Guest Kettunen

Oulun seutu

461 viestiä aiheessa

Pyöräilin tässä pari päivää sitte Ynnninkulman ohitte ja kovasti remppaavat. Saa nähä millanen on lopputulos :)

Oottako käyny kattomassa nuo eri tilat? 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuleva morsian on käynyt nuo tilat katsomassa. Itseltäni on Seurahuone näkemättä. Ynnin kulma oli hotellin remontin takia hieman sekainen. Osittain siksi oli hankala arvioida, mitä mihinkin sopii. Hotellin johto lupasi, että remontti on ensi kesän häihin mennessä valmis. Pääsimme myös tutustumaan muutamaan jo remontoituun hotellihuoneeseen. Oikein olivat lupaavan näköisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulin vinkkaamaan Parasta Lapsille -järjestön leiripaikasta Haukiputaalla.

 

Leirikeskus Koivuhakaa vuokrataan leirien ulkopuolella juhla+majoitustilaksi, esim. kesällä perjantai-illasta sunnuntaiaamuun.

 

Tilat: juhlasali, jossa lava, ruokailutila päärakennuksessa, iso piha, pihasauna + majoituspaikat 27+24:lle. Lue lisää ja katso kuvat täältä: http://www.parastalapsille.fi/yhteystiedot/leirikeskus-koivuhaka

 

terkuin Marjukka Parasta Lapsille ry:stä

 

Ps. Järjestämällä tapahtumasi Koivuhaassa tuet samalla lastensuojelujärjestömme toimintaa.

Muokattu: , käyttäjä: Marjukka PL ry

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme vasta katsomassa Laanilassa sijaitsevaa Villa Onnelaa ja olipa kyllä kerrassaan kaunis paikka! Niin viimeisen päälle remontoitu ja laitettu, että hyvin minimaalisella koristelulla olisi pärjännyt. Omistaja kertoi, että 60 vierasta mahtuu, mutta oli kyllä sen verran ahtaat tilat, että katsottiin parhaaksi etsiä joku muu paikka meidän 50 vieraan häille. Bändille/ tanssimiselle ei ollut mitään tilaa ja jos vuokraa vain alakerran, ei jää tilaa tehdä muuta kuin istua pöydissä. Ulkona tietysti oli myös hyvin kaunista, mutta ei siitä ole mitään hyötyä jos sattuu sateinen päivä.

 

Toisena kävimme katsomassa Korvenkylän nuorisoseuran taloa ja siihen paikkaan ihastuimme. Se ei ole mitään luksusta, mutta omaa rauhaa kaipaavalle erittäin hyvä. Vuokra-aika on myös pitkä (pe-su) ja hinta siihen nähden hyvin edullinen. Siellä saa koristella ja siirrellä tavaroita ihan miten lystää, kunhan palauttaa kaikki paikalleen, eikä paikka ole muutenkaan liian kaukana Oulun keskustasta. Puhelimeen vastannut ja paikkaa näyttänyt nainen oli ihan mahtava! Todella rempseän ja mukavan oloinen ihminen, jolta kehtasi kysellä kaikkea mahdollista.

 

Vielä on Raatin nuorisotalo ja Villa Lipporanta katsastamatta. Voin raportoida mietteitäni myös niistä kunhan pääsemme paikalle.

Muokattu: , käyttäjä: lilie

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille löytyi eilen kiva juhlapaikka! Meidät vihitään Muhoksen kirkossa, joten etsinnässä oli lähistöltä jokin kaunis ja monipuolinen paikka. Kaikkein parhaimmaksi osoittautui Merilän kartano (http://merilankartano.com/?lang=fi) Utajärvellä, jonne on Muhoksen kirkostakin vain vartin ajomatka. Kävimme eilen katsomassa kartanoa. Todella kaunis miljöö Oulujoen varrella, monipuoliset tilat ja heiltä saimme parhaimman tarjouksen (kysyimme muutamista Muhoksen ja Oulun juhlapaikoista tarjoukset myös). Meillä on tulossa max. n. 50 hengen häät. Majoituksenkin saa sieltä ja huoneet oli tosi kivat, myös lemmikkihuoneita heillä on pari kappaletta. Suosittelen tsekkaamaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on käyty Villa Lipporantaankin tutustumassa. Ei meidän tyylinen paikka alkuunkaan. Liian vanhantyylinen, sisustuksessa värit, erilainen pikkusälä ja yksityiskohdat riitelevät keskenään, monta eri tilaa johon vieraat pitäisi ripotella ja lisäksi siellä oli melko tunkkainen tuoksu.. Ainoat plussat olivat, että se on niin lähellä keskustaa ja ikkunoista on kaunis näköala merelle. Valitettavasti ne eivät meille riitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko kukaan auttaa ihmistä mäessä? :(

Täällä suunnitellaan häitä kesä/alkusyksylle 2016 eikä meinaa löytyä juhlapaikkaa niin millään! Kutsumme vain noin 50-55 vierasta ja haluaisimme viettää juhlia maalaisromanttisessa/vanhanaikaisessa tunnelmassa. Hääpaikan sijainnilla ei niinkään väliä, kunhan miljöö on itsessään vanhanaikainen ja kaunis sekä paikalle onnistuu palkata bändi, ei mitään kartano/salimeininkiä siis.

Ehdoton suosikkini olisi Jazzvintti, mutta suurin ongelma on tilan aiiiiikamoinen hinta eikä paikalla ole äänentoistoa.. bändillä usein omat mutta tarkoituksena on myös soittolista taustalle. Myös Allin matala vaikutti ihastuttavalta, mutta omistaja vaihtumassa eikä jatkosta tietoa.

Olen käynyt tarkastamassa myös Turkansaaren, jolla on edukas hinta mutta ei lainkaan sisävessoja ja bändi hankala järjestää.. onko kokemuksia tällaisista tiloista, mahtuuko esim. Ravintola Navettaan? Mahdankohan haaveilla ihan mahdottomasta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on kyselty vanhantyylisten kartanoiden tms. perään. Tää ei ihan Ouluun tuu, mutta aika lähelle. Meillä häät oli Haapavedellä sellaisen pienen kartanon kuin Ruustinnanhovin pihalla. Todella kaunis paikka, ihana järvinäköala. Meidät vihittiin saman järven rannassa ja hääjuhla oli sitten kartanon pihalla teltassa. Todella kaunis ja tunnelmallinen paikka. Jos ilma olisi ollut huono, olisi juhla ollut sisällä Ruustinnanhovissa ja vihkiminen kirkossa, vaan ilma oli ihan täydellinen. Meillä vieraita oli noin 100, se on maksimi, mitä rakennukseen sisälle mahtuu. Pitopalvelu tuli Ruustinnanhovista, ruoka oli hyvää ja toimi ongelmattomasti. Suosittelen lämpimästi, hinta-laatusuhteeltaan huikea paikka ja todella kaunis!

 

Ruustinnanhovilla ei ole varsinaista nettisivua, mutta valokuvaajamme Janita Aution blogista voi tsekkailla kuvia meidän häistä ja hääpaikasta: http://janitaautio.blogspot.fi/2015/09/marisa-sydan-rasmus.html

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskomattoman kaunista ollut teillä, pipiti! Jousimusiikkia ja kaikkea, oih!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kokemuksia Korvenkylän nuorisoseurasta, etenkin talvihäissä? Oon nyt kovin ihastunut siihen ja ajattelin pyytää lisätietoja. Lähinnä kiinnostaa koko viikonlopun hinta, sisältyykö siihen siivous (jos ei, niin mitä maksaa), mitä ylipäätänsä sisältyy hintaan, saako tuoda omat juomat, saako juhlia halutessaan vaikka aamuun asti... You know the drill. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on suunnitelmat muuttuneet siten, että talvihäät on meillekin tulossa ja paikkana Korvenkylän nuorisoseurantalo :D Tuossa ylempänä siitä vähän kirjoitinkin ja kysymykseesi vastatakseni,  hinta on pe-su 600e. Tämä ainakin silloin, kun me on tiedusteltu hintaa. Ei siitä kovin kauan ole, joten tuskin on muuttunut miksikään. Hintaan ei kuulu siivousta ja käsittääkseni sitä ei voi erikseenkään ostaa. Omat ruuat ja juomat saa tuoda ja juhlia saa niin pitkään kuin juhlakansa pysyy jalkeilla ;) Ihan paikan vieressä on omakotitalo, mutta kuulemma ei ole mitään hiljaisuussääntöä olemassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa kaikille!

 

Olen pitkään lueskellut taustalla,  mutta suunnitelmien muututtua uskaltauduin kirjoittamaan ensimmäistä kertaa :) Meillä siis piti olla häät vasta kesällä 2017, mutta parin muuttujan kautta aikaistimmekin niitä vuodella. Nyt olisi kiire saada kaikki kasaan, mutta onneksi tällainen ikuinen haaveilija on jo vuosia suunnitellut jotain pientä, niin ei ihan tyhjästä tarvitse lähteä liikkeelle  :girl_haha:

 

Suurin huolenaihe meillä onkin, mistä saadaan paikka järjestettyä näin lyhyellä varoitusajalla ja kun kriteerit on vielä niin tiukat, että tuntuu, ettei meille sopivaa paikkaa ole olemassakaan. Aluetta on laajennettu oikeastaan jo kymmeniä kilometrejä välillä Tyrnävä-Ii-Kiiminki, mutta ei vaan löydy. Ollaan sovittu tapaaminen Oulunsuun nuorisoseuran ja Martinhovin kanssa, kun näissä paikoissa oli peruutuksia tullut, mutta kummassakin on asioita, mitkä mietityttää. Oulunsuussa sijainti ja Martinhovissa hinta ja pohjapiirustus. Haluttais olla ihan omassa rauhassa ja riekkua mahdollisesti yömyöhään ja se ei tunnu kivalta omakotitaloalueella Oulunsuussa. Martinhovista taas en tiedä muita hintoja, kuin mitä olen foorumeilta lukenut, mutta ison juhlaväen vuoksi tuntuu ehkä liian kalliilta. En myöskään ole netistä saanut selville, miten siellä onnistuisi ruokailu isolla porukalla.

 

 

Olen lukenut sivusta 10 eteenpäin tätä keskustelua uudestaan ja uudestaan, mutta kysyn nyt silti vielä, jos jollain tulee mieleen sopivia paikkoja meidän tarpeisiin:

 

- Maatila/navetta/kartano/muu maalaisromanttisiin häihin soveltuva

- Yhtenäinen ruokailutila ~120 henkilölle

- Ruoka haluttaisiin tehdä itse, mutta ollaan valmiita tinkimään tästä, jos menuhinta on kohtuullinen

- Omat juomat

- Tila bändille

- Ei männyn väriä lattiasta kattoon (tai peitettävissä esim. harsokankaalla, kuten joissain Oulunsuun ns kuvissa puolipaneelille tehty)

- Vihkiminen mahdollista juhlapaikalla, mutta tämäkään ei pakollinen

- Mahdollisimman edullinen tietenkin! 

 

En nyt tähän hätään keksi muita kriteereitä, mutta näilläkin spekseillä taitaa olla mahdoton tehtävä  :skilletgirl:

Muokattu: , käyttäjä: johannanna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät 15.10. Aleksinkulman juhlasalissa! Ensi alkuun katselimme seurantaloja Oulun ympäristöstä, mutta lopulta keskeinen sijainti voitti. Meille tulee kuitenkin sen verran sukulaisia ja kavereita kauempaa, että kävelymatka hotellille (ja keskustan baareihin jatkoille? ;)) on melkoinen valttikortti.

 

Aleksinkulmaan ei enää nykyään tarvitse tilata pitopalvelua Oulun Serviisiltä, vaan ruoat voi tehdä itse ja/tai pyytää valitsemansa catering-firman avuksi. Ainakin omaan silmääni keittiö näytti fiksulta. Sovittiin vuokra-aika sillä tavalla, että pääsemme perjantaina 16-20 koristelemaan tilan, lauantaina tila on meidän käytössä noin 12-22, ja sunnuntaina voidaan hoitaa siivous klo 12-16. Kokonaismaksu on yhden vuorokauden hinta, 720 e, ja ainakin minun mielestäni tuo kuulostaa reilulta.

 

Juhlasaliin mahtuu maksimissaan 170 henkeä. Meillä porukkaa tulee noin 100, eli ihan väljästi meidän pitäisi mahtua olemaan.

 

Kuten juuri harmittelin Ouluttaret-ketjussa, Aleksinkulmassa ei saa polttaa kynttilöitä. Se on tosi harmi, kun olen itse kynttiläfanaatikko, mutta eiköhän me jotain keksitä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pidimme n. 100 vieraalle talvihäät Oulussa Ravintola Nallikarissa. Viihtyisät tilat, hyvä ruoka ja tarjoilu pelasi. Pääosin
olimme tyytyväisiä kokonaisuuteen, mutta ikävä kyllä kaikki ei mennyt suunnitelmiemme mukaan.

Sovimme ravintolapäällikön kanssa ja sopimuksessa lukee, että meillä on käytössä oma sisäänkäynti, wc:t ja juhlatila klo 15 lähtien.
Pääsisäänkäynnin edessä on ns. aulatila, jossa buffetpöytämme sijaitsi. Samassa paikassa otimme onnittelut vastaan ja vieraat siirtyivät pöytiin.
Tiesimme, että toisessa tilassa (lähempänä parkkialuetta) saattaa olla muita asiakkaita tai tilaisuuksia mutta olimme yhdessä sopineet, että
tilat on eroteltu toisistaan. Näin eivät kuitenkaan olleet tehneet. Sama sisäänkäynti kaikilla ja ei mitään opastusta missään, että
tilassa on häätilaisuus, kulku --> ovesta. Asiakkaille myös hämmentävä tilanne tulla juhlavieraiden keskelle, kun olet brunssille tulossa.

Yllätyimme, kun juhlatilamme buffetpöydässä tarjoiltiin muille asiakkaille brunssia klo 16-16:15 saakka, samaan aikaan kun meidän juhlat olivat jo alkaneet!
Ravintolan muut asiakkaat käyttivät myös samaa sisäänkäyntiä ja WC tiloja. Vieraamme hieman ihmettelivät, että miten täällä
kulkee väkeä pilkkihaalareissa syömässä ja onko tuo "epäsiisti" (tarjoilu alkanut jo klo 12) brunssipöytä meille?
Asia toki selkes, kun pääsivät pöytiin istumaan ja ohjelma / ruokailu alkoi.

Lopulta meidän ruokailun aloitus viipyi 30-45 minuuttia brunssin vuoksi. Alunperin mainitsivat, että ruokailu voidaan aloittaa
tarvittaessa hieman aiemmin, jotta meidän ei tarvitse odotella onnitteluiden jälkeen.

Laitoimme sähköpostina palautteen ja ilmaisimme samalla pettymyksemme tähän asiaan liittyen. Alkupalavereissa oli yhteinen näkemys kuinka
tarkkaan asiat suunnitellaan, jotta ne sujuvat myös juhlissa hyvin.
Harmittelivat asiaa ja myönsivät virheen tosin hieman puolustellen. Tarjosivat hyvityksenä mielipahasta 2x brunssi+kuoharipullo.
Ei paljoa lämmitä, kun 8800€:n laskusta tarjotaan brunssit meille korvauksena sopimusrikkeestä.
Lopulta tuli lasku, josta ei ilmennyt hyvityksen määrää. Kysyimme hyvityksestä ja ilmoittivat, että 187€ on hyvitys. Maksoimme laskun.
Ilmaisimme tyytymättömyytemme asian hoitamiseen ja hyvityksen määrään näin isosta tilauksesta. Totesivat vain, että tässä on hyvitys ja kysessähän
ei ollut yksityistilaisuus! Ihmetystä herättää, jos yhteensä 10 000€ myyntiä tuovat 100 hlö häät eivät ole heille yksityistilaisuus?
Mielestämme häät ovat ainutlaatuinen, arvokas ja yksityinen juhla.

Sopikaa asiat selkeästi kirjallisena etukäteen aina, kun tilaatte juhlia ja siihen liittyviä palveluita!
Luotimme liikaa ja tilausvaiheessa aina lupaillaan ja uskotellaan kuinka nämä tilaisuudet ovat meille arkipäivää.
On varmasti, mutta ei häävieraiden sekaan voi kuluttaja-asiakkaita päästää ja käsitellä asiaa olankohautuksella+ n.2% hyvityksellä.
Entä jos meidän lahjoja on viety? Tai naulakolla olisi käyty viemässä vaatteita / tavaraa?

Meiltä ei missään välissä kysytty miten voisivat asian meille hyvittää? Tämä lopulta pisti asian todellakin turhauttamaan.
Oman kokemuksemme mukaan asiakaspalvelutyössä neuvotellaan yhdessä kohtuullinen hyvitys, jonka jälkeen todetaan asia sovituksi.

Jatkossa kiinnittävät varmasti näihin asioihin enemmän huomiota, mutta meidän kohdalla kävi näin.
Suosittelemme järjestämään juhlat ravintolassa, kun he koristelevat, tarjoilevat ja hoitavat käytännön asiat juhlatilassa.
Muistakaa sopia asiat mahdollisimman tarkasti etukäteen kirjallisesti. Ei tule tulkinta tai näkemyseroja jälkikäteen.
Ei käynyt mielessäkään, että näin itsestäänselvästä asiasta voi tulla ongelma.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpa ikävä kuulla, että teillä oli tuollaisia vastoinkäymisiä Nallikarissa! :( Toivottavasti paha mieli ajan kanssa helpottaa! Ja toivottavasti ottavat Nallikarissakin opikseen! Meillä oli siellä viikko sitten häät, ja kaikki sujui kyllä aivan mahtavasti. Tosin meille olikin koko ravintola (saunatiloja lukuunottamatta) varattu, niin tuollaista ongelmatilannetta ei päässyt tulemaan. Ovella oli lappu, että yksityistilaisuus klo 12:30-01:30. Muutama siinä kävi ovella yrittämässä sisään, mutta kääntyivät viimeistään eteisen puolella takaisin, kun näkivät morsiamen ja palasivat lukemaan lapun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 26.3.2016 at 10.40, maakaliina said:

Onpa ikävä kuulla, että teillä oli tuollaisia vastoinkäymisiä Nallikarissa! :( Toivottavasti paha mieli ajan kanssa helpottaa! Ja toivottavasti ottavat Nallikarissakin opikseen! Meillä oli siellä viikko sitten häät, ja kaikki sujui kyllä aivan mahtavasti. Tosin meille olikin koko ravintola (saunatiloja lukuunottamatta) varattu, niin tuollaista ongelmatilannetta ei päässyt tulemaan. Ovella oli lappu, että yksityistilaisuus klo 12:30-01:30. Muutama siinä kävi ovella yrittämässä sisään, mutta kääntyivät viimeistään eteisen puolella takaisin, kun näkivät morsiamen ja palasivat lukemaan lapun.

Eipä tuosta nyt jaksa ressiä enempää repiä mutta asian jälkihoito oli surkeaa. Osataan kyllä laskuttaa mutta virheistä ei oteta vastuuta. Varmasti asia korjattu jatkoa ajatellen ja hyvä, että teillä sujui kaikki mallikkaasti. :) Kyllä siellä on hyvät puitteet juhlimiseen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei taas! Aiemmin tuli kirjoteltua täällä kun suunnitelmissa oli talvihäät tälle vuodelle, mutta erinäisten seikkojen vuoksi homma sitten kuivui kasaan. Nyt sitten kyselisinkin että oletteko olleet vieraana taikka viettäneet häitä Turkansaaressa? Kirkko on upea, ja omaan mieleen mutta mietityttää että millaistahan vuokratasoa mahtavat pitää muissa tiloissa? Todennäköisesti Navetta olisi juhlapaikkamme sillä Yli-Kärpän talo on hieman liian pieni noin 50 hengen häille.Myös kahvilanpyörittäjä ja pitopalvelu ovat vaihtuneet siellä ja täytyy heidänkin hintatasoaan alkaa selvittelemään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vaan! Me päätettiin, että ensi kesänä mennään vihdoin naimisiin. Onhan sitä seurusteltu jo vuodesta 2005 lähtien! Hetihän se iski hirveä paniikki siitä, että kaikki kivat paikat ovat jo varattuna. ;) Onko joku ollut häissä Varjakan kartanon paviljongilla? Tai vielä parempaa, onko joku pyytänyt tarjousta noin sadalle vieraalle sieltä? Tämä olisi minun suosikkipaikka kuvien perusteella, mutta arvelen pitopalvelun hinnan olevan ihan liian suolainen meille A-oikeuksien takia.

Ärsyttää hirveästi, kun monestakaan tilasta ei löydy kuvia. Meillä tosissaan on suunnitteilla 80-100:n vieraan juhlat ja tilan pitäisi olla sellainen, että sinne saa omat juomat viedä ja tanssimaankin mahtuu. En missää nimessä halua juhlia häitäni liikuntasalissa enkä mielellään myöskään tilassa, jota pitää aivan älyttömästi koristella (oma inhokki "mäntyverhoilu" lattiasta kattoon).

Onko kenelläkään kokemuksia Aleksin kulmasta tai Raatin nuorisotalosta? Millainen tilanvuokra ollut viime vuosina? Yritin lukea ketjuja läpi, mutta osa alkaa olla jo niin vanhoja, että epäilen hintatason nousseen. Tietysti kysyn itse tarjoukset paikoista, mutta kiinnostaisi tietää muiden ajatuksia tiloista? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä tästä omasta yhteenvedostani on apua muillekin. Lista ei ole täydellinen, vaan omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan koottu muistio. Siksi esimerkiksi keskustasta reilusti kauempana sijaitsevat juhlapaikat puuttuvat listalta.

Juhlapaikat Oulu.xlsx

Muokattu: , käyttäjä: hepso

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@PrinsessaUnelmia: Meilla on Varjakasta tarjous 120 hengelle :) Ihan jarkeva sellainen. Koostuu paikan vuokrasta (joka ei ole kaikista halvin, mutta pidamme paikasta tosi paljon ja tarvitsemme 100+ hengen juhlatilan) ja ruoista. Haamenu suunnitellaan yhdessa Aalto Cateringin kanssa, joka hoitaa Varjakan Kartanon & Paviljongin cateringin, ja sen hinta riippuu siita millaisia ruokia haluatte haissanne tarjottavan! Ja heilla ei ole A-oikeuksia, vaan paikalle saa vieda omat juomat. Auttaa budjetoinnissa suuresti. :) 

Muokattu: , käyttäjä: klt3007

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa kysyä myös Peuhusta tarjousta, Siellä on tosin tällä hetkellä aika pitkälle varattuna mutta aina kannattaa kysyä. Siellä on tilaa reilusti ja maisemat on hienoja kuvauksiin. Ja vihkimisen voi suorittaa esim meren äärellä rannalla.

http://peuhu.net/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

En tiedä kuinka aktiivinen keskusteluketju tämä tällä hetkellä on mutta yritetään.

Täältä ilmoittautuu kevätmorsian. Huhtikuussa 2017 olisi ainakin nyt ennen mitään vastoinkäymisiä suunniteltu avioitumisajankohta.

Nyt kiinnostaisi tietää onko kenelläkään kokemuksia Ynninkulmasta tai Upseerikerhosta hääpaikkana? Meillä on vieraslistalla 50-60 nimeä. Millaisissa hinnoissa on pyörinyt vuokrat, menut ja juomat, pelasiko tarjoilu, oliko aikarajoituksia ja viihdyittekö? Mitä kuului hintaan ja mitä piti huomioida erikseen?

Ynninkulmaan ollaan menossa perjantaina tutustumaan ja Upseerikerholle on laitettu tarjouspyyntö johon ei ole vielä vastattu. 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmottautuu myös yksi hääpaikan etsijä! Etsinnässä siis oulun seudulta maalaisromanttisiin häihin sopiva juhlapaikka. Mielellään joku kartano/ maatilatyylinen ja ainoana ehtona on omien juomien salliminen! Huovisen navettasaliin ja Hannuksen piilopirttiin laitettu viestiä, mutta ei vielä vastausta. Tuntuu aika mahdottomalta etsiä oman tyylinen paikka ja vielä että pysyttäisiin kohtuullisissa hinnoissa ruuan suhteen ( 80hlön häät tulossa). :lol: Onneksi häät vasta elokuussa 2018 :rolleyes:

Kiinnostaa myös jos jollakin on tuoreita kokemuksia Hannuksen piilopirtistä, täältä foorumeilta saanut aika laidasta laitaan palautetta, viime aikoina enemmän huonoa entä hyvää.. 

Muokattu: , käyttäjä: natuska

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 9.11.2016 at 12.42, Changeling said:

Nyt kiinnostaisi tietää onko kenelläkään kokemuksia Ynninkulmasta tai Upseerikerhosta hääpaikkana? Meillä on vieraslistalla 50-60 nimeä. Millaisissa hinnoissa on pyörinyt vuokrat, menut ja juomat, pelasiko tarjoilu, oliko aikarajoituksia ja viihdyittekö? Mitä kuului hintaan ja mitä piti huomioida erikseen?

Ynninkulmaan ollaan menossa perjantaina tutustumaan ja Upseerikerholle on laitettu tarjouspyyntö johon ei ole vielä vastattu. 

Muakin kiinnostaisi kokemukset Ynninkulmasta sekä Upseerikerhosta. Millaisia ajatuksia Changeling sulla heräsi Ynninkulmassa vieraillessa? Valitsitteko hääpaikaksenne? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään