Neenus

Hääkimpun heitto (yhdistetty)

184 viestiä aiheessa

Meidän häissä kimppu tod.näk heitetään ja samalla ajatuksella, että jokainen joka haluaa saa tulla tavoittelemaan. Ja enemmänkin painotetaan, että hyvää onnea hakemaan. Jokainen saa päättää ihan omantunnon mukaan onko mukana leikissä vai. 

 

Kuulostaa tosi kivalta idealta! 

 

Jos morsiamella kerran on kimppu niin mitä sillä tekee illan päätteeksi jos ei heitä  :D no ehkä sen voi kuivattaa muistoksi itselle  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tässä miettinyt että heittääkkö kimppu vaiko eikö. Taisin juuri keksiä miten menetellä :) Meidän hääpäivämme lopuksi jäljellä ovat enää kaverit "iltabileissä". (Olen varmaan sataan ketjuun selittänyt meidän vierasjärjestelymme, en jaksa enää, eiköhän se ole jo selvä :D) Näihin kuuluu aika monta kihloissa tai avoliitossa olevaa naispuolista, kuten myös seurustelevia sellaisia. Ajattelinkin että jossain vaiheessa iltaa kysyn, halutaanko kimpunheitto. Jos halutaan niin sitten heitän :) Jos ei, niin pidän kimpun itselläni, siihen asti että se lakastuu  :lol:

 

 

Lisäys: Piti sukkanauhasta vielä kirjoittaa, mutta vahingossa lähetin. Sukkanauhan kanssa menetellään siis samoin. Jos kaksilahkeisilla on kiinnostusta tavoitella sitä, sitten heitetään. Jos ei, niin ei. Mutta sulhanen ei kyllä sitä ala suullaan kaivaa mekkoni alta. Ensinnäkin, se olisi jotenkin vaivaannuttavaa kun kaikki katsovat, eri asia jos olisi kaksin  :girl_haha: Ja toisekseen, mekkoni on noin polviin asti. Voi olla että siinä saattaisi näkyä vähän liikaa jos sen pituisen helman alta alkaisi sukkanauhaa tonkia... Jos sen heitto halutaan, käyn vessassa vetäisemässä sen itse pois jalasta ja annan sulhaselle joka saa sen heittää.

Muokattu: , käyttäjä: Minitikru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ajattelin esivalikoida kimpun heittoon kelpaavat häävieraamme ja pyytää heiltä kirjallisen hakemuksen hääkimpun heittoon osallistumiseen. Hakemusten perusteella suoritan ensimmäisen haastattelukierroksen puhelimitse, tämä siis muutamaa viikkoa ennen häitä. Hääpäivänä jatkoon päässeet kimpunnappaajat suorittavat kirjallisen monivalintatestin, josta viimeiselle, suulliselle haastattelukierrokselle valikoituu 10-15% alkuperäisten hakijoiden määrästä. Toiselle kierrokselle päässeiden tulee hääpäivänä toimittaa allekirjoittaneelle lääkärintodistus terveydentilastaan, suositus kahdelta täysi-ikäiseltä henkilöltä sekä todistus siitä, etteivät he ole edeltävien kolmen kuukauden aikana napanneet hääkimppua missään häissä. Lisäksi jokaisen toiselle kierrokselle osallistuvan hakijan on oltava vähintään 18-vuotias ja kyettävä esittämään todistus siitä, etteivät he ole kimpunheittohetkellä naimisissa tai kihloissa, niin että vihkipäivä olisi päätetty. Aiemmin naimisissa olleet eivät voi osallistua, paitsi jos hakija pystyy esittämään vähintään 5 täysi-ikäisen henkilön todistaman dokumentin syistä, miksi hänen pitäisi voida kimpunheittoon osallistua. Tasa-arvolain mukaan myös miespuoliset hakijat on hyväksyttävä, sukupuolikiintiö on miehille 20% kimpunheittoon valituista henkilöistä.

:D :D :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En pahastunut tosiaankaan :D Kimppua tavoittelemassa oli aika iso joukko naisia, mutta onneksi olin ottanut huomioon morsiamen kätisyyden ;) sekä saanut onnensuukon avokiltani :wub: Heitto ei ihan onnistunut, mutta nappasin sen lattialta edestä ennen kuin kukaan muu ehti liikahtaakaan :D Kimpun nappaus oli siis tavoitteena alusta lähtien. Meidän häihin tulee myös kimpun heitto ja uskon, että tavoittelijoitakin riittää. Mutta siellä ei kyllä kuuluteta mitään naimattomuudesta tai epätoivoisuudesta!! :o Varmaankin "kaikki kimppua himoavat paikalle"

 

Kimppu (ja sukkanauha) heitettiin illan hämärissä ja tavoittelijoita oli about kymmenkunta (aika tarkkaan kaikki naimattomat naiset taisi olla). Tästä porukasta "aktiivisempia" tavoittelijoita oli viisi, joista kahden (ennalta arvasinkin heidät) väliltä kimpun saaja valikoitui jopa pienen "taiston" jälkeen. Saaja oli yhtä hymyä :girl_haha: En muista kyllä ihan tarkkaan, että mitä seremoniamestari sanoi, mutta lyhyesti vain jotain "nyt pihalla heitetään kimppu".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en oikein innostu kimpunheittoperinteestä, joten tuskin tulen omaakaan kimppuani heittämään. Ehkä jos juhlissa on iloinen rellestys päällä niin saatan tietty innostua, mutta jotain "nyt vanhatpiiat riviin niin joku PÄÄSEE naimisiin" -henkistä juontoa kammoan. :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Its en heittänyt kimppuani, vaan annoin sen kauimmin naimisissa olleen pariskunnan naiselle, joka sattui olemaan mieheni isoäiti (naimisissa 64 vuotta).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on niin vähän naimattomia vieraita, että päädyttiin sellaiseen sukupuolineutraaliin esineenheittoon. Kaikki naimattomat siis samaan syssyyn ja viskellään yhdessä jokin tavara tai vaikka useita. Ongelma on vain, että ei olla keksitty, mitä se jokin voisi olla. Ideoita otetaan kiitollisena vastaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos hääjuhlassa on alkoholia tarjolla niin miten olisi joku minipullo viskottavaksi? Muovisia pikkupulloja pitäisi löytyä, tai sitten jännitystä kehiin lasisella... Hauskaa olisi myös heitellä sydänkonvehteja, niitä voisi viskoa ihan kunnollakin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin kaasona ystävälleni ja hän oli keksinyt minusta oivan erilaisen idean kimpun "heittoon", jonka aion kopioida myös omiin häihini.

Veimme kaverini siis polttareissa pelaamaan Escape Room- pakopeliä ja tämän innoittamana hän keksi idean. Kimppu laitettiin siis vitriiniin joka suljettiin ketjulla ja lukolla. Kaikki naimattomat naiset, jotka halusivat osallistua saivat. Tavoitteena oli siis etsiä lukkoon avain vihjeiden/tehtävien avulla.

Tässä ystäväni vihjeet/tehtävät, jos muita kiinnostaa.

1. Piti syödä lusikallinen strösseliä. Erittäin haastavaa itseasiassa, koska pitkämaiset strösselit halusivat tarttua hampaisiin. Kuun suu oli tyhjä, sai anopilta tarkastuksen jälkeen seuraavan. vihjeen

2. Vihje oli "Lohikäärme ja Kilpikonna vahtivat vihjettä". Tässä porukka hajosi etsimään vihjettä ympäri juhlatilaa. Vihje tarkoitti siis ruokailupaikassa koristeena ollutta pahvisydäntä, jossa oli Charmander ja Squirtle pokemonit. Sydämen takana luki kolmas vihje

3. Vihje oli "12 suudelmaa" joka taas tarkoitti vessan ovessa koristeena ollutta pahvisydäntä, jossa kuvana 12 eri Disneyn lehvasta otettua suudelma kohtausts. Tämän sydämen takana oli neljäs vihje kirjekuoressa.

4. Vihje oli kirjekuori jossa luki "ota yksi". Kirjekuoressa oli lappuja joissa oli kummallisia kuvioita. Nämö kuviot olivat Disneyn elokuvasta Atlantis olevaa Atlantin muinaista kirjoitusta, joiden vastaavat aakkoset olivat ovelasti laitettu esille taas yhteen pahvisydänkoristeeseen. Koristeessa oli siis taulukko aakkosista ja niillä kirjoitetut sanat "ilo" ja "rakkaus". Taulukon avulla pystyi siis kääntämään mitä vihjelapussa luki.

5. Vihje, eli se mitä lapussa luki, oli "Kuplakone". Pihalla siis puhalsi kuplakone, jonka taakse oli kiinnitetty toinen kuori

6. Kuoressa oli pala mustakeltaruudullista kangasta. Tästä kankaasta oli tehty kaksi vilttiä joista toinen oli ollut pelipisteellä "piknikvilttinä" ja toinen ruokailutilassa penkin vilttinä.

Näiden vilttien alle oli molempiin kiinnitetty avain, joka avasin lukon. Oli kyllä mahtava aarrejahti ja kyllä, voitin ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään