Guest Pocaliina

Tampereen seutu 2

337 viestiä aiheessa

Koivupuiston kanssa kannattaa olla ajoissa, kyselin sitä pari kuukautta sitten kesälle 2015 ja vapaita viikonloppuja tarjottiin toukokuulle tai lokakuulle. Eli varataan tosi ajoissa täyteen kun siellä muutakin toimintaa kun häät. Mutta suosittelen tutustumaan, ihanalta paikalta vaikutti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enpä kyllä tuohon ole aiemmin törmännyt, pitääpä tutustua sivuihin, kiitos! Onko kokemuksia kemujen järkkäämisestä tuolla?

 

Ei ole ainakaan mulla omakohtaista kokemusta, paikan päällä tosin olen käynyt. Sisältä paikka on ehkä aavistuksen leirikeskusmainen, mutta ulkoa tosi kaunis. Pihaa ja parkkipaikkoja löytyy, samoin kaikenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten frisbeegolfia ja melontaa jos sellainen kiinnostaa.

 

Antaverkka oli meillä yhtenä suosikkivaihtoehtona, mutta valitettavasti oli varattuna kyseisenä viikonloppuna...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyselenpä kokemuksia syys-/talvihäistä Tampereella. Mitä paikkoja suosittelette talvihäiden pitopaikaksi. Vieraita tulisi mahtua 150 hlöä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli viime viikonloppuna häät Kangasalla Juhlatalo Kontulassa ja en voi muuta kuin hehkuttaa paikkaa!

Kontulan plussat:

+ kohtuullisen edullinen

+ vuokraus pe-su

+ kaunis maalaismiljöö

+ siisti

+ iso keittiö

+ yhtenäinen tila (meillä oli vieraita noin 100, mutta 50 olisi mahtunut lisää)

+ saa viedä omat ruoat ja juomat

+ yläkerrassa tila lapsille tai majoittujille (tosin sänkyjä ei ole, mutta jos esim. patjoilla nukkuu)

+ saunatilat

+ lähellä esim. Sappeen laskettelukeskus sekä villa Amanda, joissa majoituspaikkoja

+ reilun puolen tunnin matka Trelle (meillä vihkiminen oli Sahalahden kirkossa, josta noin 5 minuutin matka Kontulaan)

+ hyvä lava ja backstage

 

Kuvia saa pyydettäessä spostiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kokemusta pienistä häistä (alle 50 hlö) maaseudulla Tampereen lähistöllä? Mitä paikkoja suosittelette?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietämme häitä kesällä 2016 ja kaipaisin vinkkejä hääpaikasta. Etsin tilaa, joka täyttäisi seuraavat kriteerit:

- yhtenäinen tila 100 vieraalle 

- voi tuoda omat alkoholit

- rannan läheisyydessä

- saa juhlia mahdollisimman pitkään

- majoitus n. 30 hengelle mielellään useammaksi yöksi juhlapaikan läheisyydessä

 

 

 

Olen katsellut useiden paikkojen nettisivuja, mutta useimmissa paikossa juhlat täytyy päättää jo klo. 24.00. Toinen ongelma on, ettei majoitustilat meinaa riittää. Esim. leirintäalue olisi hyvä, mutta niissä alkaa hiljaisuus jo puolenyön aikaan. Osa vieraista tulee pitkän matkan päästä ja mielellään vietettäisiin heidän kanssa vielä ainakin seuraava päivä.

 

Onko kellään mitään hyviä ehdotuksia?

Etsimme juhlapaikkaa viime kesänä lähes samoilla kriteereillä ja löysimme Einon pirtin Orivedeltä. Häitämme juhlittiin siellä reilu viikko sitten ja paikka oli juuri täydellinen meille. Pihassa on vanhasta navetasta taidokkaasti tehty juhlatila ja majoitustilaa löytyy niin aitasta kuin pirtistä. Lisäksi vuokrasimme itsellemme rehusiiloon tehdyn huoneen, jossa on oma suihku ja keittonurkkaus, sekä rannassa olevat grillikodan, saunan ja kylpypaljun. Paikan omistaja on oikein mukava ja yhteydenpito hänen kanssaan sujui mutkattomasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hatanpään soutupaviljonkia en voi suositella kellekään!!

Voitte käydä lukemassa tarkemman selvityksen juhlatilakohtaisesta ketjusta, siellä on kaksikin eri ketjua soutupaviljongille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiinnostuin itse Tilaisuus Villa-Sofiasta mutta tietääkö kukaan missä hintaluokissa tämä paikka pyörii? Ois tarkoitus huhtikuussa sanoa tahdon ja paikka hakusessa. Mites tässä kyseisessä paikassa majoitus? (ei varmaan onnistu?) ja miten myöhään saa juhlia? Olisin kiitollinen jos jollain olisi tietoa. Myös kiinnostaa jos jollain on kokemuksia tästä paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oliko joku juhlinut tuolla Urjalan Metsälinnassa, mikä oli aikaisemmin ketjussa mainittu ohimennen? Kuulostaa kiinnostavalta, mutta sivulta ei löydy oikein tarkempia tietoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmph  :girl_cray2:  Turhauttavaa, kirjoittanut jo pitkän tekstin ja sit onnistuin sen hävittämään, eikä sitä tietty mistään takas saanut! No jospa nyt siis uusi yritys.

 

Eli juhlapaikan etsintä se tuottaa päänvaivaa, varmaan jo 100 kertaan selaillut netinvälityksellä kaikki paikat läpi ja nyt alkais oleen se hetki, kun pitäis alkaa oikeasti tekemään jotain asian eteen ja soitteleen paikkoihin mikäli mielii saada varatuksi jonkin juhlapaikan haluamalleni päivälle (jotenkin ei tunnu, että olis jo oikeasti kiire tän asian suhteen, vaikka toisaalta sen hyvin tiedostan, kun h-hetki ois 04.07.2015, tuntuu vielä niin kaukaiselta, kun olen yleensäkin viimpetippaan asiat jättävää tyyppiä). Juhlapaikan tyyli on kokoajan ollut ihan auki ja avoimin mielin selailtu siis kaikenlaisia paikkoja, mutta pitkän pohdinnan jälkeen tultiin siihen tulokseen, että kriteereinä nyt ainakin, että sais tuoda omat juomat, eli ei A-oikeudellisia paikkoja ja sit kun kerta on kesähäät kyseessä, niin ois kiva, että ois piha-aluettakin käytössä. Rennot häät haluttais, eli ei mitään super-muodollista oo tiedossa. Sitten vielä ois kiva, ettei olis kauhian kaukana kirkosta, joka meillä on Messukylän Vanha Kirkko. Vieraita tällä hetkellä kutsutta 67 aikuista ja 15 lasta niiden mukana (muutama kouluikäinen 8- 16, mutta suurin osa lapsista alle 5-vuotiaita). Budjetti koitetaan pitää mahd. pienenä. Tässä nyt oiskin jo listaa paikoista, jotka mahdollisesti kiinnostais, mutta jos vielä sais ajantasaista tietoa teiltä lisää, niin olisin tyytyväinen( toki tarpeellinen tieto tulee sit kun paikkoihin soittelee ja kyselee, mutta jos nyt etukäteen jo jotain tietäis ja aitoja kokemuksia ei sitä kautta kuule). Eli siis:

 

- Antaverkan leirikeskusTämä kiinnostaisi paikkana kovasti, mutta luin aiemmista teksteistä, että joskus ei ole saanut alkoholia viedä ja joskus taas on saanut, mitenköhän on nykyään? Sivuilla infotaan, että perusvuokra on 400€, mutta siis miltä ajalta ja mitä hintaan sisältyy? Kokemuksia paikasta, kuvia, plussia, miinuksia, onko aikarajoituksia juhlimiselle?

 

Kartanoklubi: Nevamarkin pitopalvelun kautta saa tätä tilaa vuokrata, mutta oikein mitään tietoa/kuvia ei netistä löytynyt. Onko tämä se Lielahdessa oleva paikka? Minkälainen paikka muuten on kyseessä ja paljonkohan mahtuu juhlijoita? Hintatietoa/mitä hintaan sisältyy? Onko piha-aluetta?  Kokemuksia paikasta, kuvia, plussia, miinuksia, onko aikarajoituksia juhlimiselle?

 

Toivon talo Pirkkalassa: Tästäkään ei oikein mitään tietoa löytynyt, kiinnostaiskin tietää, että minkälainen paikka oikein on kyseessä, paljonko vetää porukkaa ja minkä hintainen/mitä sisältyy. Onko piha-aluetta? Kokemuksia paikasta, kuvia, plussia, miinuksia, onko aikarajoituksia juhlimiselle?

 

Irjalan makasiini: Kaunis paikka, valmiina jo hyvät varustelut, sopivalla paikalla ja täälläkin palstalla useasti mainittu, mutta oisko tästä nyt uusia ajantasaisia hintatietoja, kokemuksia miten juhlat mennyt? Kuvia myös ois kiva nähdä. Kaikki tieto otetaan vastaan.

 

- Taikametsä Pirkkalassa: Tässä olisi ainakin erilainen vaihtoehto juhlapaikaksi, mutta maksaakohan maltaita? Onko ketään täällä juhlineita? Tämä paikka kiinnostaisi kovasti juuri tuon omaperäisyyden vuoksi, mutta mitenköhän juhlat käytännössä onnistuisi tuolla? Siis taas onko kokemuksia, kuvia, onko paikalla jotain rajoituksia yms yms?

 

Uudenkylän Tapiola: Saako paikasta juhlavaa, ei siis tarvitsekaan olla mitään tosi hienoa ja prameaa, mutta jostain luin, että olis aika murju? Mitenkäs hintapolitiikka? Onko piha-aluetta?  Kokemuksia paikasta, kuvia, plussia, miinuksia, onko aikarajoituksia juhlimiselle?

 

- Kangasalan Kisapirtti: Tästäkin ollut aika paljon puhetta aiemmin palstalla, mutta oiskos taas ajantasaista hintatietoa kellään? Kuvia? Mitenkäs, kun jostain luin, että tänne ei tule siis juoksevaa vettä, mutta se viesti oli joltain vuodelta nakki, miten on nykyään? Ja jos ei tule, niin minkälaisia ongelmia se on tuonut/minkälaisia ratkaisuja? Missä kunnossa ne wc:t nykyään on, kun on ilmeisesti ulkokopit? Plussaa/miinusta?

 

- Kangasalan Pirtti: Hienon näköinen paikka, uusia hintatietoja kaipailen tästäkin ja lisää vaan kokemuksia paikasta. Kuvia?  onko paikalla jotain rajoituksia yms yms?

 

Äijälä-talo Kangasalla: Tässäkin upeen näköinen rakennus ulkoapäin, mutta minkälainen on sisältä? Hintatietoa/mitä sisältyy? Kokemuksia paikasta, kuvia, plussia, miinuksia, onko aikarajoituksia juhlimiselle?

 

- NNKY:n Puistosali:  Tää ois ainakin keskeisellä paikalla, mutta ei kyllä muuten mitenkään suosikkien joukossa. Jos nyt kuitenkin hintatietoja tästäkin? Ei kait ollut pihaa olleskaan? Saako viedä alkoholit?

 

- Kalevan Kilta: Tämä ois myös sijainnin kannalta hyvä, mutta piha-alue taitaa täältäkin uupua? Minkälkainen paikka muuten on? Mahtuuko tuolla meidän vierasmäärällä hyvin?

 

- Haikan lava Pirkkalassa: Tää ois yks suosikki muuten, mutta aika kallis meille, kun pe-la tai la-su on alkaen 850€... Jos ois ees ollu tolla hinnalla koko vkl, niin sit ehkä. Mutta oisko silti kokemuksia jollakulla jakaa?

 

- Vahannan nuorisoseurantalo Ylöjärvellä: Astiasto olis valmiiina ja paikka on muutaman kuvan perusteella mitä netistä löysin, niin ihan ok, mutta hintaa tai mitään vuokraehtoja ei ole mainittu. Paikka ois kiva, mutta jos on jotenkin kalliin oloinen, niin sit karsiutuu pois, kun on sen verran jo pidemmän matkan päässäkin (n. 20km, okei, se on vielä ihan siedettävä matka, jos lähempää ei löydy..). Kokemuksia?

 

- Mutalan seurantalo: Tää alkaa jo oleen siinä rajoilla, että onko jo liian kaukana (33.5km kirkolta), mutta vuokra ois kohtuullinen, 390 €+70€ astioista (tosin tässäkään ei ole mainintaa, että kuinka pitkältä ajalta tuo vuokra on, siis että onko päivältä, vuorokaudelta, viikonlopulta..?) Ihanan näköinen rakennus kuitenkin ja piha. Lisää tietoa vaan tästäkin, kiitos :)

 

Ja siinä ne sitten tähän mennessä olikin, saa toki ehdottaa jotain, mitä listalla ei ole mainittu, jos se mielestänne meidän paikaksemme sopisi. Kiitos ja kumarrus, jos joku jaksaa tämän lukea ja vielä vastata ja jakaa kokemuksiaan ja viisauttaan. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään hyviä paikkaehdotuksia talvihäiden viettopaikaksi?

Haluaisin vihkimisen tapahtuvan Finlaysonin kirkossa. Vieraita meille olisi tulossa 80-100 henkeä.

Toiveita olisi:

- Yksi yhtenäinen tila, jossa tilaa bändille/dj:lle ja tanssille

- suht neutraalit värit, jotta omat värit ( hopea ja turkoosi) sopivat tilaan

- saa polttaa kynttilöitä

- omat juomat sallittu

Tuntuu ettei mikään oikein säväytä. Mitään jumppasalimaista rötisköä en halua, mutta taas en kalleinta mahdollista tilaakaan. :/ Auttakee!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pispalan Haulitehdas? http://www.pispalanmoreeni.fi/tilojen-vuokraus/

 

Paikasta löytyy keskustelua myös täältä: http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/12869-tampereen-haulitehdas/page-14

 

Itse kaavailen kans paikkaa meille juhlapaikaksi tuossa parin vuoden päästä. Siitä en tiedä miten turkoosi ja hopea paikkaan sopivat, mutta jos puhutaan talvihäistä niin Haulitehdas sopisi minusta siihen kuin nenä päähän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikille vuoden 2016 häitä viettäville: Ali-Marttilan tila Kangasalalla ei kuulemma vuokraa enää tilojaan vuonna 2016. Ensi vuoden tilanteesta en tiedä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pispalan Haulitehdas? http://www.pispalanmoreeni.fi/tilojen-vuokraus/

 

Paikasta löytyy keskustelua myös täältä: http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/12869-tampereen-haulitehdas/page-14

 

Itse kaavailen kans paikkaa meille juhlapaikaksi tuossa parin vuoden päästä. Siitä en tiedä miten turkoosi ja hopea paikkaan sopivat, mutta jos puhutaan talvihäistä niin Haulitehdas sopisi minusta siihen kuin nenä päähän.

Haulitehdas lienee vähän liian ahdas meille :(

Muita ehdotuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikille vuoden 2016 häitä viettäville: Ali-Marttilan tila Kangasalalla ei kuulemma vuokraa enää tilojaan vuonna 2016. Ensi vuoden tilanteesta en tiedä. 

Tämäpä outoa.. Kyllä ainakin minulle vastasivat vuoden 2016 tilavuokrista yms., ellen sitten ihan väärin muista? Valitettavasti poistin viestin jo, kun juhlapaikka löytyi..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Kaikille vuoden 2016 häitä viettäville: Ali-Marttilan tila Kangasalalla ei kuulemma vuokraa enää tilojaan vuonna 2016. Ensi vuoden tilanteesta en tiedä. 

Tämäpä outoa.. Kyllä ainakin minulle vastasivat vuoden 2016 tilavuokrista yms., ellen sitten ihan väärin muista? Valitettavasti poistin viestin jo, kun juhlapaikka löytyi..

 

 Onpa omituista  :o  Itselleni tuli viesti, että he eivät enää järjestä vuonna 2016 juhlia tiloissaan. Kaipa heillä on naama raja  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme harkinneet Ravintola Rusthollia, joka olisi varsin loistava vaihtoehto monien joukossa! Kuitenkin kynnyskysymykseksi muodostuu hinta, joka olisi lähes sama mitä Finlaysonin Palatsissa!!! Ottaen huomioon, että FP olisi todella unelma kohde, aivan keskustassa ja täysin valmis vain kukkalaitteita vaille. Mitenköhän tämä voi olla mahdollista? Juomien hintaero oli 1-2e (halvimmat vaihtoehdot tietysti, mutta silti) ja ruoat samaa hintaluokkaa per henkilö. Molemmissa kuulemma tilavuokraa ei veloiteta, mikäli vieraita tietyn määrän yli (80-100) ja meillehän tämä ei onneksi olisi ongelma, vierasmäärä on juhlissamme noin 90.

RR kuitenkin vaikuttaisi kauniilta ja tiiviiltä paikalta, kuvista hankala varmaksi sanoa.. Mutta FP ihastuttaa kaikella mahdollisella tavalla!

 

Onko näissä jotain merkittävää eroa (esim. ylimääräisiä kuluja Finlaysonin Palatsilla tms.) joita en nyt hoksaa? Eihän voi olla mahdollista, että hinnat ovat molemmissa muutamaa euroa vaille samat..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, no miksei voisi olla samat hinnat? Finlaysonin palatsi ei ole ollenkaan niin hintava kuin ehkä yleensä luullaan. Meillä on siellä häät ensi kuussa, eikä vielä ole tullut mitään yllätyskustannuksia... Katsotaan sitten kun lasku tulee. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muropaketille tietoa Mutalasta:

 

Kävimme katsomassa Mutalan seurantaloa, paikkahan on vallan ihastuttava jos maalaistyyppisiä häitä viettää. Paikka on kuitenkin kokonaan varattu jo vuodelle 2015 ( niin kuin moni muukin paikka on sanonut olevansa), ja mekin teimme varauksen vuodelle 2016. Tilaa riittää, hinta on todellakin tuo 390€ + 70€  koko käyttöjalle, siistit vesivessat joskin ulkorakennuksessa. Meille ainakin edullinen hinta ja tilan riittävyys olivat ratkaisevia asioita.

 

Mekin kävimme katsomassa Ali-Marttilaa, ja ainakin heinäkuussa olisivat vielä ottaneet varauksen vuodelle 2016, mutta törkeän hinta-laatusuhteen vuoksi jätimme väliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aeterna, voi kai olla samat hinnat. En vain osannut odottaa, että olisi noinkin samat, kun ihan äskettäin lähdin juhlapaikkoja suunnistamaan suuntaan ja toiseen  ;)

 

Ps. Pyysin tarjouksen Rusthollilta, enkä vieläkään sitä saanut. Joten kiinnostus (ja maku) ko. paikkaan kyllä oli ja meni.. Enkä kyllä kokenut olleeni tervetullut siellä, vaikka ensimmäistä kertaa kävin kurkkaamassa paikkaa. Jospa heillä on sitten vara valita asiakkaansa  :lol: Parempi meille, välttyy valinnan "vaikeudelta"  :lol:  :lol:  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Soitin muuten tuosta Haikan lavasta. Kyselin kanssa mahdollisuutta pe-su vuokraan ja hintaa tälle. Suoraa hintaa minulle ei kerrottu, mutta ilmoitettiin että he ottavat vuokrahinnan lisäksi noin 150-250 e siivousmaksun. Siis automaattisesti huolimatta siitä onko juhlapaikka jo siivottu vai ei. Tämä käytäntö on kuulemma tullut siitä, että edelliset juhlijat eivät ole siivonneet paikkaa vastaamaan heidän kriteerejään.

 

Tila pitää myös olla luovutuskunnossa sunnuntaina klo 12 ja juhlat loppua klo 24. 

 

Me ei edes menty katsomaan paikkaa, koska tuo automaattinen siivousmaksu ja meille turhan aikainen luovustusaika ei vain sopinut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häitä ollaan juhlimassa vasta 2016 marraskuussa, mutta nyt jo meinaa iskeä ahdistus juhlapaikan suhteen: kun ei löydy semmosta, joka millään tapaa kolahtaisi meistä kummallekaan. Vain muutama "ihan kiva, mutta..." -vaihtoehto löytynyt. Kirjoitin blogiini postauksen potentiaalisista juhlapaikoista saadakseni jotain tolkkua näistä, mutta sen jälkeen asia ei ole edennyt minnekään, kun ei mikään noista nyt ihan ykkösvaihtoehdolta tuntunut. Kuinka vaikeeta on löytää paikka, johon mahtuu noin 100 juhlijaa, ei tarvitse sitoutua pitopalveluun tai ainakaan juomatarjoiluun ja jossa olisi lähellä majapaikka suurimmalle osalle vieraista? Näköjään aika melkosen vaikeeta. Mieluusti vielä semmonen, että sisustus ei ois kokopuuta tai ällönvihreetä.

Vaikea, minäkö? Noh, pääpointtina oli oikeastaan, että osaisiko joku kertoa jotain näistä paikoista:

 

Näsijärven purjehdusseuran seurapaviljonkin

Tampereen pursiseuran maja

Nokian veneilijöitten kerhomaja Ankkuri

Hempankaari

Esimerkiksi noista veneilijöitten kerhotiloista ei oo täälläkään aiemmin puhuttu muuta kuin että ovat olemassa :D Olisi kiva tietää esimerkiksi hinnoittelusta, yhteistyön sujuvuudesta ja siitä, mahtuuko noihin kuinka paljon väkeä.

Myös noita muita paikkoja (esim. Vähä-Hisso, Irjalan makasiini, Kontula, Karrlund, Einon pirtti, Hurman koulu, Pirkkalan Pirtti) saa tietysti edelleen mieluusti kommentoida :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Marrasmorsian Miten olisi Pispalan Haulitehdas? Sopii mielestäni talvihäihin hyvin. Itse  ainakin tunnun menettäneeni paikalle sydämeni, koska kehun ja suosittelen sitä kaikille  :girl_haha: Siellä on tiiltä, tunnelmaa ja sijanniltaan hyvä. Ei sidottu pitopalveluun ja vuokraaika pe-su. 

 

Irjalan makasiinin sisustus on kokopuuta (tai siis hirttä) ja tila on jaettu kahteen huoneeseen, jonka välillä on öööm..käytävä? Ei siis mielestäni sovellu kyllä ihan 100 hengelle. Ellei halua jakaa väkeä kahtia. 

 

Yksi paikka on myös Vehmaisten Kisapirtti. Itse tykästyin myös tähän, mutta taidamme passata sen, koska sijanniltaan se on meille vähän hankala. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

etanatar: Oliko sinulla tietoa tuon Irjalan makasiinin tuoreista hinnoista/vuokraehdoista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ole. Tiedän vain tuon tilan siitä, kun olen kasvanut melkein siinä naapurissa ja mukulana ollut siellä jollain tanssikurssilla  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään