trioMatti

Nimi:

trioMatti

Puhelin:

040 - 5063 943

Email:

trioMatti email 

Kotisivut:

www.myspace.com/triomatti

Päätoimialat:

Nelihenkisenä operoiva "triomme" esittää musiikkia laidasta laitaan haasteita kaihtamattta.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Jazz, bossa nova, finnhits, pop, rock, iskelmä, tanssimusa & trad. Tuoreita sovituksia perinteitä kunnioittaen kuin myös aina kokeilevalla asenteella varustettuna.

Toiminta-alue:

Satakunta ja lähiympäristö

 Moniulotteinen kolmikko muodostuu seuraavista muusikoista: yleisfiilistä hallitsee vahvalla liidillään, heleällä laulullaan sekä tulisella trumpetillaan Jasmin; tähän vastaa Matin sametinsävytteinen jazzkitara, täyttäen keskirekkarin lämpimillä sointuhajautuksilla. Kaikki tämä lepää vaskisten bassoraitojen päällä, joista vastaavat Mikko ja hänen satavuotias aisaparinsa helikoni. Mukana hauskanpidossa myös luotettava perkussio- ja rumpalitaiteilija Tommi, jonka orgaaninen biitinkäsittely sopii  tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Laaja esiintymiskokemus häiden lisäksi yritysjuhlista edustustilaisuuksiin ympäri Satakuntaa.  

Kokoonpano pystyy mukautumaan tapahtumaan kuin tapahtumaan ja valmistamaan ohjelmistonsa asiakkaan toiveiden mukaan - haasteita kaihmatta! Saundi joko akustisena tai sitten vahvistettuna miljöön ja tapahtuman koon mukaan. (Soveltuu siis sekä kirkkoon kuin myös jatkoille).   

trioMatti tarjoaa musiikillaan ikimuistettavat hääjuhlat vuoden- ja vuorokaudenajasta riippumatta! Rentoa fiilistä ja hyvää groovea hämärästä aamunkoittoon.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme.

 trioMatti = trioMatti

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2016 © naimisiin.info

 

 

Häätuotteiden näyteikkuna