Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Guest Kettunen

Recommended Posts

Meillä tulee tuon dokumentaarisen hääkuvauksen hinnaks 1190€. Ja kaikki kuvaajat joilta pyydettiin tarjous tuosta dokumentaarisesta hääkuvauksesta oli hinta yli 1000€. Pääsääntöisesti 1300-1500€. Niko Raappana tais olla halvin, 990€, mutta kiitoskortit olisi pitänyt teettä hänen kauttaan, joten hinta olisi varmaan sitten noussut kutakuinkin tuohon reiluun tonniin.

 

Mutta kannattaa pyydellä tarjouksia, se ei maksa mitään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eilen lähti kutsukortit postiin, se on tosi jännittävää...saa odotella milloin alkaa tulemaan vastauksia :gpari:

 

Pääsiäisenä askarrellaan kaasojen kanssa.... :girl_pinkglassesf:

 

Pitäisi alkaa toteuttamaan myös häälehteä :girl_sigh:

 

Eilen haettiin kirkkoherranvirastosta esteiden tutkimisen lomake....Sen jos täyttäis tänään ja sais eteenpäin.

 

 

Johan tota sittenkin on jotain saanu aikaseksi :girl_dance:

Muokattu: , käyttäjä: Prinsessahäät2013
Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2014 ja eilen varasimme Uuden Seurahuoneen Seurahuone-salin juhlatilaksemme. Se on juuri sellainen, mitä toivoimme ja meidän näköinen :grin: . Ensimmäinen haave oli Lasaretin Aurora-sali pyöreiden pöytien takia, mutta meillä on niin vähän vieraita, että olisivat menneet hukkaan niin isossa tilassa. Tarjosivat myös Lasaretista Yrjö-salia, mutta ei sitten käyty edes katsomassa sitä, kun siinä oli niin paljon huonoja puolia Seurahuoneeseen nähden (tilavuokra, aikaisempi poislähtö, pienempi tila). Kirkkoa pitäisi varailla tässä pikkuhiljaa vielä.

Link to comment
Share on other sites

Hannibal: Meillä sama juhlatila  :girl_in_love: Ja sama vuosikin häille :) Ja me oltiin myös haaveiltu Lasaretin Aurora-salista pyöreine pöytineen  :girl_haha: Se sitten kariutui siihen tilavuokraan... Ja olis se ollu 80 hlölle vähä turhan iso. Mutta Seurahuoneen Seurahuone-sali oli niin meidän näköinen, ja ihastuttiin siihen het  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Unenvarjo, kuinka paljon pyytävät nuokkarista?

 

Meillä häät kesällä -14 Limingan kirkossa ja hääpaikkavaihtoehdot ovat tällä hetkellä Oulunsalon nuokkari, Limingan nuokkari ja Kokkokankaan seur.kunt.talo.. Kuvia/kokemuksia kellään? :)

 

 

Me vietämme häät reilun kuukauden kuluttua Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Näin etukäteen voi sanoa, että tilana todella suuri ja siisti. Hinta on lähes ilmainen, mutta vuokra-aika on vain pe klo 17-22 ja la 7-22. Lisäkuvia voin lähetellä kiinnostuneille.

 

25a8f01eca29227e8ed64c2890bcf227.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kerronpa vähän pääsiäisen askarteluista :girl_mad: Toinen kaaso ei päässykkää askartelemaan ja aikomus oli askarella viirit ja laittaa sellofaaniin häälahjaksi vieraille tulevat saippuat ja laittaa ne nauhalla kii. Toinen kaasoista tuli paikalle...mutta jaksoi keskittyä askarteluihin sen verran että leikkasi valmiiksi tulostetuista papereista viireihin tulevat paperitekstit `jippii`jne...Sitten kertoi olevansa liian väsynyt. :skilletgirl: Keppeihin tulevat satiininauhat jäi leikkaamaamatta ja kiinnittämättä..ja saippuat odottavat kaapissa.

 

Toista kaasoa, joka ei päässyt paikalle(hyvästä syystä)en näe kuin yhden kerran ennen hääpäivää ja toisen kerran polttaripäivänä. Toista kaasoa en näe enää ollenkaa ennen häitä...Tarkoittaa sitä että minun itse pitää askarrella mahdollisimman paljon, ei toiselle kaasolle voi kaikkea jättää. Askartelua jäljellä sen verran paljon. Jätin jo pois suunnittelemani menu ja ohjelmat jotka oisivat tulleet tolsby kehyksiin jokaiseen pöytään. Nyt täytyy keksiä uusi suunnitelma miten menun ja ohjelman saisi esille helposti ja nopeasti...Ehdotuksia? :wub:

 

Ei millään pahalla, mutta eihän tämä mikään yleinen keskustelupalsta ole, vaan nimenomaan ketju Oulun seudun hääjuhlapaikoille... Toki satunnaisesti kommentit menevät sivuraiteille eikä siinä mitään, mutta itseäni ainakin häiritsee tämänkaltaiset jaarittelut asian vierestä, kun nimenomaan etsin tietoa juhlapaikoista.

Link to comment
Share on other sites

songvari, kiitti kuvasta! Minkälaiset keittiö-/tarjoilutilat tuolla on?

Normi laitoskeittiö. Keittiötä saa käyttää y-tunnuksellinen ulkopuolinen pitopalvelu (jolle emäntä pitää ½ h perehdytyksen) tai mikäli haluaa itse valmistaa ruoat, on emännän oltava koko ajan läsnä (30€/h). Seurakunnan emäntäpalveluja voi myös käyttää. Tarjoilutila ja keittiö sijaitsevat salin takaosassa.

 

58195020157488980_5izxzm7c_c.jpg67727d7d09ac46d6ddc64fbdc44f5927.jpg900e13de42d1284c97976c4cb7e9e303.jpg3776b18f3bbdc493d86d6892638f7b9a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vielä raportoin tuosta Kokkokankaan srk-keskuksesta...  :girl_smile:

 

Meidän koko hääjuhla on siellä, vihkiminenkin. Kempeleen uusi kirkko on myös tosi kaunis, mutta mä haluan marssia tarpeeks pitkän matkan, niin srk-keskuksessa tulee matkaa mukavasti, toisin kuin kirkossa, joka on tosi lyhyt, mutta leveä. 

Mä tykkään uusista ja hyväkuntoisista juhlatiloista, niin tuo paikka tuntuu tosi sopivalta. Ja väkeä mahtuu tosi paljon. Tilassa on myös lasitettu lastenhoitohuone, jossa lapset voi touhuilla omiaan juhlan aikana. Ja kun toinen puoliso on Kempeleen seurakunnan jäsen, tilavuokra on 74,40€. Muille vuokra on 148,80€. Tietenkään tila ei sovellu tanssi- ja alkoholipitoisiin häihin.

 ccc2f4fd0c5b62d6b68186d6e0609f1a.jpg9892a88b69ceccfaa96f83dd37de27dd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hei kiitti hirveesti!

 

Ollaan mietitty tosissaan Kokkokankaan vaihtoehtoa ja tilat näyttää ihanan valoisilta ja siisteiltä. Meillä on tulossa alkoholittomat ja tanssittomat häät, niin sen puoleen ei ongelmaa. Sulhanen tuumas vaan kuvat nähtyään, että onkohan liian kolkko ja hallimainen... :D Itse kyllä tykkään kuvien perusteella tuollaisesta tilasta.

 

Noh, pitää vielä miettiä.. Vuosi on vielä aikaa järkätä onneks :)

Link to comment
Share on other sites

Onpa hinnat nousseet valtavasti!(?) Meillä oli 2010 ( ei ollut nimellä dokumentaarinen kuvaus eikä ollut aamusta saakka) kuvaaja klo 14-01 (mukana myös viralliset hääkuvat)  ja hintaa oli 450 euroa. Oltiin todella tyytyväisiä, nimeä en tähän hätään muista. Ihan ammattikuvaaja ja itse asiassa valokuvauksen ammattiopettaja tms se taisi olla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...