Romanssi timanttikorut Timanttisilta

Sormusgalleriat: Romanssi -timanttikorut

Romanssi -timanttikorumalliston sormukset valmistetaan käsityönä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina vuodesta 1947 saakka. Romanssille on myönnetty Avainlippu ja se on Timanttisten oma tuotemerkki.

Sormuksissa käytetty 14 karaatin kulta on 100% kierrätettyä keltakultaa ja nikkelitöntä palladiumvalkokultaa. Sormuksiin käytetään konfliktivapaita, korkealaatuisia W/SI-timantteja. Jokaiselle Romanssi-timanttikorulle myönnetään timanttitakuutodistus. Kaikki malliston tuotteet ovat saatavissa tilauksesta myös 18 karaatin kelta-, valko-, ja punakullasta. Mallistosta löytyy myös korvakoruja ja riipus.

Romanssi-sarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja sille on myönnetty Avainlippu. Romanssi sormukset, korvakorut ja riipus valmistetaan käsityönä perheyrityksessä, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina vuodesta 1947 saakka.  Romanssi-timanttikorut saat vain Timanttisilta, Suomen suurimmasta kello- ja korualan myymäläketjusta.

Verkkokauppa: www.timanttiset.fi/fi/Tuotemerkit/Romanssi

Myymälät: www.timanttiset.fi/fi/Myymälät

Facebook: www.facebook.com/Timanttiset

Romanssi timanttikorut Timanttisilta

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info