Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta vapaapäivää otatte ennen hääpäivää?


TuomiK

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No, ensinnäkään en tiedä, missä olen silloin töissä vai olenko missään. Jos olen töissä, niin ajattelin, että ainakin to-pe ennen häitä ja viikko häiden jälkeen, kun mennään hanimuunille :-X Ja sekin ongelma on, että jos satun saamaan työpaikan juuri ennen häitä, niin kiva nyt sitten sanoa tyyliin, että "mä en sitte tuu kahteen viikkoon töihin, tiedoksi vaan". Syy on kyllä hyvä, mutta silti....

Link to comment
Share on other sites

Mulle on jo myönnetty kolme vapaata ennen hääpäivää, ja ajattelin pyytää vielä häiden jälkeisen maanantain vapaaksi. Pomo sanoi, ettei sen ajankohdan huomioiden pitäisi olla mikään ongelma. :) Meillä on tarkoitus hoitaa hääjärjestelyistä niin paljon kuin suinkin jo ennen viimeistä viikkoa, mutta uskon, että vapaat tulevat kuitenkin tarpeeseen. En haluaisi viettää omia häitäni mustin silmänalusin ja hermot kiireen vuoksi sentin pätkinä. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Olen opiskelija ja häät ovat joululomalla juuri joulun pyhien jälkeen niin sitä vapaata tulee mukavasti :)

Jään lomille kolme viikkoa ennen häitä. Tuossa ajassa kyllä kerkiää tehdä viimehetken juttuja, mutta itse juhlakaupunkiin emme ole menossa kuin kaksi päivää ennen hääpäivää...Aika menee tiukille, mutta eiköhän sitä selvitä :D

Mun mies taas on vakitöissä ja hän saa kolme päivää palkallista vapaata häiden järjestelyyn ja sitten myöhemmin 2 viikkoa häämatkaa varten sai lomaa onneksi :)

Muokattu: , käyttäjä: oui-je-le-veux
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä ajattelin pitää ainakin to ja pe vapaata. Meidät vihitään maistraatissa torstaina ja lauantaina on siunaus kirkossa sekä hääjuhla. Näin ollen perjantaina pitää laittaa juhlapaikka kuntoon. Jo aiemmin viikolla aion hoidella viime hetken asioita ja on myös mahdollisuus mennä pitkin viikkoa juhlapaikalle valmistelemaan.

Vapaata on pakko ottaa, koska vuorotyöhön on hankala yhdistää tiettyjen asioiden hoitaminen, mutta osan taas voi tehdä työn rinnalla. Mies toivon mukaan myös pitää häiden alla vapaata ja myös saisimme kaasojen ja bestmanien kanssa kokoonnuttua ennen H-hetkeä.

Onneksi on vielä runsaasti aikaa häihin ja ehtii hyvissä ajoin tekemään mahdollisimman paljon asioita valmiiksi. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juuri äsken oli palkanlaskijan kanssa puhetta ensikesän kesälomista. Pyysin sen viikon vapaaksi jonka lauantaina häät on. Laittoi alustavasti vielä häiden jälkeisenviikonkin samaan putkeen. Olishan se kiva jos onnistuisi, meitä on kuitenkin 3 ihmistä joiden lomat pitää saada järjestettyä limittäin. Kaikki ei voi olla kerralla pois. En kehdannut sanella loppua omista lomistani keskustelematta ensin muiden kanssa..

Mies ottaa lomaa myös vähintään viikon ennen häitä. Perjantaina päästään onneksi puoliltapäivin järjestämään juhlapaikka valmiiksi, mutta kaikkea muuta kuitenkin tehtävä vielä viimetipassa ennen naimiaisia. Toiveissa saada kaikki valmiiksi ilman paniikkia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä aloitin kesälomani kolmea päivää ennen häitä ja kyllä koko viikkon olisin tarvinnut. Tietysti meillä kun oli häät eripaikkakunnalla kun missä asutiin niin aiheutti sen että kaikki mahdollinen piti olla mietittynä ennen kuin to lähdetiin juhlamaisemiin. Mutta kyllä sitä viimeisenä iltana tuli vielä puuhattua. Joten joo suosittelen koko viikkoa, etenkään jos itse yhtään järjestelee/koristelee juhlapaikkaa...

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen lauantaina ja olen to-pe vapaalla. Sitten häiden jälkeen kaksi vkoa lomalla häämatkailua varten. Enempää en töistä voi olla pois ja enempään ei olisi tarvekaan. Kotona kun en juurikaan mitään voi tehdä, järjestämme häämme yli 700 Km päästä kotoa, joten en pääse tekemään mitään ennenkuin matkustamme perjantaina pelipaikalle. Toivottavasti nämä kaksi vapaata kuitenkin riittävät esim. istumajärjestyksen pyörittelyyn.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Suunnitelmissa viikko ennen ja neljä jälkeen (mulle jää säästöön lomapäiviä tältä vuodelta + meillä ei lasketa lauantaita lomaksi ollenkaan :) ). Ja aion katkaista loman niin, että saan perjantain maistraattipäivän palkalliseksi (onnistuu, olen tarkistanut). Miehen loma jää varmaan viikon lyhyemmäksi kun ei pysty säästämään tältä vuodelta päiviä.

 

Mulla on onneksi vain työpari, jonka kanssa pitää lomat sumplia. Ja jos meillä menee pakosti lomat päällekäin, on vielä pari kollegaa toisessa toimipisteessä jotka voi tuurata. Toisaalta talo hiljenee kummasti heti jussin jälkeen joten tuskin tulee mitään kovin akuuttia lomien aikaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 3.8 ja pidän kesälomaa 4viikkoa ennen häitä (niistä kolme viikkoa pakon sanelemana, kun työpaikka on kiinni). Työpaikka aukeaisi kyllä jo hääviikolla, mutta uskon, että viimeiselle viikollekin riittää varmasti hommia. Häiden jälkeen aion mennä maanantaina heti töihin. Häämatkalle lähdetään varmaankin vasta tammikuussa, kun ollaan saatu talon rakennus valmiiksi ja sinne ajattelin säästää loput 2 viikkoa lomaa( meillä ei siis lasketa lauantaita lomapäiväksi).

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin ottaa viikon lomaa ennen häitä ja ehkä viikon häiden jälkeen. Tai enemmän tai vähemmän. :D Häämatkan ajankohdasta ei ole vielä mitään tietoa ja se vaikuttaa tähän. Mutta varmasti otan häitä edeltävän viikon vapaaksi, eihän silloin jännitykseltä sais edes tehtyä mitään. :D

Link to comment
Share on other sites

Ensin ajattelin, että otan vapaata vain muutaman päivän ennen häitä, mutta päädyinkin sitten kuitenkin pitämään yhden lomaviikkoni häitä edeltävällä viikolla. Tarkoitus saada kaikki järjestelyt tehtyä jo ennen tuota viimeistä viikkoa, mutta jos jotain tehtävää kuitenkin nyt jää niin ainakin ne ehtii hoitaa ilman stressiä,kun on koko viikon lomalla. Lisäksi ehtii rentoutua kunnolla. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...