Nimi:

Ylikulman Yhteistalo ja rukoushuone

Käyntiosoite:

Aaljoentie 27, 25540  KNAAPILA (SALO)

Ajo-ohje:

Salon keskustasta Inkoontielle (186) 7 km, jonka jälkeen käänny oikealle Tuohituntielle (1862). Aja 6 km ja käänny taas oikealle Muurlantielle (1863). Aja vain n. 650 metriä ja käänny vasemmalle Aaljoentielle. Aja 6 km ja olet perillä, Rukoushuone ja Yhteistalo tien vasemmalla puolella. Yhteensä Salosta matkaa 22 km. Turusta ajomatka noin 1 h  ja Helsingistä 1 h 30 min.

Aukioloajat:

Tilauksesta

Puhelin:

044 - 500 4561

Email:

juhlatila email 

Päätoimialat:

Juhlatilat, kirkolliset toimitukset

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Rukoushuone ja Yhteistalo sijaitsevat vain 200 metrin päässä
toisistaan.

Ainutlaatuinen kokonaisuus juhliisi Perniössä, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Salosta. Ylikulman rukoushuone, joka on vihitty käyttöön 1915 ja 1930-luvulla valmistunut Yhteistalo tarjoavat upean historialliset puitteet hääjuhlienne järjestämiseen.


Tilat sopivat niin intiimin perhejuhlan kuin suurempienkin tanssihäiden järjestämiseen, yhtenäistä tilaa jopa 150 hengelle. Yhteistalossa on iso sali, jossa esiintymislava, pienempi kabinetti ja hyvin varusteltu nykyaikainen keittiö. Tiloissa ei toimi ravintolaa, joten oma pitopalvelu juomineen on varattava erikseen.


Ylikulman rukoushuoneyhdistyksen omistama rukoushuone sijaitsee vain 200 metrin päässä Yhteistalosta. Yhteistyö Perniön seurakunnan kanssa on tiivistä mutta oma vihkipappikin on mahdollinen. Rukoushuoneessa on kirkkosali, sakasti, urkuharmooni, parvi ja pieni keittiö sekä kahvitila, jossa voi järjestää pienimuotoisia juhlia.Tilat on mahdollista varata yhdessä tai erikseen. Yhdessä varattuna hinta on edullisempi.

Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2016 © naimisiin.info

 

 

Häätuotteiden näyteikkuna