Tampereen seutu 2


Guest Pocaliina

Recommended Posts

Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta  ^_^ Irjalan makasiini on kyllä ihan tunnelmallinen paikka. Muistaakseni joskus jotain sukujuhlia on paikassa vietetty ja ainakin silloin sinne sai valkokankaan ja muuta teknistä härpäkettä. Että eiköhän nykyäänkin, kun noista juhlista on jo sen reipas 10 vuotta aikaa  :lol:

 

Makasiinin lähellä noin kilsan päässä on Alasjärven uimaranta, jossa voi käydä napsimassa järvimaisema hääkuvia. Jos siis sellaisia haluaa :)

Link to comment
Share on other sites

Haulitehdas olisi ihan täydellinen, mutta pelkään sen olevan liian pieni meille :( Sinne on ilmeisesti 100 henkeä aikalailla maksimi, meillä se taas on "minimi", koska pikapikaa mietitty vierasmäärä oli melkolailla tasan sata, mutta siitä puuttuu lapset kokonaan, ja varmaan muutama aikuinenkin... Kutsuttuja tulee siis varmaan kaikenkaikkiaan yli sata, mutta niistä noin sadan oletan ilmaantuvan paikalle. Mieluummin valitsen kuitenkin tilan, johon menee helposti tuo määrä, kuin juuri ja juuri.

Link to comment
Share on other sites

Marrasmorsian. Ymmärrän. Tampereella on jotenkin todella vähän sellaisia yli 100 hengen tiloja. Tai on, mutta hintaa ja pitopalvelua sitten löytyykin. Jos pitupalvelusta ei ole haittaa niin onhan näitä Komediateatterin Juhlataloa, Finlaysonin palatsia jne. Hatanpään kartanolle varmaankin saa erikseen pitopalvelun.

Link to comment
Share on other sites

Tuo vaikuttaa olevan ihan totta. Moni on sellaisia max 80 tai sitten on jonkun verran selvästi isompia, 160+. Oon kyllä kanssa samaa mieltä, että mieluummin tila, johon menee helposti eikä tarvitse änkeä. Etenkin talvi/syyshäissä joissa juhlaväki ei voi levittäytyä ulos. Kesähäissä hyvällä ilmalla ihmiset varmaan liikkuukin ees taas sisällä ja ulkona, joten tunnelma ei ole niin tiivis.

 

Ja jos on isohelmainen mekko, niin sillon kyllä varmaan on kiva, että tuolien ja pöytien väliin saa jätettyä reilusti tilaa morsiamenkin kannalta :D

Link to comment
Share on other sites

Btw. Näsinlinnaahan voi tod.näk vuokrata juhlakäyttöön ensi vuodesta alkaen. Tai siis jos juhlii vuonna 2016 voisi olla hyvä mahdollisuus saada siitä itselleen hienon miljöön. Ongelmana ehkä tuollakin on se, että tila on jakautunutta eikä yhtä isoa tilaa ole. Mutta tiedä sitten miten mahdollinen ravintoloitsija laittaa tilat juhlakäyttöön

 

http://www.tampere.fi/tilakeskus/ajankohtaista/ravintola.html

Link to comment
Share on other sites

Muistui tässä yksi paikka Tampereen keskustassa jonne saa hyvin väkeä mahtumaan. Juhlatila Konsu työväenteatterin vieressä. 

 

http://www.puistotorni.fi/kokous-ja-juhlapalvelut/juhlatila-tampere/

 

Joskus mukulana kävin kyseissä paikassa teatteriharrastuksessa ja on kyllä komea sali. Sinne ainakin saa helposti yli 100 henkeä eikä tee edes tiukkaa. Ja ilmeisesti omat juomat voi tuoda eli ei ole sidottu pitopalveluun.

Link to comment
Share on other sites

Muistui tässä yksi paikka Tampereen keskustassa jonne saa hyvin väkeä mahtumaan. Juhlatila Konsu työväenteatterin vieressä.

http://www.puistotorni.fi/kokous-ja-juhlapalvelut/juhlatila-tampere/

Joskus mukulana kävin kyseissä paikassa teatteriharrastuksessa ja on kyllä komea sali. Sinne ainakin saa helposti yli 100 henkeä eikä tee edes tiukkaa. Ja ilmeisesti omat juomat voi tuoda eli ei ole sidottu pitopalveluun.

Konsuun ei enää ainakaan saa viedä omia juomia. Heidän kauttaan tulee myös pitopalvelu ja tilavuokra oli yli tuhat euroa. Kysyin sieltä itse tarjousta keväällä. kalliiksi olisi tullut. Upea paikka muuten kyllä! Jos ei alkoholitarjoilu ole isossa roolissa, pelkät ruokajuomat tms, niin kannattaa pyytää tarjous.

Muoks. Paikka kulkee nimellä Puistotorni nykyään, kokoustiloja vuokraavat.

Muokattu: , käyttäjä: DomesticTikru
Link to comment
Share on other sites

Juuh, mahdollisimman hankalat vaatimukset tuntuu mulla nyt olevan. Ei kai auta muu, kuin etsiä juhlapaikkaa vähän kauempaa tai sitten ottaa pitopalvelun kanssa joku. Montakohan paikkaa joudutaan käydä kattoon, ennen kuin mulle joku kelpaa :D Ja tosiaan, pitää vielä ootella, että selveis minkälaiset tilat/palvelut Näsilinnalla ois tarjota! Onneks tässä ei nyt vielä mitään hirveetä paniikkia oo :)

Link to comment
Share on other sites

Häitä ollaan juhlimassa vasta 2016 marraskuussa, mutta nyt jo meinaa iskeä ahdistus juhlapaikan suhteen: kun ei löydy semmosta, joka millään tapaa kolahtaisi meistä kummallekaan. Vain muutama "ihan kiva, mutta..." -vaihtoehto löytynyt. Kirjoitin blogiini postauksen potentiaalisista juhlapaikoista saadakseni jotain tolkkua näistä, mutta sen jälkeen asia ei ole edennyt minnekään, kun ei mikään noista nyt ihan ykkösvaihtoehdolta tuntunut. Kuinka vaikeeta on löytää paikka, johon mahtuu noin 100 juhlijaa, ei tarvitse sitoutua pitopalveluun tai ainakaan juomatarjoiluun ja jossa olisi lähellä majapaikka suurimmalle osalle vieraista? Näköjään aika melkosen vaikeeta. Mieluusti vielä semmonen, että sisustus ei ois kokopuuta tai ällönvihreetä.

Vaikea, minäkö? Noh, pääpointtina oli oikeastaan, että osaisiko joku kertoa jotain näistä paikoista:

 

Näsijärven purjehdusseuran seurapaviljonkin

Tampereen pursiseuran maja

Nokian veneilijöitten kerhomaja Ankkuri

Hempankaari

Esimerkiksi noista veneilijöitten kerhotiloista ei oo täälläkään aiemmin puhuttu muuta kuin että ovat olemassa :D Olisi kiva tietää esimerkiksi hinnoittelusta, yhteistyön sujuvuudesta ja siitä, mahtuuko noihin kuinka paljon väkeä.

Myös noita muita paikkoja (esim. Vähä-Hisso, Irjalan makasiini, Kontula, Karrlund, Einon pirtti, Hurman koulu, Pirkkalan Pirtti) saa tietysti edelleen mieluusti kommentoida :)

Hei,

meillä piti olla häät ensi kesänä (muuta siirtyvät tulevan perheen lisäyksen vuoksi) ja ehdittiin muutamia juhlapaikkoja käydä katsomassa. Noista sun mainitsemista ollaan käyty Ankkurissa ihan esittelyssä asti ja on teille (100 vierasta) aivan liian pieni. Muuten kiva paikka, mutta itse luovuimme paikan koon vuoksi (meille tulisi n. 70 vierasta) ja bändi ja varsinkin sateella kaikki kyyhöttäisivät yhdessä samassa matalassa huoneessa.

Pirkan Pirtti ja Hempankaari ovat tuttuja, mutten ole sisällä käynyt. Pirkan pirtin miljööstä en pidä (keskellä asutusta), mutta Hempankaaressa voisin itse kuvitella syyshäät ja tosiaan noin 100 hengen pitäväni. Se kannattaa mielestäni ehdottomasti käydä katsomassa. Paikka ei kesähäille kovin kiva, kun ei ole ulkotiloja, muttei niitä marraskuussa varmaan kaipaa. Ja sen saisi upeaksi valoilla/kynttilöillä ym.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Vähä-Hisson tilalla nyt elokuussa ja ei ole kuin hyvää sanottavaa!

 

+ vuokraajat todella avuliaita ja ystävällisiä

+ tila on tunnelmallinen jo itsellään, koristeluilla paikasta saa todella kauniin!

+ pitopalvelun saa tilata mistä itse haluaa, Sastamalassa useampia pitopalveluja tarjolla

+ juhlatila on yhtenäinen ja takapenkistäkin näkee kohtuullisesti lavalle, meillä vieraita 120 ja mahtuivat hyvin

+ juhlatilan sivulla on mahdollista laittaa puuhanurkkaus lapsille ja toisella sivulla hyvä mahdollisuus laitta kuvia, vieraskirja jne.

+ kaunis miljöö myös pihan puolelta, ranta

+ mahdollisuus vuokrata savusauna+pikkusauna

+hyvä hinta-laatusuhde

+lähellä Ellivuori, jonne me sovittiin häävieraille kiintiö huoneista

+käytössä pe-su

+kynttilöitä saa käyttää, jos ovat jossan lasikupissa tai lyhdyssä

+ tilassa itsessään kauniita vanhoja tavaroita kuten vene (saa pois halutessaan), puukärryt, tiinuja ym.

 

- koristeluun saa halutessaan uppoamaan aikaa ja vaivaa, mutta tila on kyllä vähemmälläkin koristelulla hieno

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Moikka!

Kaipailisin apua hääpaikan etsintään.

 

Hakusessa olisi siis juhlapaikka

- järven rannalta (tai upeat ulkotilat muuten!)

- noin 150 häävieraan pitäisi mahtua samaan tilaan

- KAUNIIT tuolit

- Mitä lähempää Tampereen tuomiokirkkoa, sitä parempi.

- Tyyliltään romanttinen ja juhlava

 

Olisi toki suurta plussaa, jos:

- paikkaan saisi viedä omat juomat

- paikka olisi mahdollisimman edullinen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me päädyttiin Irjalan Makasiiniin, käytiin paikkaa katsomassa ja kyllä me meinataan ainakin himppasta yli 70 ihmistä mahduttaa samaan saliin ruokailun ajaksi :) Vuokra oli niin hyvä (500€ pe-su, sisältäen ruokailu- + kahviastiaston 100 hengelle) ja paikka oli kaunis (omasta mielestäni paljon kauniimpi livenä, kuin kuvista mitä netistä löysin) ja hyvällä sijainnilla, ihan kirkon lähellä. Ollaan ainakin tähän mennessä tyytyväisiä oltu valintaan, vuodenvaihteen jälkeen mennään vähän viä mittaileen ja ja suunnitteleen minkälaisia koristuksia paikkaan sais. Omat juomat saa tonne viedä, mahd. bändin pitää lopettaa soittaminen 23 aikaan viimeistään, mutta sisällä saa soittaa musiikkia kohtuuden rajoissa, omakotialueella kun sijaitsee, mutta me ei vielä ees olla päätetty tuleeko ollenkaan ees live musiikkia.. Wc- tilat oli musta hyvät, naisille kaksi loossia ja miehille tais olla pisuaari ja loossi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me juhlittiin kesällä häitä Litukan siirtolapuutarhan kerhotalolla Kalevan ABC:n vieressä. Juhlapaikka oli oikein oivallinen. Valoisaan isoikkunaiseen saliin mahtui 60 vierasta istumaan väljästi, varmasti menis ainakin 20 lisääkin. Bändi mahtui hyvin lavalle. Noutopöytä oli erillisessä huoneessa (keittiön yhteydessä). Sai tuoda omat juomat ja juhlia sai jatkaa läpi yön, sillä kerhotalo on hieman erillään siirtolapuutarhamökeistä. Vuokra-aika oli pe klo 15 - su klo 15, joten oli hyvin aikaa valmistella ennen juhlia ja siivota juhlien jälkeen. Vuokra ihan edullinen, 700€ sis. astiat. Jos jotain sanois miinuksena, niin juhlapaikka oli hieman hankala löytää. Kutsuun siis piti laittaa melko tarkat ohjeet, mutta eipä sillä niin väliä ollut, kaikki vieraat löysi paikalle :)

Link to comment
Share on other sites

Me kävimme kesällä katsomassa tuota Litukan kerhotaloa, oli kyllä todella potentiaalinen vaihtoehto, mutta sulhanen halusi ennemmin maalaismaisemman paikan missä on järvenranta. Se paikkaa esittelevä täti sanoi, että sinne mahtuisi jopa 120 ihmistä. Tosi kiva ja edullinenkin paikka tilojensa puolesta ja kannattaa kyllä harkita varsinkin jos on enemmän väkeä tulossa, koska ne isommat juhlatilat joihin saa viedä omat juomat ovat kyllä kiven alla Tampereen seudulla!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Teille, jotka etsitte yli 100 hengen häihin tilaa järven rannalta ja Tampereen lähistöltä, voin suositella Toivolan lavaa Ylöjärvellä. Ajelee nopeasti Tampereelta, on pienen järven (lähinnä lammi) rannalla. Mahtuu helposti 150:kin vierasta. Remontoitu juuri (valmistunut keväällä 2014). Tehty uusi keittiö ja laajennus, jossa mahdollisuus saada tarjoilupöydät eri tilaan kuin juhlaväki. Saa tuoda omat tarjoilut ja jääkaappitilaa hyvin. Metsätiellä saa ihania hääkuvia... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko tuolla Toivolan lavalla omia nettisivuja tai vastaavia, nopealla googlettamisella en ainkaan heti löytänyt? Ja onko kenelläkään kokemusta Pimeensalmen telakasta? On ihan A-oikeuksin varustettu ravintola/kahvila, joten taitaa vuokraan ja pitopalveluihin kuulua sitten alkoholit heidän kauttaan aina? Entäpä Villa Näsirinne Ylöjärvellä? Olisi ihanaa meinaan juhlia häitämme ihan täällä kotikunnassa ja haaveissa olisi myös järvenranta.

Muokattu: , käyttäjä: Lillacket
Link to comment
Share on other sites

Me vietimme elokuisia häitämme nuorisoseurantalo Mäntylässä Hämeenkyrössä. Kyseisillä seuroilla harvoin kun on kovin paljon rahaa, ei talo tietenkään ole enää ihan uudenkarhea. Viime kesänä (2014) tuolit on kuitenkin talkoilla hiottu ja lakattu ja ovat nyt paljon paremmassa kunnossa kuin aiemmin. Meidän n.150 vierastamme mahtuivat isoon saliin ja pitopalvelu sai kokonaan käyttöönsä keittiön vieressä olevan tilan. Meidän kriteereinämme olivat tilan käyttömahdollisuus aamuyön tunneille asti ja lupa tuoda omat juomat. Talon kupeessa ei ole asuintaloja, joten saimme juhlia rauhassa. Seuraavana päivänä siivosimme paikan ja avaimen luovutukseen ei ollut mitään kiveen hakattua aikarajoitusta. Pääsimme myös hyvissä ajoin laittamaan paikkaa juhlakuntoon. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Tampereen seudulla voin lämpimästi suositella Komediateatteria juhlapaikaksi, erityisesti jos häät ovat isot.

 

Itse tanssimme häitä yläsalissa (juhlasalissa) talvella 2012. Tila on kaunis, ruoka oli erinomaisen hyvää ja paikalle saa viedä omat juomat. Menun saat koota vaihtoehdoista itse, esimerkiksi tarjolla on kuusi salaattia, joista saat valita juhliisi kolme jne. Kustannukset tulevat könttäsummana € /vieras (meillä aikanaan 60€/hlö, en tiedä nykytaksasta) ja sisältävät ainakin tilavuokran, ruuan, kynttilät, servetit, kattauksen, tarjoilijat ja mikä parasta, siivoukset. Palvelusta vastaa kyllä alan ammattilaiset!

 

Talvella sali oli ehdottomasti edukseen, mutta toimii myös kesällä -ystävän häitä juhlittiin siellä viime kesänä, joten olen ollut paikanpäällä myös vieraan roolissa.

 

Miinuksena lienee se, että juhlatilan vuokra on puolille öin, jonka jälkeen täytyy maksaa lisähintaa, jos haluaa jatkaa pikkutunneille. Itse pidimme rennommat jatkot muualla, joten tästä ei koitunut ongelmia.

 

Suosittelen tutustumaan! :)

Link to comment
Share on other sites

Eipä ole meidän juhlapaikan etsintä edennyt juurikaan, lukuisia vaihtoehtoja olen kyllä tarkastellut ja onnistunut kehittämään tästä itselleni jonkin sortin pakkomielteen ja jäätävän stressin aiheen... :girl_sigh:

Tuo Komediateatteri kyllä kiinnostaa itseäni melko paljon. Mietityttää vain tuo, että ilmeisesti pitopalvelu on pakko ottaa sieltä, vaikka tilaan saakin viedä omat juomat - eikös tämä ole vähän siinäjasiinä, onko sallittua lain puitteissa? Jostain (varmaan täältä) olin lukevinani, että yksinoikeudella toimivalla pitopalvelulla tulisi olla paikkaan myös anniskeluoikeudet. Noh, ehkä sitä voisi vielä kysäistä Komediateatterilta/Juhlatalolta tämänhetkisiä hintoja, sekä tuosta alkoholikäytännöstä tarkemmin.

Huomenna olemme joka tapauksessa menossa Ikaalisiin katsomaan Omaa Tupaa, johon saa ainakin viedä sekä omat juomat että ruuat. Itse harkitsen myös osittain itse tehtyjä ruokapuolen tarjoiluja, joten siinäkin mielessä olisi kiva löytää paikka, jossa sellaiset onnistuvat. Tämän takia laajennettiin hieman etsintäaluetta: Ikaalinenhan kyllä kuuluu Pirkanmaahan, joten kyllähän se vielä "Tampereesta" menee ;) Onko kellään muuten mitään kokemuksia paikasta? Haulla ei ainakaan löytynyt mitään koko foorumilta.

 

Toivoisin vaan hirmuisesti että löydettäisiin viimein meille sopiva juhlapaikka, että päästäisiin miettimään jotain muutakin, tekemään oikeasti jotain ja kaikenkaikkiaan saataisiin tätä suunnittelua eteenpäin...

Link to comment
Share on other sites

Toivolan lavalla ei ole nettisivuja. Se kulkee lähinnä puheiden kautta eteenpäin ja silti kesälauantai ovat varattuja. Siellä järjestetään siis myös tansseja. Kannattaa soittaa Kupiaiselle joka paikkaa vuokraa, hän tulee kyllä esittelemään sitä mielellään. http://www.turisti-info.fi/nähtävyydet/toivolan-lava/2337/

 

Tästä linkistä löytyy näemmä pari kuvaa: http://aamulehti.menoinfo.fi/ylojarvi/tanssi/toivolan-lavan-tanssit/421396.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...