PinkkiPrinsessa

Varjakan kartano

16 viestiä aiheessa

Päätin perustaa ihan uuden ketjun koskien Varjakan kartanoa ja lähinnä kesän 2012 varauksia, jotka nyt ovat terän alla edellisen yrittäjän konkurssin vuoksi. Tilanne on nyt tämä, että viestiketjussa "Oulun seutu" on käyty keskustelua siitä, että kaikki varauksen kesälle 2012 tehneet voivat ilmoittaa varauksestaan Oulunsalon kuntaan ja tehdä perintätoimeksiannon Perintätoimisto Antero Kassiselle (puh. 08-377 750). Lisäksi olemme keskustelleet rikosilmoituksen tekemisestä, sillä kyllähän tämä selvästi täyttää petoksen tunnusmerkit. Esim. me olemme maksaneet varausmaksun 6.9. ja yritys on hakenut konkurssia 16.9. joten varausmaksua ei olisi enää saanut periä kun ei yritys tule palveluita tarjoamaan. Asianajajan mukaan olisi hyvä jos rikosilmoituksen tehneitä olisi vähintään 3-4, saataisiin todistettua teon tahallisuus ja nostettua syyte. Pyysin jo tuon toisen ketjun kautta kaikkia ilmoittautumaan, jotka aikovat tuon rikosilmoituksen mennä tekemään. Itse menen maanantaina 17.10. ja toivottavasti saadaan sitten asiaa eteenpäin ja asianomainen henkilö korvausvastuuseen meille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin, en eilen ehtinyt käydä kirjoittelemassa, niin kirjoittelen nyt! Kävin asian tiimoilta eilen poliisilaitoksella ja tein rikosilmoituksen. Ilmoituksella siis haetaan yrittäjälle syytettä rikoksesta. Erikseen voi tehdä vielä ilmoituksen ilmeisesti oikeustalon puolella korvausvaatimuksesta, mutta se ilmoitus on sitten maksullinen. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että haluan tämän ilmaisen rikosilmoituksen ainakin tehdä, jotta jonkinlaiseen vastuuseen saadaan asianomainen huijari. Poliisilaitoksella sanottiin samaa jonka jo aikaisemmin kuulin, että olisi hyvä jos useampi menisi ilmoituksen tekemään. Saataisiin sitä näyttöä että teko on ollut tahallinen. Minun puolestani saa sanoa sinne että ainakin yksi on sen ilmoituksen tehnyt, ja minun papereihin kirjattiin tutkinnanjohtajaksi Jorma Joensuu. Ilmoitusta tehdessä kannattaa varautua ottamalla ylös päivämääriä: milloin on ollut laskun eräpäivä, milloin se on maksettu, sekä nuo päivät jolloin yritystä on haettu konkurssiin (16.9) ja päivä jolloin mennyt konkurssiin (20.9). Myös tarkka summa joka on maksettu. Tsemppiä kaikille!! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täältä kans kaikille kovasti tsemppejä asian tiimoilta! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Selvä juttu. Täytynee minunkin käydä sitten tekemässä se rikosilmoitus. Jos oikein ymmärsin, niin sen teko on siis ilmaista mutta korvausvaatimuksen teko maksaa? Ei kyllä tosiaankaan huvittais menettää enää yhtäkään euroa tähän juttuun!! =( Onkohan mitään tietoa saammeko me rahojamme ikinä takaisin?

Nyt pitäisi saada infoa tosiaan muillekin, että tekisivät tuon rikosilmoituksen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, rikosilmoituksen tekeminen on ilmaista. Se korvausvaatimuksen teko kuulemma maksaa jonkun verran, mutta sen kulun saa lisätä siihen korvausvaatimussummaan. Ja sittenhän se menee oikeuteen kai se asia. Mutta sen voi tehdä myöhemminkin! Minusta olisi nyt tärkeämpää saada se rikosilmoitus tehtyä... Sillä tosin emme saa rahojamme takaisin, mutta ainakaan tämä yrittäjä ei toivottavasti saa uutta tilaisuutta pilata ihmisten tärkeintä päivää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki! Onko teille kuulunut mitään uutta tuon rikosilmoituksen tekemisen jälkeen? Minulle ei ole tullut edes vahvistusta ilmoituksen perillemenosta... En kyllä tiedä kuinka kauan tuollaisissa yleensä kestää.

Miten teillä muilla hääjärjestelyt on sujunut tuon takaiskun jälkeen? Onko Varjakkaan saatu uusi yrittäjä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tein netissä rikosilmoituksen ja pari päivää siitä mulle soitettiin poliisista. Aikoivat tutkia juttua, mutta aika todennäköistä on, että asialle ei voida tehdä mitään (!!). :( Se niistä rahoistakin sitten. :( Ennen kaikkea olisin halunnut, että tämä huijannut yrittäjä olisi saanut edes jonkinlaisen opetuksen. Mutta ilmeisesti ei.

Varjakkaan on käynnissä rekrytointi. Eli vielä ei tiedetä kuka siellä aloittaa toimintansa, mutta eiköhän se selviä tässä lähiaikoina. Kannattaa olla yhteyksissä Ari Saineeseen Oulunsalon Varjakka-hankkeen vetäjänä.

Kyllä ahdistaa, kun hääjärjestelyt on aivan retuperällä tämän takia!! :( Miten teillä muilla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No just! Tuntuu vähän siltä, että toisten rahoja voi huijailla miten sattuu ilman rangaistusta... Enpä minä olettanutkaan niitä rahoja enää näkeväni, mutta kyllä tuollaisesta kuuluisi saada jonkunlainen rangaistus, edes merkintä siitä, että on syyllistynyt rikokseen.

Meillä on onneksi uusi paikka varattuna. Toivottavasti nyt tämä seuraava pysyisi ainakin ensi kesään saakka pystyssä!

Tsemppiä ja malttia kaikille. Kyllä me kaikki varmasti kivat häät saadaan kaikesta huolimatta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkohan kukaan viettänyt/ viettämässä häitä nyt tänä kesänä Varjakassa? Olisi mukava kuulla kokemuksia uudesta yrittäjästä yms., kun olemme itse varanneet paikan ensi kesäksi.. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uusi meininki Varjakan kartanossa!

Menneet ongelmat voi nyt unohtaa, ne on menneitä!

Meillä taisi olla kesän ensimmäiset häät Varjakan kartanossa, ja täytyy kyllä sanoa, että ei sanat riitä kertomaan!

KARTANO ON REMONTOITU KAUNIISTI JA ON NYT SEKÄ VIIHTYISÄ ETTÄ JUHLAVA.

RUOKA OLI IHAN USKOMATTOMAN HYVÄÄ JA SITÄ OLI PALJON! :tender:

JA TARJOILU PELASI KUIN UNELMA! :girl_in_love:

(Kiitos Rauno, Pekka, Antti, Niina, Anna ja Riina!)

Ruokailu oli Kartanossa ja kahvitus ym. ohjelma Paviljongissa.

saanen mainostaa: http://www.aaltocatering.fi/

Lisäksi meillä oli ohjelmaa, joka saa myös kiitosta niin meiltä kuin vierailtakin: http://www.pressanka...i/solo_haat.php

Morsio...ei kun siis Rouva laittanee omat kommenttinsa palattuaan......

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä lisäys edelliseen. Odotukset oli toki hyvin korkealla ja tiesimme, että kaikki menee hienosti, kun on luotettava catering-palvelu, mutta silti se tuntui aivan mahtavalta kun kaikki tosiaan meni niin nappiin! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli nyt heinäkuun lopulla häät Varjakan kartanossa ja voin lämpimästi suositella paikkaa sekä Aalto Cateringia! 

 

Kartano on upeasti remontoitu eikä sinänsä paljon omaa koristelua kaipaa. Pihapiiri on kuin tehty kesähäihin! :girl_in_love: 

Meillä vihkiminen oli kartanon pihamaalla, jonka jälkeen joimme onnitelumaljat ulkona. Ruokailu tapahtui kartanon sisällä. Vieraita häissämme oli lapset mukaan lukien lähes 70 ja melkein saimme mahdutettua kaikki vieraat 3:en huoneeseen, jolloin kaikki näkivät keskimmäisessä huoneessa olevan morsiusparin. Kahvit joimme paviljongissa, jossa myös oli kaikki ohjelma. Rannassa on sauna, uintimahdollisuus sekä tänä kesänä rakennettu grillikota.

 

Henkilökunnan kanssa asiat sujuivat mutkattomasti, ruoka oli hyvää, sitä oli paljon ja henkilökunta oli todella ystävällistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oisitko Viridae osannut antaa osviittaa menujen hinnoista?

Muokattu: , käyttäjä: katjja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

Mulla ei valitettavasti enää ole tallessa tietoja, mutta muistelisin meillä menun olleen vähän yli 30 e/hlö (alkusalaatit, pääruoka, kakut, ruokajuomat ja leivät kuului kaikki hintaan). En osaa sanoa menujen hintahaitaria, koska käytiin ensin suunnittelemassa menu ja sen jälkeen saimme tarjouksen siitä .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

 

Olisko kellään kokemuksia kuluneen kesän juhlista Varjakan kartanosta? Miten on sujunut, onko ruoka riittänyt jne. ? Olis kyllä niin upea paikka viettää häitä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kellään uudempia kokemuksia Varjakan Kartanosta? Esimerkiksi 2015 tai 2016 kesältä? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään