saisai

Rouvatukka

65 viestiä aiheessa

En aio leikata rouvatukkaa...Mallia saatan muuttaa, leikkaus kerrostuksin ja haarahiukset säännöllisesti pois  :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä lasketaanko tää rouvatukaksi, mutta mulla on vakaa aikomus leikata sivukalju (muut hiukset jää kyllä pitkiksi) ja värjätä oranssiksi häiden jälkeen. Takana on nyt kolmen vuoden kasvatusprojekti ja tukka on omanvärinen. Kiva ja helppohan tää on mut kamalan tylsä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion leikata HETI häiden jälkeen. En kyllä ihan lyhyttä, mutta jonkin verran. Ärsyttää kanssa nuo kuivat latvat. Ja mitään villejä värikokeiluja ei tosiaan nyt voi tehdä...
 

qt9hj0.png

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on kasvatusvaihe meneillään, niin kuin oli ennen häitäkin. Varmasti kyllä jossain vaiheessa leikkaan hiukset taas melko lyhyeksi. Miksihän toi rouvatukka assosioituu jotenkin negatiivissävytteisesti....? Tai miehethän voivat ajatella, että naimisiinmenon jälkeen vaimo repsahtaa ja leikkauttaa rouvatukan yms. Eli rouvatukka = lyhyt tukka = huono juttu? Mun mielestä monilla naislla lyhyt tukka näyttää paljon paremmalle kuin pitkä. Ei se pitkä tukka automaattisesti tee kenestäkään naisellista & hyvännäköistä IMO. Paljon on kauniita, todella kauniita lyhyttukkaisia naisia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin luultavasti sorrun tähän rouvatukka- kerhoon. Häitä varten vuoden kasvatin hiuksia, jotka ovat nyt noin lapaluiden alle, niin nyt sulho on ruvennut puhumaan, että haluaisi minulle lyhyen polkan... Hmm... Tykkäisin kyllä itsekin, mutta yritän nyt kuitenkin vielä hetken pitää näitä pitkiä, kun ei ne ihan hetkessä taas kasva takaisin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tule rouvatukkaa tänne, vaan leukamittainen polkka on ja pysyy. Tuskinpa tuo mies kyllä siitä niin kovin järkyttyisikään, vaikka tulisi, koska olin lyhyttukkainen tavatessamme. Aina välillä hän vieläkin ehdottelee mulle lyhyttä hiusmallia, mutta toistaiseksi polkan eri variaatioilla on menty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, ei rouvatukkaa tänne kiitos. Puoleen selkään yltää ja jo kolmen sentin tasaaminen sattuu  :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Välillä houkuttelis ihan hulluna leikata hiukset olkapäille asti häiden jälkeen. Mulla on ollut pitkät hiukset kuitenkin jo tooosi kauan. Tuskin silti uskallan leikata. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie ootan innolla, että saa taas häiden jälkeen sen irokeesi leikattua. :D Että kuuluukohan se rouvatukkaan. :D Mutta nyt olisi tavoitteena kasvattaa, kun ei omaan hääeleganssiin kuuluis vaaleanpunainen irokeesi. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haaveilin rouvatukastani vuodenvaihteesta lähtien ja 1,5 kuukautta häiden jälkeen toteutin suunnitelmani. Kampaaja oli niin ihanan hermona :girl_haha: , kun olen koko asiakkuuteni ajan pysynyt samassa tyylissä ja varmaan hänelle kertonutkin, etten ole muuttanut tyyliäni yläastekokeilujen jälkeen. Pituus pysyi miltei samana, leikkautin jotain 5 senttiä pois kuivia latvoja, joita olin häihin saakka pihistellyt. Olin alun perin blondi ja tukka ylettyi puoleen olkavarteen. Paksu otsatukka ja lämmin ruskea väri tuntuivat miltei heti omilta  ^_^  Muutos oli niin huomattava, että yksi uudempi työkaveri tunnisti minut töissä vasta 2,5 päivän jälkeen ja silloinkin vain koska tuli käymään työhuoneessani :grin:

Muokattu: , käyttäjä: Kevis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikka en olekaan rouva niin vastaan romancccelle, koska asia oli nyt itselle ajankohtainen. Luulen, että minä liityn "rouvatukkakerhoon". Häitä varten varmastikin tulee kasvatettua hiukset taas pitkiksi (kasvattamiseen menee varmaankin noin vuosi), mutta yhtä varmasti ne alkavat jo kyllästyttää suunnattamasti ennen häitä. Nyt kun oli pitkästä aikaa pitkät hiukset (lapaluiden alle, ehkä 1,5 v. ei leikattu), niin hermo oli mennä: turha laittaa näin talvisin, menee pipon alla lyttyyn kuitenkin; niin sähköiset, että pientä kylää voisi valaista jne. Lisäksi oma rutkula ei pysy millään pöyhkeänä, vaikka pohjatuotteet, tupeeraukset yms. laittaisi, vaan roikkuu naamaa pitkin, joka ei sovi kasvoilleni ei yhtään. Eli se on jatkuvasti ponnarilla, ellei jonnekin juhliin laita nutturakampausta. Koen noin pitkät hiukset vain rasitteena pitemmän päälle.  Pisteenä iin päälle pitkä auki oleva tukka saa minut näyttämään 5v nuoremmalta, jota en todellakaan työelämässä tarvitse. Eli häiden jälkeen tulee taas sähäkkä polkka, luulemma. Hiukset on muutenkin minulla "ensimmäinen uhri", kun kaipaan elämään piristystä, vaihtelu todella virkistää.

Jaa-a :D Kuukausi häistä ja ei ole vielä tullut tarvetta rouvatukalle :D Jotenkin ei tässä ole edes ehtinyt miettimään kampaajalla käyntiä, kun häitä ennen värjättiin + leikattiin otsis. Saa nähdä miten noin talven tullen taikka värin kulahdettua se mieli sitten muuttuu... Jossain vaiheessa kuitenkin tulee kyllä tuo polkka takaisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen kyllä nyt häiden jälkeen vakavasti harkinnut leikkuuttavani rouvatukaksi polkkatukan. :) Pitkä tukka ollut nyt varmaan viisi vuotta, mutta polkkatukka on silti jotenkin aina mielestäni se kaikkein omin tukka, vuosia sellainen minulla olikin  ja aina säännöllisin välajoin on iskenyt kaipuu lyhyempään. Halusin kuitenkin häihin asti pitää hiukset pitkinä, mutta nyt kyllä kovasti houkuttaa ajatus paluusta "juurilleni". Vielä en ole tehnyt lopullista päätöstä mutta kovasti olen netistä katsellut kuvia ja suunnitellut. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun morsiantukka on pitkä ja vaalennettu. Rouvatukkana palaan samaan maantienväriseen pitkään lettiin, mikä oli vuosia neititukkana. Todelliseksi rouvatukaksi haluaisin n. vuoden tähtäimellä rastat, mutta ensin pitää varmistua, etteivät potki mua pois töistä sen takia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en ymmärrä tätä vaimotukkaa :D Itse haluan kyllä pitää hiukset yhtä pitkinä naimisiin menon jälkeenkin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kasvatin hiuksia vuoden verran ennen häitä. Olen aina ollut polkkatukkatyttö ja viikon päästä palaan omimmalta tuntuvaan malliin. Pitkät hiukset saavat jäädä historiaan ja kertakokemukseksi.  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään