nedis

Pornainen, Sipoon Talma, Kerava

13 viestiä aiheessa

Heipä hei.. suunnittelen tässä häitäni (vaikkei nyt vielä virallisesti olla miehekkeen kanssa päivää valkattu 2 vuoden sisään kuitenkin) ja etsiskelen juhlapaikkaa...

Asumme Keravalla ja tiedän Klondyken, Keravan- ja Lapilan kartanon, mutta eivät kyllä minua miellytä..onko täällä muita juhlapaikkoja?

Sipoon Talma ympäristöltään miellyttää minua kovasti ja tiedän että ainakin VPK tilaa vuokrataan..sen enempää en siitä tilasta tiedäkkään, eli onko siellä juhlineita? Onko minäkokoinen? Saako sen vuokratuksi pe-su ajalle ja mihin hintaan? Ja onko Talmassa muita tiloja?

Ja Pornainen..minulle kaikkein rakkain paikka, vietin lapsuuteni ja osan teini-ikääni siellä ja takaisin olen aina halunnut. Pornaisten kirkko on minusta todella kaunis ja siskoni on siell' vihitty, heidän juhlat oli sitten Laukkosken nuorisotalolla..

Onko kukaan viettänyt siellä häitään? En halua vielä paljastaa siskolle tai muille sukulaisille suunnitelmiamme niin en viitsi häneltä vielä kysellä.. :)

Tiedän millainen tila suunnilleen on..mutta muistaakseni siellä on myös keittiö, onko minkälainen? Miten siinä vuokraus..pe-su? Astiat? Hinta?

Ja olen myös katsellut vähän tuota Kotojärvigolfin onko se nyt vanha navetta..Onkos kukaan siellä viettänyt häitään? Ja paljonkos siellä on vuokraa pyydetty? Siellä varmaan on sitten A-oikeudet ja heidän puolestaan pitopalvelu?

Onkos Pornaisissa muita? Itseäni ehkä Nuorisotila viehättää enemmän, sieltä on monia hyviä muistoja.. :)

Kiitos jo etukäteen vastauksista.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostanpa tämän nyt ylös...Laukkosken nuorisotalosta tiedän nyt jo hinnan yms...:) Mutta muuten olen kyllä kovasti kiinnostunut noista muista paikoista kuulemaan..
Olen pohtinut myös Hyrylän Torppaa...olis suht lähellä sekin...ja olen katsellut myös kauempaa kaikkia paikkoja..tärkein kriteeri on varmaan se, että vuokra-aika on pe-su ja juhlia saa sinne pikku tunneille asti ja kaunis ja tilava piha..
Hieman sekavaa tämä sepustus nyt. :) 
 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme mieheni kanssa menossa naimisiin alkukesästä 2015 ja olemme pohtineet eri vaihtoehtoja kirkon ja juhlapaikan välillä. Haluaisimme mennä naimisiin Pornaisten kirkossa mutta juhlapaikka olisi hakusessa, sen tulisi olla suht lähellä kirkkoa.. Olen kysellyt kotojärven kartanosta, mutta he vuokraavat vain koko vklp pe-su joka maksaa 1000e ilman pitopalveluita. Se on liian kallis meidän mielestämme, joten mietimmekin mitä muuta kirkon lähellä olisi. Paljonko laukosken nuorisotalotilavuokra olisi päivältä ja kuinka isot tilat ovat?

 

Olemme kiinnostuneet myös Tuusulan kirkosta, koska siitä olisi suht lyhyt matka Upseerikerhoon, jossa mieheni halauaisi juhlat pidettävän, vuokrasta emme vielä tiedä.

 

Voin laittaa tänne lisää tietoa paikoista kunhan selviää enemmän :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen myös kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Laukkosken nuorisotalosta? Hinta, aikataulut/rajoitukset yms :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko uusia kertomuksia Laukkosken nuorisotalosta. Meillä ajatuksena mennä siellä naimisiin 2015 myös :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

moi,

 

Minäki tuppaudun mukaan keskusteluun.

Meillä myös abaut samat seudut suunnitella, kun ollaa uusiomäntsäläläisiä ja häät tulossa kesällä 2015. Tosin on katseltu myös porvoota ja asikkalaa sekä luhankaa, johtuen siitä että kaikki vieraat joutuvat joka tapauksessa matkustaa meidän häihin, joten sijainti ei ole ihan niin justiinsa.

 

Täytyy sanoa, että yllätyksekseni tuo laukkosken seurantalo onkin aika söpö, vaikka enemmän jotain kartano tyylistä olenkin kaipaillut. Lisäksi kävin viime kesänä vakoilemassa pornaisten kirkkoa ja täytyy sanoa että se on malkoisen vaikuttava, sekä sisältä että ulkoa :)

 

nedis ootteko kattooneet esim. hansaksen seurantaloa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieman muuttui suunnitelmat ja tuli kaikenlaista..häät siirtyivät vuoteen 2017. Onko teillä jo juhlapaikat varattuna? :)

Nyt on myös juhlapaikat vähän vaihtuneet...tai no Pornainen on tippunut etäisyyden takia pois.

Enkä enää löydä netistäkään Talmukan hintatietoja, en mitään Mårsbackasta. :( Yksi vaihtoehto olisi myös keinukallion maja Keravalla, mutta itseäni hieman mietityttää saisiko siitä niin kivaa ja tunnelmallista.

Onko jollain uusia kokemuksia noista tai onko joku ehkä löytänyt ihan uuden paikan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joko olet nedis löytänyt juhlapaikkaa? :) me vietimme häitämme juuri Sipoossa paikassa nimeltä Hedåsen ja voin sydämestäni suositella tätä paikkaa! Asumme myös Keravalla. Meidät vihittiin Sipoon kirkossa ja siirtyminen juhlapaikalle vei vain n.10min. Käy ihmeessä kurkkaa tuon paikan nettisivut :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei olla vielä löydetty. Hedåsen meille turhan iso.. tai no se pienempi sali olisi ok, mutta tuplabuukkaako ne sitten sen isommankin? :/ ja jäisikö pieneen saliin kunnolla tilaa tanssille, lasten viihdykkeisiin, photo boothille (jos sellainen tulee) yms. Etäisyys kirkosta olisi kyllä loistava. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hedåsenissa ei varsinaisesti ole pienempää salia, ehkä enemmänkin aula josta pääsee vessoihin, keittiöön, saunaan, yläkertaan ja ulos. Onko teille tulossa kuinka paljon vieraita? :) meillä oli vieraita 86 (sis lapset) ja jätimme melkein puolet yläkerran salista vapaaksi tansseille ja koko tila käytettiin :) Meillä oli yläkerrassa kaikki; ruoat, lahjapöytä, karkkibuffa yms. Alhaalla oli tosiaan vain ne vessat missä vieraat kävivät :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pieni sali sen yhden tilan nimi kuvissa on, mutta ei kai se niin justiinsa ole. ;D tällä hetkellä listalla on 52 henkä, muutaman kohdalla mietitään vielä laitetaanko avec vai ei. Että max 60 varmaan kutsutaan. Että tuntuu kyllä turhan isolta tuo :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Keravalla tuossa aleksis kiven tiellä on siinä koulua vastapäätä yks paikka, en muista nimeä :D mut meil oli aikanaan siellä sulhon valmistujaiset ja sulhon äidin 50henk häät on pidetty siellä. Saatkohan yhtää kiinni mitä paikkaa tarkoitan? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu tiedän paikan, ei vaan muilta osin sovellu meille. :/ ei tässä onneksi kiire ole. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään