Suomen parhaat hääkuvaajat!
Suomen parhaat häävalokuvaajat

Hääkuva- ja häävideo-opas

Onnistuneiden hääkuvien ja -videoiden arvoa ei edes ymmärrä, ennen kuin häistä on kulunut esimerkiksi 20 vuotta. Vuosien varrella huomaa, että omista häistä on jäänyt jäljelle vain muistot, sormukset, valokuvat ja videot. Kaikki muu satsaus häihin on enää muistoissa tai edellä mainittujen valokuvien ja videoiden kautta nähtävissä. Hääkuvat eivät ole pelkästään hääparin ilona, vaan myöskin heidän sukulaistensa, ystäviensä ja vaikkapa omien lapsien ja lapsenlapsien. Hyvä kuva voi ‘elää’ kymmeniä, jopa satoja vuosia.

Siksi hääkuviin ja -videointiin kannattaa oikeasti satsata. On kaikille parempi, mikäli annatte serkun kummin kaiman osallistua häihin ihan vain vieraana ja hankitte paikalle oikean häävalokuvaajan. Mitä on muutama satanen tai tonnikin siitä, että saatte varmasti onnistuneet ja teidän näköiset kuvat ja videon, joista on iloa kymmeniksi vuosiksi monille rakkaillenne?

5 vinkkiä onnistuneisiin hääkuviin

Häävalokuvaaja Jussi Rekiaro antaa viisi hyvää vinkkiä onnistuneisiin hääkuviin.

Hyvän hääkuvan ABC

Suomen Valokuvajärjestöjen Keskusliitto Finnfoto ry antaa vinkkejä onnistuneisiin hääkuviin.

Suomen parhaat häävalokuvaajat

Palveluosastomme häävalokuvaajat ja häävideoijat

Halusitpa hääkuvasi otettavan studiossa, miljöössä tai vaikka koko päivän kestävän dokumentaarisen hääkuvauksen, niin maan parhaat kuvaajat löydät hääpalveluosastoltamme!

Keskustele hääkuvauksesta ja -videoinnista foorumillamme

Foorumiltamme löydät vinkit, ohjeet ja muiden kokemukset onnistuneisiin hääkuviin, paikkakunta- ja kuvaajakohtaiset keskustelut sekä parhaiden hääkuvaajien esittelyketjut maakunnittain. Tule mukaan!

 

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info