Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka paljon ennen häitä ilmoittautuminen viimeistään?


Guest onnellinen

Recommended Posts

Kutsukortit alkaa olla valmiit, enää puuttuu päivämäärä kohdasta jossa pyydetään ilmoittautumaan osallistumisesta mm.dd. mennessä. Kuinka kauaksi ennen häitä tuo viimeinen ilmoittautumispäivä pitäisi sijoittaa? Kuukausi? Tietysti tuo varmaan riippuu osittain siitä, milloin pitopalvelu haluaa lopullisen vierasmäärän, mutta mitkä muut asiat siihen vaikuttavat?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on v.p. 2 viikkoa ennen häitä, nyt kun ilmoittautumisia on tipahdellut verkkaiseen tahtiin, niin tuntuu, että ois voinut v.p. olla hieman aikaisemminkin. ;)

Meillä ei siis pitopalvelua ole, vaan kokki ja 2 tarjoilijaa, mutta kun tehtäisiin mielellään ainakin suht puolivalmiiksi asioita, jotka ovat riippuvaisia siitä, kuinka monta vierasta lopulta tulee, niin suosittelen laittamaan v.p.:n oman kokemuksen pohjalta n.3 viikkoa ennen h-hetkeä. :)

Link to comment
Share on other sites

Se niin riippuu tilanteesta. Normaalisti kai n kuukausi ennen. Me saimme kuitenkin kustun joulukuussa heinakuussa oleviin haihin, ja ilmottautumista pyydettiin viimeistaan 17.1.2012!

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli viisi viikkoa ennen häitä, ja toimi ihan loistavasti. Muutamia ilmoittautumisia jäi puuttumaan, jolloin ehdittiin hyvin vielä soitella perään. Suosittelen ainakin 1kk aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on viimeinen ilmoittautumispäivä tasan kuukausi ennen hääpäivää. Catering ei tarvitse tietoa vasta kuin viikko ennen h-hetkeä, mutta itse haluan tietää ajoissa kuinka paljon vieraita on tulossa, koska osa järjestelyistä riippuu siitä. Meillä on kutsutuissa suht paljon kysymysmerkkejä saapumisen suhteen.

Muokattu: , käyttäjä: miomao
Link to comment
Share on other sites

Munkin mielestä tuo kuukausi voisi toimia aika hyvin :) Toki päivä voi olla ehkä hitusen verran myöhemmin, jos itse tekee ruuat juhliin. Meillä häät on 28.7.2012, ja ajattelin laittaa viimeisen ilmoittautumispäivän 3 viikkoa ennen häitä. Tietää sitten, paljonko lihaa ja perunoita pitää ostaa :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kaksi kuukautta ennen h-hetkeä, koska pitopavelu pyysi tarkat tiedot jo niin aikaisin. Tosin eipä tuosta aikaisesta päivämäärästä mitään haittaa ole ollut, saadaanpahan laskeskeltua tarkemmin juomat ja koristeet yms. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsut lähetetään huhtikuun alussa, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.toukokuuta. Häät ovat heinäkuussa. Juhlapaikka pyysi että saisi vierasmäärän ja ruoka-allergiat yms. tiedot mahdollisimman ajoissa, ja tuo 2 kk. ennen h-päivää on mielestämme tarpeeksi ajoissa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Alustavasti olen suunnitellut, että viimeinen vastauspäivä olisi kuukautta ennen juhlaa, koska teemme itse ruoat ja kuukaudessa kerkeää vielä tehdä ruokalistaan tarvittavat muutokset erityisruokavalioiden mukaan ja kokatakin ne ruoat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kaksi tai kolme viikko ennen. Pitopalvelulle kyllä riittää yksi viikko aikaa, jos pyytävät kuukautta ennen, sanotte vaan että ei onnistu saatte viimeistään viikkoa ennen tietdot.

Yleensä jos vastausaika on kaukana itse häistä, tulee enemmän noshowta.

Se onkin sitten eri asia että kuinka mahtaakaan malttaa odottaa että vierasmäärä vahvistuu :)

Suosittelen todella lämpimästä laittamaan kunnolla ajoissa save the date-viestin. Joulukortin mukana, omana korttina tai vaikka sähköpostilla. Sitten kutsut voi lähettää sen verran "myöhään" että ihmiset ei ehdi unohtaa.

Meidän kortit kun saapuu painosta parin viikon päästä niin saas nähdä kuinka kauan maltan pitkittää lähetystä :) (Kaikki tietää jo siis päivän)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meillä viimeinen ilmoittautumispäivä on 6 viikkoa ennen häitä. Ravintolalle riittää tieto viikkoa ennen, mutta haluan tehdä istumajärjestykset ja paperijutut (paikkakortit ym) jo hyvissä ajoin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä vastausaika päättyy päivää vaille 4 viikkoa ennen häitä. Sitten on vielä hyvää aikaa soitella läpi kaikki sukulaiset, jotka eivät ole ilmoittautuneet. Hotellikiintiön varaukset raukeaa myös samana päivänä. Kutsut laitetaan postiin lokakuun lopussa, vp. 6.1.2013 mennessä ja häät 2.2.2013.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan sulhon kanssa ajateltu, että kuukausi ennen häitä olisi hyvä tietää kuinka paljon on vieraita tulossa :). Saa sitten rauhassa miettiä istumäjärjestystä sun muuta kun tietää vieraat jotka osallistuvat juhlaan.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan ajateltu että laitetaan 1-1,5 kk ennen hääpäivää. Saadaan tehtyä viimehetken jutut aikaisemmin pois, kuten juurikin istumajärjestys jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä tulee tasan kuukausi ennen häitä, eli viimeinen ilmoittautumispäivä on sitte 15.5. Varmasti olisi myöhempikin ajankohta riittäänyt, koska häät tehdään itse, siis ruuat sun muut eikä istumajärjestystä tule. Mutta on se kiva tietää ajoissa, kun kuitenkin leipomuksiakin tehdään jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 23.3.2013 ja mietin tuota ilmoittautumista. Juhlapaikalla on mahdollisuus majoittua ja meille onkin varattu majoituskiintiö 7.1.2013 saakka. Sen jälkeen majoituspaikat, joita ei ole varattu, menevät yleiseen varaukseen. Minä otan ilmoittautumiset majoituksesta vastaan ja ilmoitan ne sitten juhlapaikalle tammikuun alussa. Mietin että voinko pyytää vieraiden ilmoittautumiset häihin samaan aikaan vai onko 2,5 kk aiemmin liian aikaisin? Jos laitan kaksi eri päivää niin ihmiset saattaa mennä sekaisin...

Link to comment
Share on other sites

Myö laitettin ilmoittautumisen deadlineksi 15.11. kun häät ovat 21.12. Tarvittiin reilusti aikaa tuohon väliin, koska minun pitää väkertää vielä normaalielämän ohessa istumajärjestystä sun muuta, mihin tarvitsen tarkat osallistujamäärät ja -tiedot.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei varmaan cateringin puolesta tarvi olla kuin parisen viikkoa ennen (ehkä yksikin viikko riittää?) osallistujamäärä selvillä, mutta meillä kun ihmisiä tulee kahdesta eri maasta, niin olen tehnyt tavallaan 'ykköslistan' ja 'kakkoslistan'. Ykköslistassa kutsu lähtee maalis-huhtikuussa 2013 (meillä häät 27.07.2013) ja VP on kesäkuun eka päivä. Kun ykköslista on selvillä, ja jos 'paikkoja' vielä vapaana, niin lähetän kesäkuun 2013 aikana kakkoslistan ihmisille kutsun, jossa VP on jotain heinäkuun 2013 puoltaväliä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kuukausi ennen hääpäivää.

Meillä oli kiintiö varattuna hotellista vieraita varten, ja tämä raukesi siis kuukautta ennen hääpäivää, siksi tuo kuukausi raja jottei vieraat mene sekaisin eri päivistä.

Pitopalvelulle piti ilmoittaa tarkka luku vasta hääviikolla.

Kutsut postitettiin reilut 2kk aikaisemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kolmisen viikkoa ennempää ajattelin laittaa viimeisen ilmoittautumispäivän, kutsut meiltä lähtee varmaankin toukokuun alussa.

Häät elokuun lopussa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...