Juhlatila Pirkanmaa: Villa Hakkari

Nimi:

Ravintola Villa Hakkari

Käyntiosoite:

Kuokkalantie 5, 37550  LEMPÄÄLÄ

Ajo-ohje:

Villa Hakkari sijaitsee Lempäälässä, n. 20 km Tampereelta etelään. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät kotisivuiltamme.

Aukioloajat:

Kotisivuillamme >

Puhelin:

010 3253 091

Email:

ravintola [ät] villahakkari.fi

Kotisivut:

www.villahakkari.fi

Päätoimialat:

Juhlatilat, juhlapalvelut ja catering, lounas ja a la carte.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Kartanomiljöö ja arboretum-puutarha kosken varrella mahdollistavat ikimuistoisten juhlien viettämisen niin sisällä kartanossa kuin ulkona puutarhassa. Vain taivas rajana.

Vietä ikimuistoiset häät Ravintola Villa Hakkarissa

Hoidamme hääsi ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voit siirtää huolesi ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. Monipuoliset tilamme mahdollistavat erilaisetkin häätoiveenne. Voitte vaikkapa nauttia hääaterianne juhlavassa päärakennuksessa ja illan hämärtäessä voitte siirtyä juhlatila Mansikin Kammariin jatkamaan illanviettoanne.

Pääsali

Villa Hakkarin arvokas pääsali mahdollistaa muunneltavat juhlatilat noin 40:lle hengelle. Tilaan luo historiallista tunnelmaa alkuperäinen, 200 vuotta vanha lankkulattia sekä upeat kattokruunut.

Lisäsali

Tarvittaessa pääsalia voi jatkaa pariovilla valoisaan lisäsaliin, josta tilaa löytyy noin 16:lle hengelle. Yhtenäiset juhlatilat löytyvät siis yhteensä 60:lle vieraalle.

Kabinetti

Rauhallinen kabinetti tarjoaa puitteet 12 hengen intiimeille hääjuhlille. Tämän lisäksi muitakin vastaavan kokoisia hääjuhlatiloa valittavissa.

Mansikinkammari

Pihapiirissä sijaitseva Mansikinkammari on maalaisromantiikkaa parhaimmillaan! Tämä juhlatila tarjoaa rustiikkisen ja rouhean miljöön, hyvänä vastapainona arvokkaalle päärakennukselle. Noin sata vuotta vanha navetta on kunnostettu kesäkäyttöiseksi juhlatilaksi terasseineen ja tilassa on mahdollista järjestää ruokailu jopa 120 hengelle. Kammarissa on oiva tila orkesterille sekä tanssilattia ja baaritiski, ja tila soveltuukin erinomaisesti sekä pienempiin että suurempiin tilaisuuksiin.

Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan.

Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman.  Olipa sitten kyseessä häät, perhejuhlat, yritystapahtumat tai vaikkapa kahdenkeskeiset illalliset kynttilän valossa niin meille tärkeintä on kokonaisuuden onnistuminen. Laadukas käsityönä valmistettu ruoka ja ystävällinen palvelu ovat aina keskiössä.

Hääkakku on monelle parille yksi juhlapäivän tärkeimmistä kohokohdista, joten keittiömme on valmis tässäkin haasteisiin! Meillä on tarjoiltu niin perinteistä marjakermakakkua, Sacherkakkua, maukkaita ja näyttäviä moussekakkuja kuin upeita leivoksiakin.

Tutustu upeisiin häämenuihimme >

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info