Guest Kettunen

Oulun seutu

461 viestiä aiheessa

Unenvarjo, kuinka paljon pyytävät nuokkarista?

 

Meillä häät kesällä -14 Limingan kirkossa ja hääpaikkavaihtoehdot ovat tällä hetkellä Oulunsalon nuokkari, Limingan nuokkari ja Kokkokankaan seur.kunt.talo.. Kuvia/kokemuksia kellään? :)

Limingan nuorisoseuran sivuilla on ravintolasalin hinta 300€, koko tila (eli juhlasali) 750€ vkl.

Liminkalaisena kuitenkin haluan tähdentää, että puhutaanhan samasta asiasta, nuokkari on nimittäin nuorisotalo urheilukentän vieressä ja nuorisoseurantalo on vain nuorisoseura.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainina: me mietittiin Maikkulaa ja se ois ollu aivan ihana. Mutta päädyttiin sitten toiseen paikkaan ihan budjetin ja sen vuoksi, että Maikkulassa saattaa olla paritkin häät yhtä aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jahah, hyppäänpäs minäkin uutena keskusteluun mukaan :)

Meillä häät vuoden päästä heinäkuussa ja jo oli aika moni paikka mistä olen tarjouksia kysellyt, varattu juuri tuolle päivälle eli todella ajoissa pitää olla näiden kanssa liikkeellä. Nyt on sitten kaksi paikkaa alustavasti varattuna, täysin erityyppiset joiden välillä pitäisi ensi viikon alkuun mennessä tehdä päätös. Toinen on Johteenpooki, joka on aivan ihanalla paikalla ja jonne pitää, tai saa, viedä omat tarjoilut ja muut systeemit. Tilan saa käyttöön jo perjantaina kun häät ovat lauantaina, eli koristeluille ym. on hyvin aikaa.

Toinen vaihtoehto on ravintola Artteli, jossa sitten kaikki tarjoilut heiltä. Ruokahan heillä kuulostaa olevan aivan viimeisen päälle loistavaa, mutta sitten taas ne juomien hinnat ovat aika messevät...Tuohon jos päädytään niin siinähän ai auttaisi kuin tehdä niin että ostetaan esim. booli ja ruokajuomat ja vieraat saavat sitten juottaa itseänsä lisää omilla kustannuksillaan baarista.

Tuota tilaa pääsee koristelemaan edellisenä päivänä tunniksi, mikäli ei ole varauksia sille päivälle. Tunti on aika lyhyt aika mutta toisaalta se tila vaikuttaa niin hienolta että tarvinneeko sitä sitten liiemmälti koristellakaan...

 Johteenpookissa tietysti sekin etu että siellä juhliminen olisi jotenkin "vapaampaa", ja sitten taas Arttelissa pääsisi jollain tapaa helpommalla, mutta mutta muttaaaa....

Vaikea on kyllä noiden välillä päättää, kummassakin on puolensa vaikka miten päin ajattelee.

Vertailevia näkökulmia otetaan vastaan :)

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Maikkulan kartanon päärakennuksessa, ja en voi muuta kuin antaa ruusuja paikalle.. Juhla onnistui täydellisesti ja ruoka oli erinomaista.

Miljöö ainutlaatuinen, varsinkin jos häät on niin pienet, että päärakennukseen mahtuu. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruokalistan saimme muokata haluamaksemme.

 

Lisäksi Maikkulasta löytyy ihana romanttinen hääkammari, jonka hintaan kuuluu aamusauna ja ihana aamupala jokinäkymillä. Meidän lisäksemme ei liiterin puolella ollut häitä, pienemmissä tiloissa oli ohjelmaa, mutta emme juuri nähneet muita juhlijoita eikä ne siis haitanneet meidän juhlaamme. Onhan paikka kallis, mutta mielestäni joka pennin väärti. Lisäksi täytyy muistaa, että tilavuokraa ei ole erikseen. Meillä vieraat kustansivat loppuillasta juomansa itse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Meillä samassa paikassa, tosin nyt heinäkuussa. ;) Mekin muokkasimme menumme meille sopivaksi. Otimme myös jälkiruoan lisänä, toki illemmalla on myös kahvitus. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos muhokselta päin etsii juhlapaikkaa kesäksi,niin ihan varteen otettava paikka on montan leirintäalueen päärakennus.tarjoilut sai samasta paikasta ja omat juhlat sujuivat tosi hyvin :)

Kerro toki lisää :)

Nettisivuilla ei ollut mitään mikä olisi viitannut juhliin ja pitopalveluun.

Montta on melko vakio pysähdyspaikka pyöräillessämme miehen kanssa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Margarita, oletko tutustunut Ravintola Rauhalaan? 

En ole itse sen koommin siihen tutustunut, mutta nopean kuvien selaamisen jälkeen näytti ihan hienolta. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unenvarjo, Rauhala vaikuttaa kyllä hyvältä.

 

Tietääkö kukaan, paljonko sinne mahtuu porukkaa kerralla yhteen tilaan ja paljonko maksaa? Ilmeisesti ruoat "pitää" ottaa talosta, onhan kyseessä ravintola. Vai?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on juhlat tulossa Martinhoviin, Haukiputaalle. Ehkä se reilut puol tuntia ajaa keskustasta sinne, ruuat pitää ottaa sieltä, ja hyvin pitkälti pystyvät järkkäämään kaiken tarvittavan muutenki sieltä, eli siinä mielessä kyllä helppo. Ja hirveän mukavan oloista porukkaa omistajat ja työntekijät, siinäkin mielessä helppoa yhteydenpito. Ei erillistä tilavuokraa, vaan sisältyy menun hintaan. Upea sijainti meren rannalla, iso, ihana piha!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rauhalan vuokra oli muistaakseni 500€. Ruoat tulee paikan omasta ravintolasta, samoiten juomat, eli ei mahdollisuutta omiin juomiin. Siihen isompaan tilaan mahtu muistaakseni 70hlöä ja sitte pariovien takana oli pienempi tila johon meni n.30 hlöä. 

 

Pyydettiin Rauhalasta alkuvuodesta tarjous, mutta päädyttiin sitten viettämään hääjuhla toisessa ravintolassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos, näistä oli paljon hyötyä! Nyt vasta löysin Martinhovin oikeille sivuille, vaikka nimi oli etäisesti tuttu. Paikka vaikuttaa tosi hyvältä. Paljonkohan siellä suunnilleen maksaa tuo vuokra, johon sisältyy ruoat? Riippuu tietysti varmaan monista seikoista, mutta jotain suuntaa-antavaa ois kiva tietää. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis vuokraa ei ole, vaan se sisältyy ruokien hintaan :) Eli riippuu ihan täysin siitä minkälaiset tarjoilut haluaa, muutamia esimerkkimenuja heillä oli, mutta ne on tosiaan vaan esimerkkejä, eli mitä tahansa lähestulkoon voi pyytää. Laitan sulle vaikka yksärillä vähän hintoja, jos löydän vielä sähköpostista sen viestin, jossa oli niitä esimerkkejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yks vaihtoehto vielä olis toi Paloaseman Ullakko

 

Meillä häät Uudella Seurahuoneella Seurhahuone-salissa. Seurahuonehan on historiallinen rakennus, mutta tuo Seurahuone-sali ei mielestäni niin vanhalta näytä sisältä. Erillistä tilavuokraa ei oo (sisältyy ruoan hintaan).

 

Lasaretin tilojen vuokrat pyöri siinä 700-1800€:n välillä, ku alkuvuodesta käytiin kyselemässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannaatta käydä paikan päällä noita juhlatiloja katteleen, silloin saa parhaiten kuvan millanen paikka on ja voi kysellä tarkemmin tietoja. Ei maksa mitään  :) Meki kierrettiin suht monta paikkaa ja sitte kaikista listattiin plussat ja miinukset. Sen jälkeen tehtiin päätös. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kaikki myöntämään ketkä vei meidän hääpäivän? :) Meidän piti siirtää omaa, kun ei saatu mieleiselle päivälle ja mieluista paikkaa. Nyt on siis Seelari varattu 12.7.14 meille <3 Kirkonkin kävin varaamassa, toivoin tiettyä kirkkoherraa, mutta työntekijä joka otti varauksen vastaan sanoi, että ainahan saa toivoa. Hän on minut aikoinaan kastanut ja ripiltä päästänyt, joten haluaisin hänen myös vihkivän meidät, ja jos tilanne vaatii hän saa myös siunata minut haudan lepoon. Pienehkö seurakunta ja tuntee minut ja perheeni, joten eiköhän hän suostu, pitää vain ajoissa ensi vuoden puolella soitella hänelle, ettei vaan sovi mitään muuta tuolle ajankohdalle.

Seelarista:

- Ihana ympäristö

- kauniit maisemat jokisuistossa

- hääparihan voisi tulla veneellä paikalle ;)

- vuokra 950€ pe-su, sisältäen keittiön ja astiat (me varattiin päivää ennen kuin hinnat nousivat, saatiin 750€:lla, eli melkoisesti nousi hinnat)

- omat juomat, omat ruoat

- asiakaspaikkoja n. 60-80 (en ole yhtään varma paljonko on maksimi, mutta ihanteellinen varmaan tuolle määrälle)

- videotykki, valkokangas ja karaokevehkeet löytyy

- keittiö on ammattimainen

http://www.otps.fi/seelari/

Muokattu: , käyttäjä: Unenvarjo

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät juhlittu tänä kesänä Martinhovissa ja voin kyllä suositella paikkaa :) Kaikki sujui ihanasti, ja pitäjät olivat mukavan rentoja. Meillä oli reilut 90 vierasta ja paikka oli aika täynnä, mut sopu sijaa antaa :D Ihanteellinen tää olis kuitenkin ehkä n. 60-70 hengen häille. Lisäksi pihalla on telttakatos jossa sitten bändi soitti ja jammailtiin. Paikkahan on itsessään tosi kaunis, ja Martinhovin puolesta saa vaikka kaikki koristeet kukkineen halutessaan. Me tuotiin jonkin verran omia koristeita, mutta esim. kukat otettiin sieltä, siinä säästi pitkän pennin. Jos jotain valitettavaa pitää keksiä, niin juomatäydennykset ois voinut toimia nopeammin, mutta ehkä meillä oli vaan niin janoista porukkaa ;) Kaiken kaikkiaan meillä oli todella onnistuneet häät!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanokaas paremmin tietävät ihan rehellisesti, onko silkkaa haihattelua suunnitella että Oulun seudulla voisi järjestää n. 1000 eurolla juhlat joissa maksimissaan 50 henkilölle tarjoaisi juotavaa ja iltapalaa? Eli ei siis kokonaista ateriaa, vaan pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa juomien oheen.

Olen maanisesti selannut eri vaihtoehtoja, mutta tuntuu että mistään ei saa edes summittaista arviota hinnasta, joka paikkaan pitäisi lähettää tarjouspyyntöjä. Turhauttaa kun ei ole mitään käryä siitä onko budjettitavoite naurettavan alhainen vai ihan realistinen.

 

Tuolla tonnilla pitäisi siis saada

- Juhlatila jota ei tarvitse itse siivota ja jossa saisi kuitenkin viipyä ainakin sinne puolilleöin.

- ainakin alkumalja, boolia + muutama juoma-annos per nenä. (Sen jälkeen vieraat voivat juoda omakustanteisesti)

- Suolaista iltapalaa, makeaa naposteltavaa.

 

Auttakaa morsiota hädässä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelisin niiden tarjouspyyntöjen lähettämistä ravintoloihin. just esim. Maikkulan kartanoon, Seurahuoneelle, joka on kans nätti paikka ja just sopivan kokonen 50 hengelle, sitte on vielä Hilkku. ja varmasti on paljon monia muitaki paikkoja. Rohkeesti vaan kyseleen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maikkulan kartanossa tuskin pystyy noin edullisesti häitä viettämään. Meillä hinnaksi tulee arviolta 90e/nenä, mikäli kaikki vieraat ottavat viinit, avecit (ja alkumaljat).
Ostimme hääbuffetin lisäksi erillisen jälkiruoan. Halvimmillaan menut ovat reilut 50e/nenä, mutta tuolloin hintaan ei kuulu alkumaljoja ja viinejä.

Suosittelisin erillisen tilan vuokraamista, jonne otatte pitopalvelun (tällöin joudutte itse siivoamaan tilan). Missään ravintolassa ei kyllä 20e/nenä onnistu kestitys siten, että myös alkoholijuomat kuuluisivat hintaan. Mielestäni ravintolassa pidettävissä häissä on todella edullista, jos pääsee reilulla 30e/nenä (siis pelkät ruoat). Muistaakseni Upseerikerholla oli menut noin huokeita.

Muokattu: , käyttäjä: Tiinus

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varjakan kartanosta ei näytä olevan juurikaan mainintaa tässä ketjussa, ainakaan tuoreempaa. Meillä häät Varjakassa ensi kesänä :) Mielellään otetaan vastaan tuoreita kokemuksia häiden juhlimisesta kyseisessä paikassa. Entä onko kukaan muu juhlimassa tänä tai ensi kesänä Varjakassa häitään?  Meillä oli toiveena paikka kauempana keskustasta, mielellään veden äärellä ja jonne saisi viedä omat juomat. Vieraita meillä tulee 70-80. Ei oikein ollut näillä kriteereillä kovin vaihtoehtoja :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään