photobooth rekvisiitta


roma

Recommended Posts

  • 1 month later...

Me tehtiinkin niin ettei noita trendikkäitä paperisia propseja hankittu vaan käytiin ostamassa aprillista (pilailupuoti) missä ystävä on töissä. Ostettiin pari hassua hattua, viikset, silmälasit, höyhenboa, naamareita, pellennenä, muita hassuja neniä... nyt sitten hankinnassa vielä liitutaulu viestejä varten ja jos löytyy sopiva sopivalla hinnalla niin kehys myös.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Mä liimasin mustasta kartongista leikatut silmälasit Tiimarista löytämääni softispohjaan ja vetäisin tikun liiman lisäksi mustalla sähköteipillä kiinni. Luulis kestävän :D Toi softis on helppoa leikattavaa, en tiedä tosin onko sille jokin virallisempikin nimi olemassa... 

Link to comment
Share on other sites

Minä tilasin liitutaulutarraa netistä, ja isä teki vaneerista oikean kokoiset/muotoiset alustat, johon tarra liimattiin ja tadaa, saatiin just sellainen liitutaulu kun haluttiin. Ja vielä halvalla :) Viiksiä yms. tulostin netistä ja ne piakkoin liimaan kartongille ja kiinnittelen varmaan teipillä tai jollain tikkuihin, jotka varmaan värjään turkoosiksi tai valkoiseksi.

 

Mitä te olette käyttäneet kuvauksen taustalla?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Löysin tällaisen! :)  http://www.moocb.fi/Photobooth%20rekvisiitta#prettyPhoto 24-osainen setti laserleikattuja viiksiä ja laseja. Itse tarvitsee vain liimata tikut kiinni. Olen kova askartekemaan, mutta saisin kulutettua näiden näpertämiseen  pienen ikuisuuden (tarkka kun olen). Helpommalla pääsen, kun tilaan valmiina. Tuleepahan samalla tuettua kotimaista pienyrittäjää :) Onhan noilla hintaa, mutta toisaalta omaaa aikaa (ja hermoja)  säästyy paljon ja varmaan näillä on jonkinmoinen jälleenmyyntiarvokin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee perus pahvista askarreltuja laseja, viiksiä ja huulia. Lisäksi töissä laminoin pari valkoista paperia, ja leikkasin ne puhekuplan muotoon ja niihin sitten valkotaulutussit. Voi kirjottaa jotain ja sitten helppo pyyhkäistä pois. Tiimarin alennusmyynnistä ostettiin myös pari hassua hattua ja tiaraa photoboothiin :)

Link to comment
Share on other sites

Vinkki: Tiimarissa nyt kaikki juhlatuotteet -90%  ! Mukaan lähti photoboothia varten suuret "aurinkolasit" sydämen muotoisilla sangoilla, tähtisangoilla, pinkit suuret lasit, merirosvohattu + silmälappu, pupunkorvat, prinsessapanta  jne.    Ja maksoivat kaikki n. 0,2-0,3e kpl ! Lisäksi olen aiemmin tulostellut pahville netistä löytämiäni viiksiä ja huulia. 

 

Ja nyt menee OT mutta tiimarin loppuunmyynneistä on löytynyt muutakin häätavaraa halvalla kuten tuli ostettua kehyksiä istumajärjestystä, photoboothia, karkkibuffettia yms varten vain 2 e kpl. 

 

Taustaksi photoboothiin olen ajatellut tehdä viirin , jossa on hääpäivämme. Lisäksi sivuille tulee teemaväreihimme sopivat pompomit. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...