elviira22

Juhlatalo Kumpula (Kangasala)

6 viestiä aiheessa

Hei!

Juhlatalo Kumpula on nuorisoseurantalo, joka näyttää nettisivujen (http://www.saarikylat.fi/kumpula/juhlatalo.htm) kahden kuvan perusteella ihan siistiltä. En löytänyt tietoa paikasta enempää.Kiinnostaisi kovin tietää onko tosiaan yhtä siisti kuin kuvat antavat ymmärtää. Soittelin yhteyshenkilölle, joka sanoi, että vuokra viikonlopulta on n. 500 euroa ensi vuonna ja taloon pitäisi mahtua 120 henkilöä ruokailemaan. Mutta onko täällä foorumilla ketään, joka olisi juhlinut Kumpulassa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut Kumpulassa koulun joulujuhlissa ja vaikutti kyllä hyvältä paikalta! Nyt olisi häät tulossa elokuussa 2014 ja tuo paikka olisi listan kärkipäässä :) Lisää kokemuksia kyllä haluaisin kuulla, onko kukaan juhlinut tuolla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidetään juhlat kumpulassa kesällä! Keittiössä hyvä varustelu, iso jääkaappi, nopea tiskikone. Mutta ei sinne kyllä 120 henkee mahdu mun mielestä. Max 100 hlö. Vuokraaja vaikutti ihan mukavalta vamnhemmalta naiselta. Iso pihapiiri, mahtuu paljon autoja. Meillä vuokra on 400. Mahdollisesti pääsee jo torstai-iltana koristelemaan paikkaa. Ulkovessat, mutta ihan siistit. Grillikatos pihassa. Lavalla äänentoistolaitteet, mikrofonit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kattoon Kumpula viime kesänä, kun etittiin sopivaa paikkaa 120 hengen häihin tälle kesälle. 120 olis kuulemma ollut ihan maksimi. Osan porukasta olis täytyny istua lavalla ja pöydät purkaa sieltä pois ennen bändin tuloo. Ei oltais ite kyllä muutenkaan päädytty tähän. Inhotti se joku vanhan rakennuksen/kosteuden haju, joka siellä leijaili ja tarttu hiuksiin ja vaatteisiin koko loppu päiväks.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään