Nimi:

Lainateltta.fi

Käyntiosoite:

Takojankaari 5, 05400  JOKELA

Aukioloajat:

Sopimuksen mukaan

Puhelin:

040 836 1369

Email:

info [ät] lainateltta.fi

Kotisivut:

www.lainateltta.fi

Facebook:

Lainateltta Facebookissa >

Päätoimialat:

Juhlatelttojen vuokraus, valaisimet.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Vuokraamme laadukkaita juhlatelttoja Uudenmaan ja Hämeen alueella. Meiltä saat juhlaasi myös telttakalusteet, lämmittimet, tanssilattian jne!

Olemme Tuusulassa sijaitseva perheyritys, jonka kautta saat ammattitaitoista ja luotettavaa juhlatelttojen vuokrauspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Vuokratelttamme ovat laadukkaita ja kestävät tuulet ja tuiskut. Telttojen koot vaihtelevat 9 m2 - 200 m2 välillä.

Vuokraamme telttoja yksityisiin ja yritystilaisuuksiin. Vuokraamme teltat niin tee-se-itse vuokraajille kuin avaimet käteen -palveluna, eli kasattuna ja kalustettuna, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin osoittaa teltalle paikka. Toimialueemme kattaa Uudenmaan ja Hämeen.

Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja kanssamme pystyt rakentamaan sellaisen hääjuhlan kuin haluat. Olemme olleet mukana rakentamassa juhlavia puitteita niin eri tv-kanavien hääohjelmiin, kuin tietysti myös yksityisiin hääjuhliin. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja laajennamme yrityksemme palveluita sekä tuoteskaalaa sitä mukaa, kun toiveita esitetään!

Tarkempiin kysymyksiisi vastaamme sähköpostitse osoitteesta info[ät]lainateltta.fi tai numerossa 040 836 1369 / Ranta.

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info