastan enemmän kun ketään olen ikinä rakastanut <3
Muokattu: , käyttäjä: DaughterOfTheMoon

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihana ketju!  Hän tuli elämääni sellaisella hetkellä, jolloin ajattelin olevani yksin koko loppu elämäni. Hän sai minut ihastumaan itseensä heti ensimmäisellä viestillä. Ihastus vain syveni siinä vaiheessa kun näin hänet ja hän oli juuri sellainen kun olin kuvitellut. Hän saa minut ajattelemaan tulevaisuudesta positiivisesti. Hän ymmärtää ja kuuntelee minua. Hän saa minut nauramaan ja hymyilemään. Hän saa minut tuntemaan itseni maailman onnellisemmaksi naiseksi. Hänen seurassaan on turvallista olla. Hän tulee kanssani vaikka toisella puolelle suomea, jos se vain saa minut onnelliseksi. Hän tekee kanssani mitä vain. Hän on avulias ja ystävällinen. Perheeni, sukulaiseni ja ystäväni pitävät hänestä. Hän tekee vuokseni mitä vain. Samoin kuin minä hänen. Hän rakastaa koiraani ja kanejani. Hän on todella komea ja seksikäs. <3 Voisin jatkaa tätä vaikka kuinka paljon :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siksi, koska hän on: 

♡ komea ja hänellä on aivan uskomattoman upea katse. Kun katseemme ensimmäisen kerran kohtasivat pari vuotta sitten, tiesin, että tuon miehen minä itselleni haluan.

 kohtelias ja omaa hyvät käytöstavat. Hän auttaa äitejä bussissa lastenrattaiden kanssa, toivottaa naapureille hyviä päivänjatkoja ja tuo pyytämättä aamukahvin sänkyyn.

 huolehtivainen. Kerran kun opiskelijabileet venähtivät valomerkkiin asti, tuli hän keskustaan ja saattoi minut turvallisesti kotiin.

♡ pitkä ja vahva, joten tiedän hänen olevan tarvittaessa suojanani.

rehellinen ja luotettava. Me molemmat olemme tulleet aikaisemmissa suhteissa petetyiksi, emmekä halua sitä enää koskaan kokea. 

empaattinen. Keskustelut hänen kanssaan ovat helppoja, kun ei tarvitse erikseen kertoa, miltä joku tunne tuntuu. Hän ymmärtää, jos olen saanut sosiaalisen yliannostuksen ja haluan olla loppuillan yksin. Tai jos olen niin innostunut uusista hääsuunnitelmista, etten malta pitää suutani kiinni!

 hyvä lohduttaja. Useammankin kerran kun olen lähtenyt kotoa ja olen tullut surulliseksi tai pahoittanut mieleni jostain pahemman kerran, hän on lähettänyt kuvan sellaisella kaikki hyvin ei mitään hätää olen tässä -ilmeellä. 

 huumorintajuinen ja leikkisä. Vaikka meillä on aika erilainen huumorintaju, hän silti useimmiten ymmärtää vitsini. Hän hymyilee todella suloisesti kun saa minun nauruni raikamaan. Ja kutituspaini on hänen kanssaan erityisen hauskaa.  

 loistava rakastelija. Empiiristen tutkimusten mukaan hän on parhain seksikumppani.   

 hygieeninen. Hän pesee kädet ennen syömistä ja pitää kasvonsa puhtaana, kosteutettuna ja siistinä. (Okei, miehellä on tällä hetkellä meneillään leukapartaprojekti, ja hän on jo kovin ylpeä tuotoksestaan...)

 myöntyväinen. En tiedä johtuuko tämä samankaltaisista mielipiteistä, vai sellaisesta ihan sama mitä teet se on kuitenkin hyvä -asenteesta, mutta yleensä saan tahtoni läpi. Oli se sitten uusi tv-taso tai vierailu museossa. 

 helppo. En tiedä mikä muu sanavalinta sopisi paremmin, mutta hänen kanssaan arki on helppoa. Riitelemme harvoin ja asiallisesti. Hän ei kiroile, hauku tai käyttäydy aggressiivisesti riitojen(kaan) aikana, mitä monet muut valitettavasti tekevät.  

 avulias. Jos pyydän häntä tyhjäämään tiskikoneen tai viemään roskat, hän tekee ne melkein jopa mielellään. 

 halukas ja kykeneväinen kierrättämään. Tämä on yllättävän tärkeä asia, sillä se kertoo ihmisestä paljon. Muuten en ole mikään ituhippi, mutta roskien lajittelu on opeteltu jo esikoulussa ja se kuuluu yleissivistykseen siinä missä lukeminenkin!  

 järkevä. Hän osaa päätellä, mitä kannattaa tehdä ja mitä jättää tekemättömäksi. Hän osaa käyttää rahaa, hän ei juo itsään konttauskuntoon eikä tupakoi. 

 samanhenkinen. Olemme molemmat introvertteja ja meillä on samankaltainen ideologia. Myös tulevaisuuden suunnitelmat osuvat yksiin esimerkiksi lastenhankinnan suhteen. 

 lähelläni. Aina kun kuljemme toistemme ohi, suutelemme, hiplailemme tai lepertelemme. Kokkaillessani hän tulee usein halaamaan minua takaapäin, ja minäkin välillä lähden hakemaan huomiota hänen sylistään.  

 minun. Hän rakastaa ja arvostaa minua juuri tällaisena kuin olen, heikkouksineen kaikkineen. Hän katsoo minua ihaillen, vaikka tuntisinkin oloni epäviehättäväksi kuluneissa vaatteissa tukka sekaisena. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana aihe!

Mutta siksi juuri hän, koska kaiken komeuden ja luonteen takana seisoo mies joka hyväksyy mut juuri tällaisena mikä mä olen. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihana aihe! <3 Hän siksi, että:

- Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.

- Hän on komea <3

- Hän on vain minun, ja tiedän sen. <3

- Hän on avulias. Jos pyydän häntä tuomaan minulle lasillisen vettä, ollessani itse liian laiska nousemaan hän tuo sen.

- Hän ei huuda minulle, hauku minua tai satuta minua mitenkään muuten.

- Hän suostuu tekemään myös asioita, joista minä nautin.

- Hän on rehellinen ja luotettava.

- Hän omistaa mitä maailman parhaimman sydämen, joka on täyttä kultaa. <3

- Hän auttaa vähävaraisia ja sairaita. <3

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koska hän on sielunkumppanini, kohtalo on tarkoittanut meidät yhteen.

Koska hän on: komea, suloinen, hassu, hauska, huumorintajuinen, rauhallinen, syvällinen, luotettava, uskollinen, älykäs, keskustelemaan pystyvä, rakkauttaan päivittäin osoittava, hyvä ihminen. Koska meillä on samat arvot, monia samoja kiinnostuksen kohteita ja yhteisiä suosikkeja. Samanlainen epäkorrekti huumorintaju ja omia juttuja, yhteistä hassuttelua ja söpöilyä: en voisi olla samalla tavalla oma itseni kenenkään muun kanssa.

Ennen kaikkea koska: hän rakastaa minua, ja minä häntä. <3

Muokattu: , käyttäjä: Amoria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksi Hän? No siksi, koska...

  • arki sujuu yhdessä hyvin
  • meillä on samanlainen maailmankuva ja arvot
  • hän on paras ystäväni
  • hän on luotettava ja turvallinen
  • meillä on samankaltaisia haaveita tulevaisuuden suhteen
  • hän on sitoutunut ja haluaa panostaa suhteeseemme
  • nauramme yhdessä
  • hän on vastuullinen, huolehtivainen ja kypsä ihminen
  • hyväksyy minut vikoineni ja puutteinenikin
  • arvostan häntä
  • ennen kaikkea: koska olen ihan hulluna häneen :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksi Hän?

  • Hän on erittäin hyvännäköinen, ihastuinkin ihan ensin Hänen ulkonäköönsä, kun en muuten Häntä tuntenut
  • Kun aloin tutustua Häneen ensin kaverimielessä, huomasin ensin miten reilu, mukava, ystävällinen ja hauska Hän on
  • Hänellä on samat mielenkiinnon kohteet ja meillä onkin oikeastaan yksi yhteinen ja iso intohimon kohde arjessa (=sama harrastus)
  • Hän on aina todella huomaavainen ja kohtelias, oikea herrasmies, ajattelee aina ensin minua ja muistaa päivittäisessä arjessakin olla aina kohtelias
  • Hän arvostaa ja kunnioittaa minua suuresti ja näyttää sen selkeästi, ei pidä minua itsestäänselvyytenä
  • Hän haluaa suunnitella tulevaisuutta kanssani ja meillä on samanlaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja näkymät
  • Hän rakastaa lapsia ja eläimiä
  • Hän on kärsivällinen ja ennenkaikkea järjenääni tälläisen tunteellisen höpsön kanssa
  • Vaikka Hän on järkevä ja järjenääni monessa kohtaa, Hän on myös erittäin tunteellinen ja osoittaa minulle sanoin ja teoin tunteensa
  • Hän jaksaa nauraa minun hölmöilyilleni ja pitää minusta muutenkin juuri sellaisena kuin olen
  • Hän saa minun sydämeni pakahtumaan, vatsani täyteen perhosia ja käyttäytymään minut välillä hullunkin lailla, olenhan niin hulluna Häneen
  • Meillä riittää keskusteltavaa joka päivälle, moneksi tunniksi eikä meidän keskusteluihin ikinä kyllästy

:-X:-X

Muokattu: , käyttäjä: annima

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tapasin hänet ensimmäisen kerran 2 vuotta ennen seurustelun aloittamista, siinä välissä emme koskaan tavanneet. Silloin ensimmäinen ajatukseni oli: "Mistä tuollaisia löytää?"

Sitten kun tiemme kohtasivat uudestaan, ne eivät enää eronneet. Me keskustelimme loputtomiin, asioista joista kukaan toinen ei tiedä, ei ymmärrä. Olimme täysin samalla aaltopituudella kaikessa. Me rakastuimme, välittömästi.

Hän on puolikkaani, sielunkumppanini. Uskomattoman komea, seksikäs, KAUNIS mies. Hän on ymmärtäväinen, auttavainen, viisas, kiltti, vahva, rohkea...

Ja hän tuo minusta esiin kaikki parhaat puoleni; kannustamalla, uskomalla ja luottamalla minuun.

Uppoan hänen silmiensä hellyyteen ja sylinsä lämpöön.

Ja haluan olla ja rakastaa, sekä vastaanottaa hänen rakkauttaan koko loppu elämäni.

Siksi juuri hän. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kohdattiin töissä kun hän oli kouluttajana, sen piti olla eräs toinen, mutta hän sairastui. Heti kolahti huumorit.

Hän, koska

:-X on hyvännäköinen, tietysti sekä niin kuuma, että ei käsiään malta erossa pitää

:-X luotettava

:-X rehellinen

:-X paras ystävä, jolle voi puhua kaikesta eikä se johda riitaan, vaikka aihe olisi mikä

:-X huumorintaju, yhtä idiootteja :girl_blum:

:-X sanoo ja tekee kauniita asioita, yllättää arjessa

:-X ei pelkää näyttää ja sanoa tunteitaan, vaikka suomiköriläs onkin

:-X on vaan paras, uskomattomin mies, mitä koskaan voisin saada

:-X kenenkään kanssa en ole koskaan tuntenut näin vahvasti ja varmasti

 

Onnekas olen. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suhteemme sai ensikaiun baarissa, jota seurasi armoton jahti. 

Hän luo turvallisuutta ympärilleni, hän pärjää minulle eikä jää sanattomaksi. Hän on opettanut minulle perheen merkityksellisyydestä ja aidosta puhtaasta välittämisestä. Hän tykkää imuroida kauniin kotimme aina uudestaan ja uudestaan, koska tietää että inhoan imuria :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rakastan miestäni enemmän kuin mitään. Hän on paras ystäväni ja sielunkumppanini.

Meillä on molemmilla todella vaikeat edelliset liitot takana ja osaamme arvostaa toisiamme ja rakkauttamme nyt kun olemme löytäneet sen.

Meillä on yhteinen harrastus ja kiinnostuksen kohteet.

Nauramme yhdessä ja myös itkemme jos siihen on tarvetta. Jokaisen aamun aloitamme suudelmalla ja myös ilta päättyy suudelmaan.

Seksi on molemminpuolista hellyyttä.

Mieheni on minusta ylpeä ja minä hänestä.

Hän on minun peruskallioni, tukeni, turvani, paras ystäväni ja rakastajani.

Ja minä olen hänelle näitä samoja asioita <3

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Silloin kun riidellään, kysyn itseltäni, että haluanko oikeasti loppuelämäni olla tuon miehen kanssa. Ja kun riidan hetkelläkin vastaus on aina ollut kyllä, tiedän että hänen kanssaan haluan olla. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Verrattuna aiempiin ihmissuhdesäätöihin, tämän ihmisen kanssa tuntuu, että asiasta kuin asiasta voidaan puhua, ja kestämme toisistamme ihan kaikki mahdolliset puolet. Ihailen hänessä luovuutta, määrätietoisuutta, ahkeruutta, itsenäisyyttä ja sitä että oma elämä on hallinnassa (joissain aiemmissa suhteissa kun olin se ainoa vastuuta ottava, eteenpäin menevä aikuinen, niin kyllä tajusi arvostavansa tätä piirrettä). Arvostan myös sitä, että olemme molemmat suhteessamme oppineet kasvamaan ja luottamaan; tämä on suhde joka tekee molemmille hyvää. On turvallinen olo, tietää että toinen tukee jos itsellä voimat ovat vähissä, puolin toisin. Minuun vetosi alusta alkaen myös (pinnallisesti, joo) se, että hän on komeimpia tietämiäni ihmisiä; kaunis niin sielultaan kuin ulkomuodoltaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hän on kaikkea mitä olen aina unelmoinut, mutta en ole uskaltanut itselleni toivoa. Huomaavainen, rakastava, hellä, hauska, kaunis. Hän kohtelee minua kuin prinsessaa, on siis "sopivasti tossu".:girl_haha: Mä itse olen typerän jääräpäinen suomalainen: en osaa tehdä aloitteita, en osaa puhua tunteista, olen huono näyttämään että välitän. Hän on tän kaiken vastakohta joten me täydennetään toisiamme täydellisesti.:give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hän on vahva ihminen, joka pärjää ja seisoo omilla jaloillaan. Niin myös minä. Kumpikaan ei ole pelastanut toista, kumpikaan ei ole toisesta riippuvainen. Olemme yhdessä ainoastaan siksi, että tahdomme ja rakastamme. Ja sen vahvempaa ei ole.

Hän on uskomaton rakastaja. Ennen häntä en ole tiennyt sen olevan mahdollista mitä olen hänen kanssaan tuntenut.

Olen onnellinen arjessa hänen kanssaan. Elämässä ei ole mitään määränpäätä, jonka saavutettuani olisin onnellisempi. Se on tässä. 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Mistähän sitä aloittaisi kehumisen?! Tapasin Hänet netissä. Olimme aluksi pelkkiä kirjekavereita. Kun sitten kuulin Hänen äänensä Skypessä, se oli ihastumista ensi kuulemalta. Matkustin sitten hänen kotimaahansa Saksaan, jossa tapasimme kahvin merkeissä. Vaikka olen täysin sokea, Hänen komeutensa, älynsä ja huumorinsa veivät minulta jalat alta. Kolmea kuukautta myöhemmin tämä pikkukaupungin tyttö muutti Berliiniin. Sitten tuli joulukuinen ilta, jolloin Hän pyysi minua vaimokseen. Hän on niin suloinen, luova ja uskomattoman hyvä kokki. Hänellä on yhtä kipeä huumorintaju kuin minulla. Hänkään ei halua elää "sit joskus" vaan nyt, joten yhteiset seikkailut ja halu matkustella yhdistävät. Ja niiiin söpökin Hän on: tumma, ruskeasilmäinen ja nukkekasvoinen. Ja voi sitä Hänen tuoksuaan! Listalle ei ole loppua, mutta tässä muutama syy, miksi aion sanoa Hänelle alttarilla Tahdon!

Timanttisukka likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Wow, millaisia kehuja puoliskot ovat täällä saaneet.

Voisin itse luetella vaikka monenlaista listaa, mutta jos mietin ihan pohjimmiltaan kysymystä MIKSI juuri hän niin, no, siksi, että hän on ainoa, jonka vuoksi aion, voin ja haluan tahtoa itseni yli kaikesta. Miksi näin on, on jotakin niin salaperäistä, että en edes saa siitä kiinni, sillä ihmisiähän me molemmat vikoinemme ollaan. Nyt vaan tuossa toisessa on jotain, minkä vuoksi pidämme toisistamme kiinni, pidämme kiinni sitein, joihin ei aika, ei repiminen, ei mikään tunnu vaikuttavan kuin vahvistavasti. Olen saanut rinnalleni ihmisen, joka tahtoo olla mun kanssani yhtä paljon tästä ikuisuuteen kuin minäkin hänen kanssaan. Se on se selittämätön se jokin, mikä pitää rakkauden hapessa vaikka mitä on tullut eteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään