Hääjuhlatila Rock Above Studio

Nimi:

Sauna-, hää- sekä juhlatilojen vuokraus, polttariäänitys studiossa / Rock Above Studio

Käyntiosoite:

Luomannotko 4, 02200 ESPOO

Puhelin:

0400 157724

Email:

info(at)rockabovestudio.com

Kotisivut:

www.rockabovestudio.com

Facebook:

www.facebook.com/rockabovestudio

Päätoimialat:

Sauna-, hää- sekä juhlatilojen vuokraus, polttariäänitys studiossa, polttaritilaisuudet.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Monipuolinen ja taatusti erilainen häiden viettopaikka. Käytössäsi on erittäin viihtyisät saunatilat kaikilla herkuilla sekä esiintymislava bändille ja omille ohjelmanumeroille.

Rock Above Studio tarjoaa käyttöösi tilavat 140 m2 juhla-, viihde- ja saunatilat. Näissä tiloissa järjestät varmasti ikimuistoiset häät! Tilaa on jopa 70 hengelle ja tunnelmaa saa muokattua juhlavasta ja hienostuneesta vaikka sitten kunnon rock-henkisiin juhliin. Meidän kautta saat tilaisuuteesi myös catering tarjoilun ja vaikka bändin, eli koko paketin!

Muut tilat koostuvat tilavasta oleskelutilasta, keittiöstä, saunaosastosta ja terassista. Oleskelutilan varustukseen sisältyy mm. äänentoistolaitteet, videotykki, karaokelaitteet, PS3 sekä takka. Erikoisuutena tilassa on myös esiintymislava, jossa mahtuu soittamaan kokonainen bändi! Lavalla on tarvittaessa käytössänne valmis bändi-backline (rummut, kitara vahvistin, basso vahvistin ja PA-kamat).

Keittiöstä löytyy normaali keittiövarustus sekä astiasto 20 hengelle. Terassilla käytössänne on myös kaasugrilli. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla 8-10 saunojaa. Terassilla vilvoittelet saunomisen välissä ja vaikka grillaat.

UUTTA!! Nyt voit varata tilaisuuteesi myös karaoke-emännän!! (max.3h välillä klo.18-24)

Tervetuloa viihtymään! Lue lisää kotisivuiltamme ja kysy vapaita aikoja!

 

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info