Jump to content
Naimisiin.info

Rouvatukka


saisai

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En tiedä lasketaanko tää rouvatukaksi, mutta mulla on vakaa aikomus leikata sivukalju (muut hiukset jää kyllä pitkiksi) ja värjätä oranssiksi häiden jälkeen. Takana on nyt kolmen vuoden kasvatusprojekti ja tukka on omanvärinen. Kiva ja helppohan tää on mut kamalan tylsä!

Link to comment
Share on other sites

Nyt on kasvatusvaihe meneillään, niin kuin oli ennen häitäkin. Varmasti kyllä jossain vaiheessa leikkaan hiukset taas melko lyhyeksi. Miksihän toi rouvatukka assosioituu jotenkin negatiivissävytteisesti....? Tai miehethän voivat ajatella, että naimisiinmenon jälkeen vaimo repsahtaa ja leikkauttaa rouvatukan yms. Eli rouvatukka = lyhyt tukka = huono juttu? Mun mielestä monilla naislla lyhyt tukka näyttää paljon paremmalle kuin pitkä. Ei se pitkä tukka automaattisesti tee kenestäkään naisellista & hyvännäköistä IMO. Paljon on kauniita, todella kauniita lyhyttukkaisia naisia :)

Link to comment
Share on other sites

Itsekin luultavasti sorrun tähän rouvatukka- kerhoon. Häitä varten vuoden kasvatin hiuksia, jotka ovat nyt noin lapaluiden alle, niin nyt sulho on ruvennut puhumaan, että haluaisi minulle lyhyen polkan... Hmm... Tykkäisin kyllä itsekin, mutta yritän nyt kuitenkin vielä hetken pitää näitä pitkiä, kun ei ne ihan hetkessä taas kasva takaisin..

Link to comment
Share on other sites

Ei tule rouvatukkaa tänne, vaan leukamittainen polkka on ja pysyy. Tuskinpa tuo mies kyllä siitä niin kovin järkyttyisikään, vaikka tulisi, koska olin lyhyttukkainen tavatessamme. Aina välillä hän vieläkin ehdottelee mulle lyhyttä hiusmallia, mutta toistaiseksi polkan eri variaatioilla on menty.

Link to comment
Share on other sites

Haaveilin rouvatukastani vuodenvaihteesta lähtien ja 1,5 kuukautta häiden jälkeen toteutin suunnitelmani. Kampaaja oli niin ihanan hermona :girl_haha: , kun olen koko asiakkuuteni ajan pysynyt samassa tyylissä ja varmaan hänelle kertonutkin, etten ole muuttanut tyyliäni yläastekokeilujen jälkeen. Pituus pysyi miltei samana, leikkautin jotain 5 senttiä pois kuivia latvoja, joita olin häihin saakka pihistellyt. Olin alun perin blondi ja tukka ylettyi puoleen olkavarteen. Paksu otsatukka ja lämmin ruskea väri tuntuivat miltei heti omilta  ^_^  Muutos oli niin huomattava, että yksi uudempi työkaveri tunnisti minut töissä vasta 2,5 päivän jälkeen ja silloinkin vain koska tuli käymään työhuoneessani :grin:

Muokattu: , käyttäjä: Kevis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Vaikka en olekaan rouva niin vastaan romancccelle, koska asia oli nyt itselle ajankohtainen. Luulen, että minä liityn "rouvatukkakerhoon". Häitä varten varmastikin tulee kasvatettua hiukset taas pitkiksi (kasvattamiseen menee varmaankin noin vuosi), mutta yhtä varmasti ne alkavat jo kyllästyttää suunnattamasti ennen häitä. Nyt kun oli pitkästä aikaa pitkät hiukset (lapaluiden alle, ehkä 1,5 v. ei leikattu), niin hermo oli mennä: turha laittaa näin talvisin, menee pipon alla lyttyyn kuitenkin; niin sähköiset, että pientä kylää voisi valaista jne. Lisäksi oma rutkula ei pysy millään pöyhkeänä, vaikka pohjatuotteet, tupeeraukset yms. laittaisi, vaan roikkuu naamaa pitkin, joka ei sovi kasvoilleni ei yhtään. Eli se on jatkuvasti ponnarilla, ellei jonnekin juhliin laita nutturakampausta. Koen noin pitkät hiukset vain rasitteena pitemmän päälle.  Pisteenä iin päälle pitkä auki oleva tukka saa minut näyttämään 5v nuoremmalta, jota en todellakaan työelämässä tarvitse. Eli häiden jälkeen tulee taas sähäkkä polkka, luulemma. Hiukset on muutenkin minulla "ensimmäinen uhri", kun kaipaan elämään piristystä, vaihtelu todella virkistää.

Jaa-a :D Kuukausi häistä ja ei ole vielä tullut tarvetta rouvatukalle :D Jotenkin ei tässä ole edes ehtinyt miettimään kampaajalla käyntiä, kun häitä ennen värjättiin + leikattiin otsis. Saa nähdä miten noin talven tullen taikka värin kulahdettua se mieli sitten muuttuu... Jossain vaiheessa kuitenkin tulee kyllä tuo polkka takaisin.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen kyllä nyt häiden jälkeen vakavasti harkinnut leikkuuttavani rouvatukaksi polkkatukan. :) Pitkä tukka ollut nyt varmaan viisi vuotta, mutta polkkatukka on silti jotenkin aina mielestäni se kaikkein omin tukka, vuosia sellainen minulla olikin  ja aina säännöllisin välajoin on iskenyt kaipuu lyhyempään. Halusin kuitenkin häihin asti pitää hiukset pitkinä, mutta nyt kyllä kovasti houkuttaa ajatus paluusta "juurilleni". Vielä en ole tehnyt lopullista päätöstä mutta kovasti olen netistä katsellut kuvia ja suunnitellut. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...