Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Guest Kettunen

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta Lasaretista hääjuhlien viettopaikkana? Vaikuttaa viehättävältä, mutta nettisivuilla ei juuri infoa anneta mistään (eikä mikään info tietenkään korvaa puskaradiota...).

Link to comment
Share on other sites

Meillä on nyt tuon Meripirtin lisäksi mietinnässä Johteenpooki sekä Arkkitehtikillan kiltatalo. Onko kellään kokemuksia näistä paikoista? Aluksi mietimme myös Allin matalaa paikkana, mutta karsiutui kun vuokra oli melkeen 1500 euroa/vrk. Tosin silloin on pikkujoulukausi parhaimmillaan, en tiiä vaikuttaako hintoihin. Alkaa häästressiä pukkaamaan nyt jo vaikka vasta joulukuussa häät :)

Meillä on Allin matalassa häät ja vuokra on tuo 1500 euroa mut se sisältää paikan käytön pe aamusta su iltaan, astiat sekä siivouksen. Eli aikamoinen pompsahdus on tullut hintaan puolen vuoden aikana.

On kyllä hinta noussu. Meillä paikan tulisi olla tyhjiltään klo 2.00 että ehtivät seuraavaksi illaksi sen siivota. Onneksi on nuita edullisempiakin vaihtoehtoja. Harmi sinänsä sillä olisi ollut todella tunnelmallinen paikka häiden viettoon.

Link to comment
Share on other sites

Uuden Seurahuoneen Seurahuonesali ja parvi on nyt kesälle varattuna. Hieman edullisen tuntuinen hinta ihmetyttää, mutta ensimmäinen esittelytapaaminen sujui mainiosti ja palvelu tuntui hyvältä. Itseasiassa vaikuttaa niin hyvältä että pelkään jonkin menevän tässä nyt pieleen. Hassusti meni. Olen joskus vuosia sitten ajatellut että jos olisin varakas niin varaisin juuri Uuden Seurahuoneen. Sitten paljastui ettei se olekaan mielestäni yhtään kallis. Tilat vaikuttivat hyvin toimivilta ja valaistus, äänentoisto sun muu pelaa varmaan hyvin. Koristeluakin saa kuulema tulla ihan rauhassa miettimään morsiusneitojen kanssa. Toivon nyt vain että kaikki pelaa. Hassua vain että paikka, henkilökunta, tekniset vehkeet, pöytäliinat, yms. yms. tulee pelkän menun hinnalla.

Aiemmin heillä oli sellainen hinnoittelu, että minimilaskutus oli 5000€. Jos summa oli alle tuon, otettiin loppu ns. "tilavuokrana". Lisäksi isot häät piti ottaa pöytiintarjoiluna, ei saanut buffetia, tämä karsi meillä paikan pois heti alkuunsa.

Mekin on juhlapaikka varattu. Meidän häät on Pohtossa. :)

Link to comment
Share on other sites

^ Aika jännä juttu. Meille sanottiin että kunhan minimihenkilömäärä on 40-50 henkeä niin riittää. Menut alkaa 24€ ylöspäin, pöytiintarjoilu 32€ ylöspäin. Juuri tällainen suuri ero hinnoissa saa minut ihmettelemään ymmärsinkö tarjouksen oikein. 5000€ ennen vs. menu (alimmillaan siis 960€). Mitä ihmettä :blink:

Link to comment
Share on other sites

Voihan se olla, että heillä on käytäntö muuttunut :) Kannattaa toki varmistaa jos epäilyttää et on tullut jokin väärinkäsitys.

Link to comment
Share on other sites

Mekin saatiin Seurahuoneelta pari vuotta sitten samanmoinen tarjous entä Terei. Mä en enää muista miksi me sitten hylättiin tuo seurahuone ajatus. Suurin syy oli että olisi ollut liian ahdas meidän poppoolle mutta myös viinit tais olla tosi kalliita.

Link to comment
Share on other sites

Joo, eihän meillä millään olisi varaa maksaa viittää tonnia. Mut uskoisin että käsitin tarjouksen oikein kun tivasin sitä joka välissä siltä henkilöltä joka paikkaa näytti. Eikä sähköpostiin tulleeseen tarjoukseenkaan näytä sisältyvän mitään minimihintaa tai muuta yllärikulua, on sitä sen verran lueskeltu läpi.

Alkoi asiaa hoitava neiti paikan päällä näyttää jo pikku hiljaa huvittuneelta kun keksin kysyä mm. paljon tarjoilijat maksaa. "Juu, juu, kuuluvat hekin ihan siihen menun hintaan, ei muuta hintaa". Varmaan kuulostin niin epäuskoiselta koko ajan. Suoraan en kehdannut kysyä että miksi näin helkkarin halpaa, onko teissä jotain vikaa vai :grin:.

Link to comment
Share on other sites

Ensi viikon tiistaina käydään vielä kattomassa Raatin nuorisotaloa, ja ensi viikonloppuna Oulunsuunpirttiä. Sitten pitäisi tehdä päätös mikä olis se meidän jatkopaikka.... :girl_pinkglassesf: Pitopalvelu helena on jo varattu ja ihanan menuun loihti meille :D vaikka häät on vasta 2013 kesällä...pitäähä sitä olla jo selvät suunnitelmat hih...

Link to comment
Share on other sites

Apua! Kuulostaa siltä, että tässä pitää alkaa soitteleen noihin kivoilta vaikuttaviin paikkoihin ja käydä niitä kurkkimassa, jos meinaa saada haluamansa tuonne loppukesälle 2013! Hakusessa on tosiaan paikka, jonne saa viedä omat syömät ja juomat - ja jossa saa pilettää pidemmälle kuin vain puolille yötä :P

Link to comment
Share on other sites

Nyt varattu häävalokuvaaja :girl_pinkglassesf: vinkiksi muille jotka aikoo vihille kesällä 2013, meidän valokuvaaja mainitsi että kannattaa hyvissä ajoin varata häävalokuvaaja...samoin meidän pitopalvelu sanoi puhelimessa että tulevana keväänä hänelläkin kesä 2013 tulee varauksia täyteen... :tender: huomenna käymme tutustumassa vielä honkapirttiin...viikonloppuna päätämme mikä tulee olemaan meidän häiden jatkopaikka :grin:

Link to comment
Share on other sites

Hääpaikka varattuna :D me valittiin paikaksi Johteenpooki, oli sopivan kokoinen ja sopivan matkan päässä keskustasta. Nyt sitten vaan keskittymään pitopalveluun ja puvun metsästykseeen :)

Link to comment
Share on other sites

Pakko minunkin hehkuttaa... :rolleyes: Paikka ja pitopalvelu lyöty viimein lukkoon, "pienen säätämisen" ja tarjousrumban jälkeen! Ja hupsista, aikaahan h-hetkeen ei olekaan kuin 7kk! Saas nähdä kuinka kiireeksi vielä menee...

Link to comment
Share on other sites

Tietääkö kukaan onko Oulun seudulla mitään tämän tapaista paikkaa: http://www.kotiposti...llaelegante.htm ? Oon koittanut etsiä mutta vähän vaikeaa, tuonkin satuin löytämään ihan sattumalta kun oon ko. paikkakunnalta kotoisin. Mun häät on vielä ihan ajatusasteella vielä mutta parempi aikasin alkaa miettimään kuin myöhään! :) Ajattelin että tää vois olla oikia kanava kysellä!

Link to comment
Share on other sites

_tuulensuojalle vielä, Kivijärven Porokämppä näyttää aivan ihanalta paikalta! Pienille häille varmaan käy...ja Kiiminkijoen sivuilta muistaakseni löytyi linkki alueen majoituspalveluihin, muutama vastaava on ainakin ollut olemassa.

Link to comment
Share on other sites

Nyt on Huovisen navettasalia käyty katsomassa ja ihastuin kyllä paikkaan täysin. Ja omistajakin vaikutti tosi mukavalta.

Vähän pieni paikka oli mutta kuulemma 80 henkeä mahtuu hyvin..

Nyt pitäis vielä sulhanen saada innostumaan paikasta niin vois sen varata. Kuulemma oli jo pari muutakin kysellyt sitä paikkaa alkukesäksi 2013....

Link to comment
Share on other sites

Voi, kiitos noista vinkeistä, molemmat paikat näyttää ihanille, etenkin tuo porokämppä! Residenssistä ei niin hyvää kuvaa saanut noiden kuvien perusteella mutta ihan varteenotettava vaihtoehto :-) kun tosiaan porukkaa tulee varmaan vaan läheisimmät kaverit, tuskin ketään sukulaisia edes joten olis aika perfecto!

Link to comment
Share on other sites

_tuulensuoja_ Koitelin residenssissä minusta upeinta on iso katettu terassi mahtavalla koskimaisemalla, sisätilathan ovat aika tavalliset mutta tyylikkäät Huomasithan, että kuvia on kolmella eri sivulla, joista viimeisellä kuvia terassista maisemineen. :)

Muita vaihtoehtoja...

Utajärvellä sijaitseva Sotkanhelmi http://www.sotkanhelmi.fi/ voi tosin olla liian kaukana...

Maikkulan kartanon lohikellari http://www.maikkulan...at/lohikellari/ vai onko tilassa tarkoitus myös yöpyä? Lohikellarissa sitä mahdollisuutta ei taida olla.

Nallikarin tilaussauna http://www.nallikari...lat/tilaussauna voisi saada koristelemalla ihan tunnelmallisen ainakin talvihäihin.

Haaveilin itsekin alunperin pienistä talvihäistä jossain tunnelmallisessa "mökissä" ja tutkiskelin silloin noita eri vaihtoehtoja, toivottavasti niistä on nyt jollekin muulle hyötyä. :)

Link to comment
Share on other sites

Noniin, me ollaan ensi viikolla menossa katsastamaan Oulunsuun Pirttiä ja alustavasti sen jo varasinkin meidän toiveviikonlopuksi kun oli kerran vapaana vielä. Nyt jo vähän jänskittää, vaikka onhan siihen loppukesään 2013 vielä aikaa :D Jos tuo paikka osoittautuu meidän toiveita vastaavaksi niin sitten ei tarvi alkaa edes miettimään muita vaihtoehtoja tosissaan (vaikka onhan niitä jo monia mietitty), pidetään siis peukkuja :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei,

Omat häät on vietetty aikaa päivää sitten, mutta ystävän häät olivat Villa Lipporannassa, kaunispaikka meren äärellä Tuirassa, tsekatkaapa, joilla ei ole vielä häätilaa :)

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin kattomassa tuo Oulunsuun Pirtti ja varattiin se meidän hääpaikaksi. Minusta ulkoapäin rakennus ja ympäristö oli kivat, ja pihalla oli hyvin parkkitilaa. Eteisessä/keittiössä on tilaa lahjapöydälle hyvin, samoin ku ruuan ja juoman esillelaittoon. Sali oli musta ihan hyvän kokoinen ja siellä sai säädettyä valaistusta kivasti (eli ne kamalat loisteputket pois päältä ja tuuletinvalaisimet+ikkunan päällä olevat lamput päälle -> mukava tunnelmavalo, jota sai haluamalleen tasolle himmennettyä). Salin seinillä oli myös paikoittain kiinnitetty semmoset verhotangon näköiset tsydeemit, mihin varmasti saa hyvin kiinnitettyä somistuksia. Keittiö Oulunsuun pirtillä on aika pieni, mutta eiköhän sen kanssa selvitä (varsinkin ku se oli jo tiedossa etukäteeen ettei ole koolla pilattu). :) Kokonaisuutena minusta aivan toimiva juhlapaikka, jos ei mitään liian fancya ole hakemassa! :D Iso plussa tulee myös siitä, että pöytien koot näkyy nettisivuilta, joten somistuksen ja kattauksen suunnittelua varten ei tarvi lähtä sinne sinkoilemaan mitan kanssa :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...