Guest Annabella

Turun seutu

393 viestiä aiheessa

Aa.. oli näköjään ketju pistetty kahteen osaan ja vanhat tekstit on lukon alla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaipaisin kokemuksia Wanha Talli- nimisestä paikasta. Olemme menossa katsomaan kyseistä paikkaa ensi viikolla. Jos joku on siellä häitään juhlinut, niin lähinnä kiinnostaisi, että riittihän ruoka ja saako tuonne viedä omia eväitä, joita sulhasen äiti mielellään valmistaisi (siis rieskaa tms) :girl_haha: Pitopöytä kuulosti kyllä hyvältä, mutta vaihtoehtoja ei ainakaan heidän sivuillaan ollut liikaa... Toinen vaihtoehto mitä menemme katsomaan on Zoolandian alueella sijaitseva makasiinitalo. Tästä kuulisin myös kokemuksia, jos jollain on kertoa. Vastaan otetaan myös vinkkejä hyvistä juhlapaikoista, vaikka aika tarkkaan olen kyllä nää turun seudun ketjut kahlannut läpi :girl_smile: Häät vietetään huhtikuussa 2013.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En usko, että missään paikassa kauheasti haittaa jos tuodaan jotain omia juttuja, jos ne ovat ns. ylimääräistä ruokaa.. Mutta tuskimpa sitten onnistuu jos paikassa on pitopalvelu ja ruvettaisiin tuomaan omia salaatteja, possupaistia, leipää ja sitten tingattaisiin hinnassa.

Muokattu: , käyttäjä: roma

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otimme Cateringin Blankon kautta ja tiesin jo tilaessani, että ei voi pettyä ja se piti paikkansa.

Tää nyt ei ole pitopalvelukeskustelu, mut kerron silti (koska mulle itselle on jäänyt siitä tosi iso harmi ja suru), että meidän kohdalla 'aina varma' Blanko ei ollut laisinkaan hyvä valinta (rutisinkin tätä samaa jo siellä pitopalveluketjussa....). Omaa juhlatunnelmaa latistaa kun ruokapuoli ei rullaa/etene sujuvasti, ruokaa ei ole riittävästi, eikä muutenkaan ole levollinen olo siitä, että pitopalvelu pärjää oman osuutensa kanssa. Blanko on varmasti usein myös onnistunut catering tehtävissään, mutta suureksi pettymykseksemme meidän kohdalle ainakin osui melkonen tason notkahdus.

Kartanohäät on ihania ja tunnelmallisia - varmasti oikein hyvä valinta toi Harjattula! Toivon sydämestäni, että teille osuus mahtavan hyvä pitopalvelu kohdalle!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Suunnittelemme kesälle 2013 häitä. Kriteerinä on meren rannalla oleva paikka johon saa tuoda omat juotavat, sekä tilaa on noin 100 hengelle ja että tila olisi yhtenäinen. Onko jolloin hyviä vinkkejä?? Olen katsonut läpi monet paikat ja apua on pyydetty hääsuunnittelijaltakin mutta tuntuu ettei oikeanlaista löydy mistään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiia2013, meillä on talvella häät Kappelinrannassa Paraisilla. Siellä täyttyvät kaikki nuo kriteerit, paitsi tuo meren ranta (sitä ei siis nimestä huolimatta ole ihan vieressä, hiukan puiden välistä taisi pilkottaa). Eli jos se on se ratkaiseva kriteeri niin sitten paikka ei ole teille oikea. En oikein muutakaan osaa ehdottaa, tietämissäni merenrantapaikoissa kun on a-oikeudet.

Ketä hääsuunnittelijaa olette muuten konsultoineet? Itsellä kävi jossain vaiheessa mielessä sellaisen palkkaaminen, mutta ei oikein tuntunut netistä löytyvän sopivaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä juhlat ovat Ruissalon kansanpuistossa - juhlasalissa, johon saa tuoda omat juotavat. (tämän lisäksi myös pitopalvelu erikseen) Kuitenkin poliisille pitää aina ilmoittaa uuden alkoholilain vuoksi, että juhlissa on alkoholi tarjolla. Kappelinranta on kanssa toinen. Muista en tiedä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiia2013, mullekin tuli mieleen tuo Ruissalon Kansanpuiston juhlasali. Ainakin noi kaikki kriteerit täytyyvät. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitokset vastauksista. Sunnuntaina menossa Kappelinrantaa, ja muita paikkoja katsomaan. Toivottavasti löytyy hieno mesta jossa voi juhlia häitä. Itse palkkasin hääsuunnittelijan juuri etsimään meille hyvää juhlapaikkaa. Olen netistä etsinyt reilun vuoden hyvää paikkaa enkä ole löytänyt joten ammattiapu oli paikalla. Parasta ennen oli mun mielestä yrityksen nimi (?) oli todella mukavan tuntuisia ja auttavaisia tyyppejä! Suosittelen, jos kaipaa apua. Itse en kuitenkaan saanut toivottua apua, mutta sellaista paikkaa mitä etsin ei löydy mistään.. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli myös nuo melkein samat kriteerit kun etsittiin hääpaikkaan. Ensi kesänä meillä varattuna Villa Roma Ruissalossa. Tuossa "meren rannalla" kohdassa tyydyimme siihen, että kun vieraat saapuvat juhlapaikalle niin matkalla on ihania merimaisemia, mutta itse juhlapaikan pihassa meri ei näy. Ihan tarpeeksi merellistä, ja ollaanhan siinä sitten saaressa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiia2013, kiitos hääsuunnittelijavinkistä! Miltä hääpaikat näyttivät tänään? Missä muuten kävitte Kappelinrannan lisäksi? Toivottavasti löysitte teille sopivan paikan, merellä tai ilman! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin Kappelinrannasta, mikä todennäköisesti varataan, Brinkhallissa, Harjattulassa, Meripaviljongissa ja Villa Romassa. Paikoissa ja hinnoissa on todellakin eroja. Kaikki paikat aivan erilaisia. Harjattula vaikutti hieman liian täydeltä paikalta, paljon rakennuksia ympärillä ja golf kenttä. Ei oikein vaan sytyttänyt, vaikka paikasta saisi todella kauniin. Brinkhalli on vanhan tyylinen paikka, ei meille sopiva. Meripaviljongissa on maisemat uskomattomat, mutta ehkä liian pieni tila 100 hengen juhlille. Villa Roma on todella kaunis ja idyllinen paikka. Ainoa asia mikä jäi häiritsemään, niin vessa sijaitsee muutaman sadan metrin päästä juhlapaikasta ja tilassa on yksi vessa.. Kyllä sen paikan löytäminen ja päättäminen on vaikeaa. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ihan samat kriteerit alunperin, ja päädyimme myös Kappelinrantaan, vaikka puuttumaan jäi meren läheisyys...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huomasin muuten juuri kun tuli facessa mainos, että vanha Ala-Lemun kartano on taas avattu juhlakäyttöön http://piispanranta.fi/ . En ole ikinä itse käynyt tai ole mitään kokemusta, mutta siinä jollekin vaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Argh, täällä ihan kauhia stressi päällä juhlapaikan valinnan suhteen. Vajaa vuosi häihin, eikä osata päättää! Ollaan käyty kattoo Liedon makasiinisali, Piikkiön Wanha Talli sekä tänään tuo Kappelinranta. Lieto on poissuljettu, oli ympäristö aika "jännä", joten sulho päätti puolestani, ettei sitä. Kappelinranta oli ihana! Iso, valoisa, tilava ja kallis. Mutta en tiiä pääseekö siitä enää yli, kun sen kävi kattoo :P Wanha Talli oli ehkä eniten mun mieleeni, simppeli, nätti, meidän vierasjoukolle sopiva. Sinne saa hyvin rakennettua intiimin tunnelman, koska tila ei oo valtavan iso. Sulhanen tykästyi taas kappelinrantaan ja on valmis säästämään tarjoiluissa, jos otetaan se. Olihan se upea! Mutta ihan valtavan kokoinen, kun vieraita ei kutsuta kuin 80. Vielä pitäis käydä kattoo Akatemiatalo ja sitä Hirvilampee oon kans miettiny. Mut aika alkaa tosiaan olla kortilla ja päätöksiä ois tehtävä pian. Onkohan kellään kokemusta Kappelinrannan kanssa toimivista pitopalveluista. Tarkoitus olisi saada menua noin 30 euron hintaan/aikuinen. Onkohan ihan mahdoton tehtävä Turun suunnalla? :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JennyH, pohditteko Kappelinrannassa sitä vaihtoehtoa, että sulkisitte yläkerran? Itse olen nähnyt paljon sellaisiakin kuvia sieltä (mm. heidän FB-sivuillaan ja häämessuilla), joissa on ainoastaan alakerta käytössä ja ne ovat näyttäneet tosi kivoilta ja intiimeiltä. Me todennäköisesti käytämme yläkertaa vihkimiseen ja ehkä alkumaljoihin, mutta ei muuhun. Uskoisin, että 80 hengen häihin tilasta saa sopivilla järjestelyillä sopivan kokoisen jos se muuten on teille mieluinen.

