Nimi:

Puustjärven kello ja kulta

Osoite:

Puijonkatu 23, 70100  KUOPIO

Aukioloajat:

Ma -  pe 9.00 - 18.00 ja la 9.00 - 16.00. Verkkokauppa 24h.

Puhelin:

(017) 368 0660

Email:

Puustjärven Kello- ja Kulta email 

Kotisivut:

www.puustjarvi.fi

Päätoimialat:

Kulta ja kelloalan täyden palvelun erikoisliike.

Erikoisuudet:

Maakunnan laajimmat timanttisormusvalikoimat. Olemme erikoistuneet myös arvokelloihin ja -koruihin.

Puustjärven Kello- ja Kulta on palvellut asiakkaitaan Kuopiossa 1900-luvun alusta alkaen. Kello- ja koruvalikoimamme käsittävät käytännössä kaikki merkit ja voimme sanoa olevamme nykyisin alan suurin liike Kuopiossa.

Palveleva ja viihtyisä myymälämme sijaitsee Kuopion ykköspaikalla Puijonkadulla torin vieressä. Paikan päällä pistäytymällä voit tutustua kaupungin laajimpaan valikoimaan ja huipputarjouksiimme.

Tarjoamme teille ainutlaatuisen mahdollisuuden valita elämänne tärkeimmät sormukset Kuopion alueen laajimmasta valikoimasta. Tuotteemme ovat laadukkaimpia kotimaisia merkkikoruja, joiden korkean laadun takaamme asiaankuuluvilla timantti-/aitoustodistuksilla.

Tuotteidemme mukana toimitetaan aina takuu/aitoustodistus, josta löytyvät luotettavat tiedot sormuksesta. Timantit ovat valmistajan tarkkaan itse valikoimia ja niiden luokitukset (väri, hionta, puhtaus ja paino) pitävät paikkansa. Korut tehdään yksilöllisesti käsityönä ja ammattitaidolla.

Laadukkaissa ja kestävissä sormuksissa ei ole ontoksi koverrettua sisäpintaa vaan massiivinen umpirunko. Meiltä ostetuissa valkokultasormuksissa käytetään palladium-valkokultaa jossa ei ole lainkaan nikkeliä.

Kotimaisilta valmistajilta löytyy myös kauniisti sormusten kanssa yhteensopivia tuotteita, kuten riipuksia ja korvakoruja, jotka ovat hyviä huomenlahjaideoita. Tarjoamme myös häälahja- ja toivelistapalvelua. Kultaseppämme puhdistaa ja tarkistaa veloituksetta (timanttipassia vastaan) meiltä ostetun vihkisormuksen vielä vuosienkin päästä.

Tervetuloa!

Sandberg timanttisormukset

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2016 © naimisiin.info

 

 

Häätuotteiden näyteikkuna