Jump to content
Naimisiin.info

Save The Date- kortit


Guest Morsian2012

Recommended Posts

Me ajateltiin kanssa lähettää std - kortit ensi jouluna joulukorttien mukana.. :) Meille on tulossa vain. n 70 vierasta ja haluaisimme että kovin moni ei peruisi. Tällä voisi edes hieman varmistella että suurin osa ainakin olisi tulossa, kun hyvissä ajoin saavat tietää.. Vielä on tosin harkinnassa se, että lähetämmekö ihan kaikille häihin kutsuttaville.. Osa kutsuttavista taitaa olla sellaisia, joille emme ole ikinä laittaneet joulukorttia :D Eikä välttämättä laiteta kaasoille/bestmanille/vanhemmille tms koska hehän nyt tietävät päivämäärän ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me kans laitetaan ensi jouluna std-kortit joulukorttien mukana, joten kukaan ei ainakaan voi sanoa tiedon tulleen liian myöhään, kun kesäkuussa on häät niin 6 kk aiemmin vieraat saavat tiedon ja kaikki vuorotyötä tekevät saavat päivän vapaaksi...

Ihana idea tuli täältä, muuten en tälläisiä kortteja tajunnut edes ajatella...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

STD -kortit on paras keksintö sitten hetkeen! Me tilattiin jo viime vuonna kortit makeadesigniltä ja postiin laitettiin joulukorttien toimituksen yhteydessä. Meillä hääpäivä on parhaana lomakautena ja sukulaisissa paljon reissaajia, joten oli luonnollista ilmoittaa tulevista häistä ajoissa. STD-korteilla se saatiin tehtyä kivasti ja samalla annettiin pientä vinkkiä meidän häiden "teemasta" ja yleisilmeestä! Positiivista palautettakin noista korteista on tullut tosi paljon onnittelujen yhteydessä ja kiiteltiin, että tieto tuli jo niin ajoissa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Meillä myös Save the datet tulossa ja suunniteltukin jo. Odottavat siis enää sopivaa lähetysajankohtaa. Tämä oli meille itsestäänselvyys, kun nämä kortit tuli blogien kautta tutuiksi. Meille tulee juhliin jonkin verran vieraita myös ulkomailta, joten ihan jo senkin tähden ajateltiin laittaa kortit hyvissä ajoin. Meidän save the date kortit tilattiin MakeaDesignilta ja täydelllisethän niistä tuli :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ei näköjään ole kukaan rohjennut pitkään aikaan julkaista omia StD-korttejaan, joten minäpä repäisen. Eli terveisiä tutuille tässä vaiheessa, tälläset hyötykäyttöön otetut selfiepotretit lähti meiltä joulukorttien välissä (pahoittelen epätarkkaa kuvaa, kortti on kuvattu kännykkäkameralla pöytäpinnalla):

 

post-50040-0-08462800-1422810830_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Vieraita tulee useammasta maasta, joten Save the date -kortit on työn alla. Hyvä ajatus pistää joulukorttien mukana! Vielä on mietinnässä pistetäänkö STD-kortit kaikille, vai vain pitkänmatkalaisille. Vieraslista kun on osittain aika hakusessa. 

Edit:
Sulho sai hyvän idean ja niin Innostuin askartelemaan vähän enemmänkin Save the date -korttien eteen. Taittelin punaista huopaa kartongin ympärille "tonttulakeiksi" ja liimasin taakse magneetin - voilá! Saatiin paljon kehuja korteista, ja näinpä monella kortit kiinnitettynä jääkaapin oveenkin. :girl_smile: Tässä meidän (jouluisat) kortit:

magneetit.jpeg

savethedate.jpg

Muokattu: , käyttäjä: colored
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...