Guest Pocaliina

Tampereen seutu 2

337 viestiä aiheessa

Heipsan!

 

Häiden suunnittelu kesälle 2016 on alkanut. Varmoja asioita on muutama; Aitolahden vanha kirkko ja noin 50 vierasta. Juhlapaikka tuottaa tuskaa. Kuinka onkaan näin vaikeaa etsiä paikkoja netistä, vaikka lähes kaiken muun löytää muutamalla klikkauksella? No, apua siis kaivataan. Onko joku mennyt naimisiin Aitolahdessa? Onko joku menossa naimisiin Aitolahdessa? Mitä juhlapaikkoja olette katselleet? Osaatteko suositella?

Meillä toiveet seuraavat:
- Kaikki vieraat mahtuvat samaan saliin syömään, mutta tila ei jää ihan tyhjäksi.

- KAU-NIS-TA! Ensisijaisen tärkeää.

- Saa viedä omat juomat

- Ei kovin kaukana kirkosta. Ehdottomasti alle 30min ajomatkan säteellä.
- Mahdollisuus juhlia pitkälle yöhön

 

Tila saisi olla joko maalaishenkinen tai moderni (moderneja ei kyllä oikein taida olla kuin A-oikeuksin?)

 

Tähän mennessä löytyneet seuraavat:
Aitolahden työväentalo
Marttilan Pirtti

Taulaniemi

Osaatteko ehdottaa muuta?

Tsemppiä kaikille tuleville ihanille vaimoille!

Muokattu: , käyttäjä: Morsu2016

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

A-PU-A. Olen nyt plärännyt niin paljon nettiä, että alkaa pää seota. Häihin on vielä aikaa vaikka kuinka, mutta alkaa jo nyt ahdistaa tuon juhlapaikan suhteen. Meillä toiveissa on:

- Saamaan tilaan mahtuu syömään 60hlö

- Omat juomat

- Juhlia saa niin pitkään kun haluaa

- Tampereella tai lähistöllä -> taksi tampereelle ei maksa maltaita!

 

Auttakaa nyt hyvät ihmiset! Miten tämä onkin näin kovin vaikeaa?? Ongelmia tuottaa eniten omien juomien tuomisen ja aamuun asti juhlimisen yhdistäminen. En millään viitsisi katsella kelloa ja ressata sitä, että ihmiset tarvii heittää pihalle häistä...
Tuo Toivolan lava on huipun näköinen, mutta auttamatta liian kaukana :( Litukka pitänee käydä katsomassa, vaikka ei ihan ideaalilta "maalaistalo järven rannalla" meiningiltä kuulostakaan. Alkaa vaan vaihtoehdot olemaan naurettavan vähissä.

AUTTAKAA PLEASE!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ainakin Ylöjärvellä Antaverkka on järven rannalla (meidän häät siis ovat siellä), sinne mahtuu helposti 60 ihmistä samaan tilaan. Ja saa viedä omat juomat ja olla seuraavaan päivään asti. 

 

Myös Pispalan Haulitehdas on sellainen johon mahtuu ainkin 70 ihmistä samaan tilaan ja saa varattua koko viikonlopuksi. Ei toki maalaismaisemissa ole, mutta muuten kiva paikka kokemukseni perusteella. :)

 

Sitten kannattaa katsoa erilaisia työväentaloja ym. Itse olisin mielelläni järkännyt häät jossain sellaisessa mutta haluttiin sitten kuitenkin majoitusmahdollisuus juhlapaikkaan niin nuo karsiutuivat pois.

Muokattu: , käyttäjä: IdaLydia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsu2016: En tiedä, bongasitko nämä jo blogistani, mutta Tapsin maja on ainakin keskustassa & järven rannalla. Sinne saa viedä omat juomat ja juhlia niin pitkään kuin haluaa. Saliin mahtuu 100hlö & kesäisin käytössä terassin. Ei kyllä kovin tunnelmallinen, mutta koristelemalla voinee asiaan vaikuttaa. Meillä tuo jätettiin pois, koska ei olisi riittänyt meidän vierasmäärälle, ja olisi myös ollut melko kallis: muistaakseni 850e/viikonloppu vuodelle 2016 (käytössä siis pe klo 16 - su klo 16).

 

Toinen keskustan liepeillä (ei tosin järven rannassa eikä maalaistalo) vaihtoehto olisi Laulumaja, mahtuu ilmeisesti 100hlö tuohon saliin. Tästä en osaa kertoa enempää kuin nettisivuilla lukee, kun eivät ole vastanneet vielä sähköpostiini (joka tosin saattoi mennä väärään osoitteeseen, mutta eipä sen väliä, kun löydettiin paikka :D).

 

Irjalan makasiini sijaitsee myös taksimatkan päässä keskustasta, tosin ei taaskaan järven rannalla. Makasiiniin mahtuu yhteensä 100 henkilöä, toiseen saleista juurikin tuo 60hlö. Tässä sähköpostia sieltä: "Koko viikonlopun (perjantaista klo 17- sunnuntaihin klo 12) hinta on 500 euroa. Vuorokauden (perjantaista klo 17 lauantaihin klo 12, tai lauantaista klo 8 sunnuntaihin klo 8) hinta on 365 euroa koko talosta. Vuokraamme myös puolta taloa hintaan 270euroa. 

Koko talon vuokrassa valmistelut voi aloittaa perjantai-iltana ja omat tavarat pitää kerätä pois sunnuntaihin klo 12 asti. 
Kaikki vuokratapoihin kuuluu astiasto 100 hengelle ja loppusiivous. Vuokraamme erikseen myös kuohuviini- ja viinilaseja sekä pöytäliinoja."
 
Nuo taisivat olla melkolailla ainoita omat juomat&rajaton juhliminen -paikkoja Tampereen keskusta-alueelta, mitä löysin.
 
Loppuun vielä pieni hehkutus & helpotuksen huokaus: viime lauantaina tarkastettu Oma Tupa Ikaalisissa totta tosiaan valikoitui meidän juhlapaikaksi! Ihanaa päästä vihdoin toden teolla suunnittelemaan juhlia, eikä vain selailla juhlapaikkoja... :D Jos joku muukin on kiinnostunut Omasta Tuvasta, niin tässä postaukseni paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsu2016: Mites Haiharan kartano, sopiiko teidän juhlan ajankohtaan? En ole tosin itse paikkaan sen tarkemmin tutustunut, mutta aika samoilla kriteereillä mekin oltiin liikenteessä ja Haihara olisi sopinut muuten, paitsi ajankohdan puolesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis apua! KIITOS! Ajattelin, että tuskin täältä mitään apuja saa, vaan kuinka ollakaan, OLETTE HUIPPUJA! KIITOS!

Olin jo lähes varma, että päätyisimme Jukolaan http://www.siitamannuorisoseura.fi/jukola.aspx joka tosin ei ole vieläkään pois suljettu. Ihastuin aika hurjasti jo tähän, sillä vaikuttaa tosi nätiltä paikalta ja plussaa saa myös pieni näyttämö, johon olisi mukava bändi laittaa. Ongelmahan tietty olisi matka, mutta koska vuokra on vain 350e pe-su, niin lähettelin jo viestejä bussifirmoihin ja mietittiin josko saataisiin edullisesti hääväelle kuljetus tre-kirkko-juhlapaikka ja värvättäisiin 100 eurolla joku tutun tuttu istumaan sinne illaksi ja kuskaamaan väkeä kotiin kun sellainen fiilis ihmisille tulee :) Ei sekään enää niin pahalta vaihtoehdolta kuulosta, vai? Plussana tässä tietty se, ettei kenenkään tarvitsisi tulla omalla autolla...

Mutta nythän avasitte silmiä ihan uusille vaihtoehdoille! Pitää ehdottomasti tutustua ainakin Irjalan makasiiniin ja Antaverkkaan! Pursiseuraa vähän katselinkin jo, mutta joku siinä tökkii... Vähän liian koulutustilamainen? Pitää ehkä kuitenkin käydä vielä paikanpäällä ennen kun tuomitsee täysin. Samoin tuo Laulumaja. Haihara ei meidänkään aikatauluun sovi, muuten olisi kyllä ihan ideaali! Ja haulitehdas ei ole ihan meidän tyyliä, vaikka hieno paikkahan sekin on!

Hienoa Marrasmorsian! Siitä se lähtee se olennaisiin keskittyminen :D Ja piiperöinti ja suunnittelu. Ah, ihanaa! Parasta kaikissa juhlissa on suunnittelu ja valmistelu. Itse juhla kun menee aina niin äkkiä ohi. Jouluna juuri mietin tätä asiaa kun tuli nukuttua melkein koko aatto :) Joskus näin. Mutta koristelu oli silloinkin ihanaa <3

Minulta vielä propsit tuolle Jukolalle (ei tosin olla sielä tosiaan vielä käyty). Varauksia vastaanottava herra oli aivan mainio ja hänen kertoman mukaan paikka on todella fantastinen, joskin valitettavan kaukana.

Jostain piti vielä mainita, mutta empäs muista sitä enää :D Nyt vaan sitten asioita selvittelemään ja katsotaan mitä tapahtuu. Palailen asiaan kun jotain selviää, mutta siihen saakka oikein antoisaa odotusaikaa kaikille! Ja tuhannesti kiitoksia!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Pakko tulla vähän kertomaan ja antamaan listaa jos joku toinenkin haeskelee juhlapaikkaa Tampereen lähistöltä. Ensinnäkin, dumpattiin sitten Jukola kuitenkin käymättä edes sielä. Sieltä kestää ajaa Keskustorille Googlen mukaan 38min. Tuo yön kyyditseminen ei siis onnistuisi millään... Joka tapauksessa tässä muille avuksi listaa, mitä itse olemme harkinneet:

 

Ankkuri Nokia (tätä ollaan menossa katsomaan 1.2.), Irjalan omakotiyhdistys, Litukan juhlatalo, Rantaniityn juhlatalo, Nurmen lava, Näsijärven soutupaviljonki, Antaverkka, Tampereen pursiseuran juhlatila, Taulaniemi, Säijän monitoimitalo ja Lempäälän nuorisoseurantalo.

 

Nämä ollaan tiputettu listalta: Näsirinne (kallis, 1400 ja aikaraja klo 01), Haihara (varauksia otetaan vastaan vasta lokakuussa, ei juhlatilana heinä-elokuussa), Liutun juhlatalo (ei vuokrata vuonna 2016), Härmälänranta (kallis, n. 1500€), Aitolahden työväentila (liian pieni), Marttilan Pirtti (suljettava klo 00).

 

Tällaisella listalla mennään tällä hetkellä. Tänään olen lähetellyt viestejä noihin mahdollisiin paikkoihin ja katsotaan mitä kaikkea päästään katsomaan. Tuo Ankkuri kuulostaa kyllä tällä hetkellä hyvältä; saataisiin osa porukasta majoitettua naapuriin Edeniin ja matka ei tuolta Keskustorille kestä kuin 17min. Juhlia saa niin pitkään kun haluaa kunhan ei pidä möykkää pihalla. Ja tietty omat juomat mikä on ehdoton must.

 

Toivottavasti tästä on jollekin hyötyä. Muokkailen tätä postausta sitten kun saan lisää infoa. PS. Älkää sitten viekö sitä kirsikkaa meidän kakun päältä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin kesällä häitä Litukan siirtolapuutarhan kerhotalolla Kalevan ABC:n vieressä. Juhlapaikka oli oikein oivallinen. Valoisaan isoikkunaiseen saliin mahtui 60 vierasta istumaan väljästi, varmasti menis ainakin 20 lisääkin. Bändi mahtui hyvin lavalle. Noutopöytä oli erillisessä huoneessa (keittiön yhteydessä). Sai tuoda omat juomat ja juhlia sai jatkaa läpi yön, sillä kerhotalo on hieman erillään siirtolapuutarhamökeistä. Vuokra-aika oli pe klo 15 - su klo 15, joten oli hyvin aikaa valmistella ennen juhlia ja siivota juhlien jälkeen. Vuokra ihan edullinen, 700€ sis. astiat. Jos jotain sanois miinuksena, niin juhlapaikka oli hieman hankala löytää. Kutsuun siis piti laittaa melko tarkat ohjeet, mutta eipä sillä niin väliä ollut, kaikki vieraat löysi paikalle :)

 

Meillä on tulossa häät tänä kesänä 2015 tuonne Litukkaan ja oon yrittänyt Kepalta (vuokraajalta) kysellä koristuksiin liittyviä kuvia mutta hänellä ei ollut. Olisiko sulla ollut jotain kuvia tilasta koristeluineen joita voisit mulle lähettää? Olisi kiva saada vähän esimerkkejä kuinka sitä tilaa voisi kaunistaa =)

Kuvia voisit lähettää (jos siis haluat) osoitteeseen [email protected] =D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain aikaiseksi listata kaikki harkitsemani paikat, jotka vielä löysin arkistoista. Tässä siis pitkänlainen lainaus blogistani, alkuperäinen postaukseni: http://marrasmorsian.blogspot.fi/2015/01/tampereen-seudun-juhlapaikat.html

 

Työväentalot ja vastaavat

 

Ankkuri - Nokian veneilijöitten kerhomaja Edenin liepeillä; vaikutti oikein lupaavalta muuten, mutta liian pieni...
Antaverkan leirikeskus
Irjalan makasiini - Aiempaa pohdiskelua paikasta: Missä juhlia? Itse hylkäsimme tämän, koska maksimi-vierasmäärä on 100 henkilöä, joista vain 60 mahtuu samaan saliin; pienemmille juhlille varmasti oikein passeli! Tässä vielä sähköpostia sieltä: "Makasiinia on mahdollista varata koko viikolopuksi tai vuorokausittain. Koko viikonlopun (perjantaista klo 17- sunnuntaihin klo 12) hinta on 500 euroa. Vuorokauden (perjantaista klo 17 lauantaihin klo 12, tai lauantaista klo 8 sunnuntaihin klo 8) hinta on 365 euroa koko talosta. Vuokraamme myös puolta taloa hintaan 270euroa. Koko talon vuokrassa valmistelut voi aloittaa perjantai-iltana ja omat tavarat pitää kerätä pois sunnuntaihin klo 12 asti. Kaikki vuokratapoihin kuuluu astiasto 100 hengelle ja loppusiivous. Vuokraamme erikseen myös kuohuviini- ja viinilaseja sekä pöytäliinoja."
Kelhin seurantalo - Ei perehdytty vielä sen tarkemmin, kun täällä on jo vietetty lähipiirin häitä, eikä oltu varmoja, onko talvikäytössä. Olisi kyllä varmaan ollut seuraavana listalla tarkistaa :)
Juhlatalo Kumpula - Ei perehdytty sen tarkemmin, koska rumat seinät :D
Messukylän juhlatalo - Aiemmin sai viedä omat ruuat, mutta nykyään pitopalvelu Kristallin käytössä
Takon Soutajien sauna
Pirkan pirtti
Tapsin maja - Pohdiskelua paikasta aiemmin: Missä juhlia? ja terveisiä paikan päältä: Täpinöitä. Me hylättiin tämä tuon maksimi-vierasmäärän (100hlö) ja korkean hinnan (850e/vkonloppu 2016) takia.
Toukola
 
Maalaismaisemaa
 
Ali-Marttila - Pohdiskelua paikasta aiemmin: Missä juhlia?. Ei perehdytty sen tarkemmin, kun oli niin tyyris.
Einon pirtti - Tästäkin pohdiskelua: Missä juhlia? ja paikan päältä terveisiä: Terveisiä parilta juhlapaikalta. Tämä ei ollut sulhasen makuun riittävän juhlava ja kaukana kaikesta. Itse kyllä tavallaan tykkäsin :)
Eräjärven Eerola
Karrlundin kivinavetta - Jälleen pohdiskelua: Missä juhlia? terkkuja paikan päältä: Terveisiä parilta juhlapaikalta. Pidettiin tätä liian kalliina, liian kaukaisena ja juhla-aikaa liian lyhyenä (klo 24.00 pitäisi lopettaa).
Knuutilan tila - Meidän vierasmäärä ei olisi mahtunut yhteen tilaan, muuten olisi varmasti harkittu!
 
Muut vastaavat
 
Hempankaari - Aiempaa pohdiskelua: Missä juhlia?, lisäksi hieman sähköpostitse saatua lisätietoa: "Tilassamme onnistuu juhlien järjestäminen aina 70 henkilöstä 225 henkilöön. Hinnoille ei tämän hetken tietojen mukaan ole tulossa korotuksia, varmastihan en voi sanoa, koska asiasta päättää perusturvalautakunta. Hinnat ovat pysyneet samana vuodesta 2009. Perjantain aika 13 – 16 on ilmaista ja siivous kuuluu hintaan ennen ja jälkeen (pöytäpinnat tulee tyhjentää). Juhlat päättyvät viimeistään klo 1.00, koska ovet tulee sulkea klo 2.00, näin jää aikaa väen poistumiseen ja pöytäpintojen tyhjentämiseen." Itse emme lopulta käyneet edes katsomassa paikkaa, kun se tuntui melko hintavalta (Hinta riippuu kuitenkin juhla-ajasta: ensimmäiselle neljähinnalle on könttäsumma, jonka jälkeen veloitetaan Xeuroa/tunti - en muista noita summia, mutta ne löytyvät tuolta sivuilta).
Kerhola
 
Seuraaviin en ehtinyt hirveästi perehtyä, laitoin vain muistiin siltä varalta, ettei löydetä omatjuomat-paikkaa. Kaikissa seuraavissa siis tarjoilut tilan puolesta.
 
Kurssikeskukset
 
 
Ravintolat
 
Juhlatalo (Komediateatteri) + uusi tulokas Hovi
Juveneksen Live ja Ziberia
 
Hotellit
 

Vaihmalan hovi

 

Tsemppiä kaikille paikan etsintään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei listan jatkoksi sopisi vielä Kangasalan pirtti! Sijaitsee Kangasalan keskustassa aivan kirkon kupeessa pienen mäen päällä. Nätillä paikalla vaikka aivan keskustan yhteydessä onkin. Tampereen keskustaan ajaa 15-20 min. Iso sali, johon mahtuu hyvin 120 henkeä ruokailemaan. Salissa kauniit hirsiseinät ja isot ikkunat. Hyvät vessat, eteisaula ja erikseen kahviotila mihin saa tarjoilut laitettua. Omat juomat ja ruuat saa tuoda. Iso lava, bändille takatila ja oma ovi. Pihalla tilaa isolle katokselle. Hyvät parkkitilat. Pe-su vuokra 745e. Me ihastuttiin täysin paikkaan ja meillä nyt kesälle 2016 varattuna :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan!

Meillä tällä hetkellä nro1 on tuo Ankkuri Nokialla. Eden on vieressä ja Tampereellekaan ei ole ihan jäätävä matka. Ikkunoista avautuu aivan mahtavat näkymät järvelle(!!!!). Vuokrakaan ei ollut paha, n.500€. Omat juomat ja ruuat pitää (=saa) viedä ja meille paikkaa esitellyt pariskunta oli todella mukava. Tila oli yhtenäinen ja siisti. Mutta mutta... Tämä sijaitsee omakotitalo-alueen keskellä ja pitää sulkea ihan viimeistään klo 04. Miinukset toistaiseksi ovat kyllä lohduttavan pienet. Talo itsessään on aivan super hellyyttävä. Pelko on nyt käytännössä se, että jouduttaisiin häätämään väkeä pihalle, vaikka tanssijalka vielä vipattaisi. On varmaan turha huoli jos juhlat aloitettaisiin Ankkurissa klo 16 (tuskin kukaan 12 tunnin juhlinnan jälkeen enää jaksaa?). Argh.


Ei mikään olisi täydellisempi kuin Haihara. Miksi ihmeessä se tarvii olla museokäytössä kesällä? Raivostuttavaa! Voisin mielelläni maksaa reilusti enemmän kun mitä pyytävät jos juhlat saisi järkätä heinäkuussa. Tämä Tampere on ehkä surkein vaihtoehto maanpäällä kun järjestää kesähäitä!

Tänään vielä katsastamaan muutama paikka, mutta jos ei niistäkään mikään iske, niin varaamme Ankkurin. Se on ehdottomasti huonoista vaihtoehdoista paras.

PS. Huomaako kukaan turhautumista? :D

-Morsu2016

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämän päivän jälkeen edelleen Ankkuri ykkösenä.

Onko kellään tietoa seuraavista paikoista:

-Äijälä (tästä tuntuu olevan kovin vähän kokemuksia)

-Velaatan työväentalo (ollut olemassa vielä 6kk sitten, mutta onko nyt kadonnut kun ei löydy tietoja?)
-Vahannan nuorisoseuran seuratalo (miksi en nyt löydä mistään paikasta tietoja? :o)
-Vehun kisapirtti (tästä löysin jopa jotain tietoa, mutta näkyykö järvi? Onko sisävessat? Nettisivut ihan arsesta. Ei lue edes osoitetta)

Omassa hääpaikkaetsinnässä olen tullut nyt siihen pisteeseen, että jos ei tule sellasta "vau"-fiilistä mistään, niin jää väliin. Irjala käytiin katsomassa ja kaikenkaikkiaan tosi mukiin menevä paikka, mutta ei mitään yllättävän hienoa ja upeaa. Rantaniitty oli aivan ihana pirtti ja rannassa oli tanssilava. Söpöä, mutta pientä. Vieraat olisi pitänyt jakaa kahteen huoneeseen ja sateen sattuessa olisi tanssista muodostunut ehkä pienoinen ongelma. Tapsin majahan oli kanssa hieno. Tai siis näkymät juhlasalista ihan käsittämättömän upeat! Kesähäissä kuitenkaan ei voisi ulkona juurikaan olla, sillä pihaa ei pienen terassin lisäksi ollut lainkaan. Oli ihanaa kun pihalla oli jo vähän pimeää ja saliin sai vähän hämyisemmän valaistuksen... Sali oli niin kaunis siinä valossa ja näkymä pihalle vei huomion jopa kamalasta muovimatosta :) Voisin niin kuvitella häät täälä joskus keväällä tai syksyllä kun järvi on auki, mutta pihalla on kylmä. Salista siis saisi tosi upean; nettisivut eivät tee oikeutta!

Siinä tämän päivän tuomiot. Ei jatkoon. :D

Muokattu: , käyttäjä: Morsu2016

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Minä olen ollut vieraana häissä tuolla Äijälässä. Kiva paikka ja maalaismiljöö, pihassa on tilaa jonkun verran ja muistaakseni mahtui noin 70 ihmistä sisälle samaan tilaan syömään, eikä mitenkään ylettömän ahdasta ollut, bändille ja tansillekin jäi tilaa. Pääsi jo perjantaina illalla koristelemaan paikkaa. Sieltä kuitenkin piti pakata kimpsut ja kampsut johonkin aikaa yöstä, en tiedä/muista mikä se takaraja oli, mutta kuitenkin sen verran aikaisin (yhdeltä?) että hyvin ehti jatkoille Tampereen keskustaan. :D Että jos haluaa juhlia paikassa koko yön niin ei ehkä paras paikka. Voi toki olla että nuo käytännöt ovat muuttuneet kun tästä on jo aika monta vuotta aikaa.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vahannan nuorisoseurantalolla olin viime jouluna pikkujouluissa ja sinne olemme ajatelleet varauksen tehdä. Tosi siisti paikka ja hyvän kokoinen 100 henkilölle. Hintaa oli astiaston kanssa muistaakseni viitisen sataa. Kannattaa käydä itse vielä katsomassa. Toisena listalla on Mutalan seurantalo, josta löytyy netistä kuvia ja vuokrahinta åja sitten Toivolan lava. Tuosta Toivolan lavasta ei vaan kauheasti ole tietoa missään, täytynee soitella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ankkuri varattu meille 16.7.2016 :) Ihanaa!

Tässä vinkkiviitosia muille onnensa etsijöille:

Ankkuri Nokia

Äijälä

Vehun Kisapirtti

Kuusisto

Velaatan työväentalo

Vahannan nuorisoseuran talo

Irjalan omakotiyhdistys

Rantaniityn juhlatalo

Tampereen Pursiseuran juhlatila

Nokian Reserviläisliiton Maja

Taikametsä

Ilkonhovi
Urhattu

Juveneksen paikat

Kumpula

Pirkan Pirtti

Vaihmalan Hovi

Näsirinne

Haihara

Liutun juhlatalo
Aitolahden työväentila

Ali-Marttila

Marttilan Pirtti
Litukan juhlatalo

Nurmen lava

Antaverkka

Taulaniemi

Näsijärven purjehdusseuran juhlatalo

Säijän monitoimitalo

Tsemppiä kaikille! Ja tehkää ihmeessä varaukset ajoissa, niin saatte päivän ja paikan mistä haaveilette :)

Muokattu: , käyttäjä: Morsu2016

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa pitkästä aikaa! Intouduin pitopalveluketjun jatkoksi kirjoitella myös meidän juhlapaikasta, joka oli siis Vahalahden Päivölä Nokialla.
Tai eipä mulla siitä juuri mitään sanallista kerrottavaa ole, mutta muutaman kuvan voin teille esitellä :)

 

Ensin kuvia ennen koristeluita

 

 

 

tila_ennen2.jpg

 

tila_ennen3.jpg

 

Ja sitten päivää ennen H-hetkeä koristeluiden ja liinojen ym. kera.

 

tila_jalkeen1.jpg

 

 

Saliin me mahdutettiin vieraita 74 aikuista (tai no, yli 13 vuotiaita) ja 13 alle 12 vuotiaita, joista 8 oli alle nelivuotiaita. Kaikki mahduimme kuitenkin hyvin, mutta yhtään enempää en olisi halukas tuohon tilaan laittamaan, ellei sitten haluaisi kattaa vaikka lapsille eteiseen omaa pöytää tmv.

Muokattu: , käyttäjä: niiskutin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Älkää hyvät tulevat morsiot unohtako Kontulan juhlataloa Kangasalla!

 

+ Maalaismiljöö

+ Melko edullinen

+ Yhtenäinen iso tila (tilaa ainakin 150 hengelle)

+ Saa viedä omat ruoat ja juomat

+ Yläkerran isosta tilasta sai kivan lastenhuoneen

+ Tilava ja hyvä keittiö, jonka yhteydessä erillinen tarjoilusali

+ iso lava ja back stage bändille

+ Siisti

+ Tampereelle noin puolen tunnin matka

 

Meillä oli siellä häät viime kesänä ja kaikki meni paikan suhteen ihan nappiin! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääsuunnitelmat ovat vielä kovin alkutekijöissä, mutta tarkoitus olisi juhlia noin 50-60 vieraan voimin loppuvuodesta Tampereella. Nyt kyselenkin teiltä kaikenlaisia kokemuksia Tampereen hääpaikoista. Paljonhan täällä palstallakin niitä on, mutta lähinnä toivoisin kuulevani mahdollisimman tuoreita juttuja. Sen verran olemme alustavasti miettineet, että vieraita kutsumme siis noin 50-60 ja toivoisimme, että paikka olisi keskustan tuntumassa/läheisyydessä. Toivomme, että löydämme kauniin ja viihtyisän paikan, jossa hyvä palvelu sekä  maistuva ruoka. Pyydänkin teiltä kaikenlaista infoa, joka helpottaa paikan valinnassa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

 

Onko kenelläkään tietoa Tampereella tai lähiympäristössä olevista juhlapaikoista joihin mahtuu noin 100 henkeä ja saisi viedä omat juomat sekä oman pitopalvelun? :)

 

Tuntuu että on hirveän vaikea löytää paikkaa mihin saa nämä molemmat viedä omasta puolesta :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt vaihtunut tämä ajankohta hieman ja ajattelimmekin, jos talven sijasta pitäisimme häät sittenkin keväällä 2016. Koska ensi talveksi emme saa säästettyä tarpeeksi ja taas talveen 2016 on kamalasti aikaa.

Mietin vain, että kannattaakohan keväthäissä panostaa paljon ulkotiloihin, kun voihan silloin olla todella kylmäkin vielä. Olen kuitenkin katsellut tarjontaa eikä mikään tunnu säväyttävän. Voisimme toki mennä kauemmaksikin tampereesta, mutta vihkimisen haluaisin tapahtuvan finlaysonin kirkossa tai sitten mahdollisesti juhlapaikalla jos menee vaikeaksi.

Nykyään vaan tuntuu olevan tapana tilata se bussikuljetus vieraille, niin säästäisi jos tila olisi keskustassa (tosin ne tilatkin sitten maksaa enemmän)

Haluaisin siis tilan, johon saa tuoda omat juomat ja jonne mahtuisi 80-100 henkeä hyvin ja jäisi tilaa myös tanssille. Värimaailma saisi olla suht neutraali, jotta olisi helpompi itse tuoda omat värit tilaan.

Apua, mitä ihmettä keksin. Tuntuu ihan mahdottomalta tai sitten olen vain liian ronkeli!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Mitkä paikat erityisesti eivät ole säväyttäneet? Olisi helpompi ehdotella jos olisi joitakin vähemmän houkuttelevia raakattu pois. :) Itselläni oli väkimäärän ja juomapolitiikan suhteen samansuuntaiset kriteerit, joten onhan noita paikkoja tullut pohdittua. Omat häät tosin kesällä.

 

Yksi mikä tulee mieleen on Haiharan kartano. Todella kaunis paikka sisältä ja ulkoa ja värimaailma on neutraali. Tosin ei samaan huoneeseen mahdu ihan noin isoa porukkaa, jos nyt sillä on merkitystä. Olen ollut siellä nimenomaan keväthäissä ja oli oikein kiva paikka ja tunnelma. Se on kuitenkin suhteellisen lyhyen matkan päässä keskustasta. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin siis ehdottomasti tilan, johon mahtuisi tuo väkimäärä (80-100hlö) samaan tilaan. Ehkä olen vain liian nirso. Tällä rahapussilla ei siihen juuri olisi varaa... Enkä halua paikkaa, joka on riemun kirjava, koska omat teemavärit olisi kiva tuoda paikkaan.

Vaikeaa! :o

Hovia pohdin, mutta se tekisi kaikkineen tuolle väkimäärälle melkein 5000 euroa. Jossain muualla saan tilan ja muualta pitopalvelun halvemmalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jennimus ei kai sitä bussikuljetusta ole pakko tilata, jos siltä tuntuu. Vaikka juhlatila olisi kaempanakin osaa väki varmasti omalla kyydityksellä tulla paikalle. Hienoa, kohteliasta ja mukavaahan se on, mutta tosiaan yksi reikä budjetissa. Plus osa vieraista varmaan haluaisi lähteä juhlista aikaisemmin kuin toiset eli mites takaisin kuljetus..?

 

Me varattiin keskustan läheltä oma juhlapaikkamme juuri siksi, että halusimme vieraiden viihtyvän mahdollisimman kauan kanssamme eikä heidän tarvisi murehtia kuljetuksia. 

 

Tuossa yritin pähkäillä mikä olisi hyvä paikka kriteereillesi. Mekin huomattiin, että suurin osa juhlatiloista on maksimissaan tuon 100 henkeä ja sitten onkin jo turhan ahdasta tanssille. Kuitenkin olisiko mahdollisesti Haikan lava hyvä? Itsekin sitä kyselin, mutta meillä homma kaatu siihen, että juhlat olisi pitänyt lopettaa puolelta öin ja paikka luovuttaa siivottuna kello yhteen mennessä. Ja silti he olisivat pulittaneet ylimääräisen siivousmaksun välillä 150-250e vaikka paikka olisi siis siivottu. Mutta jos tämä pikkukriteeri ei teitä haittaa (kannattaa tarkistaa vieläkö he hommaa tällä tavalla pyörittävät) niin suosittelen tutustumaan. Muistaakseni väkeä mahtui tuonne hyvinkin sen yli 100 henkeä.

 

Näsilinnaanhan avautuu myös juhlatilat. Niiden väen vetomäärästä ja muusta en tiedä. Komea paikkahan sekin olisi  :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään