Guest Annabella

Turun seutu

393 viestiä aiheessa

Oi vitsi, en yhtään tajunnut pistää tuota Herkkupiste-kyselyä pitopalveluketjuun! Taisin olla liian innoissani siitä, että pääsin kirjoittamaan ensimmäistä viestiäni tänne, niin sitten piti kirjottaa kaikki asiat samaan syssyyn. :D Pahoitteluni siis!

Perjantai vois olla omasta mielestäni ihan jees, mutta mietin noita pidempää tulevia, että pystyvätkö kaikki ottamaan töistä sitten perjantain vapaaksi ja jos esimerkiksi sulhasen vanhemmat haluavat tulla jo päivää ennen tänne.. Kun kuitenkin tossa vaiheessa taitaa olla ne kesälomat suurimmalla osalla pidetty.. Mutta voishan sitä vielä miettiä! ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
:D Eihän tässä nyt mitään vahinkoa tapahtunut vaikka hiukan pitopalveluistakin tuli asiaa. Liittyyhän se monessa paikassa oleellisesti juhlapaikkaan ja hyvä vaan (ainakin omasta mielestäni) jos samasta ketjusta löytyy enemmänkin vinkkejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruissalon Kansanpuiston tanssipaviljonki on tosiaan iso! Se oli meillakin harkinnassa, mutta eipailimme jo heti alkuun sen sopivuutta omiin haihimme. Kavimme paikan paalla, ja tosiaan totesimme sen itsellemme aivan liian suureksi. Mielestani se sopii isoihin tanssihaihin, koska sinne mahtuu tosiaan runsaasti ihmisia, ja tanssilattia on myos erittain iso, seka esiintymislavalla on tilaa oikein kunnon tanssiorkesterille. Meille on tulossa n. 70-100 hengen haat, joten tila olisi ollut liian valja. Itseani hairitsi myos katon korkeus, silla se on todella korkea. Jos haluaa intiimimpaa tunnelmaa, niin joku pienempi tila sopii siihen paremmin.

Ruissalon Aurinkokahvila (onko viela taman niminen?) tanssipaviljongin vieressa sen sijaan on A-oikeuksilla varustettu ravintola, joten sinne ei saa vieda omia juomia. Ruuatkin tulee tietty paikanpitajilta. Tama paikka soveltuu pienehkoihin ravintolahaihin, joissa ei ole tarkoitus juuri tanssa. Mielestani siella ei ole tanssitilaa, ellei sitten jarjesta niin, etta alakerrassa syodaan ja ylakerrassa tanssitaan tai kenties toisinpain.

Meidan juhlapaikaksemme siis valikoitui Ruissalon Villa Roma, joka on yksi yhtenainen tila kauniissa puutarhamiljoossa. Se on riittavan suuri n. 100- hengelle (kuulemma 120 on maksimi, mutta kuvittelisin etta sitten tulee jo aika ahdasta). Tilaa on myos tanssille ja bandille, mutta se on kuitenkin mukavan intiimi tila. Ainoat miinukset tassa paikassa ehka, etta WC (joita sitapaitsi on vain kaksi pienta koppia) on erillisessa rakennuksessa jonne ei paase pyoratuolilla, ja jos sataa, niin tuleeko tympeaa olla samassa tilassa koko ajan? Noh, toivotaan, ettei sada ja puutarhaan laitetaan jotain telttakatoksia kuitenkin.

Muokattu: , käyttäjä: Roslin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mimosah, olipa kiva kuulla, että kaikki meni noin nappiin! Vahvistaa hyvää fiilistä omasta paikkavalinnasta. :) Osaatko antaa jotain vinkkejä tiloja ajatellen? Mikä toimi erityisen hyvin, mitä olisitte ehkä järjestelleet toisin (jos sellaista nyt oli)?

susumu, me valittiin Kappelinranta osittain juuri siksi, ettei meidän mielestä sitä tarvitse koristella juuri lainkaan :girl_dance: Vaikka toki sinne varmaan saisi vaikka minkälaiset koristelut jos sellaisia haluaisi. Meidän mielestä yksinkertainen on paras. Juuri vierailin nettisivuilla ja ilmeisesti jotain päiviä vielä 2013 kesälle on jäljellä, mutta kannattaa tosiaan olla ajoissa liikkeellä jos sinne mielii.

Täsmälleen samaa mieltä, Kappelinranta ei paljoakaan koristeluja kaipaa, meilläkin oli vain punaiset kattausliinat yms. jotain punaisia kristalleja, ja paikka oli kaunis kuin morsian! :girl_haha:

Vinkkejä...hmm... En olisi varmaankaan muuttanut järjestelyissä mitään, kaikki meni niin nappiin! Ruokailu meillä oli ison salin puolella, jonka jälkeen pöydät raivattiin huomaamatta ja tilalle tuli tanssilattia!Drinkkipöytä/juomapiste meillä oli koko ajan aulassa, mikä toimi hyvin ja varmasti hiukan rajoitti ihmisten juomista juuri sopivalla tavalla! Myös iltapala oli aulassa, koska tanssilattia oli kovassa käytössä... ;)

Lahjapöytä meillä oli eteisessä naulakoiden lähellä, tämäkin toimi mainiosti. DJ oli isossa salissa toisten portaiden alla, ja bändikamat toisten portaiden alla (meillä oli paljon erilaisia musiikkiesityksiä dj:n lisäksi).

Kappelinranta on siitä ihana paikka, että se on kuin yhtä isoa tilaa, ei siis turhia sokkeloita jne. :girl_in_love: Minulla oli oma morsiuswc käytössä (inva wc siis, siellä paljon tilaa, peilipöytä yms), mutten olisi sitä edes tarvinnut! Morsiushuoneeni, jossa odottelin vihkimistä oli alakerrassa, ja sekin oli mainio ratkaisu!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ginny82: Mitäs lasipalatsin hinnaksi tulee? Mitä arvelet, onko se liian suuri noin 50 hengelle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin suositella Piikkiön Wanhaa Tallia kaikille, ketkä haluavat rennot maalaishäät. Meillä oli n. 60 hengen häät siellä ja onnistuivat mainiosti. Paikka ei vaatinut paljoa koristeita, koska on sisältä todella tunnelmallinen. Bändille on oma lava. Ja se ruoka oli todella hyvää! Sai kehuja jokaiselta vieraalta. Kakun sai itse suunnitella täytteineen päivineen. Wanhan Tallin piparit aivan mielettömiä! Aikataulut eivät ihan minuutilleen pitäneet paikkansa, mutta sitä ei kukaan vieraista huomannut. Ei kertakaikkisen mitään huonoa sanottavaa!! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mahtava kuulla wanhasta tallista! Viimeviikolla varattiin paikka syyskuulle 2012. Meille vieraita tulossa n.50.

Muokattu: , käyttäjä: Lotto

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mahtava kuulla wanhasta tallista! Viimeviikolla varattiin paikka syyskuulle 2012. Meille vieraita tulossa n.50.

Siis 2013 tietysti!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mustakin kiva kuulla positiivista kommenttia Wanhasta tallista. Meillä alustava varaus huhtikuulle 2013. Jos ei muuttoa toiselle paikkakunnalle tule, niin siellä juhlimme :) Ruokaa ilmeisesti oli riittävästi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruokaa Wanhassa Tallissa oli riittävästi. Laitettiin salaatteja vielä iltapalalle hotdogien seuraksi.

Muutama vieras oli sitä mieltä, että ruoka korjattiin turhan pian pois. Itse en moista huomannut. Ja toisaalta sen kyllä ymmärtää, koska ilta on loppujen lopuksi niin lyhyt. Henkilökunnan pitää viedä edelliset alta pois ennen kuin kakut saadaan tuotua tilalle. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Liedon Zoolandian makasiinisalia. Paikka on hieno sisältä ja ulkoota. Ruoka oli todella hyvää, kaikki kehuivat. Meidän juhlat(synttärit) olivat todella onnistuneet. Kiitos kuuluu osaltaan myös zoolandialle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Wanhassa Tallissa häät elokuun lopussa 2013! Kiva kuulla hyviä kokemuksia paikasta ja ruoasta. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häitä vietetään Ruissalossa Marjaniemen kartanossa. Kyseessä on juuri rempattu vanha kartano, todella hieno paikka! Googlettamalla löytyy nettisivut ja yhteystiedot. Mielestäni varteenotettava vaihtoehto :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan kysellyt lähiaikoina Kakskerran Hirvilammen hintoja? Kyseinen paikka oli meille ehdoton ykkösvalinta kunnes kysäisin alustavia hintoja kesälle 2014. Tilan vuokra tulee kuulemma nousemaan ja on tuona kesänä 1200e. Lisäksi vähimmäisvierasmäärä tällöin olisi 70. Koska omiin häihimme tulee n. 50 vierasta niin vieraiden vähyys olisi nostanut menun hinnan 60-65 euroon/hlö. Jotenkin tuo hinta tuntuu aivan poskettomalta vaikka ko. paikasta olenkin kuullut pelkkää hyvää palautetta. Taitaa kuitenkin käydä niin, että meidän valintamme osuu johonkin toiseen paikkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh. Kyllä on juhlapaikkojen hinnat menossa aivan hirveiksi. :huh: Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen, että pidämme häät tänä kesänä. Parin vuoden päästä olisi varmaan pitänyt lisätä budjettiin pari tonnia, kun hinnat nousee aivan tajuttomasti joka vuosi. <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanan nakoinen tuo Marjaniemen kartano! Se on ilmeisesti vastikaan kunnostettu/ avattu kun en ole siihen aiemmin tormannyt, vaikka mielestani olen kolunnut kaikki Turun juhlapaikat hyvinkin tarkaan (siis netista kasin) :D

Hinnat tosiaan nayttavat nousevan ueissa paikoissa vuosittain. Siinakin mielessa kannattaa napata juhlapaikka heti, kun loytyy itselle sopiva. Usein nain voi valttya korkeammalta tilavuokralta seuraavana vuonna, jos maksaa saman tien.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme häissä Kultaranta Resortin Kivinavetalla. Ihana paikka! Väkeä oli n. 50 ja hyvin mahtui. Ja ruoka oli hyvää. Ei kuulemma kauan kallis vuokra, alta 1000 €. Suosittelen tutustumista.

Ruissalon KAnsapuisto ihan kiva, vaatii vaan aika paljon koristelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katselin itsekin tuota Kultarannan Kivinavettaa ja on kyllä upean näköinen paikka. Eikä tuo tilavuokrakaan tosiaan pahalta kuulosta kun huomioi millaisesta paikasta on kyse. Paikalla taitaa olla a-oikeudet (?), joten siitähän sitä lisähintaa tietenkin sitten kertyy.

Onko joku lähiaikoina selvitellyt Kakskerrassa olevan Friskalan kartanon hintoja/käytäntöjä? Ainakin ennen siellä ilmeisesti on saanut juhlia ilman tilavuokraa, mutta pitopalvelu on tullut heiltä. Mahtaakohan vielä olla näin? Ja miten omien juomien viemisen kanssa mahtaa olla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin viime lauantaina Ilmaristen tanssilavalla viettämässä tuttavani häitä. Siinä oli kyllä todella ihana juhlapaikka! Paikkavuokra taisi olla 300e luokkaa, päästiin viemään tavaroita perjantaina, lauantaina juhlittiin ja sunnuntaina siivottiin :D Mietin jopa että voisin omatkin häät siellä joskus viettää. Suuri plussa tulee siitä että välillä pääsi ihan ulos istuskelemaan ja jalottelemaan.

Niin ja oli omat juomat, "oma" pitopalvelu hommattu (Piikkiöstä Primadonna n.30e/henkilö), koristelut ja siivoukset itse. Jopa astiat tuli pitopalvelulta nii ei niitäkään tarvinnut vuokrata juhlapaikalta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häitä vietetään Ruissalossa Marjaniemen kartanossa. Kyseessä on juuri rempattu vanha kartano, todella hieno paikka! Googlettamalla löytyy nettisivut ja yhteystiedot. Mielestäni varteenotettava vaihtoehto :)

Paljonko tuon Marjaniemen vuokraaminen maksaa? Onko paikalla pitopalvelu vai saako viedä oman? Miten alkoholin kanssa: a-oikeudet vai omat juomat mukaan? Kävimme tänään pihassa kääntymässä ja paikka oli kyllä aivan mahtava!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muakin kiinnostais tuon marjaniemen kartanon hinnat. Meillä on jo alustavasti varattuna paikka, mut tuo kyllä näyttää ihanalta kuvissa ja menutkin kuulostivat hyviltä :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Medinilla, mitä pidit pitopalvelun ruoista? Olemme nimittäin varanneet ko. pitopalvelun häihimme ilman, että olemme yhtäkään heidän kokkaustaan vielä maistaneet. :D

Ja heille, jotka etsivät merellistä hääpaikkaa, johon mahtuu satakunta vierasta ja johon saa viedä omat ruoat ja juomat voin lämpimästi suositella omaa juhlatilaamme, jos etäisyys Turusta ei haittaa: Karunan Kallioranta Sauvossa. Merenrantaan on aivan kivenheiton matka, pitopalvelu ja juomat tulee hoitaa itse, sisällä on kaksi suurempaa salia (ja pienempiä lisähinnalla vuokrattavaksi), kunnon piha sekä mikä parasta, tanssilava! Joten halutessaan bändin saa myös ulos soittamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö joku Friskalan kartanosta mikä on paikan vuokra ja saako paikkaan viedä omat ruuat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

olen ollut hieman irti nyt häävalmisteluista. Varasimme Kappelinrannan, mutta varasimme sen tarkoituksella arkipäiväksi. Viikonloppukin olis ollut vapaana mut päivämäärä ja arki kuulosti hyvältä. Kaikki tapahtuu kesäisin aina lauantaina joten jotain muuta nyt. :) Katotaan mitä mieltä sukulaiset on asiasta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään