Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Guest Kettunen

Recommended Posts

Joo varmistin OYSilta että Peuhua ei tosiaan vuokrata enää ensi kesälle :( nyt sitten kiireen vilkkaa etsimään toista paikkaa..Walhallan talo ois ollut ihan ok,mut se oli ehitnyt jo mennä ks.vklopulle..nyt sitten mennää katsomaan Oulunsalon nuorisoseurantaloa..jos se on hyvä niin varaamme sen heti,ois lähellä kirkkoakin vielä. Onko kellään kokemuksia ks.paikasta?

Link to comment
Share on other sites

Ninza: Olen menossa häihin vieraaksi Oulunsalon ns:lle tässä parin viikon päästä. Jos vielä silloin kiinnostaa, niin voin tulla kertomaan kokemuksia kyseisestä paikasta :)

Link to comment
Share on other sites

Ninza: Olen menossa häihin vieraaksi Oulunsalon ns:lle tässä parin viikon päästä. Jos vielä silloin kiinnostaa, niin voin tulla kertomaan kokemuksia kyseisestä paikasta :)

Hei!Tule ihmeessä kertomaan kokemuksesi paikasta/sen toimivuudesta sitten :) kävimme tänään sen katsomassa ja varasimme sen alustavasti siinä pelossa ettemme parempaakaan enää saa tähän hätään..ihan ok se kyl vaikutti,hieman epäilytti vaan se naapurin talo siinä ihan pihan vieressä,mut kuulema lepposta väkeä jotka eivät vähästä pillastu ;)

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Olemme suunnittelemassa häitä ensi vuodelle ja olisimme haluneet pitää juhlat Peuhussa, mutta sitäpä ei vuokratakaan ensi vuodelle :( Nyt mietin Pitojen Helmeä, onko kukaan täällä olevista järjestänyt häitä siellä tai ollut vieraana häissä? Haluaisin kuulla hyviä/huonoja kokemuksia! Kiitos jo etukäteen :)

Link to comment
Share on other sites

Niiskuneiti, Pitojen Helmen häistä ei ole kokemusta, mutta olin siellä viime kesänä eräässä toisessa tapahtumassa. Sitä ei silloin tietystikkään oltu koristeltu, joten se näytti kolkolta. Kotisivujen perusteella kuitenkin häistä saa oikein kauniit siellä. Hyvää siellä kuitenkin oli, että siellä oli viileää, vaikka ulkona paahtoi helle. Mitenköhän sitten käy jos ulkona on koleaa, mutta ei kuitenkaan liian kylmää laittaa lämmityksiä päälle (kuten tänä kesänä)? :)

Link to comment
Share on other sites

Ninza, varasitko koko talon? Jos et, mikä oli hinta varaamastasi tilasta. Millainen oli tuo ravintolasali? Kuvia siitä en löytänyt? Meidän häihin tulisi noin 60-70hlö, joten emme tarvitsisi koko taloa, vaan riittäisi se ravintolasali.

taiga, minäkin olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksia ko paikasta :)

Link to comment
Share on other sites

Unenvarjo: Kyllä varasimme koko talon,koska itse laitamme ruuat häihin niin tuo keittiöpuoli oli erittäin käytännöllinen siihen hommaan :) Meidän häät on lauantaina ja avaimet saa kuulema hakea jo torstaina ja palautus vasta sunnuntai iltapäivästä. Eli koristelu/kokkausaikaa on hyvin. Hinta oli 600e tuosta to-su koko talon vuokra ja astiat ym. kuuluu hintaan.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Pitojen Helmi vaikutti paikkana todella kivalta hääjuhlaa ajatellen. Meillä vain häiritsi se että siellä on A-oikeudet ja valomerkki on puolen yön aikaan.. Lämmitykset saa päälle jos on kylmä :)

Sanokaahan jos tiedätte sellaisia paikkoja, mistä voi vuokrata pelkän tilan?? Johteenpookihan on sellainen, mutta se voi olla ahdas. Häihin on tarkoitus kutsua n. 50 hlö, paikka oulu, kempele, oulunsalo, liminka, tyrnävä..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on mitä ilmeisemmin häät nyt ensikesänä tuolla Helmen Pirtissä. Ainakin paikka on meille nyt varattuna! Huh.

Joo, tuota A-oikeuksia minäkin vähä jouduin miettimään, mutta no, en anna sen häiritä. Alkumaljat ja viiniä ruualla ainakin tarjotaan, pitää katsoa, jos se boolikin onnistuisi heidän kauttaan.

Vaikka valomerkki tulee puolenyön aikaa, en usko sen haittaavan. Jos meillä on innokkaita juhlijoita, niin sitten voimme siirtyä tuonne meidän alkuperäiselle hääpaikalle (ihan mun kotikoti, maatila) ja siellä juhlistaa vielä loppuyö. :D

Helmen Pirtin väki on ihanaa!

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät vietetään ensi kesänä Martinhovissa. Itse hääjuhlan onnistumisesta ei siis vielä ole kokemusta, mutta tähän mennessä kaikki on mennyt oikein mukavasti. Paikan omistajan kanssa käydyt keskustelut ja tapaamiset ovat saaneet minulle sellaisen tunteen, että häämme ovat osaavissa käsissä.

Ruokatarjoilut täytyy ottaa paikan päältä, mutta koska paikalla ei ole a-oikeuksia, ovat omat juomat sallittuja. Omistajalla ei ole valmiita menuvaihtoehtoja, vaan tarjoilut suunnitellaan yhdessä. Hinta riippuu tietysti sitten siitä, mitä kaikkea haluaa. Tila on mielestäni oikein sopiva n. 50 vieraan häille, kuten meillä tulee olemaan. Plajon isommissa häissä voi tulla hieman ahdasta ja tanssilava joudutaan raivaamaan erikseen, ellei sitten tansseja järjestetä pihalavalla. Saunat voi vuokrata erilliseen hintaan, samoin kuin paljun. Mielestäni paikka on oikein kaunis, eikä vaadi erityistä koristelua. Lisäksi paikassa on kuulemma koristeita joita saa vapaasti käyttää jos haluaa.

Jos tulee jotain muuta mieleen, mitä haluaisit tietää, voin yrittää vastata. Kokemuksia kerron sitten lisää kunhan olemme käyneet kesäkuussa pitämässä suunnittelupalaverin ja häiden jälkeen heinäkuun lopussa.

Hei! Me ollaan jo käyty katsomassa paikkaa, häät suunnitteilla kesälle 2013. Martinhovi vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta, kun menuhintaan kuuluu suurinpiirtein kaikki(liinat, astiat yms.) Kerrohan toki kokemuksia miten teillä hääsuunnittelut ja itse häät onnistuu siellä? :) Emäntä vaikutti kyllä mukavalta ja paikkakin miellytti...Se tosin vähän epäilytti kun he asuu siinä yläkerrassa, että antavatko juhlia myöhään ;) Ja sitten sain myös sellaisen käsityksen, että omistaja oli vaihtunut vast'ikään, joten en tiedä paljonko heillä on kokemusta häiden järjestämisestä.

Hei!

Meillä on kans varattu Martinhovi syyshäitä varten. :) Paikka tosiaan vaikutti ihanalta ja emäntä oikein asiantuntevalta. Tuli tunne, että voi huoletta mennä viettämään juhlia sinne. Mielenkiinnolla odotan kommentteja paikasta kesän morsiamilta. :)

Huhuu, tänä kesänä Martinhovissa juhlineet, miten häänne sujuivat siellä? Mielellään kuulisin kokemuksia. Ensi kesäkuusssa juhlimme siellä itse :girl_pinkglassesf:

hpxs3u.png

Muokattu: , käyttäjä: marjuska82
Link to comment
Share on other sites

Löytyykö linjoilta pieniä häitä järjestäneitä/järjestäviä tai pienissä häissä olleita? Olemme järjestämässä pienet, intiimit ja tunnelmalliset häät n.20 hengelle ja etsinnässä on tunnelmallinen ja lämminhenkinen paikka Oulusta.

Itse löysin jo seuraavat:

- Lasaretin Merikoski-sali

- Upseerikerho

- Radisson Blu kokoustila Mokka (en tiedä mahdutaanko tähän)

- Holiday Inn Holvi (tosin mies ei halua tätä)

Onko kellään kokemuksia Villa Hannalasta? Tiedättekö muita tällaisia pienten juhlien paikkoja?

Link to comment
Share on other sites

Riippuu siitä haluatteko talvi- vai kesähäät? Jos kesä käy, vaikka paikkanne kuullostavat ihanteellisilta talihäidenviettopaikoilta, on Hietasaaressa useita, joita itse kävimme katsomassa.

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelemme häitä tuohon loka-marraskuun vaihteeseen, eli ei nyt ihan "talvi"häiksi voi sanoa, mutta siis enemmän talvi- kuin kesähäät :).

Link to comment
Share on other sites

Täällä hääpäiväksi valikoitunut 1.2.2014 :) Juhlapaikka vielä hakusessa. Eli kertoilehan kokemuksiasi Oulun/lähiseudun juhlapaikoista varsinkin jos olet häitäsi viettänyt talvella :) Meillä suunnitteilla n.80 hengen juhlat bändin kera.

Link to comment
Share on other sites

Obier mahtaa Hietasaaren paikat sitten karsiutua pois, koska kaikilla oli takaraja vuokrauksessa tuonne syyskuuhun. Ei ole lämmityksiä sellaisissa pikku Villoissa eli tulee hääväellä kylmä.Onnea paikkojen metsästykseen. Siinä tartteeki jonkunlaista turnauskuntoa ja intoa. Nauttikaa suunnittelusta!

Link to comment
Share on other sites

Mitäköhän vieraat tykkäisivät Sokeri-Jussin Kievarin tai KahvilaMakasiinin yläkerran kabineteista? Näissä molemmissa olisi ainakin ihanan tunnelmallinen ympäristö :girl_sigh: . Loka-marraskuu on sen verran myöhäinen ajankohta, ettei patiolla istujistakaan olisi varmasti häiriötä.

Link to comment
Share on other sites

Sokeri-Jussi olis kyllä ihana paikka ja ruoka taatusti hyvää :) Varaisin itsekin sen jos sinne mahtuis 80hlöä + bändi.

Onko kellään kokemusta häiden järjestämisestä Uudella Seurahuoneella tai Vanhalla paloasemalla? Tai vieraana olosta ko. paikossa? Miten järjestelyt toimi ja oliko ruoka hyvää? :)

Link to comment
Share on other sites

Kokemuksia Oulunsalon nuorisoseurasta näin vieraan näkökulmasta: Paikka oli todella tilava, saliin mahtuisi varmaan ihan mukavasti istumaan se n. 120 henkilöä ja vielä on tuo näyttämökin, jota voi vaikka käyttää sitten tanssilattiana/ohjelman järjestämisessä/bändille. Salin puolella oli vielä ihan toimiva äänentoistojärjestelmä, mukavasti sai musiikit soimaan. Lisäksi kahvio on vielä tilava, noutopöydän järjestäminen onnistuu tuonne erittäin hyvin ja tilaa jää varmasti vielä ylikin.

Pikkuisen miinusta tuli keittiölle, tuo oli vähän ahdas, kun näissä häissä ruoka valmistettiin itse ja lämmitettiin tuolla paikan päällä + lämmitysmahdollisuudet oli vähän rajalliset, kun helloja oli vain yksi käytössä. Kylmäsäilytystilaa oli ihan riittävästi. Pitopalvelun kanssa toimii varmasti ihan ok. Astioita oli ihan riittävästi, jostain tarjoiluastioista oli vähän puutetta ja niitä oli pitänyt tuoda itse lisää. Liinatkin taisi tulla ihan paikan puolesta.

Vessat ei olleet ehkä ihan siitä siistimmästä ja tilavimmasta päästä, mutta menetteli kuitenkin. Morsiuspuvun kanssa naistenvessoissa ei muuten sitten mahtunut käymään, vaan morsmaikku käytti sitä miestenvessan yhteydessä olevaa inva-vessaa. :)

Siivous piti tehdä itse sunnuntaihin klo 15 mennessä, joten vähän kiirehän tuon kanssa voi tulla, jos juhlat kovin pitkälle aamuyöhön jatkuvat. Siivousvälineitä oli talon puolesta ihan mukavasti. Yleisestihän tuo paikka oli ihan viihtyisä, toki vähän jo vanhahko ja osittain kulunut. Nätisti koristelemalla saa mielestäni ihan hienon ja rennon juhlapaikan, ei tosin ehkä kovin moderneihin hääjuhliin niin sovi :) Ulkoiset puitteet ihan ok, ulkona iso parkkipaikka, johon mahtuu vieraiden autot yms. Kiva terassi yms.

Meillä tämä paikka pääsi myös varteenotettavien juhlapaikkojen listalle. Sijainti ihan mukava, kun lähellä on useampi kirkkokin, keskustaan ei ole pitkä matka ja lähellä on hotellikin vieraita varten. :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Walhallan juhlatiloista, olemme nyt alustavasti varanneet sen. Mutta olen kuullut, että siellä olisi ehkä jotain säätöä keittiön varustelujen kanssa?

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät vietetään ensi kesänä Martinhovissa. Itse hääjuhlan onnistumisesta ei siis vielä ole kokemusta, mutta tähän mennessä kaikki on mennyt oikein mukavasti. Paikan omistajan kanssa käydyt keskustelut ja tapaamiset ovat saaneet minulle sellaisen tunteen, että häämme ovat osaavissa käsissä.

Ruokatarjoilut täytyy ottaa paikan päältä, mutta koska paikalla ei ole a-oikeuksia, ovat omat juomat sallittuja. Omistajalla ei ole valmiita menuvaihtoehtoja, vaan tarjoilut suunnitellaan yhdessä. Hinta riippuu tietysti sitten siitä, mitä kaikkea haluaa. Tila on mielestäni oikein sopiva n. 50 vieraan häille, kuten meillä tulee olemaan. Plajon isommissa häissä voi tulla hieman ahdasta ja tanssilava joudutaan raivaamaan erikseen, ellei sitten tansseja järjestetä pihalavalla. Saunat voi vuokrata erilliseen hintaan, samoin kuin paljun. Mielestäni paikka on oikein kaunis, eikä vaadi erityistä koristelua. Lisäksi paikassa on kuulemma koristeita joita saa vapaasti käyttää jos haluaa.

Jos tulee jotain muuta mieleen, mitä haluaisit tietää, voin yrittää vastata. Kokemuksia kerron sitten lisää kunhan olemme käyneet kesäkuussa pitämässä suunnittelupalaverin ja häiden jälkeen heinäkuun lopussa.

Hei! Me ollaan jo käyty katsomassa paikkaa, häät suunnitteilla kesälle 2013. Martinhovi vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta, kun menuhintaan kuuluu suurinpiirtein kaikki(liinat, astiat yms.) Kerrohan toki kokemuksia miten teillä hääsuunnittelut ja itse häät onnistuu siellä? :) Emäntä vaikutti kyllä mukavalta ja paikkakin miellytti...Se tosin vähän epäilytti kun he asuu siinä yläkerrassa, että antavatko juhlia myöhään ;) Ja sitten sain myös sellaisen käsityksen, että omistaja oli vaihtunut vast'ikään, joten en tiedä paljonko heillä on kokemusta häiden järjestämisestä.

Hei!

Meillä on kans varattu Martinhovi syyshäitä varten. :) Paikka tosiaan vaikutti ihanalta ja emäntä oikein asiantuntevalta. Tuli tunne, että voi huoletta mennä viettämään juhlia sinne. Mielenkiinnolla odotan kommentteja paikasta kesän morsiamilta. :)

Huhuu, tänä kesänä Martinhovissa juhlineet, miten häänne sujuivat siellä? Mielellään kuulisin kokemuksia. Ensi kesäkuusssa juhlimme siellä itse :girl_pinkglassesf:

hpxs3u.png

Moikka!

Meidän häät on vietetty nyt Martinhovissa ja en voi muuta kuin suositella sitä lämpimästi! :girl_in_love:

Paikka itsessään on jo ihanan tunnelmallinen, ettei juuri koristeita kaivannut.

Talon puolesta tuli kuitenkin meidän väriteemaan sopivat kattaukset, liinat ja kukat pöydille.

Ruoka sielä oli aivan loistavaa ja palvelu pelasi.

Emännän kanssa sovittiin noin kuukautta aiemmin menu ja aikataulut.

Hinta määräytyi henkilömäärän mukaan, mistä olikin sitten helppo itse laskea paljonko tulee maksamaan häiden vietto sielä

ja siihenhän siis kuului käytännössä melkein kaikki. Ei tarvinu itellä muuta kuin suurin piirtein mennä vaan paikan päälle juhlimaan!

Alkoholitajoilut piti tietenkin itse hankkia, mutta tarjoilu hoitui talon puolesta.

Meillä oli noin 50 vierasta, mikä oli sopiva määrää tilaan nähden. Enemmänkin sinne tieten mahtuisi, mutta meillä jäi nyt tilaa vielä tanssahteluun,

ilman että tarvi kovin pöytiä raivailla.

Mitäpä siitä muuta osaa sanoa, ihana paikka!

Meinataan kyllä toistekin mennä sinne viettämään juhlia, jos vain tulee sellainen tilaisuus. Ekana nyt tuli synttärit mieleen... :D

Jos nyt jotain miinusta pitää keksiä, niin ehkä se kulkureitti juhlapaikalle on hieman epäilyttävä.

Meidän kaasot ja bestamani kun ensimäisen kerran vietiin sinne, oli aika kauhuissan, et mihin ollaan menossa ja

samaa oli muutamat vieraatki miettiny, mutta pihaan päästyä mielipiteet taas muuttui.

Tie on aika huonossa kunnossa ja sinne pitää ajaa sellasen rähjäisen tehdasalueen läpi, mutta kyllä sen matkan kestää,

kun tietää mikä on määränpää. :P

Häävieraita varten vaan kovasti opastekylttejä, että "tänne, tänne... sielä se juhlapaikka ihan oikeasti on!" :lol:

Link to comment
Share on other sites

Täällä hääpäiväksi valikoitunut 1.2.2014 :) Juhlapaikka vielä hakusessa. Eli kertoilehan kokemuksiasi Oulun/lähiseudun juhlapaikoista varsinkin jos olet häitäsi viettänyt talvella :) Meillä suunnitteilla n.80 hengen juhlat bändin kera.

Miten olisi Allin Matala? :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...