Guest Annabella

Turun seutu

393 viestiä aiheessa

Wanha Talli Piikkiö http://www.wix.com/cakefix/wanha-talli#!tilat-ja-tilaisuudet

Tilat ja hinnat: vintti 140 hlöä kesäkaudella, alakerran tilat 40 hlöä.

Pitopalvelu ja A-oikeudet: ruoat heiltä, alkoholit saa viedä.

Muuta: tiedustelin varaustilannetta marraskuussa 2012 ja seuraavan kesän varauskalenteri oli täynnä lokakuuhun asti.

Kommentoin tähän sen verran, että Wanha Talli ei ole pelkästään kesäipaikka. Meillä oli juuri ihanat tunnelmalliset talvihäät siellä. Alakerran pikkutilat eivät kyllä ole enää juhlakäytössä, vain yläkerran isommassa tilassa juhlitaan. (Toki alakerrassa on vessat ja esim. bändille taukotilaa, mutta ei varsinaista juhlatilaa.) Meidän juhlissa oli vain viitisenkymmentä vierasta eikä se ollut mitenkään liian vähän tuohon tilaan, vaikka enemmänkin mahtuisi. Ei ollut ahdasta vaan kaikki mahtuivat hyvin ja toisaalta tila ei kuitenkaan huutanut tyhjyyttä tai kaikunut epämääräisesti. :) Kaikki sujui emännän kanssa hienosti ja joustavasti. Rentoihin ja tunnelmallisiin häihin aika bueno paikka. Voidaan suositella lämpimästi. :)

Kiva kuulla! Meille tulossa myös noin 50hlö (Rouva V myös sanoi meille että 50 on minimi).

Wanhan tallin sivut löytyy muuten osoitteesta www.wanhatalli.com

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kokemuksia Pikku-Pukista kellään?

Askarruttaa tilanne, kun olemme jo varanneet paikan kesälle 2014 (emme vielä maksaneet varausmaksua), mutta kuulimme juuri paikan olevan myös myynnissä. Ollut tosin myynnissä jo vuoden. Emäntä lupaa, että myynnin ehtona on, että sovitut tilaisuudet järjestetään myynnistä huolimatta. Voiko tähän missä määrin luottaa vai onko mahdollisen myynnin myötä tiedossa katastrofi? Mitä mieltä olette, riskeeraisitteko itse?

Paikka itsessään olisi meille juuri loistava, lukuunottamatta hiukan ankeaa menuuta jota pitäisi fiksata kunnolla. 

2.vaihtoehtokin meillä olisi kyllä tiedossa, Harjattulan kartano, mutta mutta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitokset Vaiolle kattavasta juhlapaikkalistauksesta. Sen verran voin antaa lisäinfoa Kakskerran Hirvilammen hinnoista, että tätä nykyä halvinkin menu näyttää maksavan 50€/hlö eikä enää tuota 42€/hlö. Tilavuokra tulee myös ymmärtääkseni nousemaan tuosta 990€:sta, ellei ole jo noussut, sillä lammen rannalle rakennetaan parhaillaan paviljonkia, joka kuuluu jatkossa myös tilavuokraan päärakennuksen lisäksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös minä olen kuullut Kappelinrannasta oikeastaan pelkkää hyvää, mutta alunperin tyrmäsin sen korkean hinnan takia. Nyt sitten kuitenkin olen näköjään valmis maksamaan lähes saman summan toisesta paikasta. :D Meille on kuitenkin tulossa kesähäät, joten Kappelinranta taitaa sillon olla vielä kalliimpi. Ja monestakin syystä olemme sulhasen kanssa sulkeneet pois paikat, jotka ovat Turun ulkopuolella. Nyt kun tuo Marjaniemi vaikuttaa todella hyvältä niin pähkäilen kirkkoasiaa. Alunperin halusimme tunnesyistä Kakskerran kirkon, mutta siellä päin ei sitten ollutkaan kovin hyviä juhlapaikkoja. Kakskerran kirkosta on kuitenkin ehkä hiukan liian hidasta siirtyä Ruissaloon juhlimaan, joten pitää varmaankin vaihtaa kirkkoa. Mutta mihin kirkkoon sitä sitten menisi, niin se on vielä epäselvää. :D

Joka tapauksessa tuo Marjaniemi täyttää niin monet meidän kriteereistä, että siitä olisi kovin paha mennä luopumaan.

Ainakin Mikaelin kirkko on vähän niin kuin matkalla Ruissaloon.. ehkä ei Martin kirkkokaan niin kaukana, jos haluatte vähän pienemmän kirkon?

Me ollaan nyt alustavasti varattu Marjaniemen kartano juhlapaikaksi! Voin sitten kertoa, miten siellä kaikki sujui. Nyt pitäisi tosiaan päättää, miten vihkiminen hoidetaan. Yksi idea tuli mieleen, että se olisi ulkona. Marjaniemessä on siis iso katettu terassi. Mutta voi olla helmikuussa vähän liian kylmä... Pitänee miettiä vaihtoehtoja :) Oletteko te jo ehtineet käydä paikan päällä?

Helmityttö, teidän häät on ilmeisesti nyt vietetty tuolla Marjaniemessä? Kerrothan pian, millaista oli :) Meillä on varaus 2014 kesälle ja olisi mukava kuulla kokemuksia ja kaikkea muutakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos joku on kiinnostunut järjestämään ravintolahäät, suosittelen lämpimästi Panimoravintola Koulua Turun keskustassa, Eerikinkadulla. Meidän omat häät vietettiin siellä helmikuussa 2013 ja eipä olisi järjestelyt enää yhtään paremmin voinut sujua.

Meille oli yläkerrasta varattuna Bellman-sali, joka on aivan ihana! Salissa on huonekorkeus 7,5m, jonka takia siitä tulee erittäin juhlava vaikutelma. Meillä oli vieraita noin 35 hlöä, mutta tilaan mahtuu reilusti tuplat lisääkin tarvittaessa, kun fiksailee pöytiä.

 

Palvelusta sen verran, että kaikkiin sähköposteihin sain nopean vastauksen ja ravintolan henkilökunta koristeli tilat toiveidemme mukaisesti hääpäivän aamuna. Kaikki oli laitettu niin kauniiksi, etten osannut kun ihmetellä kun pääsimme paikalle. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu hyvää. Valitsimme noutopöytäruokailun monestakin eri syystä ja ruoka oli erittäin hyvää. Me olemme vielä suhteellisen vaativia asiakkaita ruokailun suhteen, mutta kaikki odotukset täyttyivät roimasti. Meillä oli myös aika monta erikoisruokavaliota, jotka kaikki huomioitiin hienosti.

Yläkerran baaritiski oli meidän juhlavieraille auki ja me itse saimme piikin auki baariin, jotta käteistä ei tarvinnut kantaa mukana.

Juhlasalissa meillä oli myös bändi ja juhlat saivat jatkua klo 02.00 asti ilman erillistä veloitusta.

 

Jokainen vieras kehui ruokaa ja myöhemmin sitä, että tila oli erittäin sopiva ja hieno häihin. Meillä oli porukassa myös muutama liikuntaesteinen, joten tämänkin vuoksi Koulu valikoitui meille monen kartanon sijasta. Hissillä pääsee suoraan toiseen kerrokseen, sekä inva-wc löytyy alakerrasta. 

 

Ravintolahäitä haluaville suosittelen siis lämpimästi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisko joku suositella Turun seudulta hääpaikkaa seuraavin kriteerein: Mielellään joko saaristossa, tai vaihtoehtosesti jossain korvessa. Vieraita ei tule kuin n. 40. Hääpaikalla saisi mielellään olla yöpymismahdollisuus, ja ehdottomasti pitää saada tuoda omat ruoat ja juomat.

Meillä häät siis elokuussa 2014, joten aikaa etsiä kyllä on, mutta ei tunnu löytyvän sopuhintaan mitään kriteereihin sopivaa.

Särkisalossa olisi Villa Meri, mutta se on niin kovin kaukana...

Joten nyt hyviä ideoita otetaan vastaan! :)

 

Mites olisi Korppoon kartano? Sisätilat ihanan tunnelmalliset! http://www.korpogard.fi/

 

Yöpyä voi lähistöllä, majoitusvaihtoehtoja on tässä http://www.rengastie.fi/saaret/korpo/majoitus/majoitus_index.html

 

Nauvossa on Grännas Gård, kaunis paikka, jossa tarjolla myös majoitusta http://www.grannasgard.fi/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ja lisää juhlapaikkavinkkejä satelee..

Marinan alakerrassa olisi Submarina, vanhan yökerhon tiloihin rempattu. Lähettelin pitopalvelutarjouksia ja Pito-Roopesta soiteltiin, ja vinkkasivat tätä paikkaa.

Onko joku tuolla käynyt?!

Submarina on aivan täyteen buukattu. Ei saatu tälle vuodelle enää paikkaa, joten siirsimme häät 2014 vietettäväksi. Paikka on aivan mahtava ja vieläpä jopa edullinen, siis meidän mielestä! Saa viedä omat juomat, heillä on tuntiveloitus ja juhlia saa vaikka aamuun asti. Tosin sitten tulee kalliiksi jos aamu seitsemältä vasta loppuu veloitus :D Jos tämän paikan haluaa, niin täytyy olla todella ajoissa varaamassa!

 

Vau, onko siitä tullut noin suosittu? Me harkitsimme paikkaa viime vuonna ja ihan hyvin olisi elo-syyskuun taitteessa ollut vielä tilaa, kun toukokuussa kyselimme. Päädyimme sitten kuitenkin Naantalin Kaivohuoneeseen ja päätimme, että vietetään synttäreitä sitten Submarinassa parin vuoden päästä... No, täytyypä olla jatkossa joissa liikkeellä. Mutta paikka on oikeasti todella upea! Ja loistava äänentoisto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kappelinrannalle suuret suositukset täältä. Kaikki meni uskomattoman hyvin ja joustavasti juhlapaikan omistajien kanssa ja saimme ihanat häät. Meillä ruokailu järkättiin alakertaan ja iltabileet olivat ylhäällä. Vieraat kehuivat paikkaa vuolaasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, meni ihan pää sekaisin kun koko eilisen päivän selasin Turun seudun paikkoja! Täytyy alkaa tekemään karsintaa kunhan mies ehtii ottaa kantaa asioihin. Luulen hänen kyllä olevan suhteellisen samoilla linjoilla, eli ei kovin kauas keskustasta, ja joko omat juomat tai omat ruuat pitää saada tuoda. Ja hinta tulee olemaan aika suuri kynnyskysymys monen asian suhteen :/ Oma puoliskoni vieraslistasta tulee olemaan 20-30 henkilöä, joten ellei miehellä ole suurensuuri lista on meillä varmaan sitten 50-70 hengen häät. Ruissalon paikat houkuttaa ja useampikin voisi sopia meidän ehtoihin :) Itse olisin mielummin jossain sellaisessa paikassa kuin vaikkapa ravintolassa. Tosi kiva että täällä on hyviä kokemuksia noista itselle pontetiaalisista kohteista :) Ja harmi kun tuo Kappelinranta on niin kallis! :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Olisiko kellään tietoa Turun lähistöllä sijaitsevista vanhoista ladoista/navetoista! Olen jo parisen kuukautta yrittänyt netistä etsiä tuloksetta. Paikanpäälle pitäisi olla mahdollista tuoda omat ruuat ja juomat. Myös tilan pitäisi olla yhtenäinen. Paikkavuokralla ei ole väliä kunhan vain nuo kolme ehtoa täyttyy. Häät meillä on kesäkuussa 2014 ja vihkiminen Pyhän Henrikin ekumeenisesessa taidekappelissa. 

 

Kiitos kaikille jo etukäteen :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea.

Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua kiinnostaisi tietää onko kellään kokemusta Kakskerran seuraintalosta hääpaikkana?

Googlettamalla ei löydy oikein mitään, enkä vanhasta Turku-ketjustakaan haulla löytänyt juurikaan kokemuksia. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tieda onko tata mainittu taalla viela, mutta en ainakaan muista nahneeni. Eli Turun Moottorivenekerhon paikka Ruissalossa. Siella siis juhlatila (70 henkea maksimi) seka rantasauna, jonka yhteydessa myos grillausmahdollisuudet. Me olemme viettamassa tuolla saunalla haiden jalkeista paivaa, muuten ei ole kokemusta paikasta. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Tarkoituksena olisi pitää häät ensi kesän heinäkuussa 2014. Meille on tulossa suht paljon vieraita, noin 130. Haaveeni olisi siis löytää joku yhtenäinen tila näin suurelle vierasmäärälle (en haluaisi että vieraat istuvat useissa eri huoneissa) meren rannalta mistä vain noin tunnin päässä turusta. Olen etsinyt ihan hirveesti mutta mitään paikkaa ei näytä löytyvän mikä täyttäisi nämä kriteerit :( Joten jos joku tietää jotain kauniita, hyviä paikkoja tällaiselle vieramäärälle niin kertokaan pliis!! aika avuton olo alkaa olemaan :/ Kappeliranta on nyt meidän ykkös vaihtoehto ja todennäkösesti varataan se jos muita ei ilmaannu. Tosi kaunis pakka se on, itselläni vaan olisi ollut olla haaveena meren rannalla ja oma ystäväni on jo pitänyt siellä häät mutta tähän mennesä se vaan on yksinkertaisesti kaunein ja paras vaihtoehto! Toivottavasti joku voi auttaa!! :) Kiitos!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hehe Turun seudulla siis ei tursn.. :):D

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Korjasin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katsoithan jo ketjut :)

Turun seutu (uusi) * Tässä esim. mainittu Villa Roma Ruissalossa, Kansanpuiston tanssipaviljonki

Turun seutu (vanha, jo lukittu)

Kokemuksia Turun lähiseudun juhlapaikoista?

Hakusessa sauna hääpaikan yhteydessä, Salo-Turku-alue

 

Ja ehkäpä

Forssa

 

muoks. kokeilin nopsasti ekaa ketjua ja esimerkit löytyivät ketjuista hakutoiminnolla sanoilla meri ja meren, kannattaa tehdä sama temppu tuolle vanhallekin  :)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Itselläni myös kappelinranta varattu ensi kesäksi ja todella ihana paikkahan se on! :) Nyt pitäis siis alkaa kattelee pitopalveluja ja aattelin kysyä jos täällä joillakin olisi suosituksia? 30e/henkilö olisi toivottu hinta-luokka meille :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on varattuna Dalaskog Paraisilla (n. 8 km Paraisten keskustasta, eli n. 35 km Turusta).

 

Turusta ei löytynyt meidän kriteerejä täyttävää paikkaa, joten piti etsiä vähän laajemmalta alueelta. Eli kyseessä yhdistystalo, jota ylläpidetään talkoovoimin. Vuokra viikonlopulle 300 euroa. Paikan päältä löytyy astiasto 120 hengelle, sekä paljon maljakoita, tarjoiluastioita, koristeita. 30 eurolla saa vuokrattua pöytäliinat. Sisältä löytyy myös kunnon äänentoistolaitteet ja ilmalämpöpumppu.

 

Tähän asti ollaan oltu tosi tyytyväisiä paikkaan. Lisäähän paikasta saadaan tietää vasta heinäkuussa 2014 kun tanssitaan häitä :)

 

Nettisivuille pääsee tästä ja kuvia löytyy tästä

 

Blogistani löytyy enemmän kuvia paikasta klik

Muokattu: , käyttäjä: Tikrunen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme menossa huomenna tutustumaan Turun Aurajoenrannassa sijaitsevaan Hus Lindmaniin. Häät ensi kesänä. Onko täällä kokemuksia paikasta??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

onko jollain kokemuksia Merimaskun maamiesseuratalosta? Paljonko sinne mahtuu, mitä vuokra maksaa, saako viedä omat juomat ja ruuat?

 

Arja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, päässä tosiaan pyörii kun kahlaa tätä ketjua läpi. Turun seudulla ja lähikunnissa on kyllä valtavasti hyviä juhlapaikkoja.

Muokattu: , käyttäjä: Buffy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Pikku Pukissa kesällä 2011 ja suosittelen lämpimästi! vieraat kiittelevät ja muistelevat vieläki ikimuistoista hääjuhlaa jonne matkattiin halki Turun saariston pienellä paatilla. Me kun olimme kaksi musiikinopiskelijaa niin laivalla meillä oli sitten kavereita soittelemassa riehakasta kansanmusahenkistä musiikkia. Ruoka oli todella hyvää ja se siis tuli talon puolesta. Talon puolesta oltiin todella joustavia menun ja kaiken muunkin suhteen. Mitään pahaa sanottavaa ei paikasta jäänyt :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Häät tulossa ensi kesänä ja ollaan vertailtu paljon eli pitopalvelu vaihtoehtoja. Onko kennelläkään kokemusta Primadonnan pitopalvelusta? Pieni yritys piikkiöstä.. joltakin olen kuullut hyvää palautetta mutta olisin halunnut kuulla onko jollakin kokemusta heidän tarjoilustaan häistä? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Harjattulassa käyneet! Kuinkahan suuri mahtaa olla kartanon suurin sali? Eli kuinka moni mahtuu ruokailemaan samassa huoneessa? Aikomuksena sopia käynti Harjattulassa, mutta mutta... Villa Marjaniemeen ainakin mahtuisi juhlasaliin 60-hengen häät loistavasti ja lisäksi siellä on katettu terassi <3 edullisempi hinta vain kelpaisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään