Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu 2


Guest Pocaliina

Recommended Posts

Kiitos tuosta hurmankoulun linkistä. Ihastuimme siihen sivujen perusteella ja ollaan menossa katsomaan sitä tässä lähi päivänä, kun vaan aikataulut saadaan sopimaan :)

Tällä hetkellä tuo hurman koulu on ykkösvaihtoehtonamme.

Kysyimme tarjousta sieltä ja tälleen sieltä vastattiin.

pe-su 900€, saa viedä omat ruoat ja juomat. Perjantaina pääsee päivällä jo koristelemaan ja lauantaina saa juhlia klo.02.00 asti ja sunnuntaina pitää hakee tavarat pois klo 18 mennessä. Siivous sisältyy myös hintaan ja noin 100henkeä mahtuu hyvin vielä sinne, 110henkeä alkaa jo olemaan kuulemma maximi raja. Astiat löytyy myös yli 100hengelle. Myös bändille löytyy hyvin omaa tilaa tavaroille jne. Auttavat myös talon puolesta kaikessa missä vain apua haluaa ja tarvitsee. Koulun remontti on valmistunut 2vuotta sitten.

Onhan tuo 900€ aika paljon mutta jos vain tuo kaikki mitä meille sanottiin sisältyvän hintaan ja paikka on yhtä kaunis mitä kuvista näyttää, niin kyllä se sitten maksetaankin. On meinaan aika vaikea löytää sellaista paikkaa mikä täyttää kaikki kriteerit, mitä haluamme paikan täyttävän. (tosin ehkä olemme vähän liian nirsoja joissakin asioissa)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Morsian2014

Hei kaikki!

Täällä olisi taas yksi lisää, joka kaipaisi vinkkejä juhlapaikoista Tampereella:

- vieraita mahduttava 70 yhteen tilaan

- piha tai muu kaunis paikka vihkimiselle

- omat juomat (ja mielellään myös omat ruuat)

- Tampereella tai hyvien bussiyhteyksien päässä

- juhlava paikka, esim. hovi, kartano ja palatsi

- häät 2014 kesällä

Haiharan kartano on yksi paikka, joka kiinnostaisi. Pystyykö tuota varaamaan heinäkuulle? Litukan kerhotaloa käytiin katsomassa, mutta ilmastoinnin puute ja pihan pienuus jäivät kaihertamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei kaikki!

Me vietämme häitämme maaliskuussa 2013. Valitsimme paikaksi Messukylän työväentalon. Messukylän työväentalosta ei kovin paljoa löydy tietoa, ainakaan ei osunut minun silmääni näillä foorumeilla, joten tässä fiiliksiämme paikasta:

Perus työväentalo, jonka saliin mahtuu (nettisivujen mukaan) 180 henkeä. Meillä vieraita on n. 100 ja minua vähän jännittää mahtuminen, koska haluamme jättää tanssilattialle tilaa, jotta pöytiä ei tarvitse kesken iltaa siirtää pois tieltä. Sali on ihan siisti punaisine koristeineen ja bändilava on iso.

Pitopalvelu pitää ottaa paikan kautta, ei saa tuoda omaa pitopalvelua. Pitopalvelu on kuitenkin tosi joustava; ruokalistaa (määriä) saa muuttaa, kakut ja keksit saa tuoda itse yms. Ja kaikki vähentävät hintaa ihan kohtuullisesti. Juomat saa/pitää viedä itse.

Ainoa huonopuoli (näin ennen häitä) on ollut yhteydenpito. Pitäjätyyppi vaikuttaa tosi kiireiseltä ja vastaa huonosti sähköposteihin. Asiointi kannattaa hoitaa mahdollisimman paljon paikanpäällä.

Lisää paikasta: http://messukylantyovaentalo.fi/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moikka!

Me vietetään juhlia kesäkuussa, Kangasalan Saarikylissä upeassa perinne maaseutumaisemassa!

Juhlatalo Kumpula on paikan nimi. Netissä ei ole kuvia paljoakaan, mutta käytiin paikanpällä kurkkaamassa ja ihastuttiin! Vuokra on vaan 400€/vkl, saa avaimet jo mahdollisesti torstaina! Isot lavat ja näyttämöt, sali, ruokabuffet/baari, keittiö ok, sopivan iso piha ja kauniilla paikalla! Saa meluta niin paljon kun haluaa, ei naapureita. Ja vapaita viikonloppuja heillä näytti olevan paljon! Joten tässä hyvä vinkki mattimyöhäsille :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heipsan! 

Olisi hakusessa Kangasalan alueelta juhlapaikkoja! Olen asustellut täällä vasta vuoden pari niin ei ole oikein tietoa missä olisi mitäkin tarjolla.

Vihkiminen tapahtuu joko Sahalahden kirkossa tai Kangasalan kirkossa, ja olisi kiva jos juhlapaikka olisi suht lähellä, majoitusmahdollisuus on iso plussa!

Link to comment
Share on other sites

Täälläkäkin kamala hakuprosessi käynnissä.

Kevät2014-

 

vinkkejä juhlapaikasta?

-150-170 hlö

-oma pitopalvelu

-omat juomat

-sauna,ranta

-yöpymismahd. muutamalle kymmenelle

-ei aikarajoituksia, vapaa käyttö vk-lopuksi (ainakin la-su)

-pirkanmaan alue- voi olla tunninkin matkan päässä treeltä

 

KIITOS hulluja jo etukäteen =)

Link to comment
Share on other sites

Saanalle suosittelen tsekkaamaan Einon pirtti -nimisen paikan Eräjärvellä. Tosin 150 henkeä taitaa olla siellä aika maksimi. Mutta siellä mahtuu nukkumaan 20-30 henkeä, on rannassa... en tiedä onko rantasaunaa mutta ainakin sauna on siellä majoitustalossa. Hieno paikka eikä kauheen kalliskaan, olisko 800+n.600e majoitustila, ei minusta ole paljon jos noin moni pystyy yöpymään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juhlimme häitämme viime lauantaina. Halusimme talvesta huolimatta maalaisidylliä ja sen saimme. Juhlamme olivat Ylöjärven ja Hämeenkyrön välimaastossa Sasissa Toukolan juhlatalossa. Paikka oli oikein hyvä, vieraita oli 83, pöytiä meillä oli 15 (11 pitkää ja 4 pyöreää). Tilaa jäi hyvin kulkemiselle ja tilaan mahtuisi kyllä enemmänkin pöytiä, jos ne järjestelisi erilailla. Myös pienempiin häihin juhlatila sopii erinomaisesti. Vihkiminen oli Ylöjärven kirkossa, sieltä ajoi noin 15 min juhlatalolle. Yhteistyö juhlatalon pitäjien kanssa oli ongelmatonta. Juhlatilan lisäksi jouduimme erikseen vuokraamaan pöytäliinat, joiden vuokraamisessa juhlatalon pitäjä auttoi. Rumat ruskeat kuppituolit peitimme valkoisilla tuolihupuilla, juhlatalon pitäjällä oli myös niiden vuokraajan yhteystiedot (kylläkin sijaitsevat somerolla). Vieraat kehuivat paikkaa ja meidänkin mielestä se oli juuri sellainen, kuin pitikin. Suosittelemme!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Haiharan kartano on tällä hetkellä ykkössuosikki, mutta mua ahdistaa se, että sitä saa alkaa varata vasta 1.10. eikä toisaalta ole varmuutta, saako elokuulle häitä sinne sijoitettua.

 

 

Itse juhlimme häitä viime kesänä Haiharan kartanossa enkä olisi voinut olla tyytyväisempi  :girl_in_love: Paikka oli kerrassaan upea ja meille juuri sopivan kokoinen (75 vierasta)

Varaussysteemi on kieltämättä hieman mätä, mutta rakas mieheni jonotti kiltisti puhelinlinjoilla niiden auetessa ja sai meille päivän, ei kylläkään sitä alunperin kaavailtua, mutta silti erittäin sopivan :)

Paikka oli myöskin helppo koristella eikä mielestäni kaipaa juurikaan koristelua upan miljöönsä ja eritoten ikkunoista avautuvan näkymänsä vuoksi.

Suosisttelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

Heippa,

 

Olisiko teillä tarkkaa tietoa häiden järjestämisestä Luomajärven hevoskievarissa, joka sijaitsee Ikaalisissa? Meillä tulee vieraita n. 140, joiden siis pitäisi paikan nettisivujen mukaan mahtua tanssivinttiin. Paikan kuvat näyttävät todella houkuttavilta mutta nyt kiinnostaisi vähän tarkemmat tiedot, eli:

 

Mikä on paikan hintataso? Tilavuokra? Ruokien ja juomien hinnat, sillä paikkahan sisältää oman pitopalvelun ja a-oikeudet. Halvaksi se tuskin tulee, mutta se on häiden kanssa joka tapauksessa tosiasia :) Lisäksi olisi kiva tietää onko siellä tanssivintissä lainkaan vessoja :D

 

Kaikki tieto olisi hyvin tarpeellista, kiitos :)

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa soittaa ja kysyä paikan päältä, koska he osaavat varmasti vastata kysymyksiisi. Itse soittelin meidän hääpaikan pitäjälle ja laitoin viestiä moneen kertaan, kyselin mittoja ja pöytien asettelua ym ym ja aina sain vastauksen. Hintatasokin selviää varmasti sieltä kysymällä ja hinnathan elää ihan hirveästi vuosi vuodelta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko joku ollut häissä Suoraman työväentalolla? Olis kiva kuulla plussia ja miinuksia! Meidän pirtaan talo vois sopia, kun etsitään mieluummin sellaista nuhjuisenperinteisen kotoisaa, vähän edullisempaa paikkaa, jossa sais olla tilaa bändille ja vähän pihaakin, jossa kirmata.

Muokattu: , käyttäjä: kesä_2014
Link to comment
Share on other sites

Olemme 2014 häitä järjestämässä. Meille Hurman koulu ei sovi tilansa takia, joten tässä muille tietoa:

Hurma on paikka, jossa saa viettää häitä rauhassa väljässä vanhan kansakoulun hengessä.

 Meiltä löytyy pöytäpaikat reilulle sadalle vieraalle. Suuremmaksi kuin 110 vierasta ei meidän tiloissamme juuri  kannata  vierasmäärää kasvattaa.

Tila koostuu kahdesta vanhasta luokkahuoneesta, joiden välissä on leveät nelilehtiset ovet. Tuntuma on siis yhdestä suuresta yhtenäisestä tilasta. Lisäksi on käytössä reilun kokoinen aula. WC-tiloja on kaksi.

Koulunremontti valmistui pari vuotta sitten ja juhlia voi ympäri vuoden.

Keittiö on ns. tarjoilukeittiö. Se toimii hyvin pitopalvelun tarpeisiin. Käytössä on mikro, uuni, keittotaso induktioliedellä ja kaasulla. Tietenkin kylmätilat löytyvät niin ruuille kuin juomille.

Meille saa tuoda mukanaan haluamansa pitopalvelun. Toki yhteityökumppaneita matkan varrelta löytyy. Myös omat juomat ovat sallittuja.

Talon piano vapaasti käytössä. 

Bändille löytyy oma virtapakki.

Tila käy hyvin tanssimiseen.

Viikonlopun vuokrahinta on 900 euroa ja siihen sisältyy loppusiivous. Moppaus hommiin ei siis tarvitse kenenkään vieraista joutua. Hyväksi havaittu helpotus kaikille.

Kynttilöitä saa polttaa ja tilan voi loihtia haluamakseen. Kaikessa mahdollisessa autetaan talon puolesta!

Perjantai iltapäivällä voi tulla koristelemaan tilan ja sunnuntain aikataulu on sovittavissa väljäksi. Sanotaanko, että jos kello 18.00 mennessä olisi tavarat haettu niin hyvä. 

Juhlia voi lauantaina noin n.klo 01asti.

Koulu sijaitsee omalla hehtaarin tontilla ja parkkitilaa löytyy kaikille. Pihalle on myös usein pystytetty teltta.

Meillä on mahdollisuus järjestää oman näköiset rennot häät. Vapaata löytyy kesälle 2014.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä on varattuna Kangasalan/Sahalahden Kontula meidän häiden juhlapaikaksi kesäkuulle 2014. On kaunis maalaisidylli, juhlatalo, jossa kaikki vieraat mahtuu samaan tilaan (meille tulossa vieraita noin 120). On edullinen, käyttö pe-su. Saa ja pitää hankkia omat pitopalvelut yms. Sauna talossa, joka on käytettävissä sekä yläkerta, jossa muutama voi ainakin majoittuakin. Me ollaan kuitenkin varattu paikka jo viime syksynä ja silloin oli jo kaksi viikonloppua kesälle 2014 varattu eli suosittu paikka on kyseessä. Tampereelta noin 40 km.

Link to comment
Share on other sites

^Kontula on kyllä musta ihana paikka. Ajellaan siitä kesäisin tosi usein ohi ja on kyllä suosittu häihin. Sisällä en ole koskaan käynyt eikä se meillekään juhlapaikkana ole hyvä mutta olisikin kiva kun joskus joku kaveri menisi siellä naimisiin niin pääsisi sinne juhlimaan. musta se on kaunis rakennus eikä tosiaan haittaa vaikka Pakkalantie menee ihan siitä edestä kun ei siinä nyt sellaista liikennettä ole.

Link to comment
Share on other sites

Kovasti olen keskustelujanne seurannut ja googlannut ja vaikka ja mitä tehnyt, mutta sopivaa paikkaa ei tunnu löytyvän... Häitäkin tosin vietetään vasta 2015, mutta ajoissa hyvä olla liikkeellä?

 

Haiharan kartano on nyt vaihtoehto 1.

 

Vaatimuksia:

- mahtuu 60-70 vierasta

- tanssitilaa (jos sitten täytyy pöydät siirtää pois niin ok)

- hyvä akustiikka (meille ei tule bändiä, mutta dj)

- saa tuoda oman pitopalvelun ja omat juomat

- kaunis ulkoa ja sisältä (tyylillisesti enemmän kartanomainen kuin hirsimökki)

 

Onko muita ehdotuksia Haiharan kartanon lisäksi?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Edelliseen postaukseen sen verran, että jos kartanomaisuutta hakee, on tuo Hatanpään kartano kyllä aivan upea, sopii mielestäni kyseiselle vierasmäärälle. Heillä yhteistyökumppanina Liekoranta, mutta kun itse kyseltiin (päädyttiin kuitenkin isomman vierasmäärän takia toiseen paikkaan) voi pitopalvelu olla muukin. Suosittelen käymään ihan paikan päällä, tulevat kyllä esittelemään :)

Link to comment
Share on other sites

 

Haiharan kartano on tällä hetkellä ykkössuosikki, mutta mua ahdistaa se, että sitä saa alkaa varata vasta 1.10. eikä toisaalta ole varmuutta, saako elokuulle häitä sinne sijoitettua.

 

 

Itse juhlimme häitä viime kesänä Haiharan kartanossa enkä olisi voinut olla tyytyväisempi  :girl_in_love: Paikka oli kerrassaan upea ja meille juuri sopivan kokoinen (75 vierasta)

Varaussysteemi on kieltämättä hieman mätä, mutta rakas mieheni jonotti kiltisti puhelinlinjoilla niiden auetessa ja sai meille päivän, ei kylläkään sitä alunperin kaavailtua, mutta silti erittäin sopivan :)

Paikka oli myöskin helppo koristella eikä mielestäni kaipaa juurikaan koristelua upan miljöönsä ja eritoten ikkunoista avautuvan näkymänsä vuoksi.

Suosisttelen lämpimästi!

 

Hmmmm.... Varasin maaliskuussa Haiharan kartanon lokakuulle, eikä niin minkäänmoista ongelmaa ollut asian kanssa. Yksi puhelu ja sähköpostiini napsahti varausvahvistus koko viikonlopulle :rolleyes:  Olin onnellinen kun niin helposti sujui. Hintakin mielestämme edullinen ns. juhlapaketti 750eur. ei siis paha todellakaan. Täydellisen upea juhlapaikka :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Helppiä helppiä.. meillä on hakusessa elokuun ekalle 2015 juhlapaikka johon mahtuisi n. 200hlö.. nää on kiven alla :o noh, musiikkiteatteri palatsi juu, mutta se tulee kustantaan miltei 20 000€ruokineen :o Järkky hinta :S paikkana se olisi huikea, mutta ei taida persus kestää sitä että laittaa koko budjetin juhlapaikkaan :S AUTTAKAA!! Komediateatteriakaan EI saa silloin...

Link to comment
Share on other sites

Wife01082015, haluaisitko, että olette kaikki samassa tilassa vai voiko vieraat jakaa pienempiin huoneisiin / tiloihin?

 

Jos Tampereen keskustan tuntumassa haluatte pysyä, ensimmäisenä tuli mieleen Finlaysonin palatsi, Hatanpään kartano, musiikkikoulu Hämeenpuiston päässä.. Tilavia paikkoja, mutta en ole varma, mahtuuko noihinkaan 200 henkeä. 

 

Niin, ja sittenhän Linkosuolla tai ravintoloilla voi olla suuria tiloja keskustassa. Myös Hotelli Tammeriin mahtuu paljon vieraita  :)

Muokattu: , käyttäjä: Liljankukkanen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...