Hauskat seksiväline-esittelyt polttareihin kautta maan: Foxy Lady

Nimi:

Foxy Lady seksiväline-esittelyt

Puhelin:

050 3738717

Email:

myynti[a]foxylady.fi

Kotisivut:

www.foxylady.fi

Some:

@foxykutsut

Päätoimialat:

Hauskat seksivälineiden kotikutsut ympäri maan, pk-seudulla myös asukutsut.

Toiminta-alue:

Pääkaupunkiseutu, Etelä-Pohjanmaa, Kainuun seutu, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Oulun seutu, Pello, Porvoo, Suomussalmi, Vihti, muualle sopimuksen mukaan!

Hauska seksiväline-esittely polttareihin

Esittelijä saapuu sovittuun osoitteeseen, sovittuna ajankohtana mukanaan valikoima tuotteita naisille ja pariskunnille. Valikoimastamme löytyy sauvoja, kiihottimia, öljyjä ja voiteita. Tuotteisiimme voit tutustua myös verkkokaupassamme jo etukäteen.

Esittelijämme kertoo tuotteiden toimintatavoista, materiaaleista ja huoltamisesta ja osallistujat pääsevät kiireettömästi tutustumaan tuotteisiin. Esittelijämme auttaa ja opastaa mielellään oikean tuotteen valinnassa ja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin täysin luottamuksellisesti.

Seksivälineiden ja asujen yhdistelmäkutsut

Pääkaupunkiseudulla ja Kanta-Hämeessä valikoimastamme löytyvät myös ihanat asukutsut. Asukutsuille esittelijämme tuo luoksenne upeat Shirley of Hollywoodin korsetit, alusasut, sukat ja yöasut.

Hienotunteista ja ammattitaitoista seksiväline-esittelyä jo yli 20 vuoden kokemuksella

Foxy Ladyn tavoitteena on ollut aina tarjota asiakkailleen laadukkaita erotiikkavälineitä ja ammattitaitoista tietoa seksivälineistä ja seksuaaliterveydestä. Jälleenmyyjinä toimii seksuaalineuvojia, - terapeutteja ja kätilöitä, jotka jakavat tietotaitoaan muille esittelijöillemme säännöllisesti. Esittelijöille järjestetään säännöllisesti koulutusta, jonka kautta voimme palvella ja opastaa asiakkaitamme laadukkaasti, asiantuntevasti ja luotettavasti.

Foxy Ladylle on vuosien varrella kertynyt laaja vakioasiakkaiden verkosto, joka kertoo toimintamme kuvasta ja pitää yllä positiivista ”puskaradiota”. Tästä viimeisimpänä todisteena on Foxy Ladyn palkitseminen vuoden 2016 vuoden polttariyrityksenä.

Haluamme jatkossakin olla asiakkaidemme arvoinen ja seuraamme aktiivisesti alamme uutuuksia ja trendejä. Valitsemme uutuuksia valikoimaamme tarkan pohdinnan ja seurannan kautta taataksemme laadukkaat, hienostuneet tuotteet, joiden takana voimme ylpeästi seistä!

Toivomme että voimme olla sinullekin avuksi ;D

Näin järjestät seksiväline-esittelyn polttareissa >

Foxy Lady seksiväline-esittely polttareihin

 

 
Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info