Häät Italiassa: Toscanan Tuuli

Nimi:

Toscanan Tuuli

Puhelin:

045 888 9606

Email:

info[at]toscanantuuli.com

Kotisivut:

www.toscanantuuli.com

Päätoimialat:

Hää- ja juhlajärjestelyt Italiassa.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Häiden järjestäminen, tulkkkaukset ja burokratia Italiassa.

Häät Italiassa

Mitäpä jos viettäisittekin ainutlaatuiset häät lumoavan kauniissa Toscanassa, satumaisella Gardajärvellä tai luonnonkauniilla Sardinian saarella? Unohtumattomien, yksilöllisten häiden järjestäminen ITALIASSA on vaivatonta. Tee kuten jo lähes sata suomalaista hääparia - anna meille häittesi järjestelyvastuu, niin voit itse keskittyä lomailuun. Budjettikaan ei pauku kun tehdään hääjärjestelyt järkevästi. Hääparin tarvitsee huolehtia vain lentolipuista ja kutsukorteista, sekä kertoa meille toiveensa hääpaikasta ja juhlasta, niin muista käytännön järjestelyistä huolehtii Toscanan Tuuli paikan päällä jo vuosien kokemuksella.

Työhömme kuuluu majoitus- ja juhlapaikan, pitopalveluiden, kuljetusten, musiikin, valokuvaajan yms. tarpeellisten palvelujen kartoittaminen, kilpailuttaminen ja varaaminen sekä niiden palvelutason takaaminen.

Hääpäivänä mikään ei saa mennä pieleen, -sen vuoksi kaikki on suunniteltava hyvin ja tarkistettava huolellisesti moneen kertaan... Toscanan Tuulen toimesta!

Tarvittaessa huolehdimme kaikista kuljetuksista matkanne aikana. Sillä juhlan jälkeenhän alkaa loma! Voimme käydä hääparin tai jopa koko juhlaseurueen kanssa ennen häitä ostamassa juhlaviinit suoraan viinitilalta vaikkapa Chiantin viinilaaksosta. Voimme myös huolehtia hääparin juhlapaikalle hauskalla pikku-Fiatilla tai upealla Rolls Roycella.

Hääparin saapuessa Italiaan, kaikki on viittä vaille valmista. Te voitte rauhassa keskittyä juhlaan ja nauttia romanttisesta italialaisesta miljööstä läheisenne kanssa.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä suunnitelma tarvitsemistanne palveluista, niin voimme tehdä teille tarjouksen. Tarjous on maksuton eikä velvoita teitä mihinkään. Näin pysytte laatimassanne budjetissa ja säästytte myöhemmin ikäviltä yllätyksiltä.

Kuva: Andrea Sampoli

Kuva:Andrea Sampoli


 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2019 © naimisiin.info