Virtuaaliset häämessut avoinna aina!

Naimisiin.infosta
lehdistössä
:

 

“Hyvä paikka aloittaa (häiden järjestely) on hääportaali naimisiin.info, joka on saavuttanut lähestulkoon instituution aseman hääjärjestelyistä kiinnostuneiden - lähinnä naisten - keskuudessa.”
Turun Sanomat

 

“Häähurmos paisuu mittavaksi esimerkiksi osoitteessa www.naimisiin.info”
Cosmopolitan

 

“Internetissä asuu kokonainen suomalaisten morsianten heimo,
naikkarit.”
Aamulehti

 

“Naimisiin.info tarjoaa kiinnostavan tiedon lisäksi myös hauskaa ajanvietettä sekä vilkkaan keskustelufoorumin. Sivuilla viihtyy pitkään, sillä kokonaisuus muistuttaa enemmän hyvin toimitettua aikakauslehteä kuin hätäisesti kokoon kasattua nettisaittia. Erinomaista työtä.”
Seura

 

“Paras Suomalainen hääsivusto.”
Helsingin Sanomat

 

“Ei poika tuollaisella hommalla elä.”
Äiti

 

Häämarkkinoinnin uusi aika on koittanut

Naimisiin.info on yhä edelleen, yli 15 vuoden jälkeen Suomen luetuin häämedia verkossa. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja mikä toimi häämarkkinoinnissa 15 vuotta sitten, ei enää toimikaan yhtä hyvin.

Siksi Naimisiin.info muuttuu vuoden 2017 aikana passiivisesta mainosalustasta aktiiviseksi hääpalveluyritysten myynninedistäjäksi. Tämä tullaan saavuttamaan siten, että hääpalveluyrityksiä tullaan nostamaan näkyville etusivulle ja foorumille entistä enemmän. Sivuston sisäistä linkitystä parannetaan siten, että potentiaaliset asiakkaat löytävät entistä helpommin perille mainostajien esittelysivuille, gallerioihin ja kotisivuille. Foorumille avataan uusia osastoja, joiden aiheena on pelkästään hääpalveluyritysten myynninedistäminen ja kampanjoiden esille tuonti ja hääpalveluyritysten sisältömarkkinointi nostetaan sivustolla aivan ennennäkemättömiin mittoihin. Vanha hääpalveluosasto muutetaan ympäri vuorokauden ja vuoden avoinna olevaksi virtuaalisiksi häämessuiksi, häämuotinäytöksineen kaikkineen.

Ja näin tulostakin on jo tullut, vain muutaman päivän jälkeen. Viesti mainostajaltamme:

“Kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa naimisiin.infon sivustoa ja yllätyin hirmuisesti, kun komeilemme siellä etusivulla!! Kiitos todella paljon! :-) Näkyvyytemme on lisääntynyt selvästi kun kyselyitä on viime aikoina tullut kiihtyvään tahtiin. Emme ole vielä panostaneet muuhun mainontaan kuin sivujenne kautta + perus SEO:iin, joten kiitos kyselyistä kuuluu varmasti pääosin teille. Kiitos vielä ja oikein hyvää alkanutta vuotta!”

Kaikki tämä ja paljon muuta uutta 2017 täysin ilman lisähintaa kaikille häämessuillamme mukana oleville hääpalveluyrityksille.

Miten muuten Naimisiin.info eroaa kaikista muista häämedioista Suomessa:

  • Verkossa jo yli 15 vuotta, joten tunnettuvuus hääkansan keskuudessa suurta.
  • Top 5 -tuloksissa sadoissa ellei tuhansissa hääaiheisissa sanoissa hakukoneissa. Mikäli teillä on mainos Naimisiin.infossa, saatte kaupan päälle oikotien hyviin hakutuloksiin.
  • Hakukoneiden arvostamana hääalan tietolähteenä Naimisiin.infossa oleva linkkinne nostaa myös omien kotisivujenne arvostusta hakukoneiden silmissä.
  • 20 000 - 30 000 viikoittaista kävijää erittäin tarkasti rajatussa kohdeyleisössä (hääparit + hääjärjestelijät).
  • 300 000 - 500 000 sivunäyttöä viikossa ja jokaisella eri käyntikerralla kävijä viettää sivustollamme keskimääräisesti yli 10 minuuttia! Sisältöämme siis todella _luetaan_ , ei pelkästään vilkuilla.
  • Bannereihimme hyväksytään ainoastaan hääaiheisia mainostajia, joten ne myös kiinnostavat lukijoitamme ja siksi niitä klikataan huomattavasti aktiivisemmin kuin muualla. Kaikki bannerimme toteutetaan teknisesti siten, että käytetyimmät selainten mainoksenestolisäosat eivät rekisteröi niitä mainoksiksi eivätkä siis blokkaa mainostanne näkymästä.
  • Alan erikoisluonteesta (= asiakkaat suunnittelevat häitään usein todella pitkään) johtuen suurin osa mainosmuodoistamme ovat loistavia pitkäjänteiseen markkinointiin, mutta bannerivaihtoehtoja myös koko hääkansan tavoittamiseksi nopeasti.
  • Olemme hinnoitelleet eri mainosmuodot siten, että jokaisella hääalan mikroyrityksellä ja yksinyrittäjälläkin on mahdollisuus tavoittaa suomalainen hääkansa kauttamme. Edullisimmillaan pitkäkestoinen bannerimainonta Naimisiin.infossa maksaa edullisimmillaan 25,-/vuosi +alv.

Faktoja Naimisiin.infosta:

Perustettu:

15.12.2000.

Ylläpitäjä:

Kimmo Laurila

Rekisteröityneitä jäseniä:

yli 44 000

Uusia jäseniä/päivä:

keskimäärin 7 kpl

Eri kävijöitä:

25 001 / viikko

Käyntikertoja:

45 438 / viikko

Sivunäyttöjä:

397 988 / viikko

Sivunäyttöjä/käynti:

8,8

Käynnin kesto keskimäärin:

10 minuuttia 14 sekuntia

Kävijöiden sukupuolijakauma:

71 % naiset
29 % miehet

Kävijöiden alueellinen jakauma:

39,90 % Etelä-Suomen lääni
25,58 % Länsi-Suomen lääni
18,98 % tuntematon
4,69 % Itä-Suomen lääni
3,89 % Oulun lääni
1,10 % Lapin lääni

Statistiikka Snoobi Analytics, viikko 9/2016.

Mainosvaihtoehtoja Naimisiin.infossa:

 

 

Sisältömarkkinointi

Ajat ovat muuttuneet. Enää ei riitä pelkkä banneri lätkäistynä jonnekin sivun laitaan, saati sitten rahan kaataminen Googlen ja Facebookin pohjattomiin kitoihin. Sisältömarkkinointi suoraan kohderyhmälle on nyt keino saada oma sanoma potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen edullisesti ja ärsyttämättä. Tehdään yhdessä toimialanne hääopas tai artikkeleita toimialoiltanne tms. Ihmisten täytyy kuulla järjen ääni tässä nykyajan säätövimmassa. Ollaan yhdessä se ääni, ottakaa yhteyttä palvelut(at)naimisiin.info tai 045 2056 311 / Kimmo.

 

 

Oma osasto tai linkitys virtuaalisilla häämessuilla (tällä on hyvä aloittaa!)

Virtuaaliset häämessut

Oma osasto (esittelysivu) tai pelkkä linkitys toimii ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaat 24/7, vuoden ympäri. Nyt oman osaston ottaneille valtavasti lisänäkyvyyttä koko sivustolla ilman lisämaksua!
Oma virtuaalinen häämessuosasto 100,-/vuosi, suoralinkitys vain 60,-/vuosi. Lisämaakunnat/-toimialat 20,-/vuosi (alv. 0%)
Lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan >

 

 

Tehokas ja edullinen mainonta Suomen suurimmalla hääfoorumilla

Foorumimainontamuodot ja -hinnat uudistuvat täysin lähiaikoina, pysy kuulolla.

Lisätietoja  >

 

 

Edulliset ja tarkat bannerit nopeaan tai pitkäjänteiseen markkinointiin

Bannerimainontamme uudistuu aivan lähiaikoina, pysy kuulolla.
Lisätietoja >

 

 

Galleriat

Vihki- ja kihlasormusgalleriat

Paras keino esitellä hääpuvut sekä vihki- ja kihlasormusmallistot koko suomalaiselle hääkansalle 24/7/356. Hinta 400,-/vuosi (+alv) sisältää galleriasivun lisäksi suoralinkityksen virtuaalisilta häämessuilta sekä hääfoorumilta malliston kotisivuille, sekä tuotenostot etusivuille.
Lisätietoja >

 

 

Vuosisponsorointi

 

Olemme valmiita räätälöimään erilaisia mainosmuotojen yhdistelmiä tarpeen ja toiveittenne mukaisesti. Jopa kymmeniä miljoonia näyttöjä tarkasti kohderyhmällenne, ainutlaatuisen edullisesti.
Lisätietoja >

 

 

Ottakaa yhteyttä, vastaan mielelläni: palvelut[ä]naimisiin.info tai 045 2056 311 / Kimmo.

Naimisiin.infosta
asiakkailta vuosien varrella
:

 

Naimiisiin.info on ollut meille erinomainen markkinointikanava ja sitä kautta saamme vähintään puolet hääkeikoistamme. Olemme siis olleet oikein tyytyväisiä sivuston toimintaan.”
Bilebändi Mimosa

 

“Haluan pitää ilmoitukseni sivustollanne jatkossakin ja aion ilmoitusta päivittää varmaan vasta syksyllä, koska kiitos sivustonne, olen saanut buukattua lähes kaikki viikonloput  kesälle, eikä lisämarkkinoinnista juuri nyt ole mitään hyötyä. Niin että laita vaan laskua koko seuraavastakin vuodesta..”
Valokuvaaja Olli Salo

 

“Tää on ollut koko vuoden paras markkinointitoimi itselläni. Saattaapi olla että myös halvin :)”
Laatukuvat Tommi Kähärä

 

“Jatkamme ehdottamasti sopimustamme vuodella. Tämä mainos on lisännyt selvästi talomme käyttöastetta eli tiedusteluja ja varauksiakin on tullut huomattavasti aikaisempaa enemmän.”
Ylikulman Yhteistalo &
rukoushuone

 

“Olen ollut erittäin tyytyväinen (linkitykseen)  ja suurin osa asiakkaistani löytääkin sivuni teidän sivujen kautta.”
Dancing Flowers

 

“Taytyy kyllä sanoa, että en ole eläissäni saanut yhtä paljon vastinetta mainosrahoilleni kuin naimisiin.infosta!”
Eero Pykäläinen

 

“Jatketaan ihan samalla tavalla kuin tähänkin asti seuraavakin vuosi. Olen ollut tyytyväinen tuloksiin - itse asiassa en edes mainosta missään muualla. =)”
Studio Komsomolitan

 

“Moe.....siis oikeesti älyttömän tyytyväinen miten vähällä mainosrahalla hommia tullut....pirusti lykkää kävijää sivustoilleni...   Töitä on riittäny ihan pelkästään hääkuvauksissa ihan tarpeeksi asti, ei oikein kerkee muita hommia tekeekään;))) että JESH!”
KuvaJuupeli

 

“Teidän sivustonne työllistää nyt niin rankasti etten ihan heti ehdi esittelytekstiä ja kuvia uusimaan, mutta laitan ne heti kun aikaa löytyy.”
Valokuvaaja M. Haapio

 

“Palautteena antaisin, että sivut ovat LOISTAVAT!”
Ellilän Kievari Oy

 

“Kiitos sivujesi, meidän hääasiakasmäärä on lisääntynyt valtavasti. Kaiken maailman yrityskatalogit ym. ovat aivan turhia ja lehtimainontakaan ei tuo sellaista asikasmäärää kuin Naimisiin.info on meille tuonut.”
Peten Pitoässät

 

“Olin hurjan tyytyväinen (bannerikampanjaan), sivustatistiikka kiljuu hoosiannaa...”
Stilissima

 

“Media on osoittautunut meille toimivaksi.”
Mr. Travel Oy Ab

 

“ Tehokkain ja edullisin keino tavoittaa kaikki hää- ja juhlapukuja etsivät hääparit.”
Morsiusgalleria

 

“Sivustonne ovat toimineet erittäin hyvänä asiakashankintakanavana. Kiitos!”
Studio LiikKuva

 

“Tottahan toki jatkamme mainostamista Naimisiin.infossa! Edelleen olemme tosi tyytyväisiä sivustoon ja sillä mainostamiseen, suurin osa asiakkaistamme löytää meidät tätä kautta.”
Viuluduo Scarlet Maidens

 

Mediatiedot & mainonta

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info