Jump to content
Naimisiin.info

Miten aikasin olette ostaneet hääpuvun?


Mellis

Recommended Posts

Puolisen vuotta aiemmin. Samaa pukua olen tosin sovittanut jo 5 vuotta sitten ja silloin päättänyt, että tää on mun häämekkoni, jos joskus naimisiin menen. Kävi tuuri, että samaa kolttua edelleenkin tehdään, pariin vuoteen en ollut niitä nähnytkään. Koska mekko on ihan tavallisesta vaatekaupasta, piti se ostaa heti, kun rekillä sen näin tuossa keväällä.

Muokattu: , käyttäjä: fru
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ekaa kertaa olin sovittelemassa pukuja n.13kk ennen häitä. Silloin kävin vain kahdessa liikkeessä. Pidemmän kierroksen tein 12-11kk ennen häitä ja silloin kävin noissa kahdessa liikkeessä missä olin käynyt aikaisemminkin ja lisäksi vielä viidessa muussa liikkeessä. Tuolta kierrokselta löysin aivan täydellisen puvun  :girl_in_love: ja ostinkin sen vaikka tarkoituksena oli säästää ja ostaa puku käytettynä... Pukuun tehdään korjaukset kaksi kuukautta ennen häitä, joten nyt puku jäi vielä kauppaan säilytykseen useaksi kuukaudeksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä löysin oman pukuni ensimmäisellä sovituskerralla, kun häihin oli aikaa noin vuosi. Sain sen puoleen hintaan, kun kaikki edellisvuoden mallistot oli poistomyynnissä. Toisaalta, jos olisin odottanut myöhempään syksyyn, vuoden 2014 mallistot olis tullut kauppoihin ja sielläkin olisi voinut olla joku helmi, paljon kalliimpi tietenkin.

Link to comment
Share on other sites

Mä en ole vielä ostanut pukua. Ajattelin ensi keväänä ostaa/tilata, kun häät ovat lokakuussa. Mutta mutta... oltiin kaason kanssa kattelemassa pukuja n. kuukausi sitten ja sieltä kyllä löyty aikas täydellinen puku... En ole saanut sitä mielestä! Oli kyllä budjetin mukainen, mutta aika yläkanttiin, niin en heti ostanut. Ja täytyyhän sitä sentään vähän enemmän tutkailla pukuja. Tuo oli kuitenkin vasta ensimmäinen kerta kun oltiin katselemassa. Mutta se puku jäi niin mieleen... Hyvin mahdollista, että menen parin kuukauden päästä hakemaan sen. :) Nyörit on hyviä, kun on tietty häädieetti menossa.

Link to comment
Share on other sites

En ole ostanut. Mieli tekisi kovasti lähteä jo katselemaan vaikka häihin on aikaa melkein kaksi vuotta.. Olisin tässä muutenkin tekemässä pyrähdystä Riihimäki-Hyvinkään akselille joten visiitti Leimulinessa olisi hyvinkin mahdollinen. Mietin vaan että kannattaako ihan vielä, että jos vaikka ensi vuoteen venyttäisi... Olin tosin jo sinne yhteydessä kun kyselin yhdestä tietystä mieleen painuneesta puvusta ja sain sieltä aika hyvin vastauksen että puvun voi tilata nyt mutta se voidaan valmistuttaa vasta lähempänä ajankohtaa jolloin sen haluaa..

Link to comment
Share on other sites

Kävin katselemassa hääpukuja kaksi vuotta ennen häitä,koska olin aika pihalla tarjonnasta. Vuoden verran sulattelin näkemiäni mekkoja ja kun kaaso bongasi yhden sovittamistani mekoista myynnissä käytettynä, päätin tarttua tilaisuuteen ja ostaa sen. Mekko maksoi noin puolet siitä mitä se oli liikkeessä maksanut, joten säästin mukavasti. Eli noin vuosi ennen häitä ostin mekkoni enkä koe olevani yhtään liian aikasessa. Soitin pari viikkoa sitten korjausompelimoon (mekkoa pitää kaventaa ja lyhentää) ja neuvoivat varaamaan ajan keväälle jo joulukuussa. Hyvä siis, että mekko on jo olemassa niin pääsen varaamaan parhaimman ajan ompelimoon :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ostin pukuni melkein 2 vuotta ennen hääpäivää. Puku oli toinen jota ylipäätään sovitin (se iski liikkeen rekistä mulle silmää :girl_sigh: ), maksoi omaisuuden (eli tuplasti sen minkä olin ylärajaksi määrittänyt), mutten kadu päätöstäni hetkeäkään.

 

Ensimmäinen sovittamani puku oli myynnissä käytettynä ja puvun omistaja sanoi minulle kun sitä pukua sovitin, että kun se oikea puku on yllä, sen tietää. Sen kyllä tiesi. Nyt voi huoletta antaa vauvamasun kasvaa, kun tietää että unelmien puku on löytynyt. Tosin liikkeessä sovittamani puku, kun oli liian suuri ja minulle tilattiin pienempi koko, pelkkä puvun tilaus kestää siitä liikkeestä nyt kiireisenä aikana (3-)5 kuukautta ja siihen vielä muutostyöt päälle. Eli omalle kohdalle ihan hyvä, jotta olinkin todella ajoissa liikkeellä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...