Noista pitopalveluista ainakin Ahoskalla on ollut menuja alle 30€ (ainakin yksi meidän saamistamme esimerkkimenuista oli tällainen). En usko ollenkaan, että tuo 30€ olisi mahdoton tavoite, varsinkin jos miettii jotain simppelimpää. Meille tulee todennäköisesti Herkkupiste tai Rocca, hieman vielä arpomista siinä. :)

Roma, olinkin ihan missannut, että tuo Piispanranta on auennut! Aika samalla konseptilla näyttävät menevän kuin Ala-Lemussa oli (a-oikeudet jne.).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin oli tarkoituksena käyttää just alkumaljoihin yläkertaa, mut se baaritiski ois kiva pitää illalla auki. Jos sulkisi sen yläkerran ruokailun ajaksi ja sit "iltabileet" ois siinä baaritiskin tilassa, kun väki ois jo vähentynyt. Tai sitten kyhäis sinne alakertaan baarimeininkiä erilliselle pöydälle. Jotenki musta tuntuu, ku nyt tuon tilan näki, et se on pakko saada :) Roccaan ja ahoskalle lähti tarjouspyyntö äsken, herkkupisteeltä sainkin jo heidän tarjouksensa, joka oli kyllä aivan ok ja menut kuulostivat hyvälle! Niin ja tuosta tilan intiimiydestä mitä pohdin; pöytäjärjestyksellä varmasti saa aika paljon aikaan sen suhteen :) Pitää vaan miettiä kiva järjestys.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piispanranta (ent. Ala-Lemun kartano) on kyllä todella kaunis paikka häille. Toimin kaasona häissä, joita juhlittiin siellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JennyH, Naantalissa toimiva (Naantalin seurahuone) pitopalvelu Nestor, tarjosi meille laajan menun hintaan 29€/aikuinen, lapsetpuoleenhintaan ja alle 4 vuotiaat ilmaiseksi. Pitopalvelun edustaja kertoi, että hän pystyy tekemään hyvän tarjouksen ottaen huomioon kuinka suuret pidot ovat.

Menumme on tehty meidän toiveiden mukaisesti, eikä ns. valmismenu:

kinkkukiusaus ja makaroonilaatikko

keitetyt perunat, lihapullia, prinssinakkeja

ruskea kastike

lämminsavulohta

ruislimppu, vaalea leipä, karjalan piirakoita

levite, munavoi, kasvirasvalevite

viher salaatti, pasta-kanasalaatti

Ruokajuomat: kotikalja, maito, vesi, mehu

Hääkakku: Mansikka-kermakakku

kahvi,tee, mehu, maito/kahvikerma, sokeri

kala ja kinkkuvoileipäkakkuja

herrasväen pikkuleivät, kaurakeksejä

Lasit: kuohuviini, 1 kpl viinilasi, vesilasi, vesikannuja pöytiin.

Hinta: 29 euroa/hlö sis alv ja kaikki tarvittavat

astiat, sekä 5 tarjoilija ja 1 kokki ja tiskari/roudari

Pöytliinarulloista veloitamme tukkuhintaan.

Meille siis jää hankittavaksi mm. tervetuliaisjuoma ja limonadi :)

Muokattu: , käyttäjä: Yazz

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piikkiön Wanhaan Talliin saa viedä omat juomat, mutta ei ruokia. Tämä ihan hygieniasyistä. Paikan pitäjä sanoi, että ainoastaan tuotteet, mitkä voi osoittaa kaupasta hankituiksi käy. Paikan pitäjä on vastuussa ruuasta ja ottaa aina kaikesta näytteet mahdollista tarkastajaa varten. Siitä syystä mummon piirakoiden tuominen on kiellettyä. Ihan loogista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JennyH, tuolta meistäkin tuntui kun kävimme katsomassa paikkoja ja lopulta tehtiin valinta. Tultiin siihen tulokseen, että jos hääjärjestelyissä tulee jonkin asian kohdalla tuollainen "pakko saada"-tunne niin sitten säästetään jossain muussa, koska muuten vaan harmittaa. :) Meille kerrottiin, että sitä yläkertaa on usein käytetty just lounge-tyyppisenä alueena, jonne voi mennä istuskelemaan jos ei tee mieli tanssia. Myös aulassa on ilmeisesti usein ollut baari. Saatte varmasti vinkkejä pöytäjärjestyksistä aikaisemmissa juhlissa jos kyselette heiltä.

Me haluttiin suoraan valita pitopalvelu yhteistyökumppaneiden joukosta, koska tuntuu hyvältä, että pitopalvelu tuntee paikan hyvin ja osaa silloin myös mitoittaa tarjouksen oikein. Tuli mieleen, että jos tuo hinta on tärkeä kriteeri, niin voisiko pitopalveluille laittaa tarjouksen tyyliin "tässä budjettimme, mitä pystytte sillä rahalla meille tarjoamaan?". Ehkä näin olette tehneetkin, itselle vaan tuli nyt mieleen.

Tuota Nestorsin pitopalvelua en kyllä omien kokemusten perusteella pysty suosittelemaan. Olen kyllä kuullut heistä positiivistakin, joten varmasti niitä onnistumisiakin on, mutta yhdessä tilaisuudessa olen heistä itse päässyt "nauttimaan" eikä silloin kyllä toiminut oikein mikään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JennyH: Meille tulee aulaan baari, koska vaikka baaritiski on hauska, on se melko kaukana kun muut juhlat ovat alhaalla... Ja meillekin varmistuneita vieraita tulee 83+hääpari + dj, valokuvaaja&videokuvaaja, eli sellaisella vajaalla 90 hlöllä mennään, tuollaiseen väkimäärään alakerta on mielestäni juuri passeli, pöydät täyttyvät jne. kuitenkaan tilan vaikuttamatta ahtaalta! :) Ja sama ahaa-elämys meille tuli tosiaan kappelinrannan kanssa, se oli pakko saada...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin joo, tosiaan tuota aulaakin voi sit käyttää baaritilana. Mihin aikaan teillä Kappelinrannassa juhlivilla morsioilla on vihkiminen? Ku me saatiin vasta klo 16.15, jonka jälkeen siirtyminen juhlapaikkaan. Eli pääsisimme aloittamaan bileet vasta klo 17.30 aikaisintaan. Tosin, itse tykätään enempi iltajuhlamaisista häistä, joten meille se ei ole ongelma, mut lapsiperheille voi olla (meilläkin tosin on lapsia, mutta mummot hoitavat tuon illan ;) ) Halusimme ehdottomasti kirkon, vaikka juhlapaikallakin olisi voinut vihkiä.

Soittelin tuossa muuten Turun VPK:n talolle ja siihen nähden Kappelinranta on suorastaan edullinen, VPK:n pakettihinta oli 2850e. Kaunishan tuo VPK-talo on kans, mut ohan tuo kova hinta yhdestä illasta. Hirvilammelle heitin myös tarjouspyyntöä, mut ei ole vielä vastausta kuulunut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ellimin ja Mimosah: Mikä pitopalvelu teille onkaan tulossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään