Decora House - Juhlat joka päivä!

Nimi:

Decora House

Aukioloajat:

Verkkokauppamme on auki aina - tervetuloa shoppailemaan!

Noutomyymälä on osoitteessa Niinikuruntie 4, 33880 Lempäälä. Aukioloajat ja ajo-ohjeet löytyvät täältä >

Puhelin:

045 - 121 5091

Email:

asiakaspalvelu (ät) decorahouse.com

Kotisivut:

www.decorahouse.com

Some:

Facebook, Pinterest, Instagram: @decorahouse

Päätoimialat:

Juhlatilan ja juhlapöytien koristeet, kattaustarvikkeet, kakkukoristeet, häämakeiset, hääauton koristeet ja sekä paljon muita ihania häätarvikkeita!

Toiminta-alue:

Pääasiassa Suomi, mutta toimitamme myös ulkomaille.

Verkkokaupastamme saat kauniit juhlakoristeet, somisteet ja kattaustarvikkeet elämäsi tärkeimpään päivään! Haluamme auttaa sinua loihtimaan upeat ja yksilölliset koristelut hääjuhlaasi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Me Decora Housessa tiedämme, että ideat pitää päästä toteuttamaan joskus pikaisellakin tahdilla tai mieleen tulee viime hetkellä jotakin tärkeää, mitä vielä tarvitsisi juhliin. Pidämmekin hyvän huolen juhlakiireiden keskellä olevista asiakkaistamme nopealla ja joustavalla palvelullamme. Postitamme kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Piipahda myös Tampereen kupeessa olevaan Suomen elämyksellisimpään juhlakauppaamme! Myymälässämme pääset todelliseen juhlafiilikseen ja saat halutessasi apua juuri sinun hääjuhlaasi sopivien koristelujen ideointiin. Meiltä saat myös koristeet ja muun rekvisiitan ikimuistoisiin polttareihin!

Decora House on syntynyt rakkaudesta juhliin, kauniisiin asioihin, hauskanpitoon ja rentoon yhdessäoloon. Mielestämme pienet ja isot juhlahetket arjen keskellä ovat erityisen tärkeitä, ja me olemme olemassa näitä hetkiä varten. Tervetuloa toteuttamaan kanssamme unelmiesi häitä!

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info