Nimi:

ZAZABELLA

Myymälät ja
aukioloajat:

Myymälät: Kaarina, Helsinki, Espoo, Tampere, Kuopio, Oulu.
Osoitetiedot ja aukioloajat: www.zazabella.fi
Verkkokauppa: avoinna 24/7

Puhelin:

050 - 3813168

Email:

Zazabella email 

Kotisivut:

www.zazabella.fi

Päätoimialat:

Morsiuspuvut, tanssipuvut, iltapuvut, juhlamekot, myös mittatilaustyönä.
Hunnut, tiarat, korut ja muut asusteet.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Zazabella on Suomen suurin naisten morsius- ja juhlapukujen erikoisliike, jonka palvelu on yksilöllistä ja hinnat erittäin kilpailukykyisiä. Tavoitteemme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle sopiva juhla-asu.

Zazabella - Suomen suurin morsius- ja juhlapukujen erikoisliike

Zazabella on Suomen suurin naisten morsius- ja juhlapukujen erikoisliike, jonka palvelu on yksilöllistä ja hinnat erittäin kilpailukykyisiä. Tavoitteemme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle sopiva juhla-asu.

Suomen suurin valikoima ja monipuolisin palvelu!

Morsius- ja juhlapukuvalikoimissamme löytyy kymmeniä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä oma laaja ja monipuolinen Dazzling-mallisto. Asustevalikoimaamme kuuluu mm. kenkiä, laukkuja, koruja, huiveja, huntuja, tiaroita ja alusvaatteita, jotka täydentävät ajattoman klassista ja nuorekasta tyyliä.

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme juhlapukeutumisessa alusta loppuun. Juhlapuvun tulee aina istua ja tuntua ylläsi täydelliseltä. Tätä varten meillä on jokaisessa liikkeessämme oma ompelija, joka on kanssasi sovituksessa ja katsoo, että kaikki tarvittavat korjaukset tehdään parhaalla ammattitaidolla ja saman katon alla.

Myymälät ja verkkokauppa

Ketjumyymälöidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme laajaa pukuvalikoimaa, ammattilaista sovitus-, ompelu- ja stailauspalvelua. Pääliikkeessämme Kaarinassa on aina noin 3000 valmista pukua. Helsingin, Espoon, Tampereen, Kuopion ja Oulun liikkeemme tarjoavat myös toinen toistaan upeampia pukuja elämäsi tärkeimpiin tilaisuuksiin. Verkkokauppamme mahdollistaa laadukkaiden morsius- ja juhlapukujen hankintaa netin kautta luotettavasti, edullisesti ja nopeasti.
Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info